doğum öncesi bulman çok yi olmuş bence de.ALLAHIMA çok şükür en sıkıntılı anlarimdan birinde içime ferahlik verecek bi gelişme oldu. .yardimci bayan buldum anlaştım. .inşallah uzun vadede anlasabiliriz..ayni evde yabanci biri zor olacak ama mecburum en azindan bu yil
çok geçmiş olsun canım.Kizlar bebisim emekliyor diye sevinirken dusmelerinde baslayacagini hesaba katmam gerekiyordu sanirim. 3 saat once dudagini yere carpti ve dudagi patladi.o kdr cok sisti kidağıldim resmen. Cok agladi yavrum. Zorla emdi de 10 dk once uyudu.kiyamam ben ona.keske bnm dudagim oyle olsaydi onun olmasaydi. Oyuncakları da agzina goturemio simdi ooof of.lansinoh surdum hani su meme catlagi icin surulenden.onu yese de sıkıntı olmuyor diye.inşallah cabucak toparlar
Allah hayırlısı ile çabucak bitirip gelmeyi nasip etsin.kedicik te yazmış taze kaşar yasak ,,,,eski kaşar ve gravyer yiyebiliyoruz
günaydın canım
sağol canım
ben henüz ağlama aşamasına gelmedim oğlan istanbul da hala yanıma gelsin bi hasret giderelim sonrasında ağlama faslı gelir ...Burdur a ben götürmeyi düşünüyorum teslime de beraber gidelim istiyorum o zaman çok zor olacak ayrılmak...o anı yazarken içim bir tuhaf oldu,,,,el bebek yetiştiriyoruz oralarda 1000 lerce çeşit insanla karşılaşacaklar aynı yerlerde yatıp kalkacaklar her çeşit insan var onlarla nasıl anlaşacak, hırlısı var hırsızı var serserisi var bi şey deyince olay çıkaranı var ,,,,benim ki 28 yasında hepsinden büyük biri bişey dese nasıl tutacak kendini aklım hep onda olacak,,,,üstlere hep kafa sallaması gerekiyor kendinden küçükler üst olacak buna emredecek .....
merhaba aramıza hoşgeldinizmerhabalar :) ben de pazartesi itibariyle karatay'a başladım sizleri okurken çok motive oldum o yüzden bilmeden de olsa insanları bu denli motive ettiğiniz için teşekkür etmek istedim size..heralde tek avantajım çankırıda yaşıyor olmam ve tuzu her yerde bulmam :) sadece bir sorum olcak akşam arkadaşlarımla dışarı çıktığımız da 3-4 bardak çay içiyorum şekersiz bunda sakınca var mıdır?
merhaba aramıza hoşgeldinizmerhaba bende aranıza katılabilirmiyimm
artık bu kilolara dur demenin zamanı geldide geçiyor
çok fazla kilom yok sadece 5-6 kg versem yetecek ama bir türlü istikrarlı olamayıyorumn
tek zaafım tatlı
karatayı 15 gündür uygulamaya çalışıyorum ama tam uyamıyorum
3 gün uysam 4 gün bozuyorumm
gitsin artık şu yağ kütleleriiiii
amin....sagol canımAllah hayırlısı ile çabucak bitirip gelmeyi nasip etsin.
Benim de kardeşimin askerliği bugün bitti,
6 ay ne kadar uzun geldi bize.
selam canımSelam verip çıkayım bari..
Bu sene ne hızlı geçti gidiyor bile..ben zamanla yarışıyorum..wc ye bile koşa koşa gidip gelirmi insan..
Şimdi biraz yemek yiyip çıkacağım..
Eve yetişmem lazım..yolum da uzadı dolan dolan bitmiyor..
herkese sevgiler..görüşürüz..
nasıl yapıcaz bu diyeti peki
merhaba aramıza hoşgeldiniz
5-6 kg kolay verilir ama verdim diye bırakırsanız da hemen alırsınız karatayı sağlıklı beslenme olarak uygulamanız lazım ki ömür boyu kg problemi olmasın
ben tatlı hastasıydım yemeklere tatlı ilşe başlar boşluk kalırsa yemek yerdim karataya başladığım gün kestim 18 . aya girdim bayramlarda bile yemedim hiç aklıma gelmiyor ben 50 yaşında yapabiliyorsam siz hayda hayda yapabilirsiniz sizin metabolizmanız daha hızlı çalışıyor avantajınız var
önce ilk sayfamızdaki karatay kurallarını okuyacaksınız sonra karatay diyeti kitabını alacaksın yada internetten ücretsiz indireceksin okuyacaksın aklına takılanlarıda bizlere soracaksın
Canim daha iyi olmana sevindim. ..insallah ameliyata gerek kalmaz ama tek çare oysa da olur kurtulursun..evet arada bi cee yapman iyi olur..ben de hem yoğun hem sıkkın oluyorum çoğu zaman ama buradan kopuncada üzülüyorum alismisim...GÜNAYDINNN
çok özlemişim hepinizi.Rahatsızlığım şükür daha iiyim ,şimdilik ameliyat olmıycam şikayetlerim artar ise tekrar endoskopi yapar karar veririz dedi dr.Teşekkür ederim sorduğunuz içinOnun dışında işlerim kış dolayısıyla arttı.Açıp bakamıyorum bile.Baksamda okuyamıyorum okusam yazamıyorum :)oyüzden üzülüyorum çok gerilerde kaldım muhabbetlere.Benim gibi kayıplarda çok gibi .Arada bir girmeye çalışacam bundan sonra iş hiç bitmiyor nasıl olsa
Evet canim , birde benim üçüncü bebegim olacak nasipse yemek yeme kismini bile geçtim artik..kendimi sürekli en ağır kriz anlarini yasiyormus gibi hayal ederken yakaliyorum..doğum öncesi bulman çok yi olmuş bence de.
ben de bir daha doğurursam kesinlikle önceden bir bakıcı bulcam.ilkinde yalnız çok zorlanmıştım.
yemek yapmayı geçtim,yemeğimi bile yiyemiyordum.
çok geçmiş olsun canım.
insan içi acıyor resmen.
canım zeytinyağı da iyi geliyor.ben onu sürmüştüm uyuduğunda.
Canim sana da kolaylıklar : ))Selam verip çıkayım bari..
Bu sene ne hızlı geçti gidiyor bile..ben zamanla yarışıyorum..wc ye bile koşa koşa gidip gelirmi insan..
Şimdi biraz yemek yiyip çıkacağım..
Eve yetişmem lazım..yolum da uzadı dolan dolan bitmiyor..
herkese sevgiler..görüşürüz..
% 80 YİYEBİLİYORUZ AMA yemek yanında veya hemen sonrası çok ender.....tatlı krizi için omega 3 almak lazım omega 3 eksikliğinden olurmuşbugünkü menüm
sabah kkk
akşam
et sote,salata,ayran
bir de bişey sormak istiyorum.
bitter çikolata (kakao orano %80 olanından) azıcık yesem olur mu?
regl dönemi krizi için
ama yasaksa kendimi tutamayacak kadar krizde değilim
aramızdasınız bileAa çok sevindim hemşeri olmamıza.. beni de aranıza alırsanız daha da mutlu olurum :)
bahanelerin arkasına sığınmak demek kg lara kg eklemek demek ,,,,ben de hem haşimato hem menapoz var ona rağmen inatla kaçamak yapmadan devam ediyorumteşekkür ederim abla
ahhhh tatlı başımın belasıı
artık vucudumda şaşırmış durumda kilo alıp vermektennn
şu an karatay kitabını okuyorum aynı beni anlatıyorrr
kansızlık varsa zor kilo verirsin diyor
pko varsa zor kilo verirsin diyorr
ama ben bunların arkasına sığınmak istemiyorum kilolarımı vermek sağlık beslenmek istiyorum kendimi artık öyle iyi tanıyorum ki belki sizlerle başarabilirmmm
ben sabah kk kahvaltı yaptım saat 16,00-17,00 hiç açlık hissetmiyorum dedimya benim açıkmak gibi bir sıkıntım yok tek sıkıntım tatlı sigara bağımlısı gibi diyeyimm sanki çikolata yedin mi kendimi daha iyi hissedeceğimi sanıyorum yediğim zamanda pişma oluyorummmm
inş sizn sayenizde gider sevgili kilocuklarımmm
ooo sen daha başında zor dersen nasıl yapacak sınçok zor işmiş
büyüdükçe huyu değişiyorKizlar cok sagolun iyi dilekleriniz icin. Mira daha iyi simdi.dudaktaki ödem gitti.şislik indi.kanayan yer kabuk bagladi.bizde inlardaki hucre yenilemesi olsa ohoooo. Yanagima tirmak atmisti bi haftadır duruo heheh.simdide gobegimi tirmalmya badladi emerken.dun gece 2 de uyudu.40 kere kalkti napcam bilmiom.
kaç gün daha varSporumu yaptım, 1 saat. Şu program bir bitse artık.