- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.573
Merhaba ben de uzun bir aradan sonra geri döndüm. Benim de baslamam lazım. Ve bu defa olacak inşallah , hissediyorum. Çünkü sonunda iyi bir doktor buldum. Demir , d vitamini ve B12 tedavisi görüyorum şu anda. Doktorum tam bir Karatay'cıUzun bir aradan sonra merhaba arkadaslar , bir sure diyete ara vermek zorunda kaldim inanilmaz sucluluk icerisinde geri donmem lazim en kisa suredee
Canım merhaba başladın mı tekrardan birlikte başlayalım mıBen de yarın karatayaa başlıyorumm <3 daha önce onlarca diyet yaptım sadece karatay ile sağlıklıca kilo verebilmiştim diğerleri hep 2-3 günde beni mahvetmişti yemeğe saldırmıştım daha sonra bazı sebeplerden kendimi çok saldım 72 kiloda diyete başlamıştım 66yi karatay ile görmüştüm anccak sonra saldım ve şu an 80iminşallah istediğimiz kilolara ulaşırız
ya tabiki her zamanki gibi aksattım ama bu hafta artık kendime söz verip başlamam gerek sen de başlamadıysan biirlikte birbirimize motivasyon da olur başlayabiliriizzCanım merhaba başladın mı tekrardan birlikte başlayalım mı
Günaydın canım uyar bugünden itibaren başlıyoruzya tabiki her zamanki gibi aksattım ama bu hafta artık kendime söz verip başlamam gerek sen de başlamadıysan biirlikte birbirimize motivasyon da olur başlayabiliriizz
Hoşgeldin canım o şımarıklık bende de var verdim ya 23 kg onun şımarıklığı sürüyor şükür bugün 4. Gün sapıtmadımbende her güne bugün karatay günü die başlayıp yan çizip çamura yatıorum ama bende warım
Biz diğer grupta daha etkiniz Canım istersen oraya gel diyet günlüklerindebende her güne bugün karatay günü die başlayıp yan çizip çamura yatıorum ama bende warım
merhaba tatlım, ben 1 aydır ekmek yemiyorum, inan zorlamıyor hiç :) alışınca rahat oluyor ha tabiki yılların alışkanlığı can çekmiyor değil ama yemeyince yenmiyorBugün itibariyle bende başladım.
Sabah 73,50 kg. tartıldım. Karatay ile birlikte 7 zeytin 1 İncir kürünü de uyguluyorum.
Bu sabah
2 haşlanmış yumurt
Bolca peynir
Bolca Zeytin
3 ad.Ceviz
Yeşillik & Domates ve Şekersiz Çay içtim
Öğle Yemeğinde saat 3 civarıydı.
Bir Kase Mercimek Çorbası
Bir Kase Kurufasülye
Bir Kase Salata yedim.
Bol su içerek bugünü kapatıyorum..Bu saat olmasına rağmen acıkma felan yok .
Ekmeksiz hayat benim için çok zor bakalım sınırlarımı ne kadar zorlayacağım.
Ekmek yemedim ama sabah kahvaltımı yaptıktan sonra çok toktum.Öğle yemeğini yerken bile yemeseydim akşama kadar tok kalabilirdim.
Her gün gelip buraya neler yediğimi yazacağım.
Merhabamerhaba tatlım, ben 1 aydır ekmek yemiyorum, inan zorlamıyor hiç :) alışınca rahat oluyor ha tabiki yılların alışkanlığı can çekmiyor değil ama yemeyince yenmiyor
yalnız öğle yemeğini en geç 14 de yemelisin ve akşam da en geç 8 olmalı