Bu arada kizim mira ilk kez kendi kendine oturdu.gozlerim yaş doldu.bunda boyle oluyorsam anne diyisini dusunemiyorum
merhaba ben 18 aydır karatay yapıyorum hem haşimato hem menapoz var ona rağmen 17 kg verdim,,,ilk 4 ayda 11 kg verdim sonra menapoza girmeye başladım ilk 2-3 ayda 4 kg daha verdim sonra hormon değişimleri ile 2 kg aldım yemek saatlerimi değiştirdim daha erken yemeye başladım ve tekrar kg vermem başladı,,,,ben hep menapozda kg almaktan ve göbeğimin iyice sivrileşmesinden korkardım çok şükür öyle olmadı....mutlaka bir yerlerde yanlış vardır,,, sakız çiğnemek yemeklerin tadına bile bakmak leptini engelliyor,,,siz menülerinizi yazarsanız biirleikte akarız yanlış varmı.... sağlıklı yaşıyoruz sayfasını takip ediyorsanız orada okan beyler ver onlara yazabilirsiniz onlarda size yol gösterirler ,,onlar hep şöyle derler kg alıyorsanız ya kitapları okumamışsınızdır yada yanlış yapıyorsunuzdur diyeHastalık meselesini bilemem ama,ben bu beslenme şeklinde büyük hayal kırıklığı yaşadım.Oysa büyük bir inançla başlamıştım.Belim ve göbeğim büyüdü,kollarım kalınlaştı,pantalonlarıma giremiyorum ve tişörtlerimin kolları daraldı.Bütün bunlar bu beslenme şekline başlamayla birlikte 6 ay içinde ortaya çıktı.Bir hastalığım zaten yok ,diyete başlarken 56 kiloydum,boyum 168,1989 dan beri sporla yatıp kalkıyorum.Menopozla birlikte göbeğim çıktı,düzenli spor yaptığım ve karbonhidratı iyice azalttığım halde.Sırf göbek için bu beslenme şekline 26 nisanda başladım.Günde yüksek tempolu 40 dakika yürüyüş sonra 45-50 dakika abdominal ağırlıklı pilates.Fakat baktım kilo artıyor,protein beslenmesi olduğundan herhalde kas oluşuyor diye düşünüp devam ettim,ancak göbek büyüdü belim kalınlaştı.Hatta ablam ve eniştem bu beslenme şeklini hiç ciddiye almadıkları halde,ben çok inanmıştım işe yarayacağına.Şimdi bana, ne diyorlar,siz tahmin edin.Korkudan tartılamıyorum.Tam bir HAYAL KIRIKLIĞI.
gul abla yine yollarda.....
Kizlar selamlar.normalde haftasonu girmezdim topige.esimle ve kizimla geciriyordum zamanimi.kizim uyudu.babasiyla tartistik.simdi evi supuruyor.yardim etmesi gerektigini illa tekrarlamam gerekiyor sanirim
ben ise her seferinde bunu hatirlatmak istemiyorum dirdirci kadinlar gibi.anlamıyorumki sanki ondan utu camasir yemek bekledim.elini sicak sudan soguk suya sokmuyorum.ama o bazen cok dusuncesiz oluo
ben sabahtan beri deli gibi kostururken ac sekilde, ki ben emziriyorum, o gazetesini okuyor.oof of
selam canımselam kızlar bugün tartıldım ve şok 70,7 kilo.ben ki 65 de diyet yapardım.çok üzgünüm .1 haftadır karatay yapıyorum.başlangıcta tartılmamıştım korkuma demekki daha fazlaymışım.bu hafta hep 2 öğün yiyeceğim.öğlen okulda süt içerim.1.sınıfları okutuyorum ve eve gelince pestilim çıkmış oluyor spor da yapamamıştım.yavaş yavaş onu da yapmam lazımneyse bu sabah 3 kuru kayısı,peyaz peynir,7 zeytin,domates,salata,1 avuç çiğ badem yedim.moralim gerçekten çok bozuk motive olmam lazım,kendimi toparlamam lazım diyorum içimden bir şey yapmak gelmiyor
moral bozukluğuna yumurta falan canım istemedi valla.bugün 2 öğün yaptım.akşam da tarhana,2 içli köfte,haşlama pırasa,cacık yedim.selam canım
başta tartılsaydın daha iyiydi kaç kg verdiğini net bilirdin neyse bundan sonrasını hesaba katarsın
işin zor 1. sınıflarla sen orada spor yapıyır gibisin zaten,,,
yumurta yememişsin canım en önemlisi o...
merhaba karatay çıtırları bende giremedim 3-4 gündür bu ara yıldızım düşük galiba başıma gelmeyen kalmadı teyzemi dr. götürecektık perşembe günü salı günüde kardeşim bize geldi seslerden iyice ürkmüşte annemde çarşamba günü teyzemi bekleyeyim diye beni çağırdı kardeşim korktuğu için bekleyemiyor neyse kararlaştırdık perşembe teyzemi dr. götürecektik.Ben eve döndüm kardeşim ben sıkıldım dedi dışarı çıktık tam eve dönerken eşim aradı kaynımlara çağırdı bende tam kaynımlara giderken sen ayağım yolda hiç anlamadan dönüverdi yere çuval gibi yığıldım resmen çarpıldım diyebilirim neyse ben kalktım zorda olsa eltimlere kadar gittim geçer dedim kendimce keşke sıcağı sıcağına eve gideymişim gece 1 e kadar oturduk ama yağımda bir sancıyor anlatamam tabi ben ayağa bir kalktım yok basamıyorum kaynım ısrarrla dr. götürelim diyor bense merdivenlerden zor inmişim uğraşamıyacağım şimdi dedim neyse 2-3 sokak ötedeki evimize taksi tutturdum merdivenleri zor çıktım 2 gün hiç kalkmadan ağrı kesicilerle yattım sekleye sekleye wc ye gittim 3. gün basabildim bugün daha iyiyim tam ayak basabiliyorum ben haytımda böyle birşey görmedim resmen bileğim lastik gibi bükülüverdi düz yolda bende bugün anca iş güç evin halini görseniz sabahtan beriayağımın geçtiğine sevinemedim bile.
Gül abla babymon la görüştünüzmü merak ettim ayrıntıları.Pek girende olamamış maydenizz pufböreği ekinn olmasa topic yok olacakmış neredeyse.
Kızlar siz bebişlerinize şükredin yine benim büyük bir doğmuştu pir doğmuştu valla bide 4200 doğdu ben benimkileri anlatsam roman olurum valla benim çocuklar uslu olsaydı ben 3. yüde yapardım çocuk severim ama aman aman.Benim 2. 4 yaşına geldi neredyse hala koca gece biberonla süt içiyor ve 1 kiloyu bitiriyor ve çişide düşünün 3 kerede çişe kaldırıyorum 4 biberon 3 çiş en az 7 kere kalkıyorum sağımdan soluma bile döndürmüyor hala o yüzden çalışmayı bile erteliyorum erkendende yatar erkendende kalkar bende geç yatıyorum inanın psikolojik vaka oldum o gene 4400 doğmuştu şimdide 23 kilo ben 4. sınıfa giderekn 23 kiloydum düşünün.Bana çevremdeki herkes acıyor valla bide bir sesleri var kocaman ilkininde çoktu sesi ama küçüğü tam koca ses her şeyi büyk çocuğun ama kendi hala tam bebek şebelek.Anne olmak böyle birşey işte benim eşim hala yanımda yatmıyor düşünün tahammül edemiyorki çocuğa kırk kere kalkıyoruz o da ne yapsın çekyatta yatıyor.ben benimkileri kendimden ayrı hiç uyutamadım resmen göğsümde uyuyorlardı.Neyse ben bugünlerime şükrediyorum çok şükür en azından artık arkadaşlarıma gidebiliyorum laf anlamya başladı. Ay ne çok yazmışım amaan okuyun işte zaten pek birşey yazılmamış bende karışık luruşuk yazdım ama döktüm içimi.Yarın listeyi ben yapabilirim bu arada gül abla şimdiden söyliyeyim dedim.
Anaaaa,ben bugün ilk bildirimimi yapıyorum.haftaya moralli başladım.
-500 gr.
Rumuz: inar80
Başlangıç tarihi:29/09/2014
Başlangıç kg: 59,5
Geçen hafta: 58,9
Bu hafta: 58,4
Fark: - 500 gr
Toplam fark: -1100 gr
Spor: 3 gün leslie ile 3 mile ve 30 dk yürüyüş açık havada
Boy: 1.56
İlk Hedef: 55
Nihai hedef: 50
Yüzdesi: 0.848
inanıyorum,bu defa daha kolay oluyor.çünkü çok iyi motive ediyorsunuz.teşekkür ederim:)
canım çok geçmiş olsun.Allah korumuş yine.Benim komşum ayağını çatlattı bir bilek dönmesi ile 20 gündür alçıdamerhaba karatay çıtırları bende giremedim 3-4 gündür bu ara yıldızım düşük galiba başıma gelmeyen kalmadı teyzemi dr. götürecektık perşembe günü salı günüde kardeşim bize geldi seslerden iyice ürkmüşte annemde çarşamba günü teyzemi bekleyeyim diye beni çağırdı kardeşim korktuğu için bekleyemiyor neyse kararlaştırdık perşembe teyzemi dr. götürecektik.Ben eve döndüm kardeşim ben sıkıldım dedi dışarı çıktık tam eve dönerken eşim aradı kaynımlara çağırdı bende tam kaynımlara giderken sen ayağım yolda hiç anlamadan dönüverdi yere çuval gibi yığıldım resmen çarpıldım diyebilirim neyse ben kalktım zorda olsa eltimlere kadar gittim geçer dedim kendimce keşke sıcağı sıcağına eve gideymişim gece 1 e kadar oturduk ama yağımda bir sancıyor anlatamam tabi ben ayağa bir kalktım yok basamıyorum kaynım ısrarrla dr. götürelim diyor bense merdivenlerden zor inmişim uğraşamıyacağım şimdi dedim neyse 2-3 sokak ötedeki evimize taksi tutturdum merdivenleri zor çıktım 2 gün hiç kalkmadan ağrı kesicilerle yattım sekleye sekleye wc ye gittim 3. gün basabildim bugün daha iyiyim tam ayak basabiliyorum ben haytımda böyle birşey görmedim resmen bileğim lastik gibi bükülüverdi düz yolda bende bugün anca iş güç evin halini görseniz sabahtan beriayağımın geçtiğine sevinemedim bile.
Gül abla babymon la görüştünüzmü merak ettim ayrıntıları.Pek girende olamamış maydenizz pufböreği ekinn olmasa topic yok olacakmış neredeyse.
Kızlar siz bebişlerinize şükredin yine benim büyük bir doğmuştu pir doğmuştu valla bide 4200 doğdu ben benimkileri anlatsam roman olurum valla benim çocuklar uslu olsaydı ben 3. yüde yapardım çocuk severim ama aman aman.Benim 2. 4 yaşına geldi neredyse hala koca gece biberonla süt içiyor ve 1 kiloyu bitiriyor ve çişide düşünün 3 kerede çişe kaldırıyorum 4 biberon 3 çiş en az 7 kere kalkıyorum sağımdan soluma bile döndürmüyor hala o yüzden çalışmayı bile erteliyorum erkendende yatar erkendende kalkar bende geç yatıyorum inanın psikolojik vaka oldum o gene 4400 doğmuştu şimdide 23 kilo ben 4. sınıfa giderekn 23 kiloydum düşünün.Bana çevremdeki herkes acıyor valla bide bir sesleri var kocaman ilkininde çoktu sesi ama küçüğü tam koca ses her şeyi büyk çocuğun ama kendi hala tam bebek şebelek.Anne olmak böyle birşey işte benim eşim hala yanımda yatmıyor düşünün tahammül edemiyorki çocuğa kırk kere kalkıyoruz o da ne yapsın çekyatta yatıyor.ben benimkileri kendimden ayrı hiç uyutamadım resmen göğsümde uyuyorlardı.Neyse ben bugünlerime şükrediyorum çok şükür en azından artık arkadaşlarıma gidebiliyorum laf anlamya başladı. Ay ne çok yazmışım amaan okuyun işte zaten pek birşey yazılmamış bende karışık luruşuk yazdım ama döktüm içimi.Yarın listeyi ben yapabilirim bu arada gül abla şimdiden söyliyeyim dedim.
gerçekten ilginç olmuş canım.yarışalım tabi neden olmasın,her halükarda ikimiz de kazanmış oluruz kilo vererek:) :)Anaaaa,
Boyumuz da kilomuz da birebir aynı şuan.
Gel yarışalım.
öncelikle hoşgeldiniz.Çıtırlarım merhaba
çok yoğun bir çalışma temposundan sonra çok şükür dün gece evime döndüm,,,
koşturmaktan dizlerim şişmiş günde 15.000 adımı geçiyordum uykusuzluk da mahvetti günde 4-5saat zor uyuyorduk....bugün zor kalktım dışarda işlerim vardı mecburen çıktım onları hallettim derken bu saat oldu
Bugunku menum
Sabah, kkk soganli yumurta yaptim bgenmedim kimsede begenmedi
Aksam, kiymli bulgurlu ispanak, tarhana corbasi ve turp yogurt
Mydeniz gercekten sana dua ediyorum ins kolay atlatirsin. Benim lohusaligim cok kotu gecti dogumum ise beklenmedik bir sezeryan oldu ne sutum geldi ne psikolojikmen rahatlayabildim. Basta esim olmak uzere cok gerildim herkese cocuguda aln beni rahat birakin diyesim geldi nerdeyse ama insan birakabilirmi o an tek dusundugum keske icimde olsaydi boylesi daha zormustu. Herrr kafadan bi ses cikti kizim surekli aglar surekli gogsumde sutum yok. Mama kullanmak istemedim emzirebilecegime inandim ama inancimi kirdilar mamaci bi aileydi esim tarafi hic sutum konusunda destek olmadilar daha ilk gunden mama ver rahat edersin dediler o zihniyeti hic anlamis degilim. 15 gun direndim ama artik kizim hic susmayinca vede cok kilo verince mamaya basladim. 500 gr vermisti. Hic uyuyamadim hic dinlenemedim evde annem ve on yasinda kizkardesim vardi onlarin olmasi hem iyi hem kotuydu. Sanki yalniz kalsam daha mi iyiudi bilemedim. Ama sutum olmadigi halde az da olsa 7 ay emzirdim sonra reddetti memeyi ve gogsumden daha bir aya kadar sut geliyordu tabi azicik. Kizim 28 aylik. Bilmiyorum sut konusunda bi sikintin varmi diger cocuklarindan bilirsin ama kara
... ama karatay emziren annelere bira mayasi tabletini onermisti aklnda bulunsun. Birde hurmu dogumuda kolaylastiriyomus sutun verimliliginide artiriyormus. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin.
Kizlar selamlar.normalde haftasonu girmezdim topige.esimle ve kizimla geciriyordum zamanimi.kizim uyudu.babasiyla tartistik.simdi evi supuruyor.yardim etmesi gerektigini illa tekrarlamam gerekiyor sanirim
ben ise her seferinde bunu hatirlatmak istemiyorum dirdirci kadinlar gibi.anlamıyorumki sanki ondan utu camasir yemek bekledim.elini sicak sudan soguk suya sokmuyorum.ama o bazen cok dusuncesiz oluo
ben sabahtan beri deli gibi kostururken ac sekilde, ki ben emziriyorum, o gazetesini okuyor.oof of
bence gayet iyi gidiyorsun canım.Rumuz: mydenizzz
gebeliğimin başlangıç tarihi: 16.02.2014
gebelik haftam: 36
Başlangıç kg: 64
Geçen hafta: 75
Bu hafta: 75.2
Fark: +200 gr
Toplam fark: +11.2 kg
Spor: yok
Boy: 1.64
Hedef: 75 ile doğuma gitmekti :))
aylar sonra 6 saat kesintisiz uymanın verdiği dinçlik ve moralle hepinize koccccaman bi günaydın..iyi haftalar olsun : )))
kilo veren çerezler az kaldı ben de katılacağım inşallah aranıza...sevgilerrrr
Rumuz: inar80
Başlangıç tarihi:29/09/2014
Başlangıç kg: 59,5
Geçen hafta: 58,4
Bu hafta: 57
Fark: - 1400 gr
Toplam fark: -2500 gr
Spor: 3 gün leslie ile 3 mile ve 30 dk yürüyüş açık havada
Boy: 1.56
İlk Hedef: 55
Nihai hedef: 50
Yüzdesi: %2.39
kendimi çok ama çok iyi hissediyorum.bu hafta regl öncesi ödem beklerken bu sonuç:)
harika bir duygu.
darısı hepimize arkadaşlar.
bu arada sanırım önceki karatay uygulamamda bazı yanlışlıklar yapmışım.
ufak tefek kaçamakları önemsememiştim.
ve acıkmasam da öğlenleri yemiştim.acıkırım korkusuyla.
seraym çok geçmiş olsun canım iyiki düzelmiş bir sorun çıkmamışmerhaba karatay çıtırları bende giremedim 3-4 gündür bu ara yıldızım düşük galiba başıma gelmeyen kalmadı teyzemi dr. götürecektık perşembe günü salı günüde kardeşim bize geldi seslerden iyice ürkmüşte annemde çarşamba günü teyzemi bekleyeyim diye beni çağırdı kardeşim korktuğu için bekleyemiyor neyse kararlaştırdık perşembe teyzemi dr. götürecektik.Ben eve döndüm kardeşim ben sıkıldım dedi dışarı çıktık tam eve dönerken eşim aradı kaynımlara çağırdı bende tam kaynımlara giderken sen ayağım yolda hiç anlamadan dönüverdi yere çuval gibi yığıldım resmen çarpıldım diyebilirim neyse ben kalktım zorda olsa eltimlere kadar gittim geçer dedim kendimce keşke sıcağı sıcağına eve gideymişim gece 1 e kadar oturduk ama yağımda bir sancıyor anlatamam tabi ben ayağa bir kalktım yok basamıyorum kaynım ısrarrla dr. götürelim diyor bense merdivenlerden zor inmişim uğraşamıyacağım şimdi dedim neyse 2-3 sokak ötedeki evimize taksi tutturdum merdivenleri zor çıktım 2 gün hiç kalkmadan ağrı kesicilerle yattım sekleye sekleye wc ye gittim 3. gün basabildim bugün daha iyiyim tam ayak basabiliyorum ben haytımda böyle birşey görmedim resmen bileğim lastik gibi bükülüverdi düz yolda bende bugün anca iş güç evin halini görseniz sabahtan beriayağımın geçtiğine sevinemedim bile.
cuğum geldiğin içinbabymom
İnsaalah hepimiz mutlu oluruz ve dunysyi bi kac kilo daha hafifletiriz