Olsun canım ben acelem olmasada karışık kuruşuk yazdığım için farketmez rahat ol.Canım benim yağ aslında en tatlı zamanları anın tadını çıkar valla başka bir tane dahada düşünmüyorsa dahada tadını çıkar çünkü bir daha bebek sevemiyeceğiz torunlar olana kadar biz o yüzden ufağı kocaman oldu hala yiyiyoruz resmen eşimin sülalesindede en küçük o onlarda resmen yiyiyor çocuğu erkek çocuğu dha masum oluyor kıza oranla yaptığı yaramazlığı erkek saflığıyla yapıyor oy kurban olurum ben cicişler yasen anlatırken ben benimkini yedim sayende.Benim dana kocayıda sorma aynen yemeği ısıtmak bile zor geliyor hazır yemeği düşün ne yapıcaz onları bilmem.Canım sağol..evet evet o öğütücüyü kullanabiliyoruz..oyle yazmışlar zaten..
Soğan sarımsak ayy ayy veririm bende ne olacak canım koksun.
Maşallah benim oğlan gibi..o da yapar yer..bana demez bile..akşamları yumurta sucuk yapar oturur yer..meyve yer..adam yaa...eşimde kılını kıpırdatmaz 3 gün aç kalır yine kalkıp yemez..oğlumda bana çekmiş..hiç minneti yok kimseye..
bakalım kıvanç nasıl olacak..gece de uyumadı gülüyor bize..biz ona kızıyoruz uyu diye hala gülüyor..aramızda mıncık mıncıklayarak uyuttuk..sabahın 6 sında kalktı..artık ben giderken uyuttum da çıktım..kayınvalidem geldi artık o yanında...
ay karışık kuruşuk yazıyorum aceleden o kadar iş var ki..:)
kg lar giderde yumurtasız yapmak sağlıklı değil eksik yapıyorsun canım,,,,kkk yı tam yapmak metabolizmayı %30 fazla çalıştırır daha çabuk kg verdirir....farklı şekillerde denedinmi yemeyi
gül abla ben normalde yumurta yiyen bir insanım.ama sabah kahvaltımı çok erken yapıyorum ya o saatte haşlama yumurta midem almıyor.Bazen akşamları yağda falan yiyorum.Ama zorlayacağım kendimi tamam.heleki 2 öğün yapıyorsam yemem gerek anladım.sağol cevabın için kolay gelsin.
ben bildirim yapmistim ama olsun.ztn sabittim.Kızlar kusura bakma Gül ablacım özellikle sen evden acil çıkmam gerekti bankadan para çekip kaynıma verdim bizimkiler iyice kızıştıda anca gece geldik eve benim adamda büyük çocuğun yanına girivermiş bilgisayarda ordaydı zaten sinirliydi kızmasın diye giremedim o yüzden bugün tamamlayabildim görevimi gerçi kimsede bildirim ypmamış ya kolay oldu valla
kesinlikle topikte olmanın faydası.otokontrol noktasında,örnek alma noktasında çok faydasını görüyorum76 ile doğuma gidersin,,,sen karataycı olduğuın için kg önemli değil, 5-6 doğumda gider geriside karatayla gider
kabalık olurmu canım herkes abla diyor zaten
bu arada benim 28 yaşında oğlum var 51 yaşındayım...
çok iyi helal sana
topikte olmanın faydaları,,,, kitabı okuyan yada kulaktan duyanla topikte olanın farkı belli oluyor,,,
çevremde karatay yapan o kadar çok kişi var bir konuşmaya başlıyorum tamamen yanlış uyguluyorlar sadece kitabı okumak yetmiyor ben sağlıklı yaşıyoruzdan çok şey öğrendim onlar hocayla birebir görüştükleri için kitapta olmayan püf noktalarınıda öğrenip bizlere yazıyorlar
bence çok rahat verirsin.bir kere vermeye başlayıp,iradeli davranınca gerisi gelir diye düşünüyorum canım.İlk hedefim de bu arada 79 kg olmak. Ayrica ocak 25 te kardsimin dugunu var o tarihe kadar sizce 12 kilo verebilirmiyim??? Aslinda verilmicek bi kilo degil.. ama uc ay var tam tamina..
gözünaydın canım kayınvaliden gelmişCanım sağol..evet evet o öğütücüyü kullanabiliyoruz..oyle yazmışlar zaten..
Soğan sarımsak ayy ayy veririm bende ne olacak canım koksun.
Maşallah benim oğlan gibi..o da yapar yer..bana demez bile..akşamları yumurta sucuk yapar oturur yer..meyve yer..adam yaa...eşimde kılını kıpırdatmaz 3 gün aç kalır yine kalkıp yemez..oğlumda bana çekmiş..hiç minneti yok kimseye..
bakalım kıvanç nasıl olacak..gece de uyumadı gülüyor bize..biz ona kızıyoruz uyu diye hala gülüyor..aramızda mıncık mıncıklayarak uyuttuk..sabahın 6 sında kalktı..artık ben giderken uyuttum da çıktım..kayınvalidem geldi artık o yanında...
ay karışık kuruşuk yazıyorum aceleden o kadar iş var ki..:)
afiyet olsun canımben de dün menümü yazmayı unutmuşum
dün
sabah kkk
akşam lorlu kabak mücver fırında,mercimek çorba
bugün
sabah kkk
öğlen yarım elma,yarım çay bardağı yer fıstığı
akşam etli bamya,bulgur pilavı
Ben bi yoğurt yiyeyim.afiyet olsun canım
meyve yanında protein olmalı ve sabah yenmeli,,,oldu canınız istedi yediniz en azından yanında peynir, yoğurt yeresniz iyi olur
hergün mutlaka yoğurt yemeye dikkat edin göbek yağlarınıda eritirmiş
Ablamda da 3 erkek var. Kafayı yedi.İşe başlayınca daha çok vaktim olur dedim ama yok..işler rayına oturana kadar nete giremiyorum...elemanda gelmedi henüz beğenmedik..
Ara ara okuyorum..Gul ablacım sen de benim gibi hiç dinlenemedin..kaderimiz bu bizim..uhuhu..
Ekinim gelmiş..Mydenizim güzel uykusunu almış..Kedimi göremedim..Fmgenc ve teosonumum da yok..Seraym burda..ve diğer arkadaşlarım puf boreği..babyhom..bluettoble ay inşallah doğru yazdım hepinizi özledim..
Kıvanç efendi iyi..resmini atıyorum zaten size..6.ayımızın bitmesine az kaldı..Elma-armut-patates -havuç ve kabak yiyoruz..yarın keçi sutunden yoğurt yapıp yediricem..sebzeler ve meyveler organik tabi..elma kurtlu :) irmik ve yulaf ezmesi istedim muhallebi yapacağım..henuz gelmedi..kahvaltıya başlayacağız..ceviz geldi paşamın..peynirini özel keçi sutunden yapacağım...
Buyuk sıpa dışarda..yemek yedirdim ıspanak yapmıştım..gorduğunuz gibi onlara çalışıyorum :)))) bir deri bir kemik kaldım..guya dr.a gidecektim :)))) işte böyle iyiyiz bizde..
Geleceğim yine..eşime yemek hazırlayım..erkeklerden bıktım ben ya :)
Menün gayet güzel. Afiyet, bol leptin olsun.iyi akşamlar kızlar.bugün sabah menümü yazmıştım.öğlen 1 bardak süt içtim sadece ve yetti.akşam da mercimek çorbası,kıymalı bulgurlu dolma ,salata ,2 tane ev yapımı biber turşusu yedim.menümde bir yanlışlık durumu yok değil mi.
Yeni kaşar peyniri yenilmiyor, eski kaşar peyniri yenilebilir diye biliyorum.kızlar başka bir Canan karatay sayfasında 'asla kaşar yemiyoruz sağlıklı yaşıyoruz' diye bir yazı vardı.Gerçekten doğru mu bu.Yani kaşar yasak mı diyette
Yeni kaşar peyniri yenilmiyor, eski kaşar peyniri yenilebilir diye biliyorum.
Yağdan dolayı olmaz, çünkü karatayda yağ sağlıklı olduğu sürece yasak değil.Acaba kaşar yağlı olduğu için mi ki ??
Yağdan dolayı olmaz, çünkü karatayda yağ sağlıklı olduğu sürece yasak değil.
Sebebi bu olabilir.
Taze Peynirler
Eski kaşar peyniri denmesinin sebebi de peynirin olgunlaşması için gereken uzun bekleme süreçleridir. Taze kaşar peyniri ya da üretilip çok kısa zamanda piyasaya sürülen tüm peynir çeşitleri, soğuk hava depolarında yeterince bekletilmeden piyasaya sürüldüklerinde mikrobiyel olarak sağlıksızdır. Satılan taze kaşar peynirlerinin ise içeriğindeki rutubetin giderilmemesinden ötürü tatları acımtraktır.
Fabrikasyon üretimin sonucudur. İnek sütü kullanılarak üretilir ve içeriğindeki süt oranı düşüktür ve farkı gidermek ve lezzet eklemek için, içine katkı maddeleri konulabilir. Süt içeriği eksik olan ürün, besleyiciliği düşük olduğu gibi buzhanelerde gereken zamana kadar tutulmadığından dolayı 'brusella' gibi çiğ süt yoluyla hayvandan peynir yoluyla insana geçen mikrobik hastalıkların da davetçisi olur.
Taşınmak deme bana .Hele bide benim gibi uyuzsan aman aman benbaşkasının pisliği diye bide kendimden başkasına bile güvenmem yalnız başıma canım çıkımıştı.ZAten yerleştirmeyide başkasına asla yaptıramam ne nereye koyulacak benim bilip görmem lazım.Allah kolaylık versin canım artı Allah güç kuvvet versin.Bende bugün kışlıkları çıkarıp yazlıkları kaldıracağım büyük oğlumun kıyafetlerini saklamıştım maşaallah hepsi kücüğe olmaya başlamış benim küçüğün üst kısmı 2 yaş önden gidiyor askı gibi sadece kollarını biraz kısaltmam lazım makinayıda çıkardım bugün böyle biter heralde bide eksikmiş gibi kaynatam gelmş köyden 5 karış toprağı paylaşamıyor bizimkilerde kavga kavga üğstüne birde çok olsaydı ne olurdu bilmem.
İnşaallah muhasebecin işi bilenlerdendir biliyorsun çakma muhasebeciler adam çıldırtırlar.
Canım iyi dileğin içinde sağol ayağım iyi çok şükür ama annem tutturdu film çektir genede diye yarın işim bitince bir ara çektiririm yoksa susmayacak annem.
Eki Görüntüle 1275389 Eki Görüntüle 1275389 Eki Görüntüle 1275389 Eki Görüntüle 1275389
Sağol gül ablacım.Ben nasıl olurda döner öyle bilek derdim ama dönüyormuş.İnanırmısın lastik gibi kıvrılıverdi düz yolda ama ne şişme ne morarma sadece sancı vardı o ayağım zaten taa spor yaptığım zamandan problemliydi mbide normaldede şişerdi o şiş bile yok oldu diyebilirim.Yani bu resmen kader di başka birşeyde demiyorum.Ama iyi oldu benim evdekilere burunları iyi sürttü arada lazım böyle atraksiyonlar.Bi 15 gün dediğimi yaparlar sonra gene devamda kar kardır kullanayım onları.İşlerini bitirebildinmi Gül abla gerçi sende iş bitmez ama.
Canim benim ,yesinler o kıvanç beyi tam isirmalik oldu maşallah en tatli zamanlarıİşe başlayınca daha çok vaktim olur dedim ama yok..işler rayına oturana kadar nete giremiyorum...elemanda gelmedi henüz beğenmedik..
Ara ara okuyorum..Gul ablacım sen de benim gibi hiç dinlenemedin..kaderimiz bu bizim..uhuhu..
Ekinim gelmiş..Mydenizim güzel uykusunu almış..Kedimi göremedim..Fmgenc ve teosonumum da yok..Seraym burda..ve diğer arkadaşlarım puf boreği..babyhom..bluettoble ay inşallah doğru yazdım hepinizi özledim..
Kıvanç efendi iyi..resmini atıyorum zaten size..6.ayımızın bitmesine az kaldı..Elma-armut-patates -havuç ve kabak yiyoruz..yarın keçi sutunden yoğurt yapıp yediricem..sebzeler ve meyveler organik tabi..elma kurtlu :) irmik ve yulaf ezmesi istedim muhallebi yapacağım..henuz gelmedi..kahvaltıya başlayacağız..ceviz geldi paşamın..peynirini özel keçi sutunden yapacağım...
Buyuk sıpa dışarda..yemek yedirdim ıspanak yapmıştım..gorduğunuz gibi onlara çalışıyorum :)))) bir deri bir kemik kaldım..guya dr.a gidecektim :)))) işte böyle iyiyiz bizde..
Geleceğim yine..eşime yemek hazırlayım..erkeklerden bıktım ben ya :)
oookuzuşuma büyüdüde neler y,iyor afiyetler olsun.....
senin benim mydenizz in işi ne zaman bitecek bilmem....
benim şimdi sırada askerlik var oğlumun acemiliği Burdur a çıktı 3-6 kasım arası teslim olması lazım,,,internetten fırsat buldukça orası ve lazım olan şeyler hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum, askerlik şübesinde bir liste var 44 tane istek var,,giyecekler dışında kilitlerden vatkaya keçeye bağcıklara fırçalara kadar yazıyor onları almam lazım,,,,yemek olayı var kına sı var bakalım ne yapacağım.....asker annelerinden öğrenmem lazım nasıl yaptılar neler yaptılar
Eline sağlık seraym ışıl ışıl olmuş listeHEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDELER
Eki Görüntüle 1276672
Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3
Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5
Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5
Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73
nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1
Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54
bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4
KİLO VERENLER
Eki Görüntüle 1276674
İNAR -1400
CAPODOKYA -1400
SERAYM -200
SABİT KALANLAR
Eki Görüntüle 1276678
GÜL ABLA
HAMİLELER
Eki Görüntüle 1276679
MYDENİZ
geçen hafta 75;bu hafta 75.200
Kayıplar Böyle Olsun, Löp Löp Et Olsun, Bıngıl Bıngıl Yağ Olsun
Eki Görüntüle 1276680
Aa kedicik işten mi ayrildin ama neden??memnunsun saniyordum... umarim daha iyisini bulursun. Bileğin nasıl ? pilates zorlamasinBir süre evdeyim, spor salonu var burada. Belediyenin, bedava. Pilatese yazılalım diyoruz, annemle. Annem çok güzel yapıyor zaten. Yeni iş bulana kadar giderim.