Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

slm kızlar uzun bir zaman oldu kkya girmeyeli
izmire gidip geldikten sonra giremedim hiç.
önce modemde sonra internette sıkıntılar oldu. yeni modem alıp düzelttik çok şükür.
çalışma sistemim değişti 8-15 çalışıyorum hafta içi her gün nöbeti bıraktım emine 2 yaşına girene kadar
eve gelince yemekti bulaşıktı çocuktu derken emineyi 10-11 arası yatırıp hooopppp bende yatağa gidiyorum
internete çok az giriyorum o da face'e bakıp çıkıyorum. artık facedende keyif almıyorum zaten. sanki zorunlulukmuş gibi bakınıp çıkıyorum.
emine iyi çok şükür büyüyor fıstığımız 14 aylık oldu, yürümeye başladı, durmuyor hiç yerinde bende peşinden tabi
sizleri çok ihmal ettim, özür dilerim, inşallah hepiniz iyisinizdir...
forumun bu yeni halinede alışamadım gitti bir garip geliyor

günaydın :) ben dün 2 tabak fasülye yemeği yedim 4-5 de kestane çok acıkmıştım ama akşam 7 olmadan bitirdim yemeği sizce çok mu yemişim vicdanım rahat etmedi bi soruyum dedim ?? bu arada hayırlı cumalar herkese..

Haklısın ablacım..hiç bir yerde rahat yok..

geçmiş olsun..ay ay canım ...bizde başlayınca ne yapacağız bilmiyorum..zor bir dönem ..

Geçmiş olsun..bende sık giremiyorum kaçamak yapıp açıyorum kk.yı işlerden..

Herkese selam..

Ben bir güncelimi yazıp çıkayım..

Herşey yolunda..Oğlum artık babaannesi ile duruyor..Şimdilik bir sıkıntı yok..Meyve ve sebze pürelerini yemeğe devam ediyoruz..Bugün irmikli ve brokolili bir çorba yapacağım..İrmiği doğal olan buğdaydan yaptırdım..Çok pahalıy geldi ama olsun..suni yiyeceğine..Yulaf ezmesi de aldım o da doğal tabi..Biraz biraz yedirmeye başlıcaz..

Benim oğlum emeklemeye başladı..önceden sürünüyordu şimdi bildiğiniz diz atıyor..ama geri geri..ben de bebekken geri emeklemişim..oğlumda öyleydi 9.yında yürüdü..bu da yürücek galiba :) tv. ünitesinin altında..koltuğun altında buluyorum..bazen sıkışıyor bağırıyor videoya çekiyorum..çok gülüyoruz..Çok eğlenceli ya..

Şimdilik bu kadar..yine geleceğim..evrak hazırlamam lazım :)

hehehe mira da 1 aydir geri gidiodu artik one gidiyor.ilk oyle ogreniyorlarmis.kollari bacaklarina gore daha güçsüz ondan sanirim. Yürümeye baslayinca daha fena
daha yuksekten dusecekler off.
bugun kkk ama kuruyemissiz
kalmamis bugün almam lazim
saat 3 te kisir partimiz var kizlarla.ona gitcem.aksam yemeyebilirim bisi.ya cok ustuste bulgur oldu.sikinti olur mu kizlar?yani dun tartildim 65.2ydim bugun 66.3 ciktim.anlamadimki.odem mi olustu acaba?

Hoşgeldin hasibecim bu ara herkes bir yoğun doğru düzgün giremiyoruz bile.Olsun iyisin ya problem değil yavrunda düzene girmiş çok şükür.Biz bıraktığın gibiyiz.Ama bir daha bu kadar uzak kalma merak ediyoruz bizim çıtırlar nereye kayboldu diyoruz.

Maşaallah canım hayat onlarla güzel.Benimki artık resmen arkadaşım oluyor bir yere giderken Allah tan benim gibi gezmeyide çok seviyor.İrmiğide iyi yaptırmış ne yapıcan pahalı pahalı onlar için çalışmıyormuyuz.Ben kendim çalışmadığım için resmen artık kendimi es geçiyorumda her şeyi onlara alıyorum.Buğday ruşeymi var bende onu çok kullandım çorbalarına 1 tatlıkaşığı atıyordum.Oda buğdayın özüymüş bütün vitaminler ondaymış.Ünlü bir bitki uzmanının tavsiyesi ile almıştım halada kullanırım.Birde ben bozada çok içiriridim.Bol tarçınlı halada sever muhallebi niyetine.
bende dün grafikerlik kursuna başladım.Bilgisayarlar mac çok büyükler gözlerim birbirine girdi resmen migrenim bir tuttu gelirgelmez yattım bugün biraz daha iyiyim çok şükür.Evde boş durmayayım diyorum ama komşuya bile gitsem düzenim bozuluyor benim.
Dün gece yemeden yattım her kalktığımda süt içmişliğim var midem kazınmasın diye.Bu sabah kkk yı az önce bitirdim.
2.haşlanmış yumurta
peynir kızartması
yeşillik eşliğinde

merak etme bir geldim pir geldim hehe
bugün hastanedeyken bir arkadaşı üye yaptım ziynety nickli
akşama bakarım dedi karatay yapmak istiyor o da
gelinlerinede anlatmıştım 15 kilo verdi darısı başımıza
kızım uyanır birazdan yatmadan yine bakarım size :)

iyi akşamlar kızlar.bugün nöbetciydim,çok yoruldum.menümü yazıp çıkacağım.
sabah:6.30 da kkk ama yumurtasız.Yumurta yerine kuru kayısı yedim.
öğlekulda 1 kutu süt
akşam:fırında palamut,salat,4 kestane.eşim okulda simit almış akşam yemeğini hazırlarken 1 lokma yedim çok koktu

SELAM CANLARIM

bugün topiğe uğrayamadım sabah 8 de oğlumla çıktık çankaya askeriyeye gittik giderken resim çektirdik epy dolandık sabah sabah,,,,

oğlum yüksek tansiyon hastası raporunu kaybetmiş askerye ye girerken laızım olacak cebeci tıp fakultesıne kardıyolojıye gıttık 4 aralığa randevu veriyorlar dolandık doladık olmadı, çıktık etlik gata ya gittik sözde 3. sıradayız hergelen öne geçiyor ya 65 yaş üstü ya asker ya engelli sıra gelene kadar 12 oldu neyseki doktor yemeğe gitmeden girebildik, ekg çektirmiştik EKO istedi 6 gün sonraya randevu verdiler gec olur özelden alsak olurmu dedik kabul etti,,,,öğlen tatiliydi oğlandan kan alırlar diye aç gitmişti almayınca simit istedi ankara simidine hasret oturduk bi yerde o yerken ben eko çeken yerleri arayıp yer varmı diye sordum yok tabi en son tandoğan da bi yerde buldum geri geldik çektirdik tekrar gata ya gittik yine 2 saat sıra bekledik neyseki adam aporu yazdı hemen alıp çıktıp saat 5 oldu...doktora sabah girdiğimizde hızlı hızlı 2dkk da 14 seneyi anlattım adam daha fazla tahll istemeye gerek duymadı......

doktor dönüşü pazara uğradık paazarcıyı aramıstım 1 koli yumurta ayırırmısın diye onu aldım bişeyler aldım geldik derken saat 6 oldu ,,,salata yap sofra hazırla ibadetleri yap derken 7 deyemek ydik,,,,,sabah 7.30 da kkk yapmıştım 12 saate yakın aç kaldım ama açıkmadım oda ilginç koşturmaca tok tuttu yanıma su almayıda nunutmşum oruc tutar gibydim....öğlen işe dönerim dolapta yoğurdum ar onu yerim diye düşünüyordum ama evdeki hesap çarsıya uymadı .....yanımda kuruyemiş vardi ama ellerim kirli diye yemedim

akşama kadar koştur koştur 10.000 adıma yakın olmuş ...şimdi de dilerim şiş şiş oturdum hiç halim kalmadı

kızımı uyuttum geldim :)
sabah soğanlı, domatesli, biberli,maydanozlu ve beyaz peynirli omlet yaptım, ceviz fındık karışık yedim
öğlen (hastanede) islim kebabı, bulgur pilavı, cacık
akşam azıcık sebze çorbası, pırasa tava ve yoğurt yedim
eve gelirken süt almıştım 4 kilo, formalarım bir poşet, bir poşette kahvaltı kaplarım, ondan yürüyüş yapamadım dolmuşla döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…