How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ben yıllardır o tehlikeyi bildiğim için almadım eski usullere göre hallediyorum işimi, zaten herşey eskiye döndü ya beslenmemiz bile

ben geçen bir yerde lahana çorbası okudum hep duyuyordum ama yapmıyordum, yağ yakar diye evde de lahana vardı yaptım ama blendır dan geçirmedim yemek tarzı gibi olsun karnımı doyursun diye 3 akşamdır da yiyorum ama zayıflamak için sadece çorbası içilmesi gerekiyormuş o karataya uymaz bende salata ve yoğurtla dengeleyerek akşamları yiyorum :34:

Yinede faydasini görebilirsin abla ..tukettigin zamanki tarti sonuclarin nasil paylasir misin? Ordan bir şey cikarabiliriz belki

hem ağrı hem karincalasma hissi yasamistim ben. .inşallah spordandir..sen bence hemen birak abla yer hareketlerini
Bende aylardir spor yapıyorum ( leslie, pilates,yürüyüş) ama kaslarım zayifmis demekki gecen hafta tarumar oldum:)

10 gündür o hareketleri yapıyorum 10 gündür de uyuşma var bende ondandır diye düşündüm ama emin olmak için aynı şeyi yaşayanlar var mı diye de merak ettim, , spordan dır diye umursamam arkasından başka şeyler çıkar allah korusun,,,,içimi rahatlattın canım sağol
ben yıllardır mekik yapmıyorum kaslar zayıf ,belkide boyunda fıtık vardır o yapıyordur bilmiyorum ki

Bilgim olmadan doğru cevap veremem ama senin kasların şu an güçsüz galiba. Onun için ağrın, uyuşman olabilir. Benim bile 3 aydır spor yapmama rağmen hala kollarım ağrıyor. Kaslarımızı güçlendirmemiz lazım. :52: Zorlamadan yavaş yavaş arttır hareketlerini. Şimdilik fazla hareket yapma, alıştıkça eklersin.

teşekkürler canım

iyi akşamlar arkadaşlar...
gül ablacım arkadaşlarda demişler, sen sırtını zorlayacak hareketler yapma, dikkat et lütfen..biraz dinlen daha sonrada daha ahat hareketler yaparsın.

menüm sabah 7.30 kkk- yarım çay bardağı yer fıstığı
öğlen 13.00 kalan yarım çaybardağı yer fıstığı ( akşama kadar acıkmadım da)
akşam 20.00 dünden kalan yeşil fasülye bi tabak, bi kase yoğurt, yeşil salata ve kuru soğan

iyi akşamlar canım
teşekkür ederim canım yine bu göbekten kurtulamayacağım :50:

iyi akşamlar arkadaşlar...
gül ablacım arkadaşlarda demişler, sen sırtını zorlayacak hareketler yapma, dikkat et lütfen..biraz dinlen daha sonrada daha ahat hareketler yaparsın.

menüm sabah 7.30 kkk- yarım çay bardağı yer fıstığı
öğlen 13.00 kalan yarım çaybardağı yer fıstığı ( akşama kadar acıkmadım da)
akşam 20.00 dünden kalan yeşil fasülye bi tabak, bi kase yoğurt, yeşil salata ve kuru soğan

Yer Fıstığıni sayende bende alicam canim..soganli yumurtaya donecek bu da...yedim mi bilmiyorum bile..esim kuruyemiş hastasidir ben çok düşkün degilim.senelerdir korkarak sayarak yedikkk kuruyemisleri..
Jillian'i naptin ben dün 3/1'i yaptım fenaaa canim:))

Yer Fıstığıni sayende bende alicam canim..soganli yumurtaya donecek bu da...yedim mi bilmiyorum bile..esim kuruyemiş hastasidir ben çok düşkün degilim.senelerdir korkarak sayarak yedikkk kuruyemisleri..
Jillian'i naptin ben dün 3/1'i yaptım fenaaa canim:))

yerfıstığnın tadı çok güzel, hemde beni daha çok tok tuttu.. :1: bende çok sevmezdim kuru yemişi hele cevizi ağzıma sürmezdim.. ne büyük hata.. benim eşimde kuru yemiş hastas ama çiğ yemiyo hala.. alıştıramadım gitti bazı şeylere tüm yasaklı şeyleri ayıla bayıla yiyor malesef:50:
arkandan geliyorum canım jilliana artık tam başladım.. 1,2, 3 hepsini yapcam inşallah:9::9: sen yaptıkça bende motive oluyorum.. :32:

Son düzenleme:
10 gündür o hareketleri yapıyorum 10 gündür de uyuşma var bende ondandır diye düşündüm ama emin olmak için aynı şeyi yaşayanlar var mı diye de merak ettim, , spordan dır diye umursamam arkasından başka şeyler çıkar allah korusun,,,,içimi rahatlattın canım sağol
ben yıllardır mekik yapmıyorum kaslar zayıf ,belkide boyunda fıtık vardır o yapıyordur bilmiyorum ki

Allah korusun abla bir şey cikmaz altindan inşallah. .hareketleri birakinca gecmezse bi baktir derim..kardesim bi ara pilatese merak salmisti boynunu sakatladi uzun bi müddette çekti. .
Şimdi mekik cekemiyor..zaten toplum olarak mekiği yanlış cektigimizi ebru her videosunda söylüyor..bende eskiden yanlış yapiyormusum

ay abla bende tartıldım sabah 62.5, akşam işten gelince 61.7geldim.. inş böyle devam eder.. meyveden midir nedir cuma günü 63.2 dim:52:

Hemde aksam aksam superrrr sabah daha da az çıkar bu sonuç tebrikler arkadaşım:) ortalik kizissin biraz bende eksileri gördüm azicik...hadi bakalım cumaya kim daha çok verecek:)

Son düzenleme:
Back