Aydinlattigin için sağol :):)
benim bildiğim şu : canan karatay in dediğine tam uyarmak metabolizma daha hızlı çalışıyor . örneğin kahvaltı : 3-4kayısı 1 avuç ici kadar peynir doyana kadar yumurta 1çay bardağı çığ badem ya da kuruyemiş yeşillik mesela bunların hepsini yediğimizde metabolizma % 30 daha çok çalışıyor . akşamda çorba salata ve yemek aynı etkiyi yapıyor .
yok ya sakin gerilme . rahat ol yeterki uygun besinler olsun . glisemik indeksi az olsun. tek sart doyana kadar yemek :)Canım alışmışım saymadan duramıyorum
Senin kilo durumun nasıl? Ne kadar zamandır yapiyosunCanım alışmışım saymadan duramıyorum
Bense bİ donem senin gibi yapıyordum.çok zor oluyor öyle ve diyet moduna giriyosun.bi sure sonra da bikiyo insan.am karatay hocanın dedikleriyle hic saymiyorum.çünkü aslında kalorisi en fazla olan şey yağdır :) ama vücuttaki metabolizmaya etkisi farklı iste.ona bakarsan şekerin kalorisi çok az biliyon mu.seker yiyince kilo almamak gerek hesap yaparsak ama gel gör ki vücuda girince ani bi insulin salınımı sağlayıp ani düşüş yapiyon ve daha çok daha çok acikiyorsun bu şekilde yeme durdurulamaz oluyor.aldığım kalori tavan harcadığını taban olunca da karaciğere yağ olarak gidiyor maalesef.Canım alışmışım saymadan duramıyorum
Canım ben birkaç yıl evvel 10 kilo kadar verip 54 oldum hedefim 50-51 fakat bir türlü başaramadım karatayı inceleyeli bir hafta filan oldu o da bu sayfadan kitabını okumadım yani buraya yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim onlar sayesinde yeni şeyler öğrendim karataya pazar günü başladım ilk defa iyi gidiyorum regl döneminde olduğum için tartılmadım ptesi sizlerle birlikte tartılacağım inşallahSenin kilo durumun nasıl? Ne kadar zamandır yapiyosun
BEnde yeni başladım verirsin inşallah.kilon fazla değilmiş bana goreCanım ben birkaç yıl evvel 10 kilo kadar verip 54 oldum hedefim 50-51 fakat bir türlü başaramadım karatayı inceleyeli bir hafta filan oldu o da bu sayfadan kitabını okumadım yani buraya yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim onlar sayesinde yeni şeyler öğrendim karataya pazar günü başladım ilk defa iyi gidiyorum regl döneminde olduğum için tartılmadım ptesi sizlerle birlikte tartılacağım inşallah
Demek işlenmiş gıda yedin.seni gidi seniiigünaydın
3 yumurta
zeytin
marul
peynir
sucuk
:)
Ben doğum yaptıktan sonra hamile lık öncesinden bile daha da zayifladim.sonra beş ay içinde 9 kilo aldım maalesefyaadayanamadim ucuz değil bayağı pahalı bi sucuk az islenmis bi de 2 tane incir yedim . 3 aylik bebeğim varya emer gider dedim . ama suan oturdugum yerde terledim. birazdan ev işlerimi yapacam.
şu sucuk işini de iyi bi kasapla halledersek iyi olacak.
bi arada arzu misafirleri gonderemedi heralde. nerdesin yahu??