Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Hastalık meselesini bilemem ama,ben bu beslenme şeklinde büyük hayal kırıklığı yaşadım.Oysa büyük bir inançla başlamıştım.Belim ve göbeğim büyüdü,kollarım kalınlaştı,pantalonlarıma giremiyorum ve tişörtlerimin kolları daraldı.Bütün bunlar bu beslenme şekline başlamayla birlikte 6 ay içinde ortaya çıktı.Bir hastalığım zaten yok ,diyete başlarken 56 kiloydum,boyum 168,1989 dan beri sporla yatıp kalkıyorum.Menopozla birlikte göbeğim çıktı,düzenli spor yaptığım ve karbonhidratı iyice azalttığım halde.Sırf göbek için bu beslenme şekline 26 nisanda başladım.Günde yüksek tempolu 40 dakika yürüyüş sonra 45-50 dakika abdominal ağırlıklı pilates.Fakat baktım kilo artıyor,protein beslenmesi olduğundan herhalde kas oluşuyor diye düşünüp devam ettim,ancak göbek büyüdü belim kalınlaştı.Hatta ablam ve eniştem bu beslenme şeklini hiç ciddiye almadıkları halde,ben çok inanmıştım işe yarayacağına.Şimdi bana, ne diyorlar,siz tahmin edin.Korkudan tartılamıyorum.Tam bir HAYAL KIRIKLIĞI.

iyi akşamlar günlük menümü yazyım hemen
sabaheynir,5 zeytin,domates,salata,biber,3 gün kurusu,1 avuç çiğ fındık
öğle:fasülye kavurma,yoğurt,1 hurma ,3 çiğ kestane
akşam:tarhana çorbası,omlet,1 hurma,1 avuç çiğ fındık.
hurma ve kestane olmayaydı iyiydi.ama en azından ara öğün yapmadım,yemeklerle birlikte yedim.kestane olayına çooook canım sıkıldı.ev kestane dolu((eşim almış gelmiş

Merhaba,
Kahvaltı
Zeytin
Peynir
Yumurta
Salata
Fıstık, yaban mersini
2 tane fırında patates, közleme gibi, köyden gelmiş komşumuz getirmiş.

Akşam Yemeği
Tarhana Çorbası
Yeşil Mercimek Yemeği

karatayla mi kilo aldiniz? ben saglik yonunden eksilerdeyim, cok hizli kilo veremesemde karatayla kilo almam durdu sukur. ya saglik yonu vardir yada yanlis uygulamissinizdir karatayi.mesela d vit. kullanmak kilo verdirmeyi hizlandiriyor yada belirli bir saatten sonra yediyseniz kilo alabilirsiniz yani herseyi kitaba uygun yapmak lazim. son bir haftadaki menunuzu yazarsaniz daha cok yardimci olabiliriz diye dusunuyorum.

harikasin hedefe cok az kaldi citir annecik

arkadasim gelirken cikolata getirmis hediye. misafirdir, dusunmus getirmis yemesen olmaz yedim ama yiyemedim aslinda nasil sekerli geldi. burdan uzak kaldigim sure icinde boyle ufak tefek kacamaklar disinda karatay disina cikmadim ama yemekleri cogu zaman gec yemek zorunda kaldim. tabiki tartiya cikmadim motivasyonumu bozmasin diye artik pazartesi belli olcak

gul abla yine yollarda.....

İyi geceler herkeseee

İki gunluk menu bildirimi yapayim bende..
Dun sabah, kkk
Aksam nohut salatatursu

Bugun sabah cevizsiz kkk
Aksam nohut salata yogurt tursu birazda cevizli uzum pestili

Bu arada iki gundur spor yapiyorum. İsmekinnsporuna yazildim sali gunu aerobic yaptik bugun yuruyus yaptim 20 dk tempolu. Yarinda kismetse yine yuruyus vede aksama plates var. Bakalim nasil olcak bu hafta kilo olayim..

Hii birde suriyeli bi ark bi cay tarifi verdi kilo vermek icin bakalim onu da denicem. Biraz deneyeyim size bildircem cayi.

kızlar karatay diyetinde kestanenin yeri var mı .malum mevsimi çok da severim
Yanitim geç oldu kusura bakma, ben günlük sütümu marketten alıyorum oğlum kapidan aldigimi icmiyor diye..
Kahvaltıda 2 yumurta yerine 2 küçük yerli muz ya da yeşil mercimek, soğuk et gibi protein eklemelisin.

Kestane yasak canim gi yüksek bi karbonhidrat

Maşallah kizina canım çok sevindim anne sütü aliyor olmasina ve en önemlisi güzel bi lohusalik gecirmene..herkese nasip olmaz, darisi bizlere.. ben şimdiden 3.sezaryenden nasıl kalkarim derdindeyim 2 cocuk daha var nasıl dinlenip iyileseceksem artık!

Dogumunda çok şükür sorunsuz geçmiş kan kaybinin fazla olmasi kötü olmuş ama neyse ki toparlarlanmissin.kizinda maşallah tosun doğmuş cidden : ) sevsinler onu yakinda akşam huzursuzluklari da geçer. .bol bol arabayla gezdirin ekincim arabada sakinlesirmis kolik bebekler:) çaylar falan oluyor iciyorsundur belki ama yine de yazayım dedim gaz sancilarina iyi gelir kuzunun

Biz de bu gün kontrole gideceğiz dedigin gibi zaman çabuk geçiyor artık sona geldim.sabirsizlik hat safhada eski kiyafetlerimi özledim. Az kilo alayim derdine iyi kastım kendimi şu an+11 kg almış durumdayim..

Herkese iyi akşamlar,
Sabah 9:00
Sen de hayırlısıyla kurtulursun umarım. Umarım senin de lohusalığın güzel geçer. Ama 3 çocuk zor olur küçük oğlun daha küçüktü sanırım. İlgi ister kıskanır. Allah kolaylık versin.
Arabayla gezmeyi seviyor evet. Ama akşamları arabaya in tekrar çık üşeniyoruz. Aslında kızımın akşam huzursuzluğu gaz sancısı değil, bildiğin huzursuzluk. Gaz olduğu zaman ıkınıyor, kızarıyor, farkediliyor, ama akşamları mızmız huysuz. Algıları kuvvetli sanırım, ışık mı rahatsız ediyor, karanlık mı bilmiyorum.
Çayları denemedim biliyorum da dr önermedi, bitkisel bir şurubumuz var, bir de probiyotik alıyoruz masaj v.s bol kmyon yiyorum...

Herkese selamlar,
Diyete başladım ama bildirim yapamadım. Kızım uyumuşken hemen gireyim topiğe dedim. Nildirim olmayınca ipin ucu kaçıyor. Zorunlu kaçamaklarım oldu ama telafi etmek için çalıştım.

Dün sabah 9:00 KKK(kuru incirle)
Öğlen 14:00 4 kaşık ev yapımı erişte ( annem erişte yapmış dolaba baktım baktım başka yiyecek birşey bulamadım mecbur yedim. Üstüne 2 saat yürüyüş yaptık kızımla ve annemle)
Akşam 19:00 1 kase yoğurt çorbası, salata, ve fırında balık 2 dilim de fırınlanmış patates Tahin yiyemedim evde yoktu.
Akşam 1 bardak kefir, arada filtre kahve içtim. Bol su süt için zaten içiyorum.
Emzirdiğim için yemek seçimi çok zor, gaz yapan şeyleri yiyemiyorum. Bulgur, fasulye, mercimek, nohut, lahana, karnıbahar, süt, ve daha bir sürü şey.

merhaba.karatayla kilo alani hatta bahsettiginiz hale geleni hic duymadim.bence bu beslenme sekliyle alakali diil durumunuz.hormon testlerinizi yaptirdiniz mi?menopoza girdiginizi soylemissiniz.hormonlarıniz farklilasmis.bi baktirin derim.bir de arkadaslarin soyledigi gibi d vitamini onemli.karatay kitabinda da bahsetmis.tum önerilerime uyuldugu takdirde kilo veremiyorsaniZ d vitamini eksikliğiniz, b12 eksikliginiz,omega eksikliginiz olabilir
ya da gida intoleransıniz olabilir.test yaptirin diyor. Umarim tekrar ozlediginiz kiloda olursunuz.

harikasin hedefe cok az kaldi citir annecik
saol cnm bnm.darisi basina. Tum kilolar pitir pitir dokulsuuun

cnm merhaba.bnm kizim da kolikti.6 aylik oldugunda gecti anca.umarim seninki daha kisa surede gecer.aksam 9 da bi basliodu aglamaya gece 12 ye dek.kabustu resmen. Ne damla ise yaradi ne yiyecekler.ztn bu onlemler psikolojikmis.anne baba rahatlasin diye. Ben havluyu utuyle isitip karnina koyuyordum iyi geliyordu.bir de kolik muzikleri var
buzuki orhan yapmis.hatta adamin tez calismasi düşün.orda anne karnindaki ses var
onu acinca susuyordu.dene istersen.internetten indirilio. Bnm bebisin forumdakiler bilir laktoz intoleransi var.sut ve sutle yapilmis seyler yedigimde mahvoluo. Kaka testiyle ogrenebilirsin. Bir de cikolata kuru fasulyeyle ayni gaz etkisine sahip.sogan da. Benim yemeklere bile sogan koymam yasakti.he bir de kahve kola cay asiri gaz ve huzursuzluk yapiyor.onlar da yasakti.kolikligi arttirici etkiye sahip.Aklina takilan olursa sorabilirsin
mira buyuyene dek cok cektik.cok sukur artik rahatim

Bugun kahvaltida menemen ve peynir yedim.findik ve bademle. Aksama ne yapcam hiiic bilmiyorum.canim cok sıkkın. Kpss den 80.2 almıştım.kredi yurtlar kurumuna basvurdum. Bugun sonuclar aciklandi. 0.2 puanla kacirdim cok mutsuzum. Ve bunun kacmasinin tek sebebi bilerek yuksek puanlilarin basvurmasi.hicbiri mulakata gitmeyecek.sirf cok dusuk puanlilar girmesin diye bilerek basvuracaklarini soylemislerdi.yaptilar da.sanki her dusuk puanlinin torpili varmis gibi dusunuyorlar.bnm puanim dusuk diil ama 0.2 ile de hak kazanamamayi yediremiyorum.bebegim olmasa baska sehir tercih ederdim tutardi ama onu da yapamadim.ooof of

Evet canim ikinci çocuğum da küçüktü. Aralarinda 2,5 yaş olacak sürekli uykusuz huy degistirdi geçen aydan beri gece de gündüz de uyumuyor. Eşimi kabul etmiyor ben kalkiyorum geceleri ve sürekli gergin ,mutsuz ve gözü yaşlı dolasiyorum ortalıkta. .eşim ne yapacağını şaşırdı gün içinde arayıp ağlayıp aglamadigimi kontrol ediyor benim durumum pek iç açıcı değil anlayacağın. .inşallah allah yüzüme bakarda lohusaligim sorunsuz geçer. ..

Canım bahsettigim çay o bitkisellerin evde hazırlanmış hali.. çemen otu gaz konusunda çok etkiliymis diye duydum.gecen hazir humanalarin icine baktim çemen otu, kimyon otu, rezene, anason varmış. Aktardan alıp karistirip tuketecegim ben..benim iki numaraya o bitkisellerde fayda etmedi.bir de puf boreginin dedigi gibi youtube'da anne karni sesinin muzigini duydum onu tlf'na indirmeyi düşünüyorum. .bir dene istersen. ..
Incir sabikali karatay'da ama ben gebeligimde de yedim ,emzirirken de surekli yiyeceğim acayip süt yapiyor...

Canım üzme kendini hayırlısı olsun..belki olur, olmazsa da canin sağolsun seneye olur..ben de çok cektim bu sinavlardan her unv mezunu gibi ama nasip değilmiş özel de çalıştım bende uzun zaman...torpilde bulamadim..eltim lise çıkışlı devlet memuru 15 yillik...ben okul+yüksek lisans daha neler hepsine çalıştım girdim sen gibi güzelde puan aldim olmadi..yalniz degilsin turkiyede çok büyük bir kisim seninle ayni kaderi paylaşıyor

canım sağlık olsun,puanın güzel,inş bir sonrakinde daha iyi bir yere atanırsın

canım Allah kolaylık versin.
Sağlıkla kucağına alıp,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
ben lohusalığımda
tane kimyon,rezene ve anasonu karıştırıp çayını yapıyordum,günde 3 öğün ben içiyordum.bebeğe de verilebilir demişti çocuk doktorumuz ama bizde gerek olmamıştı.sonra birçok şeye kimyon ekliyordum..çorbalara,yemeklere.çok şükür öyle ciddi bir gaz sıkıntısı yaşamadık.inş senin de öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…