Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sabah kkk en sevdigim en doyurucu diet kahvaltisi , oglene kiymali bir cesit fasulye turu aksama artik daha karar veremedim , herkese mutlu , sicacik hafta sonlari.

Merhaba kizlar ben de yediklerimi yazayim. Sabah 10 30 gibi karatay kahvaltısı. Öğlen yok. Akşam tavuk çorbası. Kiymali Karnibahar yemeği. Çok az kepekli makarna yedim. (Kepekli yaptım evde herkes normal makarna yerken dayanamadım ne yapayım. )hepinize iyi hafta sonları...

Benim menum

Sabah KKK
Akşam köfte ayran

Arada bol su
Spor 3+1 =4 mil
Ben çok acıkıyorum ya. Şuan çok acıktım yine. Köfte ve ayranla doydun mu (sakın yanlış anlama) ben kolay doymuyorum ve acıkıyorum gerçi saat de geç oldu. Spor hiç yok. Seni tebrik ederim ne gzl spor yapıyorsun....

Ben acıkmıyorum aslında ama canım tatlı şeyler çekiyor. Gece de çok geç uyuyorum ben bazen uyumuyorum alışkanlıklardan zor vazgeçiliyor. Az mı yiyorsun acaba. 4 köfte yedim ben

Aslında acıkırım diye ( ilk haftam zaten) gzl yiyorum ama gece geç saatlerde aç oluyorum.evt alışkanlıklar kolay bırakılmıyor.. yola devam... sabah karatay kah. Oglen yok. H.sonu ... Ara öğün yarım muz ve kahve. Akşama etli nohut. Eşim yanına pilav yakısir diyor e e ben napicam? yemem artık napalım.

Bugün kahvaltıyı çok abarttım 4 dilim ananas, üç yumurta, beş ceviz, bol zeytin, peynir, bir bardak süt :)

Hay maşallah tosunuma

Nohut zaten kalorili yanında pilav kesinlikle yeme.
Diyet günlüklerinde karatayla sağlıklı yaşıyoruz diye konu açmış arkadaş oraya yazıyorum ben. Burası sessiz olunca sevmedim.

Kizlar ben hic 2 ogunculerden olamicam galiba, gecmiste yaptigim karatayda da 3 ogun yiyordum , dusuk tansiyon sorunum var ac kalamiyorum kesinlikle

Kizlar ben hic 2 ogunculerden olamicam galiba, gecmiste yaptigim karatayda da 3 ogun yiyordum , dusuk tansiyon sorunum var ac kalamiyorum kesinlikle
Ben sabah kahvaltısını 7 de yaparsam 3 oğun yapıyorum ama bazen 10-11 gibi yapınca 2 öğün yetiyor.

Mrhb arkadaşlar bende karatay diyeti yapıyorum 1 ay oldu 5 kilo verdim ama bir haftadır kilom sabit napıcamı bilmiyorum

bende ara öğünleri kaldırdım..zaten sağlıklı besleniyordum şimdi karatay misali oldum :) normalde spor yapmaya başladım..ama bugün çok koşturmaktan spor yapmıycam artık yarına...daha önce 2 kez karatay yapmış biri olarak, spor yapmanızı öneririm arkadaşlar..

Uzun bir aradan sonra merhaba arkadaslar , bir sure diyete ara vermek zorunda kaldim inanilmaz sucluluk icerisinde geri donmem lazim en kisa suredee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…