- 26 Mart 2009
- 3.651
- 657
- 40
İyi uykular diyim bari...
şuan yoldayım ondan rahat yazıyorum...günlerdir çok yoğunum..işyerine gidip çantamı koyuyorum..çantamı alıp çıkıyorum rahatsızdım..ishal ve karın ağrısı kıvanç çok huysuz uyumuyor ve dinlenmek hayal oldu...geçici birşey sanırım..1-2 gündür iyi...bugün hastaneye gittim..tahlilleri vardı..normal çıkmasa da normale yaklaşıktık dedi dr..ek gıdaya yavaş yavaş geçiyoruz..bir hafta koydeyiz..şimdiden iyi bayramlar..kısa kısa yazdım..midem de kotu..aşağı bakamıyorum..hepinizi öptüm
Hoşgeldin.Kızlarrrrrr sonunda geldim ben nihayet iki haftalık görevin ardından sizlerleyim
Sizi çooook özledim geçmişi okuyorum yavaş yavaş..Bu iki haftalık sürede hiç kaçamak yapmadım otelde kullanılan yağ hariç olabilirama spor aksadı tabi dün eve gelir gelmez tracy anderson videosu ile çalıştım 2 saat yürüdüm
Kilo bildirimi de yapamadım bu süre içinde ama pazartesi artık kısmetse bu sabah tartıldım gerçi 77.4 idim..Yani 2kilogram vermiş gibiyiminşallah daha da fazla veririm çünkü başlayalı uzun zaman oldu ama yavaş kilo veriyorum diye dün akşam bikaç ay önce kilo veren komşum sen bırak o diyeti sana yaramadı ben 2 ayda 12 kilo vermiştim sen daha 5 bile veremedin dedi Ben sağlıklı besleniyorum ve en önemlisi iyi hissediyorum bence sorun yok ne yapalım yavaş gitsin dedim
Hoşgeldin.O çok biliyor, sen yavaş ama kalıcı ve sağlıklı veriyorsun. O kesin ekmekte yiyordur.
Başka yeriyle dinlemiş.evet canım ekmek de yiyor o zaten ve bana da ekmek yemeden asla olmaz diyor.Ve Canan hocayı izlemiş de ekmeksiz doyulmaz diyormuş programda da ben ne yapıyormuşumOysaki Canan hocayı nasıl dinlediysen dedim ekmeksiz yaşanmaz diyenler hatalı ekmeksiz yaşanır diyor
Evet, doğru. Sağlıklı yaşıyoruzda da akşam öğününde alıyorlardı.Gunaydin ^_^ Tatilimin 2. Gunu. Sanirim artik toparlanmaya baslandim. Dusuncelerime hakim olabildigim icin kendimi odullendirmeye karar verdim. Ve 4 tane gun kurusu yiyecegim ^_^
Bir de cay demlemisim tarcin ve karanfilli ohhh misss. Ki cayi yalniz icmeyi hic sevmem. Hovardalik ediyorum kendimce ^_^
Nihayetinde de tarcinli kahvemle ceviz ve gun kurularimi yiyecegim ^_^
Ben omega kapsullerimi aksam ogunumde aliyorum. Dogru mu?
Başka yeriyle dinlemiş.
karatay a göre acıkınca kıtlık sinyali başlar,,,karatay taş devrini ahmet hoca karatayı öneriyor ama farklılıklar çok fazla...mesela ahmet hoca kkk gereksiz diyor karatay kkk olmadan olmaz diyor,,,karatay omega 3 şart diyor ahmet hoca gerek yok diyorCok tesekkur ederim mesaj icin. Bir onceki mesajda aciklamami yaptim. Ayrica kitlik sinyali olayi 48 saat acliktan sonra olusuyor. Endiseye gerek yok. :)
aynen ...ben önceden ayda2 lt sızma kullanırdım şimdi 5 ltYes
Lifli gida almak gerekiyor. Mesela bol bol yesillik. Cogunlukla cig olarak. Tabii pismis olarak tereyagli tencere yemegi de cok iyi olacaktir. Ayrica meyve de yemek gerekiyor. Ve Karatay tarzi diyetlerin en cok onerdigi meyve de icerigindeki yag oraninin yuksekliginden dolayi avokadodur.
Karatay diyetinde yanlis bir algi var bence. Bu diyet cok protein diyeti degil. Cok yag diyeti. :)
sağol canım, 54 kilodan düştüm. 23 nisanda başlamıştım, çok yavaş gitti ama sağlam gitti.
ablacım çok sağol, burayı açıp bizi biraraya topladığın için.
bende eminin hepimiz güveniliriz ve hepimiz de buluşsak yine güzel anlaşırız.
gül ablanın çıtırları olarak mı değiştirsek acaba topiğin adını :)
afiyet olsun canım balığın yanında helva yada tahinli bişey yeseymişsin iyi oolacakmışDiyetimin ilk gunu olarak menumu yazmak istiyorum izninizle :)
Ilk basta tatlimi yedim :) 3 adet kuru uzum. Aslinda aksam meyve yememek gerek ama yemegin basinda yedigim icin daha iyi sanirim. Sonra biraz ara verdim ve salatamla basladim. 1 tabak salatanin ardindan firinda zeytinyagli ve kuru soğanlı yarim palamut baligi yedim. Yaninda yine bol bol yesillikli, zeytinyagli, limonlu salata. Toplamda sanırım 2,5 tabak kadar yedim.Cok lezzetliydi. 5-6 adet de kucuk acı biber tursusu. Ve unutmadan biraz da etsiz nohut yedim.
Bugunum yorucu gecmedi. Aksam da gayet doydum elhamdulillah. Bakalim yarin nasil bir gün olacak. :)
iyi yolculuklar canım,,,iyi bayramlar ve tatiller,,,kıvançcığımın sonuçlarınada sevindim ..inşallah daha da iyi olacakİyi uykular diyim bari...
şuan yoldayım ondan rahat yazıyorum...günlerdir çok yoğunum..işyerine gidip çantamı koyuyorum..çantamı alıp çıkıyorum rahatsızdım..ishal ve karın ağrısı kıvanç çok huysuz uyumuyor ve dinlenmek hayal oldu...geçici birşey sanırım..1-2 gündür iyi...bugün hastaneye gittim..tahlilleri vardı..normal çıkmasa da normale yaklaşıktık dedi dr..ek gıdaya yavaş yavaş geçiyoruz..bir hafta koydeyiz..şimdiden iyi bayramlar..kısa kısa yazdım..midem de kotu..aşağı bakamıyorum..hepinizi öptüm
allah kabul etsin canımbugünkü menüm
bugün oruçluyum o yüzden 4:30 gibi yaptım karataya uygun kahvaltıyı sahur yerine.
iftarda da tarhana çorbası (maraş tarhanası,ve fırında lorlu kabak mücver yaptım.(unsuz)
yine leslie 4 mile yürücem inş.
hoşgeldin canım,,,Kızlarrrrrr sonunda geldim ben nihayet iki haftalık görevin ardından sizlerleyim
Sizi çooook özledim geçmişi okuyorum yavaş yavaş..Bu iki haftalık sürede hiç kaçamak yapmadım otelde kullanılan yağ hariç olabilirama spor aksadı tabi dün eve gelir gelmez tracy anderson videosu ile çalıştım 2 saat yürüdüm
Kilo bildirimi de yapamadım bu süre içinde ama pazartesi artık kısmetse bu sabah tartıldım gerçi 77.4 idim..Yani 2kilogram vermiş gibiyiminşallah daha da fazla veririm çünkü başlayalı uzun zaman oldu ama yavaş kilo veriyorum diye dün akşam bikaç ay önce kilo veren komşum sen bırak o diyeti sana yaramadı ben 2 ayda 12 kilo vermiştim sen daha 5 bile veremedin dedi Ben sağlıklı besleniyorum ve en önemlisi iyi hissediyorum bence sorun yok ne yapalım yavaş gitsin dedim
merhaba canımGunaydin ^_^ Tatilimin 2. Gunu. Sanirim artik toparlanmaya baslandim. Dusuncelerime hakim olabildigim icin kendimi odullendirmeye karar verdim. Ve 4 tane gun kurusu yiyecegim ^_^
Bir de cay demlemisim tarcin ve karanfilli ohhh misss. Ki cayi yalniz icmeyi hic sevmem. Hovardalik ediyorum kendimce ^_^
Nihayetinde de tarcinli kahvemle ceviz ve gun kurularimi yiyecegim ^_^
Ben omega kapsullerimi aksam ogunumde aliyorum. Dogru mu?
hoşgeldin canım,,,
bizde seni özledik
ben sana demiştin kg verirsin diye görev yaradı sana hemde 2 kg vermişsin
gitsinda yavaş yavaş gitsin sonucu güzel oluyor...
ben 50 senelik hayatımda ilk defa bir kışı kg almadan geçirdim 5 ay duraksama yaşadım, bi ara peyniraltı suyu fazla tükettim artış oldu bıraktım hemen toparladım,,,,her mart ta başlar eylüle kadar 5 kg verirdim eylülden marta kadar 7 alırdım böyle böyle 60 dan 79 a kadar çıktım,,,çok şükür 17 aydır az az gide gide 17 kg oldu görenler artık verme yeter diyorlar ama en az 3 daha vermem lazım
merhaba canım
afiyetler olsun,,,,tatilin tadını çıkar ,,,,beyne bir format at yeni gelecek enişteye yer açılsın
Kızlarrrrrr sonunda geldim ben nihayet iki haftalık görevin ardından sizlerleyim
Çıtırlarımdan daha da çıtır olacağım diyorsun.hoşgeldin canım,,,
bizde seni özledik
ben 50 senelik hayatımda ilk defa bir kışı kg almadan geçirdim 5 ay duraksama yaşadım, bi ara peyniraltı suyu fazla tükettim artış oldu bıraktım hemen toparladım,,,,her mart ta başlar eylüle kadar 5 kg verirdim eylülden marta kadar 7 alırdım böyle böyle 60 dan 79 a kadar çıktım,,,çok şükür 17 aydır az az gide gide 17 kg oldu görenler artık verme yeter diyorlar ama en az 3 daha vermem lazım
merhaba canım
afiyetler olsun,,,,tatilin tadını çıkar ,,,,beyne bir format at yeni gelecek enişteye yer açılsın
Iyi ,mutlu ,saglikli günler hepinize çıtır çerezler. ..yeni gelen arkadaslarim hoş geldiniz :)
Saçımın uçları çok kötü olmuş, ara ara kırpıyorum.
hoşgeldin canım,,,
bizde seni özledik
merhaba canım
sanada sağlıklı ve işsiz günler canımIyi ,mutlu ,saglikli günler hepinize çıtır çerezler. ..yeni gelen arkadaslarim hoş geldiniz :)
...etleri kaldıracağım diye helak etme kendini ,,,sen duramazsın şuna el atayım buna atayım derken kendini yorarsın sakın ha önce bebeği düşün sonra işi,,,işi bi halleden olur ama bebeiğ senden başkası taşıyamazGebelik takvimim tam da içinde bulundugum durumu yansitmis. .sabah 4'ten beri ayaktayim uyuyamıyorumdonemiyorum, yuruyemiyorum, nefes alamıyorum. . Kalan zaman cabucak geçse diye gün sayıyorum
Bayram telaşı gelmiş herkese..ben hic bir sey yapamıyorum bu bayramlık böyle. .kurbanimizi kesip bize ait olan kismi kaldirsam yetecek..
sizler umarım iyisinizdir
Hoşgeldin canım. ^_^ Ben de epey yavaş veriyorum. Etraftan söylenenlere kulaklarımı tıkadım. Yavaş gitsin, tam gitsin.