Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

yani ben yüz karasiyim buranın tam uygulamadim ne yazık ki çünkü cayimin sekerinden vazgecemedim hala ama burası sayesinde çok az kaldı şekersiz olmasına . 70.9 la başladım spor da yapamama rağmen 67.3 yaklaşık 3 haftada 3.6 kg . ama tam uygulayan çok iyi verir esimde 98-99dan 94e indi 1ayda ki mecburi kacamaklarla :)

Selam citirlar ben dunden beri yogunum dun iran bakan i vardi gece 12 ye geliyordu eve gittigim..gece bel ve diz agrisindan sabah 7 ye dogru ancak uyudum 8 de kalktim 9 da cikmam lazim di bugunde sabahtan aksam 10 a kadar litvanya bakan yardimcisi ve heyeti var....hala toplantilar suruyor is yerine gidemedim daha....sıkıldim bir bakayim diye girdim ....

Çok iyi 3,6 kg .başka hangi diyetle AC kalmadan boyle verilir ki.çok verenlere baktığında için öyle gelebilir ama yine de çok güzel boyle devam etsen bile yaza kadar incecik olursun

inşallah hep beraber verecz:) ya ışte insulin direnci kırılırsa tamamdir . kotu alismisiz akşam çayla pasta börek yemeye. aliskanliktan yani anca atıştırmak istiyo insan. canan karatay diyo zaten milletin işi gücü yemek olmuş diye. :) kenarda kosede gördüğünü at ağzına artık atmiyoruz tabi

Aksam ki menüm;
Yarim tabak kuru biber kavurması (tereyağlı)
Bir buçuk tabak yayla çorbası.
Bugün arada hic birşey demedim,sadece şekersiz cay içtim.

sanki az yemissin doydun mu bu kadarcık şeyle ? salata yok ?

tabi arada bi şey yemdigin için acikmadan 5saat geçirdiğin için leptin devreye girmistir. .

tabi arada bi şey yemdigin için acikmadan 5saat geçirdiğin için leptin devreye girmistir. .
Çok geldi .midem bulandi hatta.bu arada sabah 11 de yaptım kahvaltıyı aksam yemeğini de 18 de .yedi saat ağzına hic birşey koymadim.Aferin bana :) eşim yanımda neler yedi neler ama ben tabi bi dilim bile alamadım.

sana dedim ama ben de salata yemedim
1kase yayla corbasi
2tabağa yakın 1, 5tabak kabuska
vee bol bol su

akşamda ihlamur karanfil karışık bitki çayı yapacagim :)

yoo değil ama kartalin dediği gibi yersek metabolizma sanki kosmussun gibi çalışıyormuş . hem de kabız olmamak için

Merhaba arkadaşlar ne yapınca metabolizma koşmuşsun gibi çalışıyormuş anlayamadım

Bu arada menüm
Sabah 2 yumurta,yarım bardak süt,1 çay bardağı ceviz
Öğle 1 kase çorba
Akşam 1 tabak pırasa yemeği, 1 kase yoğurt
5 kuru kayısı, 30 tane antep fıstığı
1200 kaloriyi geçmedim aferin bana☺

Merhaba arkadaşlar ne yapınca metabolizma koşmuşsun gibi çalışıyormuş anlayamadım
Sadece yemek değilde posali şeyler olan salata da yemeliyiz demek istiyo saliha hanim.tabi bi de yoğurt bu da yağ yakımını sağlıyor.ve glisemik indeksi düşük. Nacize bildiğimi yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…