hedefe ulaşanlardan bildrim yapanların yeni kg larını yazıyoruz yapmayanlarında aynı kg larını,,,onlar kedi ye faceden yada diğer iletişim hatlarından yazıyorlar geneldeeskiden liste yapan arkadaşlarım tecrübelerinize ihtiyacım var.
hedefe ulaşmış olanlar bildirim yapmadan da listeye ekleniyor mu?
bu arada ben en geç 16:00 gibi listeyi yapıcam,bildirim yapmayan arkadaşlar bekliyorum.
aramıza hoşgeldinizSelamlar Herkese
Ben de Karataycıyım, hatta bir Karatay konum vardı ama uzun süre internetten uzak kalınca konum da kadınlar kulübü sayfalarında kayboldu gitti. Yarın yeniden Karatay düzenine geri dönüyorum. Herkese sağlıklı bol hareketli günler diliyorum...
aramıza hoşgeldinizselam arkadaşlar uzun bir aradan sonra döndüm karataya.hadi hayırlısı bakalım.sabah 1 haşlama yumurta 1 dl peynir,5 zeytin,domates,salata,biber yedim.kilomu bilmiyorum.tartılmaya korkuyorum.motivasyonum bozulmasın.1 hafta sonra falan tartılırım inşallah.iyi günler hepinize
tebrikler canımben bugün ilk bildirimimi yapıyorum.haftaya moralli başladım.
-500 gr.
Rumuz: inar80
Başlangıç tarihi:29/09/2014
Başlangıç kg: 59,5
Geçen hafta: 58,9
Bu hafta: 58,4
Fark: - 500 gr
Toplam fark: -1100 gr
Spor: 3 gün leslie ile 3 mile ve 30 dk yürüyüş açık havada
Boy: 1.56
İlk Hedef: 55
Nihai hedef: 50
Yüzdesi: 0.848
inanıyorum,bu defa daha kolay oluyor.çünkü çok iyi motive ediyorsunuz.teşekkür ederim:)
Rumuz: Seraym
Başlangıç tarihi: 25.06.2014
Başlangıç kg:95
Geçen hafta:85.600
Bu hafta:86.400
Fark:+800
Toplam fark:8.600
Spor: yok
Boy:1.60
İlk Hedef:60
Nihai hedef:55
Farkı 800 e anca indirebildim zaten benim 86-82-79-76-72-66-61 bu kilolar hep takılma kilolarım ancak bir atraksiyom yapmalıyımki vereyim.45 gün sonrada nişan var 80 e düşseydim bari ya.
harikasın canımRumuz pufboregi
Dogum:28 Şubat 2014
Başlangıç kilo: 83
Geçen hafta : 66.5
Bu Hafta : 65.7
Fark : -800 gr
Toplam Fark : -17.3
Spor : emzirme, bebis slingte yuruyus
Beden : 38-40
Boy : 1.70
Hedef : ilk 58 ikinci 55
Yüzde : -1.2
Inanamiyorum bayramda kilo aldim diye cok uzulmustum.gul abla dediğin gibi ödemmis herhalde.baksana aldim sandigim kilo gitti hatta ustune 800gr da gitti.cok sukurr. Kacamaksiz gecen saglikli ogunler diliyorummm
Kizlar dun onceden giydigim tulumuma girdim.oyle mutlu oldum ki!!! Eşim bana duskun masallah ama inceldim ya artik dibimden ayrilmiyormotivasyonum zirvedeeee. 3 ay once aynaya bakip deli gibi aglamistim.ben bu degilim, hayatim boyunca inceydim ne hale geldim diye. Nasil boyle bi duruma soktum kendimi diye kendime kizmistim.kilolari alip alip bi de ustune gebe kalmak.su an olsa hayatta yapmam.once zayiflayip sonra gebelik düşünürdüm.neyse artik oldu bitti
simdi aynalara bakip gulumsuyorum. Hedefime az kaldi.vermem gereken cokmus gibiydi ama iste bisi kalmadi.hayat boyu saglik bundan sonra.bi daha oyle kilolari gormek istemiyorum. Sizler de gormeyin yuksek kilolari.saglikli ve guzel gorunmek insanin tum psikolojisini duzeltiyor.hepimiz bu mutlulugu hakediyoruz.optum citirlar
seraym caveplamış,,,,,kristal kaya tuzu kullanırsan hem zararsız hemde suyla karıştırıp arasıra içebilirsin çok faydalı canımMerhaba hanimlar bende cok diyet yapmış fakat geri almış biri olarak bide karatay denemeye karar verdim..
sizleri okuyup bilgi alıyorum kitabim yok size bişey sormak istiyorum cevaplarsaniz sevinirim..bayramdan kalan kara cigerim var karataya uygunmu acaba soğanlı ciger kavurma mesela ..bide fistigi tuzlu yesem uygun olmazmi tansiyonum düşük benim
hepimize eksi kilolar diliyorum..
geçmiş olsun canım....dikkat et kendine sen bizim minik kedimizsin bişey olmasın sanaMerhaba, bayram sonrası iznimi birleştirdim. Bugünde doktora gittim, diz ağrım için. Egzersiz verdi 2 tane. Çok hareketsizlik veya çok ayakta durmaktan dedi. İşimden dolayı olacağını söyledi. Ayağımda babetler vardı, bunları giymeyeceksin, ortopedik ayakkabı giyeceksin dedi. Stres yapmayacakmışım.Magnezyum, ağrı kesici ve galiba kas gevşetici ilaç yazdı.
Akşam bulguru çok kaçırdım, çok güzeldi. 3 tabak yedim.Yanında cacık, tarhana çorbasına yer kalmadı.
ellerine sağlık canım ,,,,eski listeden kopya çekere yapıyorum arkadaşlar.sanırım hedefe ulaşanlar yeni bildirim yapmıyor
SAĞLIKLI BESLENİP HEDEFİNE ULAŞANLAR
Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3
Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5
Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5
Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73
nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1
Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54
bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4
KİLO VERENLER
pufböreği:%-1.2
inar80:%-84
KİLO ALANLAR
seraym
ALFABETİKBULVAR
HAMİLELER
mydenizzz
başlangıç kilo:64
geçen hafta(3 hafta öncesi):73,3
bu hafta:75
fark:1.7 kğ
toplam fark:11 kg
Teşekkür ederim.seraym caveplamış,,,,,kristal kaya tuzu kullanırsan hem zararsız hemde suyla karıştırıp arasıra içebilirsin çok faydalı canım
geçmiş olsun canım....dikkat et kendine sen bizim minik kedimizsin bişey olmasın sana
aramıza hoşgeldiniz
hayırlı olsun, daha önce ne kadar süre yaptınız kaç kg dan kaça düştünüz
sen herşeyi yiyebilirsin canım,,,hem kg hem hastalık yok çok şükür....bende 1 kere yemiştim küçük patates haşlama yiyebilirsiniz demiştiTeşekkür ederim.
Karatay'ın bir videosunu izliyorum da. Eğer kilolu değilseniz, bir hastalağınız yoksa patates yiyebilirsiniz, kıymalı patates güzel olur diyor. Ben köyden gelirse, annem fırına atıyordu, yiyordum, hata yapmıyormuşum.Haşlama veya fırında baharatlıda yiyordum. Fırında da yiyebilirsiniz diyordu.
bıraktıkça aldığınızı görüp pes etmemeniz lazım bidaha almamak için ....motivasyon şart burada motivasyon çoktu bu aralar azaldı herkesin bi toparlanması lazım .....hoşbuldum. evlenmeden önceki kilom hep 50 idi. evlendikten sonra kilo aldım 77ye çıktım.
sonra karatayla 62 kiloya kadar düşmüştüm ama yurt dışına gidip orada kalınca yeme düzenim yeniden bozuldu.
sonra geri döndüğümde yeniden karatayla 69a indim, ama bırakınca yine benim en üst sınırım olan 77e geri çıktım. eğer karataya uyarsam çok güzel veriyorum, ama bırakırsam o beslenmeyi geri o kiloya dönüyorum yavaş yavaş.
diyetisyene göre benim 57 kiloyu aşmamam lazımmış. eğer 57i geçersem çok rahat kopup gidermişim, ki öyle de oluyor zaten. ne zamanki ben 57 kiloyu aştım, gerisini hatırlamıyorum... eski 50 kiloma ulaşıp oraya sabitlenmek istiyorum.
Herkese kucak dolusu merhabalar
Gül abla nasılsın? Diğer arkadaşlar, Mydenizz gebelik nasıl gidiyor, Kedicik göbek gitti mi?, Fmgenc, Prenscim, ve diğeri nasılsınız?????
Uzuuuunca bir aradan sonra kiloları alarak ama anne olarak geri döndüm. Kırkımız yarın çıkıyor. Bebeğim ve ben çok iyiyiz. Emziriyorum. Gebeliğin son dönemlerinde çok kilo aldım , doğumdan sonra hızla 11-12 Kg verdim ama son haftada kilo almaya başladığımı görünce moralim bozuldu ve hemen kendime çeki düzen vermeye karar verdim.Doğumdan sonra yemekler , şerbetler , tatlılar çikolatalar ipin ucu kaçtı. Artık yok!! Yarın itibariyle diyete başlıyorum ve zaman buldukça topiğe girip bildirim yapıyorum. Kızım akşamları çok huysuz oluyor. Kolik. Saat 9-10 gibi uyuyor ancak bu vakitler zamanım oluyor. Annem hala yanımda ama haftaya gidecek ondan sonra ev iş güç bebek koca başbaşayım
İlk hedefim gebe kaldığım kilom, 2. hedef ise gebe kalmadan önceki hedefim olan 65Kg.
Rumuz: Ekin06
Şu anki kilom:84,6
İlk Hedef: 76
Aradaki fark: -
Spor: Obur kızıma süt üretme ve koşturmaca
çok şükür toplantı bitti gidecekler belli oldu işlemleri tamamladım ve işten çıkıyorum 10 dkk ya...daha gidip valiz hazırlayacağım sabah 3.5 ta kalkmam lazım ne zaman yatacaksam.....
Herkese kucak dolusu merhabalar
Gül abla nasılsın? Diğer arkadaşlar, Mydenizz gebelik nasıl gidiyor, Kedicik göbek gitti mi?, Fmgenc, Prenscim, ve diğeri nasılsınız?????
Uzuuuunca bir aradan sonra kiloları alarak ama anne olarak geri döndüm. Kırkımız yarın çıkıyor. Bebeğim ve ben çok iyiyiz. Emziriyorum. Gebeliğin son dönemlerinde çok kilo aldım , doğumdan sonra hızla 11-12 Kg verdim ama son haftada kilo almaya başladığımı görünce moralim bozuldu ve hemen kendime çeki düzen vermeye karar verdim.Doğumdan sonra yemekler , şerbetler , tatlılar çikolatalar ipin ucu kaçtı. Artık yok!! Yarın itibariyle diyete başlıyorum ve zaman buldukça topiğe girip bildirim yapıyorum. Kızım akşamları çok huysuz oluyor. Kolik. Saat 9-10 gibi uyuyor ancak bu vakitler zamanım oluyor. Annem hala yanımda ama haftaya gidecek ondan sonra ev iş güç bebek koca başbaşayım
İlk hedefim gebe kaldığım kilom, 2. hedef ise gebe kalmadan önceki hedefim olan 65Kg.
Hatırladım tabii hatırlamaz olur muyum. İyi dileklerin için çok teşekkürlermerhaba hoşgeldin
beni hatırladınmı bilmem gebeliğinin son dönemlerinde bende topiğe dahil olmuştum.Bebeğin hayırlı olsun Allah uzun sağlıklı ömür versin
Ben de sizleri özledim.Hoşgeldin, özlettin kendini.11-12 kg gitmiş, oh. Neyse artık karataya devam, kilolar geri gelmesin, benim göbek hala gitmedi. Aslında şişmese düz duruyor ama hep şişkinlik var.
5 ayda 12 kilo gitti nerdeyse 4 aydır sabitim gitmiyorHatırladım tabii hatırlamaz olur muyum. İyi dileklerin için çok teşekkürlerKaç kilo gitti benim yokluğumda?
Ben de sizleri özledim.Ben sana demiştim ama kedicik gitmez o göbek diye. Erimiş bitmişsin 42 Kg ne demek 2 tane benden eder
Canım bereçe gelmeden cadde üstünde eftelya düğün salonu varya yanında m sto re var yanındada benzinci arda m sto re orada uygun oluyor markalı ayakkabılar ben geçen sene 200 lira olan yakkabıyı 100 e aldım bende koşu bandında yürümek için almıştım uygun olunca 2 tane aldım diğerinide 70 liraya almıştım he bide re alde uygunlar forum İstanbulda kız kardeimede önceki ayakkabılarımı ordan almıştom 79 liraya bir bak derim ama m sto re tercihim çocuklarada ordan alıyorum çünkü.Ben de onları düşündüm çünkü n...e almıştım, koşu ayakkabısı, çok rahat. Nasıl olsa spor yapıyorum hep dedim, evde spor yapmak için kalsın birisi, bir tanede dışarıda giymek için alayım, azar azar alırım diye düşünüyordum. Pahalı çünkü. Şimdi doktorda öyle söyleyince, tam olarak karar verdim almaya.
Hareketler ayağı yukarı doğru çekiyorsun, tam anlatamıyorum. Birde ayağı bir yere koyuyorsun, aşağı iyice bastırıyorsun bacağını.
Abla ya birde sen vurma garibekilo veren herkesi tebrik ederim......
alanlarada boş vaktimde fırça atacağım
Merhaba sizi tanıyabildik sonunda Gül abla çok bahsediyordu hoş geldiniz bende yenilerdenim ama Gül ablayı diğer topikten tanıyorum.Aynı kiloda sayılırız inşaallah güzel güzel veririz kilolarımızı.Allah yavrunada sağlık sıhhat versin ,Hayırlı evlat olsun inşaallah.Herkese kucak dolusu merhabalar
5 ayda 12 kilo gitti nerdeyse 4 aydır sabitim gitmiyor
Merhaba sizi tanıyabildik sonunda Gül abla çok bahsediyordu hoş geldiniz bende yenilerdenim ama Gül ablayı diğer topikten tanıyorum.Aynı kiloda sayılırız inşaallah güzel güzel veririz kilolarımızı.Allah yavrunada sağlık sıhhat versin ,Hayırlı evlat olsun inşaallah..