ben yıllardır o tehlikeyi bildiğim için almadım eski usullere göre hallediyorum işimi, zaten herşey eskiye döndü ya beslenmemiz bile
ben geçen bir yerde lahana çorbası okudum hep duyuyordum ama yapmıyordum, yağ yakar diye evde de lahana vardı yaptım ama blendır dan geçirmedim yemek tarzı gibi olsun karnımı doyursun diye 3 akşamdır da yiyorum ama zayıflamak için sadece çorbası içilmesi gerekiyormuş o karataya uymaz bende salata ve yoğurtla dengeleyerek akşamları yiyorum
Yinede faydasini görebilirsin abla ..tukettigin zamanki tarti sonuclarin nasil paylasir misin? Ordan bir şey cikarabiliriz belki
hem ağrı hem karincalasma hissi yasamistim ben. .inşallah spordandir..sen bence hemen birak abla yer hareketlerini
Bende aylardir spor yapıyorum ( leslie, pilates,yürüyüş) ama kaslarım zayifmis demekki gecen hafta tarumar oldum:)
Bilgim olmadan doğru cevap veremem ama senin kasların şu an güçsüz galiba. Onun için ağrın, uyuşman olabilir. Benim bile 3 aydır spor yapmama rağmen hala kollarım ağrıyor. Kaslarımızı güçlendirmemiz lazım.Zorlamadan yavaş yavaş arttır hareketlerini. Şimdilik fazla hareket yapma, alıştıkça eklersin.
iyi akşamlar arkadaşlar...
gül ablacım arkadaşlarda demişler, sen sırtını zorlayacak hareketler yapma, dikkat et lütfen..biraz dinlen daha sonrada daha ahat hareketler yaparsın.
menüm sabah 7.30 kkk- yarım çay bardağı yer fıstığı
öğlen 13.00 kalan yarım çaybardağı yer fıstığı ( akşama kadar acıkmadım da)
akşam 20.00 dünden kalan yeşil fasülye bi tabak, bi kase yoğurt, yeşil salata ve kuru soğan
iyi akşamlar arkadaşlar...
gül ablacım arkadaşlarda demişler, sen sırtını zorlayacak hareketler yapma, dikkat et lütfen..biraz dinlen daha sonrada daha ahat hareketler yaparsın.
menüm sabah 7.30 kkk- yarım çay bardağı yer fıstığı
öğlen 13.00 kalan yarım çaybardağı yer fıstığı ( akşama kadar acıkmadım da)
akşam 20.00 dünden kalan yeşil fasülye bi tabak, bi kase yoğurt, yeşil salata ve kuru soğan
iyi akşamlar canım
teşekkür ederim canım yine bu göbekten kurtulamayacağım
Yinede faydasini görebilirsin abla ..tukettigin zamanki tarti sonuclarin nasil paylasir misin? Ordan bir şey cikarabiliriz belki
cuma günü 67.200 dü tartı günü
cumartesi-pazar iki akşam yedikten sonraki tartı bu sabah 67.00, bu akşamda yedim yarına bakalım ne olacak
Yer Fıstığıni sayende bende alicam canim..soganli yumurtaya donecek bu da...yedim mi bilmiyorum bile..esim kuruyemiş hastasidir ben çok düşkün degilim.senelerdir korkarak sayarak yedikkk kuruyemisleri..
Jillian'i naptin ben dün 3/1'i yaptım fenaaa canim:))
cuma günü 67.200 dü tartı günü
cumartesi-pazar iki akşam yedikten sonraki tartı bu sabah 67.00, bu akşamda yedim yarına bakalım ne olacak
ay abla bende tartıldım sabah 62.5, akşam işten gelince 61.7geldim.. inş böyle devam eder.. meyveden midir nedir cuma günü 63.2 dim
10 gündür o hareketleri yapıyorum 10 gündür de uyuşma var bende ondandır diye düşündüm ama emin olmak için aynı şeyi yaşayanlar var mı diye de merak ettim, , spordan dır diye umursamam arkasından başka şeyler çıkar allah korusun,,,,içimi rahatlattın canım sağol
ben yıllardır mekik yapmıyorum kaslar zayıf ,belkide boyunda fıtık vardır o yapıyordur bilmiyorum ki
ay abla bende tartıldım sabah 62.5, akşam işten gelince 61.7geldim.. inş böyle devam eder.. meyveden midir nedir cuma günü 63.2 dim
Hemde aksam aksam superrrr sabah daha da az çıkar bu sonuç tebrikler arkadaşım:) ortalik kizissin biraz bende eksileri gördüm azicik...hadi bakalım cumaya kim daha çok verecek:)
Hemde aksam aksam superrrr sabah daha da az çıkar bu sonuç tebrikler arkadaşım:) ortalik kizissin biraz bende eksileri gördüm azicik...hadi bakalım cumaya kim daha çok verecek:)
sevindim seninde eksileri görmene demekki bu hafta baya hareketli olacak listemizz.. kilo verenler çokkk olur inşallah
baya farketmiş canım çok iyi.,,sabahtan akşama nasıl 800 giderki şaşırdım
ablacım bende şaşırdım kaldım.. zaten akşamları daha az çıkıyorum sabahkinden
cuma günü reglimin ilk günüydü.. acaba vücudumun şişliği mi iniyorki bende anlamadım.. sabaha tartılırım yine
ablacım bende şaşırdım kaldım.. zaten akşamları daha az çıkıyorum sabahkinden
cuma günü reglimin ilk günüydü.. acaba vücudumun şişliği mi iniyorki bende anlamadım.. sabaha tartılırım yine
akşama kadar su içmiyormusun
akşama kadar su içmiyormusun
içiyorum ablacım 2 lt yi iş yerinde bitiriyorum zaten..
canım senin hedefin kaç kg
akşama kadar su içip nasıl -800 çıkıyor anlamaya çalışıyorum
geçen günde yine eksı çıkmıştın aksam...hayret
gider canım,azimle,zahmetle gider,tere yağı gibi eriyeceğiz,inşallah,darısı başımızaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?