Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bravo sana ben de o kadar verebilsem ahh:KK43:

Merhaba hoşbulduk. Çok teşekkür ederim. iyi dilekleriniz için. Gül abla benden nasıl bahsetti acaba :KK64:Merak ettim şimdi.
daha yeni doğum yapmışsın merak etme yavaş yavaş hepsi gider
Akşam yemeğim
Fırında Güveç Balık :-)
Salata
Tahin Helvası
Tarhana Çorbası
afiyet olsun şekerim

selam kızlar.bugünkü menüm
sabah:yumurtasız kkk
öğlen:muz,1 küçük süt,1 avuç fındık
akşam:tarhana corbası,yumurtalı fasülye kavurması,cacık,turşu
birde akşam yemeğinden sonra 5-6 tane kaju yedim çayın yanına yanlış yaptım sanırım ama neyse yarına allah kerim.uzun süre karatay yapmamıştım.menümde hata varsa uyarırsanız sevinirim.

Gecmise bakamadim...dun gece 12 den sonra gidecegimiz bwlli oldu 1 de ciktim isten eve git valiz hazirla yat 3 oldu bel agriisindan uyuyana kadar 3.5 oldu 4 te kalktim kkk yapip hazilrnaip 4.45 te ciktim sofor gelmisti....hala ayakta ve uykusuzum burada sâât 1 e 20 var hala calisiuoruz.... yarin sabah babymom um gelecek yanima ben cikamiyorum ....simdiden heyecanlandim citirimi ve onun citir bebiisini gorecegim icin

Yani karatay en güzel diyet herkesin elinde sonunda yapacağı diyette karatay çünkü diyet değil beslenme şekli biz aslında doğru besleniyoruz ve beraberindede kilo veriyoruz.

Allah kolaylık versin canım benim.

Tabi canım en önemlisi sağlıklı olması zaten.Ama bizim doktor benden meraklıydı doğumda beni bırakıp çocuğu sevmeye başladı adamcağız görsen ben ilk çocuğumuda onda yapmıştım.Ya siz gerçekten çok değişik dr. denk gelmişsiniz ben kendim ultrasona girmek istemezdim dr. görmek isterdi ben şuram ağrıyor buram şişiyor dediğimde olcak o kadar derdi.Koca devimdi o benim .Ya zavallı annelerimiz ben en çokta onlara üzülüyorum işleri hep bakıcılık.Tekrar Allah yardımcın olsun.

Canim ,benim bu bahsettigim doktorum şu 3-4 boyutlu usg için gittigim doktor.allahtan devamli gitmiyorum para da yetistiremeyiz zaten muayenesine..dogumumu yapacak dr devlette şu an, aile dostumuz olduğu için başkasına gitmiyorum.ilk cocugumun da doktoru çok güveniyorum

selam kızlar.bugünkü menüm
sabah:yumurtasız kkk
öğlen:muz,1 küçük süt,1 avuç fındık
akşam:tarhana corbası,yumurtalı fasülye kavurması,cacık,turşu
birde akşam yemeğinden sonra 5-6 tane kaju yedim çayın yanına yanlış yaptım sanırım ama neyse yarına allah kerim.uzun süre karatay yapmamıştım.menümde hata varsa uyarırsanız sevinirim.

Canim hatanı zaten sen yazmışsın .çayın yaninda kaju yemissin.keske akşam yemeginde yeseydin..
yanlış hatırlamiyorsam yumurta yiyemiyordun.onun yerine kkk'ya bir şeyler ekleyebilirsin.bir de süt uht kutu süt mü? Eger öyleyse onları da tuketmiyoruz.gunluk süt öneririm

Herkese kucak dolusu merhabalar :KK68:
Gül abla nasılsın? Diğer arkadaşlar, Mydenizz gebelik nasıl gidiyor, Kedicik göbek gitti mi?, Fmgenc, Prenscim, ve diğeri nasılsınız?????
Uzuuuunca bir aradan sonra kiloları alarak ama anne olarak geri döndüm. Kırkımız yarın çıkıyor. Bebeğim ve ben çok iyiyiz. Emziriyorum. Gebeliğin son dönemlerinde çok kilo aldım , doğumdan sonra hızla 11-12 Kg verdim ama son haftada kilo almaya başladığımı görünce moralim bozuldu ve hemen kendime çeki düzen vermeye karar verdim.:KK4:Doğumdan sonra yemekler , şerbetler , tatlılar çikolatalar ipin ucu kaçtı. Artık yok!!:KK20:Yarın itibariyle diyete başlıyorum ve zaman buldukça topiğe girip bildirim yapıyorum. Kızım akşamları çok huysuz oluyor. Kolik. Saat 9-10 gibi uyuyor ancak bu vakitler zamanım oluyor. Annem hala yanımda ama haftaya gidecek ondan sonra ev iş güç bebek koca başbaşayım :KK53:
İlk hedefim gebe kaldığım kilom, 2. hedef ise gebe kalmadan önceki hedefim olan 65Kg.

Rumuz: Ekin06
Şu anki kilom:84,6
İlk Hedef: 76
Aradaki fark: -
Spor: Obur kızıma süt üretme ve koşturmaca :KK48:

Canim hoşgeldin sana da kucak dolusu merhabalar taze anne..maşallah kirkiniz çıkmış çok sevindim yağmur bebegimiz hosgelmis..sağlıklı ,mutlu ,uzun bir ömrü olsun inşallah. Kime benziyor ekin? anlatsana biraz kaç kg doğdu, kacinci haftada ve nasıl doğdu ?merak ediyorum..Kıvanç paşa dan sonra topigimizin 2. Gülü geldi..darisi bana ve erigim arkadasimiza inşallah. .

Emzirmene çok sevindim. .süt durumun nasıl anca mi yetiyor? Eğer sagip saklayabilecek kadar varsa o da kg vermene yardimci olur.cok emzirmek= çok zayiflamak... gerçi aciktikca yanlış şeyler yersen emzirmen dezavantaja dönüşür. .ben digerlerinde hep çok emzirdim ama çok yanlış beslendim.umarim bu sefer yapmam

Beni sormussun son 1 aydir erken doğum riskim var.biraz diken uzerindeyim ama az kaldi şükür. .tum hazirliklarimiz dogum sekli ve yerimiz belli Kasım 1 yada 2.hafta inşallah bebegimizi bekliyoruz..

Tekrar tekrar gözün aydın canim..öp kokla minik melegini benim içinde: )

Canım bereçe gelmeden cadde üstünde eftelya düğün salonu varya yanında m sto re var yanındada benzinci arda m sto re orada uygun oluyor markalı ayakkabılar ben geçen sene 200 lira olan yakkabıyı 100 e aldım bende koşu bandında yürümek için almıştım uygun olunca 2 tane aldım diğerinide 70 liraya almıştım he bide re alde uygunlar forum İstanbulda kız kardeimede önceki ayakkabılarımı ordan almıştom 79 liraya bir bak derim ama m sto re tercihim çocuklarada ordan alıyorum çünkü.

Abla ya birde sen vurma garibe Eki Görüntüle 1269154 ZAten kiloları veremiyorum diye sinir oluyorum az hareket etsem gidecek hepside bende tık yok.

Merhaba sizi tanıyabildik sonunda Gül abla çok bahsediyordu hoş geldiniz bende yenilerdenim ama Gül ablayı diğer topikten tanıyorum.Aynı kiloda sayılırız inşaallah güzel güzel veririz kilolarımızı.Allah yavrunada sağlık sıhhat versin ,Hayırlı evlat olsun inşaallah.

Ben kkk mı yaptım geçtim pc nin başına fotoshop la uğraşıp duruyorum benim koca hergün gitmeye başladı işe bende pc başından kalkamıyorum bir türlü.Aslında canım çok sıkkın teyzem epilepsi hastası bekar 60 yaşında dedem ölünce annem memleketten buraya getirmek zorunda kaldı çünkü kriz geçirince çok kötü oluyor.Dün 19 saat içinde 10 kere kriz geçirmiş annem çok üzülüyor teyzem mahvolmuş iyicene kasılmaktan aksi gibi krizin bir çaresi yok engelleyemiyorsun Allah ım çok zor Allah çaresiz hastalık vermesin insan görünce haline bin şükrediyor valla.
allah yardimciniz olsun canim en çok ta annenin ihtiyaci var yardıma. Cok zor işi cidden..Bizde de var böyle bir durum eşimin ailesinde..seni anlayabiliyorum..kaygi+üzüntü+çaresizlik... :KK43:

Gecmise bakamadim...dun gece 12 den sonra gidecegimiz bwlli oldu 1 de ciktim isten eve git valiz hazirla yat 3 oldu bel agriisindan uyuyana kadar 3.5 oldu 4 te kalktim kkk yapip hazilrnaip 4.45 te ciktim sofor gelmisti....hala ayakta ve uykusuzum burada sâât 1 e 20 var hala calisiuoruz.... yarin sabah babymom um gelecek yanima ben cikamiyorum ....simdiden heyecanlandim citirimi ve onun citir bebiisini gorecegim icin
Allah kolaylık versin ablam yine yoğun bi tempoya girmissin. Tek iyi kismi babymom'u görecek olman..çok heyecanlı. .resim bekliyoruz. .umarim dinlenebilirsin bu gece .
Bu arada annem yarin dizleri için iğne olacak bir de bunu deneyecek.krem falan fayda etmiyor artik.ameliyattan da korkuyor..belki 1-2 sene ameliyat ertelenir diye düşünüyor. .var mi senin çevrende iğneden sonuc alan?

Canim hatanı zaten sen yazmışsın .çayın yaninda kaju yemissin.keske akşam yemeginde yeseydin..
yanlış hatırlamiyorsam yumurta yiyemiyordun.onun yerine kkk'ya bir şeyler ekleyebilirsin.bir de süt uht kutu süt mü? Eger öyleyse onları da tuketmiyoruz.gunluk süt öneririm

evet kahvaltıda pek yiyemiyorum canım.burası küçük bir ilçe 1 tane market var ve günlük süt bulma imkanım yok.mecburen uht süt içiyorum.Zaten onu da nöbetci olduğum günlerde,taşıması pratik olduğu için.evde bulunduğum zamanlarda süt içmem pek.Yoğurdumu evde yapıyorum zaten.teşekkür ederim cevabın için.yumurta yerine kahvaltıma ne ekleyebilirim ki?peynir yiyorum zaten

Merhaba çıtır çerezler ben geldim... bi selam vereyim dedim sizlere... çok özleoim sizleri... herkesler iyidir umarım... geçmişe bakamıcam inşallah bitsin şu sınav okuyacağım tek tek neler yaptığınızı bensiz...sınavıma az kaldı beni acaip stresi sardı.. karatay a devam ama acaip iştahım açık bu da sinir ediyor beni.. bir iki hac hurması dışında sıkıntı yok...
Buraya bakamıyorm çünkü dalıp gidiyorum aklım kalıyor sonra...
Hepinizi öptüm çok... sınavdan sdnra görüşürüz...

Canim hoşgeldin sana da kucak dolusu merhabalar taze anne..maşallah kirkiniz çıkmış çok sevindim yağmur bebegimiz hosgelmis..sağlıklı ,mutlu ,uzun bir ömrü olsun inşallah. Kime benziyor ekin? anlatsana biraz kaç kg doğdu, kacinci haftada ve nasıl doğdu ?merak ediyorum..Kıvanç paşa dan sonra topigimizin 2. Gülü geldi..darisi bana ve erigim arkadasimiza inşallah. .

Emzirmene çok sevindim. .süt durumun nasıl anca mi yetiyor? Eğer sagip saklayabilecek kadar varsa o da kg vermene yardimci olur.cok emzirmek= çok zayiflamak... gerçi aciktikca yanlış şeyler yersen emzirmen dezavantaja dönüşür. .ben digerlerinde hep çok emzirdim ama çok yanlış beslendim.umarim bu sefer yapmam

Beni sormussun son 1 aydir erken doğum riskim var.biraz diken uzerindeyim ama az kaldi şükür. .tum hazirliklarimiz dogum sekli ve yerimiz belli Kasım 1 yada 2.hafta inşallah bebegimizi bekliyoruz..

Tekrar tekrar gözün aydın canim..öp kokla minik melegini benim içinde: )
Hoşbulduk canım. Zaman ne çabuk geçiyor değil mi? Şurda doğumuna ne kalmış. Sen de sağlıkla alırsın kucağına inşallah bebeğini.
Sütümün maşallahı var ama kızımın da maşallahı var. Çok obur. Öyle hızlı büyüdü ki. Şimdiden 5Kg oldu. Sütümü günde 1 kez sağıyorum. Buzlukta yer kalmadı döküyorum çoğunu. Şimdiye kadar ben de yanlış şeyler yedim ama artık yemeyeceğim inşallah.
Kızım bana benziyor. Herkes bana benzetiyor. Tombalak :))
Erken doğum için üzüldüm. Ama endişelenme artık yolun çoğunu tamamlamış. 32. haftada benim de kasılmalarım oldu 1 gece hastanede yattım 2 hafta ilaç kullandım. 38. hafta çatı muayenesi yapıldı çatı dar dedi dr. ama normal doğuma engel değil dedi. Kızım da iriydi. Riske alamadım korktum 39. hafta sezeryan olsun dedim. Sabah dr kontrolü verdi nsts de hafif sncı vardı 1cm kadar da çılma var dedi yarın 5 te gel alalım sezeryana dedi. Sonra biz eve döndük. Öğlen 1 gibi az bir şey yemek yedim. Sonra karnım iyice sertleşmeye başladı elim yüzüm değişti. Annem sen doğurcan dedi. 2 gibi dr u aradım gel hemen dedi. Gittim yemek yedim diyince bekleyelim dedi sonra bir muayene etti açılma 5cm olmuş bu beklemez deyip apar topar aldılar sezeryana. 3730Gr 52 cm doğdu tombik kızım. Koca koca yanakları vardı. :)) Yani anlayacağın bir şey anlamadan ben doğumu yarılamışım. Sezeryanım sıkıntılı geçmiş o anda çaktırmadı dr sonra söyledi. Kanama fazla oldu rahim zor toparladı dedi. Zaten geç aldılar odama. Spinal olduğu halde 3 te bebek doğdu ben 5 te anca odama gidebildi. Çifter çifte kan ilacıyla 3-4 haftada toparlandım. Şimdi çok iyiyiz. Lohusalığım çok güzel geçti çok şükür. Kızızm akşamları biraz huzursuz huysuz onun harici herşey yolunda.
Diğer arkadaşlardan özür diliyorum biraz sıktık onları konu dışı sohbetle. Kusura bakmasınlar artık.

E Ekin06 cnm 40in hayirli olsun.bnm de kizim 7.5 aylik oldu.zmn ne cbk gecio.merak etme biz emzirdigimiz icin daha sansliyiz. 83le doguma girdim simdi 65 civariyim.senin de hizla gidecek
Allah bağışlasın canım bebeğini. İnşallah ben de öyle çabuk kilo veririm. Emzirmenin şansını kullanmamız lazım kalori yüklü tatlılardan ekmekten şekerden uzak durmak lazım. Yoksa kilo gitmiyor.

oldukça yoğun bir tempo.Allah kolaylık versin
Bu arada kizim mira ilk kez kendi kendine oturdu.gozlerim yaş doldu.bunda boyle oluyorsam anne diyisini dusunemiyorum :KK36:
bende ilk yürüdüğünde ağlamıştım..

Merhaba arkadaşlar
iki günlük menü bildirimimi yapayım.
dün
sabah kkk (ben tek yumurtalı yapıyorum kahvaltıyı)
akşam mercimek çorba,patlıcan güveç

bugün
sabah kkk
öğlen 1 turp
akşam yayla çorbası (yarma ile yapıyorum)
dünden kalan patlıcan güveç

X