Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Benim menüm oruç idim akşamı yazayım
Kırmızı mercimek çorbası
Balık
Yeşillik
Turp
Çay ve helva

Dün sabah 2 adet yağsız pişmiş sucuklu yumurta,domates salatalık..

Akşam kapuska , Karnabahar ve yoğurt...

Spor hiç yok maalesef, yeni yılda insallah spor ile destekleyeceğim .2 gündür soğuk algınlığı sebebiyle ilaç alıp yatıyorum...

Benim de hiç iştahım yok, sanırım zamanla vücut daha az gıda almaya alışıyor.keske tüm ömrümüz boyunca bu şekilde beslenebilsek...Hiç kilo derdimiz olmazdı.

Benim de hiç iştahım yok, sanırım zamanla vücut daha az gıda almaya alışıyor.keske tüm ömrümüz boyunca bu şekilde beslenebilsek...Hiç kilo derdimiz olmazdı.
İştahsız olmakta korkutuyor beni.

Bugün kahvaltıya iki yumurta yedim. Biraz da ceviz

Öğle yemeğine bir tabak işkembe çorbası, bir lahmacun

Bugün iştahım baya açıldı :) ilginç bir şekilde buna sevindim.

Ohhh afiyetler olsun ben de sabah 1 kase çorba, ogleyin 1 kase çorba ve ayran içtim...

Sabah yaptığın olmamış. İştahsızlık yaşarken bile sabah iki yumurta, zeytin ve cevizi zorla da olsa yiyorum. En önemli öğün kahvaltı
Biliyorum sabah KKK şart ama çorba içmek istedim..Karatayi da çok okudum,uyguladim ve son 4 yıldır falan her gün 2 rafadan yumurtamı yerim ama arada istisnalar oluyor, çok hastayım,soğuk algınlığı..Sırf ilaç içeceğim diye içtim çorbami da

Sen daha yeni mı başladın ? Hadi bakalım hayırlı olsun ben uzun zamandır yapıyorsun sandım..Su an kilo kaç canım? 4 günde kaç kg gitti?

Geçen sene yapmıştım sonra hamile kalınca yapamadım.. İlk zamanlar çok zor geçti yumurta et görmek bile istemiyordum bozuldu... Ekmeği bütün bütün yutasım geliyordu
Doğumdan sonra başladım işte. Bir iki yaptım bıraktım falan ama bu sefer kesin kararlıyım. Şu an tartılmıyorum canım 21. gün tartılacağım inşallah... 71 ile başladım 68 görmek istiyorum o gün inşallah ...

Oo maşallah sen de kilo yokmuş be güzelim..Çok kolay gider...

Merhaba hanımlar, dort aylık bebegim var ve sadece anme sutuyle besleniyor. Dogumdan kalan 8 kilo fazlalıgım var, bugun altıncı gunum, bu gune kadar hemen hemen uydum son iki gun haric. Son iki gundur de geceleri muthis bir halsizlik hafif basdonmesi ve dusup bayılacakmısım hissini yasıyorum. Bu nedenle iki gundur geceleri birseyler atıstırıp yatıyorum ama hayırlı seyler degil tabi bunlar :) Bu yasadıgım halsizlik durumunu yasayanınız var mı? Normal mi?

Bu gün ben de halsizdim neden bilmiyorum 1 mil spor zor yaptım tüm gün yattım. Yeni yıla tembel giricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…