Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kız çocukları 40 ından sonra düzelir derler seninki 40 ından sonra azıtmış,,,,,aferin ona sizin spor yapacağınız yoktu ...annen gitti mi canım
oooooooo hoş geldin canımmmmm özlettin kendini
yoğunluğun bitmiyor galiba....nasıl oldun miden de düzelme oldu mu
kıyamam ben ona nazar değdi kuzuma... emerken çok acır ağlaya ağlaya emiyordur

Tabi canım olduğu kadar artık beni annem baktı 40 gün ama laf söylemeyeyim diye zor tuttum kendimi bazen çok huysuz olduğumu düşünmüyor değilim.Halı konusuna gelince gül ablalar geldi ben küçücük banyoda yıkıyorum uyuzluktan eşim kurutma aşamasında sinir oluyor bana kapalı balkona tavandan kanca taktıda orda kurutuyorum yolun isi pası sinmesin diye.Ama halı yıkamalarda bütün halıları üst üste koyup ıslatıyorlar ve durulemıyorlar direk sıkmya o yüzden ben artık vermiyorum önceden annemin terası vardı şimdi evde valla zorla soda ve beyaz sabunumla yıkıyorum sirke bile sürüp duruluyorum.Senin sezeyendı demi 3. sezeyan dikişlerin çabuk geçer inşaallah.
sana da günaydın canım

böyle güzel bir mesajla bize günaydın demek için sıcacık yatağını terketmene değdi canım içimiz açıldı

Canım Allah kolaylık versin kolay büyümüyorlar valla netçen.Bende 8 yıl aradan sonra 2. yapıncı cin çarpmış gibi oldum.Benimkiler hepten manyak oluyor.Sen yine haline şükret tadını çıkar hepsi geçecek.

Kız nerdesin yaa herkes bir yere kayboldu özledik valla seni arada cee de bari halin vaktin nasıl iyisindir inşaallah.

Of ya canım benim çok üzüldüm.Benim oğlanda 10 aylık yürümüştü takılıp kafayı duvara çakınca 2 ay erteledi tam yaşında tekrar başladı.Düşe kalka hayatı öğreniyorlar.Anjelina Jolie 'yi öp benim için.

cnm yok maalesef.
simdilik bana yapisti mizmizlanio napsin.bugun istedigi kdr simarabilir.dibinden ayrilmicam.angelina Jolie gibi dudaklar.kuzusum benim
ÖPÜCÜKLER ONA

Afiyet şeker olsun ablacım maşaallahın var idolümsün.

Hosgeldin canim,Afiyet olsun yarasin bebişe süt olsun : ) bi düzene girene kadar zorlar seni ama sonunda mutlaka duzenini kurar her bebek. .saat hesaplamasi yapmak sütünü azaltmiyor mu? Hani az ve sık yiyip karataya uygun beslensen, yani ben sütün durumuna göre öyle yapmayı planliyorumda
Canimmmmmmmmm ben seni çok özledim. .ben yazdigim gibi kendi adima şükür iyiyim..teşekkür ederım iyi dusuncelerinden dolayi.uzerimden bir yük kalkti ki sorma! Inşallah iyi biridir de anlasirim..senin rahatsizligin ne durumda? Inşallah ağrı sızı yoktur
Oyy küçük kuzuya kıyamam geçmiş olsun allah daha beterinden korusun..seninki de benim küçük gibi bi hareketlendi tam hareketlendi..cok dikkat et canim benimki su an beni parmağında oynatiyor..oturuyorum zorla alt değişimi yada üst giyimi için bi kaçıyor elimden hadiiii kalkamiyorumda sesleniyorum gelmiyor yüzüme bakıp gülüyor. .kalkmaya yelteniyorum pııır uçarak kaçıyor baska odaya,saçımi başımı yolasim geliyor. .zorla tekrar kalk, tekrar yatır ,böyle böyle akşam oluyor: ))

Evet canim ilk sezaryen olunca diğerleri de öyle oluyor malesef. .aslinda çok isterdim normal doğum yapabilmeyi ama bizim ülkede pek yanasmiyorlar ilk sezaryen olunca devamini da ayni yapiyorlar..bu sefer yatip dinlenebilirsem inşallah toparlayabilirim dikislerden..ayni yerden 3 kez ameliyat olmak ciddi sıkıntı
Hali konusu bitmez biz bayanlarda..öyle yikayip yollarda kuruturlar ya hiç anlamam..benim teras kapalı, suyu akinca az havalaninca içeri alırım. zaten camlarin sicagina ayni gün kurur..bir de eşime cirptiririm hehe

GÜNAYDINNN
çok özlemişim hepinizi.Rahatsızlığım şükür daha iiyim ,şimdilik ameliyat olmıycam şikayetlerim artar ise tekrar endoskopi yapar karar veririz dedi dr.Teşekkür ederim sorduğunuz için Onun dışında işlerim kış dolayısıyla arttı.Açıp bakamıyorum bile.Baksamda okuyamıyorum okusam yazamıyorum :)oyüzden üzülüyorum çok gerilerde kaldım muhabbetlere.Benim gibi kayıplarda çok gibi .Arada bir girmeye çalışacam bundan sonra iş hiç bitmiyor nasıl olsa

günaydın çıtırlarım

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]

mesaj yazma yerinde değişiklikler olmuş biraz inceleyeyim

sembol ler ,,,
ℑ ∉ æ ⇔
,tablo,
[xtable=skin1]
{tbody}
{tr}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td}

{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]

yazı tabanına renk verme,
mesaj kutusunu tam ekran yapma

ger,i alma düğmesi

girinti

yazıyı 2 katı küçültme ve büyütme

gibi şeyler var bazıları çalışmadı diğerleri eski olanlar

dosya yükleme bende yine hata veriyor offf ne zaman düzelecek bu

süpersin canım karataya alıştın artık
aramızda kusur olmaz canım hepimizin farklı farklı işleri var zaman buılmak bazen zor oluyor girip yazıp çıkıyoruz önemli olan buradan kopmamak
Boşuna umutlandım, ne güzel 4 kişi gidecektik. Kardeşim, arkadaşı, annemle birlikte. Tamamen tadilattaymış spor kompleksi.
tüh ya ne şanssızsın
Bu arad menümü yazayım kaç gündür yazmıyorum çeneden unutuyorum.
Sabah;
kkk maydonozlu limon suyu
Akşam;
yeşil mercimek çorbası
salata
yoğurt
az boza
afiyet olsun canım

kızlar günaydın.bu sabah bir tartılayım dedim ve 70 kg çıktım.çok mutluyum.pazar gününden bu güne kadar 700gr vermişim.inşallah böyle devam eder.
harika gidiyorsun
günaydın canım
bi ce deyip kaçsan oda yeter bize önemli olan varlığını hissetmemiz

merhabalar :) ben de pazartesi itibariyle karatay'a başladım sizleri okurken çok motive oldum o yüzden bilmeden de olsa insanları bu denli motive ettiğiniz için teşekkür etmek istedim size..heralde tek avantajım çankırıda yaşıyor olmam ve tuzu her yerde bulmam :) sadece bir sorum olcak akşam arkadaşlarımla dışarı çıktığımız da 3-4 bardak çay içiyorum şekersiz bunda sakınca var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…