76 ile doğuma gidersin,,,sen karataycı olduğuın için kg önemli değil, 5-6 doğumda gider geriside karatayla giderRumuz: mydenizzz
gebeliğimin başlangıç tarihi: 16.02.2014
gebelik haftam: 36
Başlangıç kg: 64
Geçen hafta: 75
Bu hafta: 75.2
Fark: +200 gr
Toplam fark: +11.2 kg
Spor: yok
Boy: 1.64
Hedef: 75 ile doğuma gitmekti :))
aylar sonra 6 saat kesintisiz uymanın verdiği dinçlik ve moralle hepinize koccccaman bi günaydın..iyi haftalar olsun : )))
kilo veren çerezler az kaldı ben de katılacağım inşallah aranıza...sevgilerrrr
kabalık olurmu canım herkes abla diyor zatenöncelikle hoşgeldiniz.
ben de size abla desem kabalık etmiş olmam inş.
olukça yorucu bir temponun ardından inş dinlenebilirsiniz.
.
Rumuz: inar80
Başlangıç tarihi:29/09/2014
Başlangıç kg: 59,5
Geçen hafta: 58,4
Bu hafta: 57
Fark: - 1400 gr
Toplam fark: -2500 gr
Spor: 3 gün leslie ile 3 mile ve 30 dk yürüyüş açık havada
Boy: 1.56
İlk Hedef: 55
Nihai hedef: 50
Yüzdesi: %2.39
kendimi çok ama çok iyi hissediyorum.bu hafta regl öncesi ödem beklerken bu sonuç:)
harika bir duygu.
darısı hepimize arkadaşlar.
bu arada sanırım önceki karatay uygulamamda bazı yanlışlıklar yapmışım.
ufak tefek kaçamakları önemsememiştim.
ve acıkmasam da öğlenleri yemiştim.acıkırım korkusuyla.
günaYDIN CANIMMMMM
Taşınmak deme bana .Hele bide benim gibi uyuzsan aman aman benbaşkasının pisliği diye bide kendimden başkasına bile güvenmem yalnız başıma canım çıkımıştı.ZAten yerleştirmeyide başkasına asla yaptıramam ne nereye koyulacak benim bilip görmem lazım.Allah kolaylık versin canım artı Allah güç kuvvet versin.Bende bugün kışlıkları çıkarıp yazlıkları kaldıracağım büyük oğlumun kıyafetlerini saklamıştım maşaallah hepsi kücüğe olmaya başlamış benim küçüğün üst kısmı 2 yaş önden gidiyor askı gibi sadece kollarını biraz kısaltmam lazım makinayıda çıkardım bugün böyle biter heralde bide eksikmiş gibi kaynatam gelmş köyden 5 karış toprağı paylaşamıyor bizimkilerde kavga kavga üğstüne birde çok olsaydı ne olurdu bilmem.Yazmaya yarın devam edeceğim..herkesi özledim..yanlız taşınmak yerleşmek mahvetti beni..hatta işi bırakayım dedim olmaz dediler..yanıma muhasebeci alındı bakalım yarın başlıyor birde onunla uğraş..
Ben kıvanç beyi yatırayım..:)
İnsaalah hepimiz mutlu oluruz ve dunysyi bi kac kilo daha hafifletiriz
Sağol gül ablacım.Ben nasıl olurda döner öyle bilek derdim ama dönüyormuş.İnanırmısın lastik gibi kıvrılıverdi düz yolda ama ne şişme ne morarma sadece sancı vardı o ayağım zaten taa spor yaptığım zamandan problemliydi mbide normaldede şişerdi o şiş bile yok oldu diyebilirim.Yani bu resmen kader di başka birşeyde demiyorum.Ama iyi oldu benim evdekilere burunları iyi sürttü arada lazım böyle atraksiyonlar.Bi 15 gün dediğimi yaparlar sonra gene devamda kar kardır kullanayım onları.İşlerini bitirebildinmi Gül abla gerçi sende iş bitmez ama.canım çok geçmiş olsun.Allah korumuş yine.Benim komşum ayağını çatlattı bir bilek dönmesi ile 20 gündür alçıda
gerçekten ilginç olmuş canım.yarışalım tabi neden olmasın,her halükarda ikimiz de kazanmış oluruz kilo vererek:) :)
Veririsin hayatım bende 3 ayda veririm istesm 20 kilo ama lanet bir ilacım var bıraktırmıyor dr.lar.Killomuz fazla ya merak etme hemen veriliyor ama sporu bırakma yaşında daha küçük.Hiç merak etme aynen devam canım.Gunaydinlarrr karatayyycilarrrr...
Bende haftaya musmutlu basliyorummmmm. Sporum ise yaramis.. hrmen bildirime geciyorum..
Bas tarihi. 22.09.2014
Bas kg 97 kg
Gecen hafta 92.10 kg
Bu hafta 90.70 kg
Fark -1.40 kg
Toplam fark - 6.30 kg
Spor; iki gun grupla spor ve 3-4 tempolu yuruyus
Boy, 1.58 m
Yas 28
Beden, bilmiyorum ama 48 vardir
Yuzde - % 1.52
Oo yorgunlukla fazla iş yapmak ne mümkün biraz dinlendim ,,,cumartesi yataktan kalkacak halim yoktu dizlerim çok şişti ama tecvid kursum başlıyordu oraya gittim oradan kzın dershanesine taksit vermeye derken akşam 6 oldu o saatten sonrada yemek derken kendimi kanepeye zor attım, pazarda biraz günlük işler, valiz, çamaşır , ütü, yemek derken geçti vakit ilk defa güne gidemedim hiç halim yoktuTaşınmak deme bana .Hele bide benim gibi uyuzsan aman aman benbaşkasının pisliği diye bide kendimden başkasına bile güvenmem yalnız başıma canım çıkımıştı.ZAten yerleştirmeyide başkasına asla yaptıramam ne nereye koyulacak benim bilip görmem lazım.Allah kolaylık versin canım artı Allah güç kuvvet versin.Bende bugün kışlıkları çıkarıp yazlıkları kaldıracağım büyük oğlumun kıyafetlerini saklamıştım maşaallah hepsi kücüğe olmaya başlamış benim küçüğün üst kısmı 2 yaş önden gidiyor askı gibi sadece kollarını biraz kısaltmam lazım makinayıda çıkardım bugün böyle biter heralde bide eksikmiş gibi kaynatam gelmş köyden 5 karış toprağı paylaşamıyor bizimkilerde kavga kavga üğstüne birde çok olsaydı ne olurdu bilmem.
İnşaallah muhasebecin işi bilenlerdendir biliyorsun çakma muhasebeciler adam çıldırtırlar.
Canım iyi dileğin içinde sağol ayağım iyi çok şükür ama annem tutturdu film çektir genede diye yarın işim bitince bir ara çektiririm yoksa susmayacak annem.
Eki Görüntüle 1275389 Eki Görüntüle 1275389 Eki Görüntüle 1275389 Eki Görüntüle 1275389
Sağol gül ablacım.Ben nasıl olurda döner öyle bilek derdim ama dönüyormuş.İnanırmısın lastik gibi kıvrılıverdi düz yolda ama ne şişme ne morarma sadece sancı vardı o ayağım zaten taa spor yaptığım zamandan problemliydi mbide normaldede şişerdi o şiş bile yok oldu diyebilirim.Yani bu resmen kader di başka birşeyde demiyorum.Ama iyi oldu benim evdekilere burunları iyi sürttü arada lazım böyle atraksiyonlar.Bi 15 gün dediğimi yaparlar sonra gene devamda kar kardır kullanayım onları.İşlerini bitirebildinmi Gül abla gerçi sende iş bitmez ama.
biraz dikkat etsen çok vereceksin ama....herkes 2 haftadır 1400,,,1400 veriyor sende bi sıkı tut bakalımBugünkü kilo bildirimim neyse 200 gram vermişim yinede .
Rumuz: seraym
Başlangıç tarihi:25.06.2014
Başlangıç kg: 95
Geçen hafta:86.400
Bu hafta: 86.200
Fark: -200
Toplam fark:8.800
Spor: Yok
Boy: 1.60
İlk Hedef: 58
Nihai hedef: 50
Gunaydinlarrr karatayyycilarrrr...
Bende haftaya musmutlu basliyorummmmm. Sporum ise yaramis.. hrmen bildirime geciyorum..
Bas tarihi. 22.09.2014
Bas kg 97 kg
Gecen hafta 92.10 kg
Bu hafta 90.70 kg
Fark -1.40 kg
Toplam fark - 6.30 kg
Spor; iki gun grupla spor ve 3-4 tempolu yuruyus
Boy, 1.58 m
Yas 28
Beden, bilmiyorum ama 48 vardir
Yuzde - % 1.52
1 ayda 6 kg dan fazla verdin 3 ayda 12 hayda hayda verirsin böyle gidersen canımİlk hedefim de bu arada 79 kg olmak. Ayrica ocak 25 te kardsimin dugunu var o tarihe kadar sizce 12 kilo verebilirmiyim??? Aslinda verilmicek bi kilo degil.. ama uc ay var tam tamina..
Kocaman gunaydin bu aradaaaaaa. Bu sabaha matkap sesleriyle uyandim.en sinir ses.yukarimiza yeni kiracilar tasinio.
biz de kocisle baristik.dedim dicegimi.simdi sen boyle anlatinca neden bozuldugunu anladim ozur dilerim dedi.yine de temizlige yrdm etmedim hihohooyt. Bebisimle oynadim. Bu arada baya baya emeklio bizim kerata.zirt pirt oturur pozisyona da gecio.vay be bi kere yapinca demekki surekli deniyorlarmis.ben kimbilir ne zmn dener bi daha diodum.tutamiyorum artik heheheh.cok tatliiiiiii yicem simdi
seraym
cnmm biz de seni ozledik.mira emeklemeye basladi.salona bırakıp mutfaga gidiyorum.bi bakiom pesimden gelmis heheheh. Kivanc masallah yiyor mi bunlarin hepsini?ay ben hala ugrasiyorum. Tarhana iciyor birazİşe başlayınca daha çok vaktim olur dedim ama yok..işler rayına oturana kadar nete giremiyorum...elemanda gelmedi henüz beğenmedik..
Ara ara okuyorum..Gul ablacım sen de benim gibi hiç dinlenemedin..kaderimiz bu bizim..uhuhu..
Ekinim gelmiş..Mydenizim güzel uykusunu almış..Kedimi göremedim..Fmgenc ve teosonumum da yok..Seraym burda..ve diğer arkadaşlarım puf boreği..babyhom..bluettoble ay inşallah doğru yazdım hepinizi özledim..
Kıvanç efendi iyi..resmini atıyorum zaten size..6.ayımızın bitmesine az kaldı..Elma-armut-patates -havuç ve kabak yiyoruz..yarın keçi sutunden yoğurt yapıp yediricem..sebzeler ve meyveler organik tabi..elma kurtlu :) irmik ve yulaf ezmesi istedim muhallebi yapacağım..henuz gelmedi..kahvaltıya başlayacağız..ceviz geldi paşamın..peynirini özel keçi sutunden yapacağım...
Buyuk sıpa dışarda..yemek yedirdim ıspanak yapmıştım..gorduğunuz gibi onlara çalışıyorum :)))) bir deri bir kemik kaldım..guya dr.a gidecektim :)))) işte böyle iyiyiz bizde..
Geleceğim yine..eşime yemek hazırlayım..erkeklerden bıktım ben ya :)
cnmm biz de seni ozledik.mira emeklemeye basladi.salona bırakıp mutfaga gidiyorum.bi bakiom pesimden gelmis heheheh. Kivanc masallah yiyor mi bunlarin hepsini?ay ben hala ugrasiyorum. Tarhana iciyor biraz
onun icine yogurt koyuyorum.yoksa yogurt yemio.oyle kaktırıyorum. Muz yiyordu.onu da yiyesi yok su sıralar. Dun yumurta sarisi yedi.bugun yemedi.boyle boyle duzene gircek herhalde. Yrn havuçla kabak mi yapsam ona napsam ki
Bu arada cevizi nasil verceksin cnm?sert ya o