cnm yok maalesef.kıyamam yavruşa geçmiş olsun kantaron yağı varda sürebilirsin faydası olur
kız çocukları 40 ından sonra düzelir derler seninki 40 ından sonra azıtmışHerkese yeni yine yeniden merhaba. Bu gidişle topiğe girmem çok zor olacak benim. Kızım resmen esir alıyor beni. Uykuyu tutturamıyor. Uyutuyorum koyuyorum şu işimi yapıyım diyorum 5 dk geçmeden uyanıyor. Kucakta salla, ayakta salla, ana kucağına koy, emzir tükendik valla. Yemek yeme düzenim de yok oldu. Bir fırsat bulup hızlı hızlı yemek yiyorum kahvaltı yapıyorum. Dün sabah 7 gibi kalktı akşam beşe kadar yatır kaldır yatır kaldır tükendim akşam 5 te sızdı artık. Bugün de şimdi uyudu gibi yemek yedim bir kahve aldım kendime topiği açtım.
Pazertesi bildirim de yapamadım. Kilom 83,2 idi. Kızım bana çok güzel spor da yaptırıyor. Geçen gece uyumadı koridoru bir baştan bir başa 100 kez yürümüşüzdür kucakta. Bugün yine öyle. Babası da hoplaya zıplaya bir hal oldu. Bu kız bize zorla spor yaptırıyor. Sizmisiniz miskin miskin 6 yıl oturup göbek toto büyüten alın bakalım diyo bize resmen.
Bu sabah kahvaltımı yaptım çift yumurtalı, bol zeytinli bir taraftan ayağımla ana kucağı sallayarak tabi hızlı hızlı sonuna doğru mızmızlandı çay içemeden kalktım sofradan. Az öncede eşime yemek ısıttım, o bana da hazırlamış yemeklerden ben de 4 saat beklemeden yemiş oldum. Yalancı paça(kemikten yapılmış) ve mantar sote yedim. Şimdi de 1 bardak filtre kahvemi ve yanında 1 parça bitter çikolatamı yiyorum( arada kaçamak yapıyorum gaz olmasın diye çay kahve çikolata yasak) . Akşama ne yiyeceğiz belli değil. Şimdi pc başından kalkınca ütü mü yapsam, yemek mi yapsam, mutfağı mı toparlsam bilmiyorum.
oooooooo hoş geldin canımmmmm özlettin kendiniSELAMMMM
nasılsınız hanımlar hepinizi çok özledim.Hiç fırsat bulamıyorumki özlem gidereyim.Eski sayfaları okumam imkansız
bir iki sayfaya göz gezdirebildim.Gül abla oğlunun gideceği yer belli olmuş sanırım hayırlısı ile gitsin gelsin inşallah.Mydenizzcim bakıcıyı sonunda bulmuşsun çok sevindim canım senin için büyük sorundu Fmgenç te gelemiyor sanırım.Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.Herkes nasıl iyimi
kıyamam ben ona nazar değdi kuzuma... emerken çok acır ağlaya ağlaya emiyordurKizlar bebisim emekliyor diye sevinirken dusmelerinde baslayacagini hesaba katmam gerekiyordu sanirim. 3 saat once dudagini yere carpti ve dudagi patladi.o kdr cok sisti kidağıldim resmen. Cok agladi yavrum. Zorla emdi de 10 dk once uyudu.kiyamam ben ona.keske bnm dudagim oyle olsaydi onun olmasaydi. Oyuncakları da agzina goturemio simdi ooof of.lansinoh surdum hani su meme catlagi icin surulenden.onu yese de sıkıntı olmuyor diye.inşallah cabucak toparlar
afiyet olsun canımgünlük meümü yazayım.sabah:kkk
öğlen:süt akşam:biber dolması,pırasa,yoğurt
dolmada bulgur ve kıyma var,pırasa da zeytinyağlı sade pişirdim.havuç bile koymadım gül abla sağolasın.oğlum izin vermedi öyle selamsız sabahsız sadece menü yazıp çıktım kusuruma bakmayın bu aradaafiyet olsun canım
dolmada ve pırasa da prinç yoksa menün güzel
Boşuna umutlandım, ne güzel 4 kişi gidecektik. Kardeşim, arkadaşı, annemle birlikte. Tamamen tadilattaymış spor kompleksi.
ne güzel bedava sirke baldan tatlıdır....
afiyet olsun cnım yanlışlık yok ama yoğurt eklemeye çalış
a.s
sınavda inşallah başarılı olur
Tabi canım olduğu kadar artık beni annem baktı 40 gün ama laf söylemeyeyim diye zor tuttum kendimi bazen çok huysuz olduğumu düşünmüyor değilim.Halı konusuna gelince gül ablalar geldi ben küçücük banyoda yıkıyorum uyuzluktan eşim kurutma aşamasında sinir oluyor bana kapalı balkona tavandan kanca taktıda orda kurutuyorum yolun isi pası sinmesin diye.Ama halı yıkamalarda bütün halıları üst üste koyup ıslatıyorlar ve durulemıyorlar direk sıkmya o yüzden ben artık vermiyorum önceden annemin terası vardı şimdi evde valla zorla soda ve beyaz sabunumla yıkıyorum sirke bile sürüp duruluyorum.Senin sezeyendı demi 3. sezeyan dikişlerin çabuk geçer inşaallah.Ne kadar şanslısın hastalıklara karşı vücudun saglam demek ki masallah. .Lohusalık başlı başına zorr yaa benim de ilki kolay ikincisi zordu. .
Bu arada Sağol canim allah razı olsun. .cok sukur anlastik.yardimci falan hic bana göre şeyler değil her işimi kendim yaparım sen gibi aşırı irdelerim. halılarımi bile yikamaya vermezdim terasim var orda yikardim ama eşimin kıyafetlerine bile bir adam lazimsürekli yika ütüle, ceketleri sil ütüle cok fazla ugrastiriyor. Artik gözümü kapatacagim olduğu kadar diyeceğim
sana da günaydın canım
böyle güzel bir mesajla bize günaydın demek için sıcacık yatağını terketmene değdi canım içimiz açıldı
Canım Allah kolaylık versin kolay büyümüyorlar valla netçen.Bende 8 yıl aradan sonra 2. yapıncı cin çarpmış gibi oldum.Benimkiler hepten manyak oluyor.Sen yine haline şükret tadını çıkar hepsi geçecek.Herkese yeni yine yeniden merhaba. Bu gidişle topiğe girmem çok zor olacak benim. Kızım resmen esir alıyor beni. Uykuyu tutturamıyor. Uyutuyorum koyuyorum şu işimi yapıyım diyorum 5 dk geçmeden uyanıyor. Kucakta salla, ayakta salla, ana kucağına koy, emzir tükendik valla. Yemek yeme düzenim de yok oldu. Bir fırsat bulup hızlı hızlı yemek yiyorum kahvaltı yapıyorum. Dün sabah 7 gibi kalktı akşam beşe kadar yatır kaldır yatır kaldır tükendim akşam 5 te sızdı artık. Bugün de şimdi uyudu gibi yemek yedim bir kahve aldım kendime topiği açtım.
Pazertesi bildirim de yapamadım. Kilom 83,2 idi. Kızım bana çok güzel spor da yaptırıyor. Geçen gece uyumadı koridoru bir baştan bir başa 100 kez yürümüşüzdür kucakta. Bugün yine öyle. Babası da hoplaya zıplaya bir hal oldu. Bu kız bize zorla spor yaptırıyor. Sizmisiniz miskin miskin 6 yıl oturup göbek toto büyüten alın bakalım diyo bize resmen.
Bu sabah kahvaltımı yaptım çift yumurtalı, bol zeytinli bir taraftan ayağımla ana kucağı sallayarak tabi hızlı hızlı sonuna doğru mızmızlandı çay içemeden kalktım sofradan. Az öncede eşime yemek ısıttım, o bana da hazırlamış yemeklerden ben de 4 saat beklemeden yemiş oldum. Yalancı paça(kemikten yapılmış) ve mantar sote yedim. Şimdi de 1 bardak filtre kahvemi ve yanında 1 parça bitter çikolatamı yiyorum( arada kaçamak yapıyorum gaz olmasın diye çay kahve çikolata yasak) . Akşama ne yiyeceğiz belli değil. Şimdi pc başından kalkınca ütü mü yapsam, yemek mi yapsam, mutfağı mı toparlsam bilmiyorum.
Kız nerdesin yaa herkes bir yere kayboldu özledik valla seni arada cee de bari halin vaktin nasıl iyisindir inşaallah.SELAMMMM
nasılsınız hanımlar hepinizi çok özledim.Hiç fırsat bulamıyorumki özlem gidereyim.Eski sayfaları okumam imkansız
bir iki sayfaya göz gezdirebildim.Gül abla oğlunun gideceği yer belli olmuş sanırım hayırlısı ile gitsin gelsin inşallah.Mydenizzcim bakıcıyı sonunda bulmuşsun çok sevindim canım senin için büyük sorundu Fmgenç te gelemiyor sanırım.Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.Herkes nasıl iyimi
Of ya canım benim çok üzüldüm.Benim oğlanda 10 aylık yürümüştü takılıp kafayı duvara çakınca 2 ay erteledi tam yaşında tekrar başladı.Düşe kalka hayatı öğreniyorlar.Anjelina Jolie 'yi öp benim için.Kizlar bebisim emekliyor diye sevinirken dusmelerinde baslayacagini hesaba katmam gerekiyordu sanirim. 3 saat once dudagini yere carpti ve dudagi patladi.o kdr cok sisti kidağıldim resmen. Cok agladi yavrum. Zorla emdi de 10 dk once uyudu.kiyamam ben ona.keske bnm dudagim oyle olsaydi onun olmasaydi. Oyuncakları da agzina goturemio simdi ooof of.lansinoh surdum hani su meme catlagi icin surulenden.onu yese de sıkıntı olmuyor diye.inşallah cabucak toparlar
ÖPÜCÜKLER ONAcnm yok maalesef.
simdilik bana yapisti mizmizlanio napsin.bugun istedigi kdr simarabilir.dibinden ayrilmicam.angelina Jolie gibi dudaklar.kuzusum benim
Afiyet şeker olsun ablacım maşaallahın var idolümsün.sabah.....kkk ve yarım muz
akşam....hamsi, salata, üzümlü tahin biraz fıstık ve ayçekirdeği
spor...işe kadar 20 dkk,,,,,iş dönüşü 20 dkk,,,öğlen 1 saat yürüyüş ....
toplamda 14.500 adım yani 10 km 600 metre
Hosgeldin canim,Afiyet olsun yarasin bebişe süt olsun : ) bi düzene girene kadar zorlar seni ama sonunda mutlaka duzenini kurar her bebek. .saat hesaplamasi yapmak sütünü azaltmiyor mu? Hani az ve sık yiyip karataya uygun beslensen, yani ben sütün durumuna göre öyle yapmayı planliyorumdaHerkese yeni yine yeniden merhaba. Bu gidişle topiğe girmem çok zor olacak benim. Kızım resmen esir alıyor beni. Uykuyu tutturamıyor. Uyutuyorum koyuyorum şu işimi yapıyım diyorum 5 dk geçmeden uyanıyor. Kucakta salla, ayakta salla, ana kucağına koy, emzir tükendik valla. Yemek yeme düzenim de yok oldu. Bir fırsat bulup hızlı hızlı yemek yiyorum kahvaltı yapıyorum. Dün sabah 7 gibi kalktı akşam beşe kadar yatır kaldır yatır kaldır tükendim akşam 5 te sızdı artık. Bugün de şimdi uyudu gibi yemek yedim bir kahve aldım kendime topiği açtım.
Canimmmmmmmmm ben seni çok özledim. .ben yazdigim gibi kendi adima şükür iyiyim..teşekkür ederım iyi dusuncelerinden dolayi.uzerimden bir yük kalkti ki sorma! Inşallah iyi biridir de anlasirim..senin rahatsizligin ne durumda? Inşallah ağrı sızı yokturSELAMMMM
Oyy küçük kuzuya kıyamam geçmiş olsun allah daha beterinden korusun..seninki de benim küçük gibi bi hareketlendi tam hareketlendi..cok dikkat et canim benimki su an beni parmağında oynatiyor..oturuyorum zorla alt değişimi yada üst giyimi için bi kaçıyor elimden hadiiii kalkamiyorumda sesleniyorum gelmiyor yüzüme bakıp gülüyor. .kalkmaya yelteniyorum pııır uçarak kaçıyor baska odaya,saçımi başımı yolasim geliyor. .zorla tekrar kalk, tekrar yatır ,böyle böyle akşam oluyor: ))Kizlar bebisim emekliyor diye sevinirken dusmelerinde baslayacagini hesaba katmam gerekiyordu sanirim. 3 saat once dudagini yere carpti ve dudagi patladi.o kdr cok sisti kidağıldim resmen. Cok agladi yavrum. Zorla emdi de 10 dk once uyudu.kiyamam ben ona.keske bnm dudagim oyle olsaydi onun olmasaydi. Oyuncakları da agzina goturemio simdi ooof of.lansinoh surdum hani su meme catlagi icin surulenden.onu yese de sıkıntı olmuyor diye.inşallah cabucak toparlar
Tabi canım olduğu kadar artık beni annem baktı 40 gün ama laf söylemeyeyim diye zor tuttum kendimi bazen çok huysuz olduğumu düşünmüyor değilim.Halı konusuna gelince gül ablalar geldi ben küçücük banyoda yıkıyorum uyuzluktan eşim kurutma aşamasında sinir oluyor bana kapalı balkona tavandan kanca taktıda orda kurutuyorum yolun isi pası sinmesin diye.Ama halı yıkamalarda bütün halıları üst üste koyup ıslatıyorlar ve durulemıyorlar direk sıkmya o yüzden ben artık vermiyorum önceden annemin terası vardı şimdi evde valla zorla soda ve beyaz sabunumla yıkıyorum sirke bile sürüp duruluyorum.Senin sezeyendı demi 3. sezeyan dikişlerin çabuk geçer inşaallah.
Eki Görüntüle 1278434
Canım Allah kolaylık versin kolay büyümüyorlar valla netçen.Bende 8 yıl aradan sonra 2. yapıncı cin çarpmış gibi oldum.Benimkiler hepten manyak oluyor.Sen yine haline şükret tadını çıkar hepsi geçecek.
Kız nerdesin yaa herkes bir yere kayboldu özledik valla seni arada cee de bari halin vaktin nasıl iyisindir inşaallah.
Of ya canım benim çok üzüldüm.Benim oğlanda 10 aylık yürümüştü takılıp kafayı duvara çakınca 2 ay erteledi tam yaşında tekrar başladı.Düşe kalka hayatı öğreniyorlar.Anjelina Jolie 'yi öp benim için.
ÖPÜCÜKLER ONA
Eki Görüntüle 1278435 Eki Görüntüle 1278435
Afiyet şeker olsun ablacım maşaallahın var idolümsün.
Eki Görüntüle 1278436 Eki Görüntüle 1278436 Eki Görüntüle 1278436 Eki Görüntüle 1278436 Eki Görüntüle 1278436 Eki Görüntüle 1278436 Eki Görüntüle 1278436 Eki Görüntüle 1278436
kız çocukları 40 ından sonra düzelir derler seninki 40 ından sonra azıtmış,,,,,aferin ona sizin spor yapacağınız yoktu ...annen gitti mi canım
oooooooo hoş geldin canımmmmm özlettin kendini
yoğunluğun bitmiyor galiba....nasıl oldun miden de düzelme oldu mu
kıyamam ben ona nazar değdi kuzuma... emerken çok acır ağlaya ağlaya emiyordur
Tabi canım olduğu kadar artık beni annem baktı 40 gün ama laf söylemeyeyim diye zor tuttum kendimi bazen çok huysuz olduğumu düşünmüyor değilim.Halı konusuna gelince gül ablalar geldi ben küçücük banyoda yıkıyorum uyuzluktan eşim kurutma aşamasında sinir oluyor bana kapalı balkona tavandan kanca taktıda orda kurutuyorum yolun isi pası sinmesin diye.Ama halı yıkamalarda bütün halıları üst üste koyup ıslatıyorlar ve durulemıyorlar direk sıkmya o yüzden ben artık vermiyorum önceden annemin terası vardı şimdi evde valla zorla soda ve beyaz sabunumla yıkıyorum sirke bile sürüp duruluyorum.Senin sezeyendı demi 3. sezeyan dikişlerin çabuk geçer inşaallah.
Eki Görüntüle 1278434
Canım Allah kolaylık versin kolay büyümüyorlar valla netçen.Bende 8 yıl aradan sonra 2. yapıncı cin çarpmış gibi oldum.Benimkiler hepten manyak oluyor.Sen yine haline şükret tadını çıkar hepsi geçecek.
Kız nerdesin yaa herkes bir yere kayboldu özledik valla seni arada cee de bari halin vaktin nasıl iyisindir inşaallah.
Of ya canım benim çok üzüldüm.Benim oğlanda 10 aylık yürümüştü takılıp kafayı duvara çakınca 2 ay erteledi tam yaşında tekrar başladı.Düşe kalka hayatı öğreniyorlar.Anjelina Jolie 'yi öp benim için.
ÖPÜCÜKLER ONA
Eki Görüntüle 1278435 Eki Görüntüle 1278435
Afiyet şeker olsun ablacım maşaallahın var idolümsün.
Eki Görüntüle 1278436 Eki Görüntüle 1278436 Eki Görüntüle 1278436 Eki Görüntüle 1278436 Eki Görüntüle 1278436 Eki Görüntüle 1278436 Eki Görüntüle 1278436 Eki Görüntüle 1278436
GÜNAYDINNNHosgeldin canim,Afiyet olsun yarasin bebişe süt olsun : ) bi düzene girene kadar zorlar seni ama sonunda mutlaka duzenini kurar her bebek. .saat hesaplamasi yapmak sütünü azaltmiyor mu? Hani az ve sık yiyip karataya uygun beslensen, yani ben sütün durumuna göre öyle yapmayı planliyorumda
Canimmmmmmmmm ben seni çok özledim. .ben yazdigim gibi kendi adima şükür iyiyim..teşekkür ederım iyi dusuncelerinden dolayi.uzerimden bir yük kalkti ki sorma! Inşallah iyi biridir de anlasirim..senin rahatsizligin ne durumda? Inşallah ağrı sızı yoktur
Oyy küçük kuzuya kıyamam geçmiş olsun allah daha beterinden korusun..seninki de benim küçük gibi bi hareketlendi tam hareketlendi..cok dikkat et canim benimki su an beni parmağında oynatiyor..oturuyorum zorla alt değişimi yada üst giyimi için bi kaçıyor elimden hadiiii kalkamiyorumda sesleniyorum gelmiyor yüzüme bakıp gülüyor. .kalkmaya yelteniyorum pııır uçarak kaçıyor baska odaya,saçımi başımı yolasim geliyor. .zorla tekrar kalk, tekrar yatır ,böyle böyle akşam oluyor: ))
süpersin canım karataya alıştın artıkdolmada bulgur ve kıyma var,pırasa da zeytinyağlı sade pişirdim.havuç bile koymadım gül abla sağolasın.oğlum izin vermedi öyle selamsız sabahsız sadece menü yazıp çıktım kusuruma bakmayın bu arada
tüh ya ne şanssızsınBoşuna umutlandım, ne güzel 4 kişi gidecektik. Kardeşim, arkadaşı, annemle birlikte. Tamamen tadilattaymış spor kompleksi.
afiyet olsun canımBu arad menümü yazayım kaç gündür yazmıyorum çeneden unutuyorum.
Sabah;
kkk maydonozlu limon suyu
Akşam;
yeşil mercimek çorbası
salata
yoğurt
az boza
harika gidiyorsunkızlar günaydın.bu sabah bir tartılayım dedim ve 70 kg çıktım.çok mutluyum.pazar gününden bu güne kadar 700gr vermişim.inşallah böyle devam eder.
günaydın canımGÜNAYDINNN
çok özlemişim hepinizi.Rahatsızlığım şükür daha iiyim ,şimdilik ameliyat olmıycam şikayetlerim artar ise tekrar endoskopi yapar karar veririz dedi dr.Teşekkür ederim sorduğunuz içinOnun dışında işlerim kış dolayısıyla arttı.Açıp bakamıyorum bile.Baksamda okuyamıyorum okusam yazamıyorum :)oyüzden üzülüyorum çok gerilerde kaldım muhabbetlere.Benim gibi kayıplarda çok gibi .Arada bir girmeye çalışacam bundan sonra iş hiç bitmiyor nasıl olsa
ayrıntı için teşekkür ederim.buna hiç dikkat etmiyordum.afiyet olsun canım
meyve yanında protein olmalı ve sabah yenmeli,,,oldu canınız istedi yediniz en azından yanında peynir, yoğurt yeresniz iyi olur
hergün mutlaka yoğurt yemeye dikkat edin göbek yağlarınıda eritirmiş