Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

2017 hepimize sağlık, huzur, mutluluk getirsin. Bugün bir şımarıklık yapıp 21-23 arası mütemadiyen meyve yedim :) bugünlük bir şey olmaz dedim

Herkese mutlu yıllar. 2017 de hepimiz sağlıklı çıtır kızlar oluruz inşallah... Ben de akşam çikolatalı lokum yemiş olabilirim abarta abarta

Ben dun dayanamadım tartıldım yine 71 çıktım inanılmaz moralim bozuldu... 100 gr da mı gitmez. Vücudum kendini korumaya aldı galiba 2 gün bozuldu diyet bu gün 0 dan başlıyorum yeniden

@Am I Mad nerdesin. Nasıl oldun.
..

Kızlar merhaba nasilsiniz?sayenizde baya hareketlenmis buralar.ben de geleyim diyorum aranıza. Ben de tekrar baslamak istiyorum karatay a.

Bu sabah işe geç kalıyordum karatay kahvaltısı yapamadım malesef muz ve süt içtim....olur mu sizce aç olmaktan iyi midir?

Düzene girersen kilo sorunun kendiliğinden çözülür. Kilo odaklı beslenme bence. Önemli olan sağlıklı yaşamak kilo kendiliğinden gider

Düzene girersen kilo sorunun kendiliğinden çözülür. Kilo odaklı beslenme bence. Önemli olan sağlıklı yaşamak kilo kendiliğinden gider
Haklısın canım ama insanın yine de morali bozuluyor... Hayırlısı bakalım gidecektir inşallah

Bende bugün başladım tekrar misafirim vardı bozuldu çok zor oluyor biri gelince benim çünkü Bebek misafir kendime zaman ayıramıyorum ya çok zorlanıyorum böyle bozulunca vicdanen çok kötü oluyorum

Kizlar merhaba, yaklasik 3 sene önce karatayla 12 kilo vermistim kilomu malesef ki 2 sene koruyabildim. Turkiyeden New Yorka yerlestikten sonra belki de piskolojik sebeplerden dolayi bayilma problemleri yasadim ve verdigim tum kilolari 3-4 ay icerisinde evde yatarak gecirdigim sure boyunca geri aldim . Yeni yeni toparlanmaya ve guvenim geri gelmeye basladi. Tekrar Karataya donmeye karar verdim, inanilmaz motivasyona ihtiyacim var yardimmmm

Merhaba bende doğumdan sonra kilosu sabitlenenderdenim
Birbirimize destek olabiliriz bende başlayacağım :)

Hosbulduk :) kizlar saat farkindan dolayi uyandigimda bakabiliyorum yorumlariniza, ben daha once karatay ve de her gun 45 dk yuruyusle inanilmaz guzel bir vucuda sahip olmustum , boyum 1,68 su an kilom 61 ideal kilom 50-52 daha once basardim insallah bu sefer de olacak kizlar Ben yaklasik 5-6 ayda vermistim kilolarimi sonra da koruma diyeti yapmistim tabi ki haftada bir kac kere kacamaklarim olmustu ama hastalanip her seyi birakana kadar kilomu fistik gibi korumustum . Yazin dügün var , istikrarli olmam lazim sizlerin yorumlarini okudukca kendime guvenim geliyor

İlk günler brz zor oluyor uymak. evde herkes birşeyler yerken tv karşısında akşamları özellikle. Ama kaçamak yapmadım. Kahvaltı k. K
Öğle yemeği tarhana corbasi ,kıymalı yeşil mercimek 1 - 2 kasik yoğurtlu biber .aksam çorba bezelye yemegi (çok önerilmiyordu sanirim) bulgur pilavı yoğurt. Şimdi şekersiz çay içiyorum.

Kızlar merhaba.nasilsiniz nerelerdesiniz. Bugün kendimi. K. K. Kahvaltı öğlen çorba pırasa yemegi salata..akşam köfte dunden kalan bulgur pilavı ve salata olacak inş. Siz de durumlar nasıl kızlar

Ben de klasik Karatay kahvaltısı yaptım. Akşam ne yesem bilmiyorum hiç. Düşünüyorum bakalım.

Merhaba kizlar benim saatime gore yeni kalktim sabah kkk tabiki . Oglen icin hindistan cevizi yagi kullanmak istedigim kabak, patlican turlusu yapacagim. Aksama da haslama et ve salata-kefir ile gunu kapatmayi dusunuyorum.

Bugün akşam yoğurtlu, cevizli, sarımsaklı avokado sos ve kıymalı yumurtalı ıspanak yemeği yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…