Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

76 ile doğuma gidersin,,,sen karataycı olduğuın için kg önemli değil, 5-6 doğumda gider geriside karatayla gider
öncelikle hoşgeldiniz.
ben de size abla desem kabalık etmiş olmam inş.
olukça yorucu bir temponun ardından inş dinlenebilirsiniz.
.
kabalık olurmu canım herkes abla diyor zaten
bu arada benim 28 yaşında oğlum var 51 yaşındayım...

çok iyi helal sana

topikte olmanın faydaları,,,, kitabı okuyan yada kulaktan duyanla topikte olanın farkı belli oluyor,,,
çevremde karatay yapan o kadar çok kişi var bir konuşmaya başlıyorum tamamen yanlış uyguluyorlar sadece kitabı okumak yetmiyor ben sağlıklı yaşıyoruzdan çok şey öğrendim onlar hocayla birebir görüştükleri için kitapta olmayan püf noktalarınıda öğrenip bizlere yazıyorlar

Taşınmak deme bana .Hele bide benim gibi uyuzsan aman aman benbaşkasının pisliği diye bide kendimden başkasına bile güvenmem yalnız başıma canım çıkımıştı.ZAten yerleştirmeyide başkasına asla yaptıramam ne nereye koyulacak benim bilip görmem lazım.Allah kolaylık versin canım artı Allah güç kuvvet versin.Bende bugün kışlıkları çıkarıp yazlıkları kaldıracağım büyük oğlumun kıyafetlerini saklamıştım maşaallah hepsi kücüğe olmaya başlamış benim küçüğün üst kısmı 2 yaş önden gidiyor askı gibi sadece kollarını biraz kısaltmam lazım makinayıda çıkardım bugün böyle biter heralde bide eksikmiş gibi kaynatam gelmş köyden 5 karış toprağı paylaşamıyor bizimkilerde kavga kavga üğstüne birde çok olsaydı ne olurdu bilmem.
İnşaallah muhasebecin işi bilenlerdendir biliyorsun çakma muhasebeciler adam çıldırtırlar.
Canım iyi dileğin içinde sağol ayağım iyi çok şükür ama annem tutturdu film çektir genede diye yarın işim bitince bir ara çektiririm yoksa susmayacak annem.

İnsaalah hepimiz mutlu oluruz ve dunysyi bi kac kilo daha hafifletiriz

Sağol gül ablacım.Ben nasıl olurda döner öyle bilek derdim ama dönüyormuş.İnanırmısın lastik gibi kıvrılıverdi düz yolda ama ne şişme ne morarma sadece sancı vardı o ayağım zaten taa spor yaptığım zamandan problemliydi mbide normaldede şişerdi o şiş bile yok oldu diyebilirim.Yani bu resmen kader di başka birşeyde demiyorum.Ama iyi oldu benim evdekilere burunları iyi sürttü arada lazım böyle atraksiyonlar.Bi 15 gün dediğimi yaparlar sonra gene devamda kar kardır kullanayım onları.İşlerini bitirebildinmi Gül abla gerçi sende iş bitmez ama.

Gunaydinlarrr karatayyycilarrrr...
Bende haftaya musmutlu basliyorummmmm. Sporum ise yaramis.. hrmen bildirime geciyorum..

Bas tarihi. 22.09.2014
Bas kg 97 kg
Gecen hafta 92.10 kg
Bu hafta 90.70 kg
Fark -1.40 kg
Toplam fark - 6.30 kg
Spor; iki gun grupla spor ve 3-4 tempolu yuruyus
Boy, 1.58 m
Yas 28
Beden, bilmiyorum ama 48 vardir
Yuzde - % 1.52

Kizlar ben sabitim bu hafta. O da yanlis beslenmeden biliyorum. 2 aksam evde lahmacun yemek durumunda kaldik.ve 2 tane yedim.ac kalsam sut gidio.baska alternatifim yoktu. Ben unun zerresini yesem hmn etkileniyorum.lahmacun bile agzima surmemem lazim.

Kocaman gunaydin bu aradaaaaaa. Bu sabaha matkap sesleriyle uyandim.en sinir ses.yukarimiza yeni kiracilar tasinio.
biz de kocisle baristik.dedim dicegimi.simdi sen boyle anlatinca neden bozuldugunu anladim ozur dilerim dedi.yine de temizlige yrdm etmedim hihohooyt. Bebisimle oynadim. Bu arada baya baya emeklio bizim kerata.zirt pirt oturur pozisyona da gecio.vay be bi kere yapinca demekki surekli deniyorlarmis.ben kimbilir ne zmn dener bi daha diodum.tutamiyorum artik heheheh.cok tatliiiiiii yicem simdi

Veririsin hayatım bende 3 ayda veririm istesm 20 kilo ama lanet bir ilacım var bıraktırmıyor dr.lar.Killomuz fazla ya merak etme hemen veriliyor ama sporu bırakma yaşında daha küçük.Hiç merak etme aynen devam canım.

Oo yorgunlukla fazla iş yapmak ne mümkün biraz dinlendim ,,,cumartesi yataktan kalkacak halim yoktu dizlerim çok şişti ama tecvid kursum başlıyordu oraya gittim oradan kzın dershanesine taksit vermeye derken akşam 6 oldu o saatten sonrada yemek derken kendimi kanepeye zor attım, pazarda biraz günlük işler, valiz, çamaşır , ütü, yemek derken geçti vakit ilk defa güne gidemedim hiç halim yoktu
biraz dikkat etsen çok vereceksin ama....herkes 2 haftadır 1400,,,1400 veriyor sende bi sıkı tut bakalım
bir ayda 6 kg 300 gram harika
İlk hedefim de bu arada 79 kg olmak. Ayrica ocak 25 te kardsimin dugunu var o tarihe kadar sizce 12 kilo verebilirmiyim??? Aslinda verilmicek bi kilo degil.. ama uc ay var tam tamina..
1 ayda 6 kg dan fazla verdin 3 ayda 12 hayda hayda verirsin böyle gidersen canım

benim içinde ye ısır o poposundan

İşe başlayınca daha çok vaktim olur dedim ama yok..işler rayına oturana kadar nete giremiyorum...elemanda gelmedi henüz beğenmedik..

Ara ara okuyorum..Gul ablacım sen de benim gibi hiç dinlenemedin..kaderimiz bu bizim..uhuhu..

Ekinim gelmiş..Mydenizim güzel uykusunu almış..Kedimi göremedim..Fmgenc ve teosonumum da yok..Seraym burda..ve diğer arkadaşlarım puf boreği..babyhom..bluettoble ay inşallah doğru yazdım hepinizi özledim..

Kıvanç efendi iyi..resmini atıyorum zaten size..6.ayımızın bitmesine az kaldı..Elma-armut-patates -havuç ve kabak yiyoruz..yarın keçi sutunden yoğurt yapıp yediricem..sebzeler ve meyveler organik tabi..elma kurtlu :) irmik ve yulaf ezmesi istedim muhallebi yapacağım..henuz gelmedi..kahvaltıya başlayacağız..ceviz geldi paşamın..peynirini özel keçi sutunden yapacağım...

Buyuk sıpa dışarda..yemek yedirdim ıspanak yapmıştım..gorduğunuz gibi onlara çalışıyorum :)))) bir deri bir kemik kaldım..guya dr.a gidecektim :)))) işte böyle iyiyiz bizde..

Geleceğim yine..eşime yemek hazırlayım..erkeklerden bıktım ben ya :)

cnmm biz de seni ozledik.mira emeklemeye basladi.salona bırakıp mutfaga gidiyorum.bi bakiom pesimden gelmis heheheh. Kivanc masallah yiyor mi bunlarin hepsini?ay ben hala ugrasiyorum. Tarhana iciyor biraz
onun icine yogurt koyuyorum.yoksa yogurt yemio.oyle kaktırıyorum. Muz yiyordu.onu da yiyesi yok su sıralar. Dun yumurta sarisi yedi.bugun yemedi.boyle boyle duzene gircek herhalde. Yrn havuçla kabak mi yapsam ona napsam ki

Sağol canım..az az başladık işte 1-2 tatlı kaşığı olacak şekilde..

Sebzeleri haşlayıp içerisine irmik biraz da zeytinyağı ekleyip deneyebilirsin..gerçi senin
ki buyudu kuzu eti de ilave edebilirsin ya da kuzu kemiği suyuyla ayy enfes olur bak benim bile canım istedi. :)

Bu arada cevizi nasil verceksin cnm?sert ya o

Canım iyice ezerim..çeyrek vererek başlarım peynirle karıştırırım önce..yada minik parça tereyağı ile..tereyağda yaptırdım tuzsuz sut yağı sadece çok hafif..

Hurma vermeyi de düşünüyorum..seraym demişti..aldım kudus hurması 3-5 tane yerse alırım daha..

Seraym takip et sende harika bilgiler veriyor..

Buyuk oğlumda da ceviz..hurma..verirdim..et suyu çok yapardım..ozellkle et suyuna mercimek valla versem 2 kase içerdi..ne mama ne bebek bisküvisi yedirmedim hiç..inşallah bu da öyle olur..

Bugün okudum..çiğ kabak çekirdeğini oğutucude çekin tazeyken kahvaltısına ekleyin yazıyordu..çinko kaynağı ayrıca boy uzatıyormuş..bir de kestane unu ya da kestaneyi haşlıcaz kahvaltısında 1-2 tane yedircez..abuk subuk şeylerden iyidir..

Daha çok şey okudum da hep aceleden yarım yamalak kaldı..

İyi geceler gelirim belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…