- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
İştahsız olmakta korkutuyor beni.Benim de hiç iştahım yok, sanırım zamanla vücut daha az gıda almaya alışıyor.keske tüm ömrümüz boyunca bu şekilde beslenebilsek...Hiç kilo derdimiz olmazdı.
Ohhh afiyetler olsunİştahsız olmakta korkutuyor beni.
Bugün kahvaltıya iki yumurta yedim. Biraz da ceviz
Öğle yemeğine bir tabak işkembe çorbası, bir lahmacun
Bugün iştahım baya açıldı :) ilginç bir şekilde buna sevindim.
Sabah yaptığın olmamış. İştahsızlık yaşarken bile sabah iki yumurta, zeytin ve cevizi zorla da olsa yiyorum. En önemli öğün kahvaltıOhhh afiyetler olsunben de sabah 1 kase çorba, ogleyin 1 kase çorba ve ayran içtim...
Biliyorum sabah KKK şart ama çorba içmek istedim..Karatayi da çok okudum,uyguladim ve son 4 yıldır falan her gün 2 rafadan yumurtamı yerim ama arada istisnalar oluyor, çok hastayım,soğuk algınlığı..Sırf ilaç içeceğim diye içtim çorbami daSabah yaptığın olmamış. İştahsızlık yaşarken bile sabah iki yumurta, zeytin ve cevizi zorla da olsa yiyorum. En önemli öğün kahvaltı
Sen daha yeni mı başladın ? Hadi bakalım hayırlı olsunSelam kızlar. Benim de 4. gün bitmiş bulunuyor çok şükür...
Ödemler gitti bi hafiflik var üstümde
Sen daha yeni mı başladın ? Hadi bakalım hayırlı olsunben uzun zamandır yapıyorsun sandım..Su an kilo kaç canım? 4 günde kaç kg gitti?
Oo maşallah sen de kilo yokmuş be güzelim..Çok kolay gider...Geçen sene yapmıştım sonra hamile kalınca yapamadım.. İlk zamanlar çok zor geçti yumurta et görmek bile istemiyordum bozuldu... Ekmeği bütün bütün yutasım geliyordu
Doğumdan sonra başladım işte. Bir iki yaptım bıraktım falan ama bu sefer kesin kararlıyım. Şu an tartılmıyorum canım 21. gün tartılacağım inşallah... 71 ile başladım 68 görmek istiyorum o gün inşallah ...
Olmaz mı ideal kilom 57 benim... Sizin gibi Selvi boylu değilim benOo maşallah sen de kilo yokmuş be güzelim..Çok kolay gider...
5 cm den bir şeycik olmazOlmaz mı ideal kilom 57 benim... Sizin gibi Selvi boylu değilim ben
Bu hafta çok hastaydım terafflu göre içip ayakta kalabildiğiiçin,ev işlerini zor yaptım, usutmusum, göze alamadım spor yapmayıHani biz spor yapacaktık beraber
Bu hafta çok hastaydım terafflu göre içip ayakta kalabildiğiiçin,ev işlerini zor yaptım, usutmusum, göze alamadım spor yapmayı
Çok saol canim, kolay gelsin sanaÇok geçmiş olsun canım iyileşince yaparız o zaman... Ben başlıyorum şimdi