Ben çok acıkıyorum ya. Şuan çok acıktım yine. Köfte ve ayranla doydun mu (sakın yanlış anlama) ben kolay doymuyorum ve acıkıyorum gerçi saat de geç oldu. Spor hiç yok. Seni tebrik ederim ne gzl spor yapıyorsun....Benim menum
Sabah KKK
Akşam köfte ayran
Arada bol su
Spor 3+1 =4 mil
Ben acıkmıyorum aslında ama canım tatlı şeyler çekiyor. Gece de çok geç uyuyorum ben bazen uyumuyorum alışkanlıklardan zor vazgeçiliyor. Az mı yiyorsun acaba. 4 köfte yedim benBen çok acıkıyorum ya. Şuan çok acıktım yine. Köfte ve ayranla doydun mu (sakın yanlış anlama) ben kolay doymuyorum ve acıkıyorum gerçi saat de geç oldu. Spor hiç yok. Seni tebrik ederim ne gzl spor yapıyorsun....
Afiyet olsun canim...Bugün kahvaltıyı çok abarttım 4 dilim ananas, üç yumurta, beş ceviz, bol zeytin, peynir, bir bardak süt :)
Hay maşallah tosunuma
Hoşgeldin şekerim :)Kızlar ben geldim herkes kayboldu.ne gzl hareketlenmisti oysaki burası...
Nohut zaten kalorili yanında pilav kesinlikle yeme.Aslında acıkırım diye ( ilk haftam zaten) gzl yiyorum ama gece geç saatlerde aç oluyorum.evt alışkanlıklar kolay bırakılmıyor.. yola devam... sabah karatay kah. Oglen yok. H.sonu ... Ara öğün yarım muz ve kahve. Akşama etli nohut. Eşim yanına pilav yakısir diyor e e ben napicam? yemem artık napalım.
Ben sabah kahvaltısını 7 de yaparsam 3 oğun yapıyorum ama bazen 10-11 gibi yapınca 2 öğün yetiyor.Kizlar ben hic 2 ogunculerden olamicam galiba, gecmiste yaptigim karatayda da 3 ogun yiyordum , dusuk tansiyon sorunum var ac kalamiyorum kesinlikle
Hoşbuldum evt gzl olur sevinirimHoşgeldin şekerim :)
Sağlıklı yaşamda ben hep yanında olabilirim
Ben de senin gibiyim. H. Sonu geç kahvaltı yaparsam 2 öğün yetiyor.hafta içi işe gittiğim için 3 öğün.Ben sabah kahvaltısını 7 de yaparsam 3 oğun yapıyorum ama bazen 10-11 gibi yapınca 2 öğün yetiyor.
Orayi da takip edeyim o zmn. Teşekkürler..Nohut zaten kalorili yanında pilav kesinlikle yeme.
Diyet günlüklerinde karatayla sağlıklı yaşıyoruz diye konu açmış arkadaş oraya yazıyorum ben. Burası sessiz olunca sevmedim.
spor yapıyor musun?Mrhb arkadaşlar bende karatay diyeti yapıyorum 1 ay oldu 5 kilo verdim ama bir haftadır kilom sabit napıcamı bilmiyorum