- 30 Nisan 2009
- 8.926
- 5.083
Bu arada kizim mira ilk kez kendi kendine oturdu.gozlerim yaş doldu.bunda boyle oluyorsam anne diyisini dusunemiyorum
merhaba ben 18 aydır karatay yapıyorum hem haşimato hem menapoz var ona rağmen 17 kg verdim,,,ilk 4 ayda 11 kg verdim sonra menapoza girmeye başladım ilk 2-3 ayda 4 kg daha verdim sonra hormon değişimleri ile 2 kg aldım yemek saatlerimi değiştirdim daha erken yemeye başladım ve tekrar kg vermem başladı,,,,ben hep menapozda kg almaktan ve göbeğimin iyice sivrileşmesinden korkardım çok şükür öyle olmadı....mutlaka bir yerlerde yanlış vardır,,, sakız çiğnemek yemeklerin tadına bile bakmak leptini engelliyor,,,siz menülerinizi yazarsanız biirleikte akarız yanlış varmı.... sağlıklı yaşıyoruz sayfasını takip ediyorsanız orada okan beyler ver onlara yazabilirsiniz onlarda size yol gösterirler ,,onlar hep şöyle derler kg alıyorsanız ya kitapları okumamışsınızdır yada yanlış yapıyorsunuzdur diyeHastalık meselesini bilemem ama,ben bu beslenme şeklinde büyük hayal kırıklığı yaşadım.Oysa büyük bir inançla başlamıştım.Belim ve göbeğim büyüdü,kollarım kalınlaştı,pantalonlarıma giremiyorum ve tişörtlerimin kolları daraldı.Bütün bunlar bu beslenme şekline başlamayla birlikte 6 ay içinde ortaya çıktı.Bir hastalığım zaten yok ,diyete başlarken 56 kiloydum,boyum 168,1989 dan beri sporla yatıp kalkıyorum.Menopozla birlikte göbeğim çıktı,düzenli spor yaptığım ve karbonhidratı iyice azalttığım halde.Sırf göbek için bu beslenme şekline 26 nisanda başladım.Günde yüksek tempolu 40 dakika yürüyüş sonra 45-50 dakika abdominal ağırlıklı pilates.Fakat baktım kilo artıyor,protein beslenmesi olduğundan herhalde kas oluşuyor diye düşünüp devam ettim,ancak göbek büyüdü belim kalınlaştı.Hatta ablam ve eniştem bu beslenme şeklini hiç ciddiye almadıkları halde,ben çok inanmıştım işe yarayacağına.Şimdi bana, ne diyorlar,siz tahmin edin.Korkudan tartılamıyorum.Tam bir HAYAL KIRIKLIĞI.
gul abla yine yollarda.....
Kizlar selamlar.normalde haftasonu girmezdim topige.esimle ve kizimla geciriyordum zamanimi.kizim uyudu.babasiyla tartistik.simdi evi supuruyor.yardim etmesi gerektigini illa tekrarlamam gerekiyor sanirim
ben ise her seferinde bunu hatirlatmak istemiyorum dirdirci kadinlar gibi.anlamıyorumki sanki ondan utu camasir yemek bekledim.elini sicak sudan soguk suya sokmuyorum.ama o bazen cok dusuncesiz oluo
ben sabahtan beri deli gibi kostururken ac sekilde, ki ben emziriyorum, o gazetesini okuyor.oof of
erkeklerin çoğu böyle benciller mutlaka söylemek lazım...bende söylemzdim dırdır yapıyor olmayayım diye hersey bana kalırdı oda elinde kumanda otururdu ...bende fece 2 lere kadar 3 çocukla ev işiyle uğraşırdım uykusuz yorgun kalkar işe giderdim ,,,,zamanla o yapamaz diye diye bütün işi üstlendim...bastan alıştır canım yapamaya yapamaya öğrenecek