Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kizlarrrrrrrr, fırsat bulursanız lütfen ama lütfen internetten that sugar filmini izleyin...Bir kaç gündür izlemeyi istiyorduk fakat YouTube yavaşladığı için yüklenmiyordu, dün yorgun argın yolculuk dönüşü yarısına kadar izleyebildik...Avustralyalı bir adam ilk önce günlük 40 Gr şeker içeren sağlıklı besinler, dikkat! Abur cubur değil, sağlıklı olarak lanse edilen besinleri tüketerek bunun 60 günde vücuduna ve ruhsal durumuna yapacağı etkiyi gün gün kameraya almış..İnanılmaz olmuş..3-4 uzman kontrolünde habire enzimleri, kilosu vs ölçülüyor..Biz henüz 18. Günde kaldık..Sonundaki felaketi bekliyorum açıkçası...

Marketten abur cubur almadan çıkmayan eşim resmen tövbe etti..Bugün diğer yarısını izleyeceğiz .. lütfen fırsat bulup izleyin...

Hımmm klasik köfte o zaman. Izgarada pişiriyorsun dimi.. Ben de sırf diyet için ızgara aldım da her gün bişey deneyesim geliyor
Hımmm klasik köfte o zaman. Izgarada pişiriyorsun dimi.. Ben de sırf diyet için ızgara aldım da her gün bişey deneyesim geliyor
Canim elektrikli ızgaram da var genelde onda yapıyorum, ama çok büyük, uğraşmak istemedigimde tost makinası var onda yağsız yapıyorum.

Ben izlemiştim. Tüm karar almalarım o belgeselle başlamıştı zaten. Mutlaka izleyin arkadaşlar

no_name_ link alabilir miyim ? Ben bulamadım netten videolar çalışmıyor...
Canim telden girdiğim için link atamiyorum.fullfimzizlesene.com muydu neydi, Google A, that sugar film yazdım çıkan sitelerden denedim ya da ögleden sonra pc ye girince atayım, şimdi hazirlaniyorum markete çıkacağım.. YouTube var ama altyazisiz..

Ağzı kapalı çelik tencereye Karnabahar çiçek çiçek açıp içine 2 havuç halka halka kesiyorum, 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile pişiriyorum, buharda pişmiş gibi yumuşacık oluyor, ve toz kırmızı biber ile renklendiriyorum..öneririm kızlar, çok tok tutuyor yoğurt ve nane döküp yiyeceğim.

Lahana aldım kapuska yapıyorum, pirinç yerine bulgur ile ve çok az zeytinyağı, bol isot ile...

Tavuk ızgara tava aldım derisiz, soğan ile kavuracagim, çok az yağ ilavesi ile..Bugünkü menüm bunlar...

Benim öğle menüm tavuk ızgara salata ızgaraya biber de atarım yanında ayran.
Akşam da mercimekli kapuska...

Genelde böyle zaten değişik tarif bulmam lazım sıkılıyorum sonra

Buradan yazalım menü o zaman
Sabah
Konserve menemen
Zeytin
Peynir
Yeşillik
Antep fıstığı
Akşam
Mercimek çorbası
5 ızgara köfte
Bol salata
Yoğurt

Selam kızlar
Kaç gündür burda aşırı kar vardı evde kapalı kalmıştık çok şukur bugün güneş açtı dışarı çıkacağım hem işlerim var hem yürüyüş olur

esekaf afiyet olsun.

Benim menü
Sabah klasik Karatay kahvaltısı
Öğle zeytin ceviz
Akşam haşlanmış mercimek ve yoğurt

Bu gün az yedim aslında daha çok yemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…