49 gün var, 90 günlük bir program.
Yemeğimi yiyorum.
Akşam yemeğim
Kara lahana çorbası, asla 1 tabak olmaz. 2 tabak.
Bulgur pilavı
Cacık
amin....sagol canım
sizin de gözünüz aydın çok şükür bitirmiş...bizim 1 sene nasıl geçecek bilmem
selam canım
seni benden iyi anlayan olmaz ...wc de bile rahat bırakmazlardı ....geçen hafta bakü deyken 10-15 dkk boşluk buldum odaya kaçtım 3 gündür kabızdım rahat rahat wc ye gireyim diye, girdim telefon çaldı klozetin yanındaydı açtım başkan arıyor hemen aşağı gel müstaşar geldi seni bekliyoruz hemen toparlanıp indim yarım saat sonra çıktım işimi hallettim .....wc işini bile 2 seferde zor hallettim
önce ilk sayfamızdaki karatay kurallarını okuyacaksınız sonra karatay diyeti kitabını alacaksın yada internetten ücretsiz indireceksin okuyacaksın aklına takılanlarıda bizlere soracaksın
Kizlar cok sagolun iyi dilekleriniz icin. Mira daha iyi simdi.dudaktaki ödem gitti.şislik indi.kanayan yer kabuk bagladi.bizde inlardaki hucre yenilemesi olsa ohoooo. Yanagima tirmak atmisti bi haftadır duruo heheh.simdide gobegimi tirmalmya badladi emerken.dun gece 2 de uyudu.40 kere kalkti napcam bilmiom.
Hanımlar selamlar nasılsınız
konsolosluğa bakıyorum aynı zamanda kendi işlerimi de yürütüyorum hacdan döndükten sonra hala iyileşemedim bir de oğlan hasta oldu çok fena bir dönemden geçiyorum sizler nasılsınız rn kısa zamanda döneceğim inşallah
hehehe mira da 1 aydir geri gidiodu artik one gidiyor.ilk oyle ogreniyorlarmis.kollari bacaklarina gore daha güçsüz ondan sanirim. Yürümeye baslayinca daha fenaHerkese selam..
Ben bir güncelimi yazıp çıkayım..
Herşey yolunda..Oğlum artık babaannesi ile duruyor..Şimdilik bir sıkıntı yok..Meyve ve sebze pürelerini yemeğe devam ediyoruz..Bugün irmikli ve brokolili bir çorba yapacağım..İrmiği doğal olan buğdaydan yaptırdım..Çok pahalıy geldi ama olsun..suni yiyeceğine..Yulaf ezmesi de aldım o da doğal tabi..Biraz biraz yedirmeye başlıcaz..
Benim oğlum emeklemeye başladı..önceden sürünüyordu şimdi bildiğiniz diz atıyor..ama geri geri..ben de bebekken geri emeklemişim..oğlumda öyleydi 9.yında yürüdü..bu da yürücek galiba :) tv. ünitesinin altında..koltuğun altında buluyorum..bazen sıkışıyor bağırıyor videoya çekiyorum..çok gülüyoruz..Çok eğlenceli ya..
Şimdilik bu kadar..yine geleceğim..evrak hazırlamam lazım :)
Hoşgeldin hasibecim bu ara herkes bir yoğun doğru düzgün giremiyoruz bile.Olsun iyisin ya problem değil yavrunda düzene girmiş çok şükür.Biz bıraktığın gibiyiz.Ama bir daha bu kadar uzak kalma merak ediyoruz bizim çıtırlar nereye kayboldu diyoruz.slm kızlar uzun bir zaman oldu kkya girmeyeli
izmire gidip geldikten sonra giremedim hiç.
önce modemde sonra internette sıkıntılar oldu. yeni modem alıp düzelttik çok şükür.
çalışma sistemim değişti 8-15 çalışıyorum hafta içi her gün nöbeti bıraktım emine 2 yaşına girene kadar
eve gelince yemekti bulaşıktı çocuktu derken emineyi 10-11 arası yatırıp hooopppp bende yatağa gidiyorum
internete çok az giriyorum o da face'e bakıp çıkıyorum. artık facedende keyif almıyorum zaten. sanki zorunlulukmuş gibi bakınıp çıkıyorum.
emine iyi çok şükür büyüyor fıstığımız 14 aylık oldu, yürümeye başladı, durmuyor hiç yerinde bende peşinden tabi
sizleri çok ihmal ettim, özür dilerim, inşallah hepiniz iyisinizdir...
forumun bu yeni halinede alışamadım gitti bir garip geliyor
Maşaallah canım hayat onlarla güzel.Benimki artık resmen arkadaşım oluyor bir yere giderken Allah tan benim gibi gezmeyide çok seviyor.İrmiğide iyi yaptırmış ne yapıcan pahalı pahalı onlar için çalışmıyormuyuz.Ben kendim çalışmadığım için resmen artık kendimi es geçiyorumda her şeyi onlara alıyorum.Buğday ruşeymi var bende onu çok kullandım çorbalarına 1 tatlıkaşığı atıyordum.Oda buğdayın özüymüş bütün vitaminler ondaymış.Ünlü bir bitki uzmanının tavsiyesi ile almıştım halada kullanırım.Birde ben bozada çok içiriridim.Bol tarçınlı halada sever muhallebi niyetine.Herkese selam..
Ben bir güncelimi yazıp çıkayım..
Herşey yolunda..Oğlum artık babaannesi ile duruyor..Şimdilik bir sıkıntı yok..Meyve ve sebze pürelerini yemeğe devam ediyoruz..Bugün irmikli ve brokolili bir çorba yapacağım..İrmiği doğal olan buğdaydan yaptırdım..Çok pahalıy geldi ama olsun..suni yiyeceğine..Yulaf ezmesi de aldım o da doğal tabi..Biraz biraz yedirmeye başlıcaz..
Benim oğlum emeklemeye başladı..önceden sürünüyordu şimdi bildiğiniz diz atıyor..ama geri geri..ben de bebekken geri emeklemişim..oğlumda öyleydi 9.yında yürüdü..bu da yürücek galiba :) tv. ünitesinin altında..koltuğun altında buluyorum..bazen sıkışıyor bağırıyor videoya çekiyorum..çok gülüyoruz..Çok eğlenceli ya..
Şimdilik bu kadar..yine geleceğim..evrak hazırlamam lazım :)
merak etme bir geldim pir geldim heheHoşgeldin hasibecim bu ara herkes bir yoğun doğru düzgün giremiyoruz bile.Olsun iyisin ya problem değil yavrunda düzene girmiş çok şükür.Biz bıraktığın gibiyiz.Ama bir daha bu kadar uzak kalma merak ediyoruz bizim çıtırlar nereye kayboldu diyoruz.