Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ben bi yoğurt yiyeyim.
:KK48:
Bir süre evdeyim, spor salonu var burada. Belediyenin, bedava. Pilatese yazılalım diyoruz, annemle. Annem çok güzel yapıyor zaten. Yeni iş bulana kadar giderim.
ne güzel bedava sirke baldan tatlıdır....
iyi akşamlar kızlar.bugün sabah menümü yazmıştım.öğlen 1 bardak süt içtim sadece ve yetti.akşam da mercimek çorbası,kıymalı bulgurlu dolma ,salata ,2 tane ev yapımı biber turşusu yedim.menümde bir yanlışlık durumu yok değil mi.
afiyet olsun cnım yanlışlık yok ama yoğurt eklemeye çalış
fmgenc'in herkese selamı var. Çok özlemiş hepimizi ama gelemiyor malesef. Pazartesi günü inşallah gelecek. :KK36::KK36::KK36:
a.s
sınavda inşallah başarılı olur

kızlar başka bir Canan karatay sayfasında 'asla kaşar yemiyoruz sağlıklı yaşıyoruz' diye bir yazı vardı.Gerçekten doğru mu bu.Yani kaşar yasak mı diyette En Büyük KK
kedicik te yazmış taze kaşar yasak ,,,,eski kaşar ve gravyer yiyebiliyoruz
Gunaydinnnnn herkese mutlu, saglikli ve hafif günler bayanlar: ))
günaydın canım
Ablam şimdiden hayırlı uğurlu olsun oglunun vatani görevi, ben aglamaktan hazirlikta yapamam gonderemem de heralde:KK43: çok sulu gözüm böyle hallerde. .allah saglikla gidip dönmeyi nasip etsin ablam..tecrübelerine çok ihtiyacimiz olacak:KK66:
sağol canım
ben henüz ağlama aşamasına gelmedim oğlan istanbul da hala yanıma gelsin bi hasret giderelim sonrasında ağlama faslı gelir ...Burdur a ben götürmeyi düşünüyorum teslime de beraber gidelim istiyorum o zaman çok zor olacak ayrılmak...o anı yazarken içim bir tuhaf oldu,,,,el bebek yetiştiriyoruz oralarda 1000 lerce çeşit insanla karşılaşacaklar aynı yerlerde yatıp kalkacaklar her çeşit insan var onlarla nasıl anlaşacak, hırlısı var hırsızı var serserisi var bi şey deyince olay çıkaranı var ,,,,benim ki 28 yasında hepsinden büyük biri bişey dese nasıl tutacak kendini aklım hep onda olacak,,,,üstlere hep kafa sallaması gerekiyor kendinden küçükler üst olacak buna emredecek .....

536260_611569122206418_2090603273_n.jpg

kedicik te yazmış taze kaşar yasak ,,,,eski kaşar ve gravyer yiyebiliyoruz

günaydın canım
sağol canım
ben henüz ağlama aşamasına gelmedim oğlan istanbul da hala yanıma gelsin bi hasret giderelim sonrasında ağlama faslı gelir ...Burdur a ben götürmeyi düşünüyorum teslime de beraber gidelim istiyorum o zaman çok zor olacak ayrılmak...o anı yazarken içim bir tuhaf oldu,,,,el bebek yetiştiriyoruz oralarda 1000 lerce çeşit insanla karşılaşacaklar aynı yerlerde yatıp kalkacaklar her çeşit insan var onlarla nasıl anlaşacak, hırlısı var hırsızı var serserisi var bi şey deyince olay çıkaranı var ,,,,benim ki 28 yasında hepsinden büyük biri bişey dese nasıl tutacak kendini aklım hep onda olacak,,,,üstlere hep kafa sallaması gerekiyor kendinden küçükler üst olacak buna emredecek .....
Ayy ben okurken bile agladim : (( hepsi ana kuzusu rabbim hepsini korusun..senin goturmen bence de en iyisi elinle yerleştirmek içini bi nebze de olsa rahatlatir..senin oglan da benim abim gibiymis..Eğer komutanim cekmezse çook takarlar..bizim ailede iki daimi asker var valla çok katilar

fmgenc'in herkese selamı var. Çok özlemiş hepimizi ama gelemiyor malesef. Pazartesi günü inşallah gelecek. :KK36::KK36::KK36:
Sağol canımda sen işi niye bıraktın bakayım uzaklığından dolayımı.Bizde düşünüyoruz o beleş spora gitmeye görümcemle ama hala karar aşamasında.

Canim geçmiş olsun , talihsizlik iste..üstüne basmamaya çalış diyeceğim ama mümkün değil:KK43: tamamen gecmezse sık sık tekrarlar benimde ogrenciligimde başıma gelmişti baya zor atlattim..gerçi bi kaç gun olmuş şimdi nasılsın?

Canim benim ,yesinler o kıvanç beyi tam isirmalik oldu maşallah en tatli zamanları

sen de yogunsun, bir çoğumuz yogunuz özlüyorum bende burayi. .cok şükür 2 gün uyudum ama dün 3 yastikla yine uyuyamadim..zaten ufaklikta uyumuyor, ben aylar oncesinden başladım uykusuz tempoya..
ayy prenscim 4 erkekte bende var nolcak bu halimiz? Allah yardimcimiz olsun

Ablam şimdiden hayırlı uğurlu olsun oglunun vatani görevi, ben aglamaktan hazirlikta yapamam gonderemem de heralde:KK43: çok sulu gözüm böyle hallerde. .allah saglikla gidip dönmeyi nasip etsin ablam..tecrübelerine çok ihtiyacimiz olacak:KK66:

Eline sağlık seraym ışıl ışıl olmuş liste :KK66:

Aa kedicik işten mi ayrildin ama neden??memnunsun saniyordum... umarim daha iyisini bulursun. Bileğin nasıl ? pilates zorlamasin
Geçti geçti çok şükür azcık sancısı var ama daha iyiyim.Benide ço korkuttuler 1 ayda anca geçer diye ama 1 haftada iyileştim benim gribim bile 3 gün sürer çok şükür çabuk iyileşirim sadece 2. çocukta lohusalığım çok uzun sürdü kendime gelemedim resmen.

ALLAHIMA çok şükür en sıkıntılı anlarimdan birinde içime ferahlik verecek bi gelişme oldu. .yardimci bayan buldum anlaştım. .inşallah uzun vadede anlasabiliriz..ayni evde yabanci biri zor olacak ama mecburum en azindan bu yil:KK43:
Süper ya çok sevindim, yardımcın hayırlı olsun .Bak boşu boşuna üzmüşsün kendini herşey olacağına varıyor işte.İnşaallah anlaşırsınızda problem falan çıkmaz.

Sağol canımda sen işi niye bıraktın bakayım uzaklığından dolayımı.Bizde düşünüyoruz o beleş spora gitmeye görümcemle ama hala karar aşamasında.

Geçti geçti çok şükür azcık sancısı var ama daha iyiyim.Benide ço korkuttuler 1 ayda anca geçer diye ama 1 haftada iyileştim benim gribim bile 3 gün sürer çok şükür çabuk iyileşirim sadece 2. çocukta lohusalığım çok uzun sürdü kendime gelemedim resmen.

Süper ya çok sevindim, yardımcın hayırlı olsun .Bak boşu boşuna üzmüşsün kendini herşey olacağına varıyor işte.İnşaallah anlaşırsınızda problem falan çıkmaz.
Ne kadar şanslısın hastalıklara karşı vücudun saglam demek ki masallah. .Lohusalık başlı başına zorr yaa benim de ilki kolay ikincisi zordu. .
Bu arada Sağol canim allah razı olsun. .cok sukur anlastik.yardimci falan hic bana göre şeyler değil her işimi kendim yaparım sen gibi aşırı irdelerim. halılarımi bile yikamaya vermezdim terasim var orda yikardim ama eşimin kıyafetlerine bile bir adam lazim:KK43: sürekli yika ütüle, ceketleri sil ütüle cok fazla ugrastiriyor. Artik gözümü kapatacagim olduğu kadar diyeceğim

Herkese yeni yine yeniden merhaba. Bu gidişle topiğe girmem çok zor olacak benim. Kızım resmen esir alıyor beni. Uykuyu tutturamıyor. Uyutuyorum koyuyorum şu işimi yapıyım diyorum 5 dk geçmeden uyanıyor. Kucakta salla, ayakta salla, ana kucağına koy, emzir tükendik valla. Yemek yeme düzenim de yok oldu. Bir fırsat bulup hızlı hızlı yemek yiyorum kahvaltı yapıyorum. Dün sabah 7 gibi kalktı akşam beşe kadar yatır kaldır yatır kaldır tükendim akşam 5 te sızdı artık. Bugün de şimdi uyudu gibi yemek yedim bir kahve aldım kendime topiği açtım.
Pazertesi bildirim de yapamadım. Kilom 83,2 idi. Kızım bana çok güzel spor da yaptırıyor. Geçen gece uyumadı koridoru bir baştan bir başa 100 kez yürümüşüzdür kucakta. Bugün yine öyle. Babası da hoplaya zıplaya bir hal oldu. Bu kız bize zorla spor yaptırıyor. Sizmisiniz miskin miskin 6 yıl oturup göbek toto büyüten alın bakalım diyo bize resmen.:-)
Bu sabah kahvaltımı yaptım çift yumurtalı, bol zeytinli bir taraftan ayağımla ana kucağı sallayarak tabi hızlı hızlı sonuna doğru mızmızlandı çay içemeden kalktım sofradan. Az öncede eşime yemek ısıttım, o bana da hazırlamış yemeklerden ben de 4 saat beklemeden yemiş oldum. Yalancı paça(kemikten yapılmış) ve mantar sote yedim. Şimdi de 1 bardak filtre kahvemi ve yanında 1 parça bitter çikolatamı yiyorum( arada kaçamak yapıyorum gaz olmasın diye çay kahve çikolata yasak o_O) . Akşama ne yiyeceğiz belli değil. Şimdi pc başından kalkınca ütü mü yapsam, yemek mi yapsam, mutfağı mı toparlsam bilmiyorum. :KK53:

SELAMMMM
nasılsınız hanımlar hepinizi çok özledim:KK36::KK36::KK28: .Hiç fırsat bulamıyorumki özlem gidereyim.Eski sayfaları okumam imkansız
bir iki sayfaya göz gezdirebildim.Gül abla oğlunun gideceği yer belli olmuş sanırım hayırlısı ile gitsin gelsin inşallah.Mydenizzcim bakıcıyı sonunda bulmuşsun çok sevindim canım senin için büyük sorundu Fmgenç te gelemiyor sanırım.Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.Herkes nasıl iyimi

Kizlar bebisim emekliyor diye sevinirken dusmelerinde baslayacagini hesaba katmam gerekiyordu sanirim. 3 saat once dudagini yere carpti ve dudagi patladi.o kdr cok sisti ki :KK61: dağıldim resmen. Cok agladi yavrum. Zorla emdi de 10 dk once uyudu.kiyamam ben ona.keske bnm dudagim oyle olsaydi onun olmasaydi. Oyuncakları da agzina goturemio simdi ooof of.lansinoh surdum hani su meme catlagi icin surulenden.onu yese de sıkıntı olmuyor diye.inşallah cabucak toparlar

Kizlar bebisim emekliyor diye sevinirken dusmelerinde baslayacagini hesaba katmam gerekiyordu sanirim. 3 saat once dudagini yere carpti ve dudagi patladi.o kdr cok sisti ki :KK61: dağıldim resmen. Cok agladi yavrum. Zorla emdi de 10 dk once uyudu.kiyamam ben ona.keske bnm dudagim oyle olsaydi onun olmasaydi. Oyuncakları da agzina goturemio simdi ooof of.lansinoh surdum hani su meme catlagi icin surulenden.onu yese de sıkıntı olmuyor diye.inşallah cabucak toparlar

kıyamam yavruşa geçmiş olsun kantaron yağı varda sürebilirsin faydası olur

X