Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözünaydın olsun canımALLAHIMA çok şükür en sıkıntılı anlarimdan birinde içime ferahlik verecek bi gelişme oldu. .yardimci bayan buldum anlaştım. .inşallah uzun vadede anlasabiliriz..ayni evde yabanci biri zor olacak ama mecburum en azindan bu yil
Ben bi yoğurt yiyeyim.
ne güzel bedava sirke baldan tatlıdır....Bir süre evdeyim, spor salonu var burada. Belediyenin, bedava. Pilatese yazılalım diyoruz, annemle. Annem çok güzel yapıyor zaten. Yeni iş bulana kadar giderim.
afiyet olsun cnım yanlışlık yok ama yoğurt eklemeye çalışiyi akşamlar kızlar.bugün sabah menümü yazmıştım.öğlen 1 bardak süt içtim sadece ve yetti.akşam da mercimek çorbası,kıymalı bulgurlu dolma ,salata ,2 tane ev yapımı biber turşusu yedim.menümde bir yanlışlık durumu yok değil mi.
a.sfmgenc'in herkese selamı var. Çok özlemiş hepimizi ama gelemiyor malesef. Pazartesi günü inşallah gelecek.
: )))deneme 3
Sağol ablacım alışabilmek için iyi oldu erken bulmam..bu pzt baslayacagiz bakalimgözünaydın olsun canım
doğumdan önce bulman da iyi oldu
kedicik te yazmış taze kaşar yasak ,,,,eski kaşar ve gravyer yiyebiliyoruzkızlar başka bir Canan karatay sayfasında 'asla kaşar yemiyoruz sağlıklı yaşıyoruz' diye bir yazı vardı.Gerçekten doğru mu bu.Yani kaşar yasak mı diyette
günaydın canımGunaydinnnnn herkese mutlu, saglikli ve hafif günler bayanlar: ))
sağol canımAblam şimdiden hayırlı uğurlu olsun oglunun vatani görevi, ben aglamaktan hazirlikta yapamam gonderemem de heralde çok sulu gözüm böyle hallerde. .allah saglikla gidip dönmeyi nasip etsin ablam..tecrübelerine çok ihtiyacimiz olacak
: )))
Sağol ablacım alışabilmek için iyi oldu erken bulmam..bu pzt baslayacagiz bakalim
Ayy ben okurken bile agladim : (( hepsi ana kuzusu rabbim hepsini korusun..senin goturmen bence de en iyisi elinle yerleştirmek içini bi nebze de olsa rahatlatir..senin oglan da benim abim gibiymis..Eğer komutanim cekmezse çook takarlar..bizim ailede iki daimi asker var valla çok katilarkedicik te yazmış taze kaşar yasak ,,,,eski kaşar ve gravyer yiyebiliyoruz
günaydın canım
sağol canım
ben henüz ağlama aşamasına gelmedim oğlan istanbul da hala yanıma gelsin bi hasret giderelim sonrasında ağlama faslı gelir ...Burdur a ben götürmeyi düşünüyorum teslime de beraber gidelim istiyorum o zaman çok zor olacak ayrılmak...o anı yazarken içim bir tuhaf oldu,,,,el bebek yetiştiriyoruz oralarda 1000 lerce çeşit insanla karşılaşacaklar aynı yerlerde yatıp kalkacaklar her çeşit insan var onlarla nasıl anlaşacak, hırlısı var hırsızı var serserisi var bi şey deyince olay çıkaranı var ,,,,benim ki 28 yasında hepsinden büyük biri bişey dese nasıl tutacak kendini aklım hep onda olacak,,,,üstlere hep kafa sallaması gerekiyor kendinden küçükler üst olacak buna emredecek .....
Sağol canımda sen işi niye bıraktın bakayım uzaklığından dolayımı.Bizde düşünüyoruz o beleş spora gitmeye görümcemle ama hala karar aşamasında.fmgenc'in herkese selamı var. Çok özlemiş hepimizi ama gelemiyor malesef. Pazartesi günü inşallah gelecek.
Geçti geçti çok şükür azcık sancısı var ama daha iyiyim.Benide ço korkuttuler 1 ayda anca geçer diye ama 1 haftada iyileştim benim gribim bile 3 gün sürer çok şükür çabuk iyileşirim sadece 2. çocukta lohusalığım çok uzun sürdü kendime gelemedim resmen.Canim geçmiş olsun , talihsizlik iste..üstüne basmamaya çalış diyeceğim ama mümkün değil tamamen gecmezse sık sık tekrarlar benimde ogrenciligimde başıma gelmişti baya zor atlattim..gerçi bi kaç gun olmuş şimdi nasılsın?
Canim benim ,yesinler o kıvanç beyi tam isirmalik oldu maşallah en tatli zamanları
sen de yogunsun, bir çoğumuz yogunuz özlüyorum bende burayi. .cok şükür 2 gün uyudum ama dün 3 yastikla yine uyuyamadim..zaten ufaklikta uyumuyor, ben aylar oncesinden başladım uykusuz tempoya..
ayy prenscim 4 erkekte bende var nolcak bu halimiz? Allah yardimcimiz olsun
Ablam şimdiden hayırlı uğurlu olsun oglunun vatani görevi, ben aglamaktan hazirlikta yapamam gonderemem de heralde çok sulu gözüm böyle hallerde. .allah saglikla gidip dönmeyi nasip etsin ablam..tecrübelerine çok ihtiyacimiz olacak
Eline sağlık seraym ışıl ışıl olmuş liste
Aa kedicik işten mi ayrildin ama neden??memnunsun saniyordum... umarim daha iyisini bulursun. Bileğin nasıl ? pilates zorlamasin
Süper ya çok sevindim, yardımcın hayırlı olsun .Bak boşu boşuna üzmüşsün kendini herşey olacağına varıyor işte.İnşaallah anlaşırsınızda problem falan çıkmaz.ALLAHIMA çok şükür en sıkıntılı anlarimdan birinde içime ferahlik verecek bi gelişme oldu. .yardimci bayan buldum anlaştım. .inşallah uzun vadede anlasabiliriz..ayni evde yabanci biri zor olacak ama mecburum en azindan bu yil
sabah gelip akşam gidecek mi yoksa devamlı mı kalacak
Ne kadar şanslısın hastalıklara karşı vücudun saglam demek ki masallah. .Lohusalık başlı başına zorr yaa benim de ilki kolay ikincisi zordu. .Sağol canımda sen işi niye bıraktın bakayım uzaklığından dolayımı.Bizde düşünüyoruz o beleş spora gitmeye görümcemle ama hala karar aşamasında.
Geçti geçti çok şükür azcık sancısı var ama daha iyiyim.Benide ço korkuttuler 1 ayda anca geçer diye ama 1 haftada iyileştim benim gribim bile 3 gün sürer çok şükür çabuk iyileşirim sadece 2. çocukta lohusalığım çok uzun sürdü kendime gelemedim resmen.
Süper ya çok sevindim, yardımcın hayırlı olsun .Bak boşu boşuna üzmüşsün kendini herşey olacağına varıyor işte.İnşaallah anlaşırsınızda problem falan çıkmaz.
sana da günaydın canım
bence de yatılı olmadığı iyi olmuş,,,ailenin başbaşa kalacağı vakit olmalı heran yabancı ile olmuyor,,,,Yok ablam yatili istemedim..hamileligimi ilk ogrendigimde eşim teklif etti yatili alalim diye ama onu mümkün değil yapamam..sabahtan eşimin eve gelişine kadar anlaştık
Kizlar bebisim emekliyor diye sevinirken dusmelerinde baslayacagini hesaba katmam gerekiyordu sanirim. 3 saat once dudagini yere carpti ve dudagi patladi.o kdr cok sisti ki dağıldim resmen. Cok agladi yavrum. Zorla emdi de 10 dk once uyudu.kiyamam ben ona.keske bnm dudagim oyle olsaydi onun olmasaydi. Oyuncakları da agzina goturemio simdi ooof of.lansinoh surdum hani su meme catlagi icin surulenden.onu yese de sıkıntı olmuyor diye.inşallah cabucak toparlar