Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded" [class]="expanded33396364 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=33396364" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-33396364">sdf82 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> yarın büyük gün..<br /> bakalım 1 haftada kg verebilmiş miyim<br /> spor yapamıyorum </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded33396364: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> <br /> emziriyorsun ya oda avantaj...bakalım ne kadar farkedecek</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable" [class]="expanded33396387 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=33396387" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-33396387">sdf82 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> <blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded" [class]="expanded33396316 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=33396316" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-33396316">fmgenc .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> canım senin hedefin kaç kg </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded33396316: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> <br /> 53 canım.. bakalım inşallah verebilerim o kadar<amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif" class="smilie" alt=":37:" title="KK37 :37:" data-shortname=":37:"></amp-img> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded33396387: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable" [class]="expanded33396428 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=33396428" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-33396428">fmgenc .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> <blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded" [class]="expanded33396387 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=33396387" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-33396387">sdf82 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> 53 canım.. bakalım inşallah verebilerim o kadar<amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif" class="smilie" alt=":37:" title="KK37 :37:" data-shortname=":37:"></amp-img> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded33396387: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> <br /> verirsin canım jilliana da başladın iyicede sıkışırsın dahada zayıf görunursun<amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif" class="smilie" alt=":36:" title="KK36 :36:" data-shortname=":36:"></amp-img> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded33396428: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable" [class]="expanded33396417 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=33396417" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-33396417">hatce33 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> <blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded" [class]="expanded33396216 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=33396216" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-33396216">gul_0663 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> gider canım,azimle,zahmetle gider,tere yağı gibi eriyeceğiz,inşallah,darısı başımızaaa </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded33396216: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> <br /> sen perşembemi başlamıştın canım </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded33396417: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable" [class]="expanded33396399 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=33396399" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-33396399">gul_0663 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> :2: <blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded" [class]="expanded33396316 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=33396316" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-33396316">fmgenc .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> akşama kadar su içip nasıl -800 çıkıyor anlamaya çalışıyorum<amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif" class="smilie" alt=":9:" title="KK9 :9:" data-shortname=":9:"></amp-img><br /> geçen günde yine eksı çıkmıştın aksam...hayret<amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif" class="smilie" alt=":52:" title="KK52 :52:" data-shortname=":52:"></amp-img> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded33396316: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> <br /> tartıımda aynı yerinde bende anlamıyorum akşam daha az çıkmamı.. hatta iyi hatırladın ablacım yazmıştıl yine.. yarın sabah yine tartıllayım, bi de akşamına bakalım ne olacak..:44: </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded33396399: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable" [class]="expanded33396484 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=33396484" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-33396484">fmgenc .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> <blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded" [class]="expanded33396399 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=33396399" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-33396399">gul_0663 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> :2:<br /> <br /> tartıımda aynı yerinde bende anlamıyorum akşam daha az çıkmamı.. hatta iyi hatırladın ablacım yazmıştıl yine.. yarın sabah yine tartıllayım, bi de akşamına bakalım ne olacak..:44: </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded33396399: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> <br /> sabaha kadar vucuttakı su gittiği için eksi çıkar da akşama kadar su yenilenler artı çıkarır senın metabolızmanda farklı<amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif" class="smilie" alt=":9:" title="KK9 :9:" data-shortname=":9:"></amp-img><br /> yağlar gitsınde nasıl gıderse gıtsın...yarında bakalım nasıl çıkacak </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded33396484: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote></div>

<div class="bbWrapper"><b>GULHATUN</b><br /> <br /> nasılsın caanım epeydir gelmedın, nasılsın</div>

<div class="bbWrapper">Bugün spor yaparken sürdüğüm yağ, iğne batar gibi oldu yine, inşallah işe yarar. <amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif" class="smilie" alt=":52:" title="KK52 :52:" data-shortname=":52:"></amp-img></div>

<div class="bbWrapper">İpi de 300&#039;e düşürdüm, burpees ile çok iyi ısınıyorum, hemde dayanıklılığımı arttıracağım inşallah.<br /> <br /> <br /> <span style="color: #0000cd"><b>Burpee egzersizi</b>, özellikle güç ve dayanıklılığı artıran, dışarıdan bakıldığında pek zor gibi gözükmeyen bir egzersiz hareketi grubu. Oxford İngilizce Sözlük’te 1930’lu yıllarda Amerikalı Fizyolog Royal H. Burpee tarafından geliştirildiği söylenmekte. Hızlı bir şekilde yağ yakmak ve dolayısı ile kilo vermek ve aynı zamanda dayanıklılığını artırmak isteyenlerin tercih edebileceği Burpee egzersizleri, kişiye çabukluk da kazandırıyor. II. Dünya Savaşı esnasında Amerikan askerlerine kondisyon kazandırsın diye sıklıkla yaptırılırmış. </span></div>

<div class="bbWrapper"><a href="https://www.kadinlarkulubu.com/attachments/921872/" target="_blank">Eki Görüntüle 921872 </a><br /> <br /> İyi geceler. <amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png" class="smilie" alt=":40:" title="Nazar Boncuğu :40:" data-shortname=":40:"></amp-img><amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png" class="smilie" alt=":40:" title="Nazar Boncuğu :40:" data-shortname=":40:"></amp-img><amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png" class="smilie" alt=":40:" title="Nazar Boncuğu :40:" data-shortname=":40:"></amp-img></div>

<div class="bbWrapper">Kizlar hala bilgisayarim bozuk ondan takip edemiyorum sizi ama gunumude yazmayi aksatmak istemiyorum zar zor yazayim bugunku listemide:)<br /> Kahvaltim yoktu 4 kurukayisi 4ceviz yedim<br /> Oglen kasarli menemen peynir kasar salatalik<br /> Ama adet gorucegimdenmidir hiiic doymadim ve 3 dilim balli kaymakli ekmek yedim <amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif" class="smilie" alt=":(" title="KK43 :(" data-shortname=":("></amp-img>((<br /> Aksam mercimek corbasi bulgur pilavi yarim tabakta taze fasulye ile kapattm ama hala acim bugunku ekmek yuzundenmidir nedir <amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif" class="smilie" alt=":(" title="KK43 :(" data-shortname=":("></amp-img><amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif" class="smilie" alt=":17:" title="KK17 :17:" data-shortname=":17:"></amp-img> bide sisti karnim kilo almis gibi duruorum moralimide dusuruo yarindan sonra kacamak yok acikip duruyorum gece gece <amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif" class="smilie" alt=":45:" title="KK45 :45:" data-shortname=":45:"></amp-img></div>

<div class="bbWrapper">ben jillianı yaptım, duşumu aldım canım çıkmış bi şekilde yatıyorum... hepinize iyi gecelerrr canım arkadaşlarım<amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif" class="smilie" alt=":16:" title="KK16 :16:" data-shortname=":16:"></amp-img></div>

<div class="bbWrapper">herkes yatti galiba kimsecikler yok gene, olsun ben yazayim sabah cevaplarsiniz degilmi arkadaslar <amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif" class="smilie" alt=":1:" title="KK1 :1:" data-shortname=":1:"></amp-img><br /> Arkadaslar bugün cine 5 te CAN BOGAZDAN CIKAR isimli kitapin yazari MEHMET ALI BULUT vaardi kan grubuna göre beslenmeyi anlatiyordu, dikkatimi cekti, mesela ben 0 RH pozitifim, ona göre, yumurta ve süt ürünleri yasakmis bana, oysa ben her sabah 2 yumurta ve peynir yiyorum, gün icinde bolca yogurt yiyorum, et , tavuk , balik serbestmis, tahillar, baklagiller yememem lazimmis felan bir sürü sey, acaba sizler bu konuda ne düsünüyorsunuz, dogruluk payi varmidir, yada canan karatay hoca ne düsünüyor daha önce sorulmus olabilirmi bilen varmi aranizda :44:</div>

<div class="bbWrapper">Gurbetcicegim canim bence bir yola cikilmissa ve o yol basindan sonuna kadar dogruysa bence diger yontemleri irdeleyip beynimizi ve bunyemizi fazla bunaltmiyalim derim ben.Cunku biz burada artik deneme yanilma yapmiyoruz,cok mukemmel isleyen bir sistem tutturmusuz ve semeresini de aliyoruz.A keza diger fikirlerden Karatay konseptini aksatmayacak ilaveler olabilir amma bir baska goruse bakarak bazi belirli ve olmazsa olmaz yiyecekleri cikartmaya calismakta Karatay tarzi besleniyorum demek olmaz.Bu yazdiklarim sadece benim nacizane goruslerim,umarim yanlis anlasilmamisimdir canim yavrum.Hayirli geceler dilerim cumleten.</div>

Son düzenleme:
<div class="bbWrapper">Sevgili Gulcugum,cok gecmis olsun canim.Kolundaki uyusma tamamen fitiga bagli zorlanma sonucunda ortays cikti.Birde havalar malum farkinda dahi olmadan usuttuysen o bolgeyi ondanda olabilir.Rabbim esirgesin bu iki olasilik disinda hicbir kotu varsayim kalbime gelmiyor,evvel allah emin olabilirsin canim.Mumkun oldugunca o bolgeyi sicak tutmani oneririm canim.</div>

<div class="bbWrapper">gül abla nöbeti devralıp uyusam iyi olacak..:)<br /> ben sana canan karatayın nerde çalıştığını soracaktım bir de muayene ücretlerini..<br /> randevulu olsa gerek ki çok ünlü dr umuz<br /> <br /> kitabım geldi bebeğimden fırst buldukça okumaya çalışıyrm..<br /> <br /> eşim karatay ın hala kardiyoloji derneğinden afaroz edilmiş diyip duruyor...<br /> halkı yanlış yönlendirdiği için<br /> kitabı oku diyorum yanaşmıyr.<br /> kitaptaki şeyleri anlatıyrm hı hı diyor..<br /> napcamı bilmiyorum<br /> sanırım en güszel cevabı zayıflayarak vericem ben ona...</div>

<div class="bbWrapper">sabah 7.30 kkk<br /> öğlen 12.00 mercimek çorbası, etli kurufasülye, karışık salata,<br /> akşam 19.00 tavuk haşlama, ısırgan çorbası, bol yeşillik. <br /> gündüz 2fincan yeşilçay, akşam 2fincan karışık zayıflama çayı. Su 1lt ancak içmişimdir.<br /> Yoğurt yiyemedim. Bugün işyerine getirdim. <br /> <br /> 1 hafta aradan sonra dünkü menümle hem hafifledim. Hemde çok iyi hissediyorum. :)</div>

<div class="bbWrapper">yine yine sabah<br /> <br /> <a href="https://www.kadinlarkulubu.com/attachments/4qeyiqtdy8-1-gif.922317/" target="_blank" class="js-lbImage"> <amp-img src="/data/attachments/573/573448-181e099b4f722cd3ce1b453f7433c690.jpg?hash=GB4Jm09yLN" class="bbImage " width="134" height="150" layout="intrinsic" alt="$4qeyiqtdy8[1].gif"></amp-img> </a></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable" [class]="expanded33398214 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=33398214" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-33398214">gizem__ .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> Kizlar hala bilgisayarim bozuk ondan takip edemiyorum sizi ama gunumude yazmayi aksatmak istemiyorum zar zor yazayim bugunku listemide:)<br /> Kahvaltim yoktu 4 kurukayisi 4ceviz yedim<br /> Oglen kasarli menemen peynir kasar salatalik<br /> Ama adet gorucegimdenmidir hiiic doymadim ve 3 dilim balli kaymakli ekmek yedim <amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif" class="smilie" alt=":(" title="KK43 :(" data-shortname=":("></amp-img>((<br /> Aksam mercimek corbasi bulgur pilavi yarim tabakta taze fasulye ile kapattm ama hala acim bugunku ekmek yuzundenmidir nedir <amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif" class="smilie" alt=":(" title="KK43 :(" data-shortname=":("></amp-img><amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif" class="smilie" alt=":17:" title="KK17 :17:" data-shortname=":17:"></amp-img> bide sisti karnim kilo almis gibi duruorum moralimide dusuruo yarindan sonra kacamak yok acikip duruyorum gece gece <amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif" class="smilie" alt=":45:" title="KK45 :45:" data-shortname=":45:"></amp-img> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded33398214: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> <br /> niye doymadın nedenini düşündünmü..????<br /> <br /> ben yazayım kahvaltı ypmadığın için kahvaltı tam yapılmazsa gün boyu doymzsın...binanın temeli olmazsa çöker vücutta böyle temel atmazsan doymazsın <br /> <br /> kaşarlar eski kaşar olması gerekiyor eskiysede aklında bulunsun canım<br /> <br /> daha diyetin başında hem ekmek hemde ballı kahvaltı yapmayıp ballı ekmek yediğin için sopayı fazlasıyla hakettin seni yaramaz seni <amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk57.gif" class="smilie" alt=":57:" title="KK57 :57:" data-shortname=":57:"></amp-img><amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk57.gif" class="smilie" alt=":57:" title="KK57 :57:" data-shortname=":57:"></amp-img><amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk57.gif" class="smilie" alt=":57:" title="KK57 :57:" data-shortname=":57:"></amp-img></div>

<div class="bbWrapper">yuuupppppi <br /> 1 kg vermişim.74 kg um...<br /> darısı hepimizin başına arkadaşlar<br /> spor yapmadım sanırım emzirmenin avantajını yaşıyorum..<br /> <br /> gül abla<br /> bugün öğünümü 2 ye indirsem diyorum ama <br /> acıkmaktan da korkuyrm.<br /> daha bi şey yemedim..azıcık acvıktım gibi şimdi..</div>

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…