oooİşe başlayınca daha çok vaktim olur dedim ama yok..işler rayına oturana kadar nete giremiyorum...elemanda gelmedi henüz beğenmedik..
Ara ara okuyorum..Gul ablacım sen de benim gibi hiç dinlenemedin..kaderimiz bu bizim..uhuhu..
Ekinim gelmiş..Mydenizim güzel uykusunu almış..Kedimi göremedim..Fmgenc ve teosonumum da yok..Seraym burda..ve diğer arkadaşlarım puf boreği..babyhom..bluettoble ay inşallah doğru yazdım hepinizi özledim..
Kıvanç efendi iyi..resmini atıyorum zaten size..6.ayımızın bitmesine az kaldı..Elma-armut-patates -havuç ve kabak yiyoruz..yarın keçi sutunden yoğurt yapıp yediricem..sebzeler ve meyveler organik tabi..elma kurtlu :) irmik ve yulaf ezmesi istedim muhallebi yapacağım..henuz gelmedi..kahvaltıya başlayacağız..ceviz geldi paşamın..peynirini özel keçi sutunden yapacağım...
Buyuk sıpa dışarda..yemek yedirdim ıspanak yapmıştım..gorduğunuz gibi onlara çalışıyorum :)))) bir deri bir kemik kaldım..guya dr.a gidecektim :)))) işte böyle iyiyiz bizde..
Geleceğim yine..eşime yemek hazırlayım..erkeklerden bıktım ben ya :)
kg lar giderde yumurtasız yapmak sağlıklı değil eksik yapıyorsun canım,,,,kkk yı tam yapmak metabolizmayı %30 fazla çalıştırır daha çabuk kg verdirir....farklı şekillerde denedinmi yemeyigünaydın arkadaşlar.dünkü menümü yazmadım,yazayom hemen.
sabah yumurtasız kkk,öğle 1 bardak süt,akşam:kısır,domates,salata,peynir,zeytin,cay
şimdi yine yumurtasız kkk yapıyorum.kahvaltıyı sağlam yapıyorum.her ne kadar yumurta yemesemde acıkmadım,öğleni 1 bardak sütle geçistirebildim.bu hafta böyle yapacağım.inşallah gider bu kilolar
günaydın canımGünaydın. Eminönüne gidiyoruz annemle.
Kahvaltı
Zeytin
Peynirli yumurta (az)
Turp
Ceviz, yaban mersini
Magnezyumumu içmeyi unuttum, doktor vermişti. Akşam içerim inşallah.
Dün annem bir ekmek almış, ekşi mayalı gibiydi. Ondan yedim, tereyağ sürüp. Ama bugün değil, dün yedim. :)
oookuzuşuma büyüdüde neler y,iyor afiyetler olsun.....
senin benim mydenizz in işi ne zaman bitecek bilmem....
benim şimdi sırada askerlik var oğlumun acemiliği Burdur a çıktı 3-6 kasım arası teslim olması lazım,,,internetten fırsat buldukça orası ve lazım olan şeyler hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum, askerlik şübesinde bir liste var 44 tane istek var,,giyecekler dışında kilitlerden vatkaya keçeye bağcıklara fırçalara kadar yazıyor onları almam lazım,,,,yemek olayı var kına sı var bakalım ne yapacağım.....asker annelerinden öğrenmem lazım nasıl yaptılar neler yaptılar
Günaydın. Eminönüne gidiyoruz annemle.
Kahvaltı
Zeytin
Peynirli yumurta (az)
Turp
Ceviz, yaban mersini
Magnezyumumu içmeyi unuttum, doktor vermişti. Akşam içerim inşallah.
Dün annem bir ekmek almış, ekşi mayalı gibiydi. Ondan yedim, tereyağ sürüp. Ama bugün değil, dün yedim. :)
Ayyy ablacım ne heyecanlı..sırayla yaz hepsini valla bize de lazım olucak...44 mü abooooo ne yapmışlar ya..bizim işimiz hiç bitmeyecek anlaşılan...hayırlısı ile gitsin gelsin..
afiyet olsun canım.. sabah işyerime geldim fıstığım vardı yemişler :) elmam var şimdi kurtlu elmam :)
sağol canım... inşallahAyyy ablacım ne heyecanlı..sırayla yaz hepsini valla bize de lazım olucak...44 mü abooooo ne yapmışlar ya..bizim işimiz hiç bitmeyecek anlaşılan...hayırlısı ile gitsin gelsin..
afiyet olsun canım,,,eskiden o elmalar çürük diye alınmazdı, yenmezdi şimdi organik diye dünyanın parasını verip alıyoruzafiyet olsun canım.. sabah işyerime geldim fıstığım vardı yemişler :) elmam var şimdi kurtlu elmam :)
ellerine sağlık canım çok renkli ve hoş olmuş teşekkürlerHEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDELER
Eki Görüntüle 1276672
Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3
Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5
Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5
Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73
nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1
Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54
bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4
KİLO VERENLER
Eki Görüntüle 1276674
İNAR -1400
CAPODOKYA -1400
SERAYM -200
SABİT KALANLAR
Eki Görüntüle 1276678
GÜL ABLA
HAMİLELER
Eki Görüntüle 1276679
MYDENİZ
geçen hafta 75;bu hafta 75.200
Kayıplar Böyle Olsun, Löp Löp Et Olsun, Bıngıl Bıngıl Yağ Olsun
Eki Görüntüle 1276680
sana da günaydın canım
kusur olurmu canım ben merak ettiğim için sordum,,,insanlık hali ne olacağı belli olmuyor...çok eksikler var ya bazılarının dersi var da diğerleri neredelerKızlar kusura bakma Gül ablacım özellikle sen evden acil çıkmam gerekti bankadan para çekip kaynıma verdim bizimkiler iyice kızıştıda anca gece geldik eve benim adamda büyük çocuğun yanına girivermiş bilgisayarda ordaydı zaten sinirliydi kızmasın diye giremedim o yüzden bugün tamamlayabildim görevimi gerçi kimsede bildirim ypmamış ya kolay oldu valla
Ne demek canım motivasyon için burdayız zaten ama iyi gidiyorsun gerçekten tam gaz devam ......İns seraym ve gul abla desteginiz icin sagolun. Buyuk motivasyon burasi gercekten.
Canım muzun içine az kakao koy kakaoda nagnezyum çok muzdada var tam enrji patlaması oluyor ben muzu ya kakaolu yada tarçınlı veririm her şeyinede bir çimdik zencefil koy hem hazım için hem çok sağlıklı.Yoğurtuda tarçınlı dene yoğerdun içine meyve koy dani nolar gibi ben gerçek balın varsa ondanda bir tatlı kaşığı koyuyorum.cnmm biz de seni ozledik.mira emeklemeye basladi.salona bırakıp mutfaga gidiyorum.bi bakiom pesimden gelmis heheheh. Kivanc masallah yiyor mi bunlarin hepsini?ay ben hala ugrasiyorum. Tarhana iciyor biraz
onun icine yogurt koyuyorum.yoksa yogurt yemio.oyle kaktırıyorum. Muz yiyordu.onu da yiyesi yok su sıralar. Dun yumurta sarisi yedi.bugun yemedi.boyle boyle duzene gircek herhalde. Yrn havuçla kabak mi yapsam ona napsam ki
O kabak çekirdeğini hani çörek otunu öğüttüğümüz değirmen var onda öğütebilirmiyiz acaba canım benimde niyetim var kabak çekirdeğine ama cesaret edemedim açıkçası.O abuk subuk kısmına katılıyorum bebe bisküvisiyle çocuk doyuranlara inbanamıyorum herkes böyle ya.Sizinkiler daha küçük gerçi ben sonbahar ayında başlarım genelde çocuğun çorbalarına 1 diş srmısak atarı illa pişirmeden çiğ olacak gerçi bütün gün parfümlü parfümlü geziyor ama hasta olmasından iyidir.Birde çorbasını yapacağınız suya bir soğanı kabuklarıyla birlikte 5 dk haşlayın tarhanayı onunla yapın soğanı içinden çıkaeın koymayın tabi oda çok iyiymiş kas gelişimi ve birçok yararı var.Küçükken iyiy baktık baktık yoksa büyünce pek söz geçmiyor benimki büyük artık istediğini yiyiyor valla eyvallahı bile yok yemek beğenmesin kendine hemen tost yapar yumurta kırar birde bir becerikli anlatamam.Canım iyice ezerim..çeyrek vererek başlarım peynirle karıştırırım önce..yada minik parça tereyağı ile..tereyağda yaptırdım tuzsuz sut yağı sadece çok hafif..
Hurma vermeyi de düşünüyorum..seraym demişti..aldım kudus hurması 3-5 tane yerse alırım daha..
Seraym takip et sende harika bilgiler veriyor..
Buyuk oğlumda da ceviz..hurma..verirdim..et suyu çok yapardım..ozellkle et suyuna mercimek valla versem 2 kase içerdi..ne mama ne bebek bisküvisi yedirmedim hiç..inşallah bu da öyle olur..
Bugün okudum..çiğ kabak çekirdeğini oğutucude çekin tazeyken kahvaltısına ekleyin yazıyordu..çinko kaynağı ayrıca boy uzatıyormuş..bir de kestane unu ya da kestaneyi haşlıcaz kahvaltısında 1-2 tane yedircez..abuk subuk şeylerden iyidir..
Daha çok şey okudum da hep aceleden yarım yamalak kaldı..
İyi geceler gelirim belki...
Gül ablacım gerçekten çok özür dilerim görevimi zamnında yapamadım artık bir dahakine telafi ederim.bu arada liste yapılmamış dün seraym ben yaparım demişti
sağol canım... inşallah
afiyet olsun canım,,,eskiden o elmalar çürük diye alınmazdı, yenmezdi şimdi organik diye dünyanın parasını verip alıyoruz
Birşey değil ablacım ne demek .ellerine sağlık canım çok renkli ve hoş olmuş teşekkürler
Ne demek canım motivasyon için burdayız zaten ama iyi gidiyorsun gerçekten tam gaz devam ......
Canım muzun içine az kakao koy kakaoda nagnezyum çok muzdada var tam enrji patlaması oluyor ben muzu ya kakaolu yada tarçınlı veririm her şeyinede bir çimdik zencefil koy hem hazım için hem çok sağlıklı.Yoğurtuda tarçınlı dene yoğerdun içine meyve koy dani nolar gibi ben gerçek balın varsa ondanda bir tatlı kaşığı koyuyorum.
O kabak çekirdeğini hani çörek otunu öğüttüğümüz değirmen var onda öğütebilirmiyiz acaba canım benimde niyetim var kabak çekirdeğine ama cesaret edemedim açıkçası.O abuk subuk kısmına katılıyorum bebe bisküvisiyle çocuk doyuranlara inbanamıyorum herkes böyle ya.Sizinkiler daha küçük gerçi ben sonbahar ayında başlarım genelde çocuğun çorbalarına 1 diş srmısak atarı illa pişirmeden çiğ olacak gerçi bütün gün parfümlü parfümlü geziyor ama hasta olmasından iyidir.Birde çorbasını yapacağınız suya bir soğanı kabuklarıyla birlikte 5 dk haşlayın tarhanayı onunla yapın soğanı içinden çıkaeın koymayın tabi oda çok iyiymiş kas gelişimi ve birçok yararı var.Küçükken iyiy baktık baktık yoksa büyünce pek söz geçmiyor benimki büyük artık istediğini yiyiyor valla eyvallahı bile yok yemek beğenmesin kendine hemen tost yapar yumurta kırar birde bir becerikli anlatamam.
Hem olsun canım yarım yamalakta olsa duyduğunu yazda bizde nasiplenelim seni okumak ve topicte görmek banada iyi geliyor.
Gül ablacım gerçekten çok özür dilerim görevimi zamnında yapamadım artık bir dahakine telafi ederim.