Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kızlarrrrrr sonunda geldim ben nihayet iki haftalık görevin ardından sizlerleyim
Sizi çooook özledim geçmişi okuyorum yavaş yavaş..Bu iki haftalık sürede hiç kaçamak yapmadım otelde kullanılan yağ hariç olabilir ama spor aksadı tabi dün eve gelir gelmez tracy anderson videosu ile çalıştım 2 saat yürüdüm
Kilo bildirimi de yapamadım bu süre içinde ama pazartesi artık kısmetse bu sabah tartıldım gerçi 77.4 idim..Yani 2kilogram vermiş gibiyim inşallah daha da fazla veririm çünkü başlayalı uzun zaman oldu ama yavaş kilo veriyorum diye dün akşam bikaç ay önce kilo veren komşum sen bırak o diyeti sana yaramadı ben 2 ayda 12 kilo vermiştim sen daha 5 bile veremedin dedi Ben sağlıklı besleniyorum ve en önemlisi iyi hissediyorum bence sorun yok ne yapalım yavaş gitsin dedim

Geçmiş olsun canım aynı yoğunluk bende de vardı iki hafta hiç giremedim kk ya..Kıvanç ın tahlillerine sevindim çok şükür canım..Kendine çok dikkat et iyi bayramlar

Hoşgeldin. O çok biliyor, sen yavaş ama kalıcı ve sağlıklı veriyorsun. O kesin ekmekte yiyordur.

Hoşgeldin. O çok biliyor, sen yavaş ama kalıcı ve sağlıklı veriyorsun. O kesin ekmekte yiyordur.

evet canım ekmek de yiyor o zaten ve bana da ekmek yemeden asla olmaz diyor.Ve Canan hocayı izlemiş de ekmeksiz doyulmaz diyormuş programda da ben ne yapıyormuşum Oysaki Canan hocayı nasıl dinlediysen dedim ekmeksiz yaşanmaz diyenler hatalı ekmeksiz yaşanır diyor

Gunaydin ^_^ Tatilimin 2. Gunu. Sanirim artik toparlanmaya baslandim. Dusuncelerime hakim olabildigim icin kendimi odullendirmeye karar verdim. Ve 4 tane gun kurusu yiyecegim ^_^

Bir de cay demlemisim tarcin ve karanfilli ohhh misss. Ki cayi yalniz icmeyi hic sevmem. Hovardalik ediyorum kendimce ^_^

Nihayetinde de tarcinli kahvemle ceviz ve gun kurularimi yiyecegim ^_^

Ben omega kapsullerimi aksam ogunumde aliyorum. Dogru mu?

Eklentiler

• image.jpg
    755,7 KB · Görüntüleme: 72
Başka yeriyle dinlemiş.

Evet, doğru. Sağlıklı yaşıyoruzda da akşam öğününde alıyorlardı.

Cok tesekkur ederim mesaj icin. Bir onceki mesajda aciklamami yaptim. Ayrica kitlik sinyali olayi 48 saat acliktan sonra olusuyor. Endiseye gerek yok. :)
karatay a göre acıkınca kıtlık sinyali başlar,,,karatay taş devrini ahmet hoca karatayı öneriyor ama farklılıklar çok fazla...mesela ahmet hoca kkk gereksiz diyor karatay kkk olmadan olmaz diyor,,,karatay omega 3 şart diyor ahmet hoca gerek yok diyor
aynen ...ben önceden ayda2 lt sızma kullanırdım şimdi 5 lt
evet iyi olur
afiyet olsun canım balığın yanında helva yada tahinli bişey yeseymişsin iyi oolacakmış
iyi yolculuklar canım,,,iyi bayramlar ve tatiller,,,kıvançcığımın sonuçlarınada sevindim ..inşallah daha da iyi olacak

allah kabul etsin canım

hoşgeldin canım,,,
bizde seni özledik
ben sana demiştin kg verirsin diye görev yaradı sana hemde 2 kg vermişsin

gitsinda yavaş yavaş gitsin sonucu güzel oluyor...
ben 50 senelik hayatımda ilk defa bir kışı kg almadan geçirdim 5 ay duraksama yaşadım, bi ara peyniraltı suyu fazla tükettim artış oldu bıraktım hemen toparladım,,,,her mart ta başlar eylüle kadar 5 kg verirdim eylülden marta kadar 7 alırdım böyle böyle 60 dan 79 a kadar çıktım,,,çok şükür 17 aydır az az gide gide 17 kg oldu görenler artık verme yeter diyorlar ama en az 3 daha vermem lazım
merhaba canım

afiyetler olsun,,,,tatilin tadını çıkar ,,,,beyne bir format at yeni gelecek enişteye yer açılsın

Sağolasın ablacım. Benim ağzım yandı, derslerim bana yeter

Hoşgeldin canım. ^_^ Ben de epey yavaş veriyorum. Etraftan söylenenlere kulaklarımı tıkadım. Yavaş gitsin, tam gitsin.

Gebelik takvimim tam da içinde bulundugum durumu yansitmis. .sabah 4'ten beri ayaktayim uyuyamıyorum donemiyorum, yuruyemiyorum, nefes alamıyorum. . Kalan zaman cabucak geçse diye gün sayıyorum

Bayram telaşı gelmiş herkese..ben hic bir sey yapamıyorum bu bayramlık böyle. .kurbanimizi kesip bize ait olan kismi kaldirsam yetecek..

sizler umarım iyisinizdir

Çıtırlarımdan daha da çıtır olacağım diyorsun.

Iyi ,mutlu ,saglikli günler hepinize çıtır çerezler. ..yeni gelen arkadaslarim hoş geldiniz :)

Ablacım veremediğim zaman çok destek oldun çook teşekkür ederim evet söylemiştin bana..Buradaki tüm arkadaşlarım umutsuzluğa düşmememi sağladı çok sağolun teker teker Ben arada demoralize oluyorum kilo konusunda buyüzden her zaman desteğinize ihtiyacım var..Yavaş yavaş da olsa vermenin keyfi harika, kendimi çok iyi hissediyorum..Bugün işe başladığımda 3 kişi zayıflamışsınız dedi Ki daha çok belli olmuyor inşallah ilerleyen zamanlarda daha çok duymak istiyorum ki motive olsun bana

Iyi ,mutlu ,saglikli günler hepinize çıtır çerezler. ..yeni gelen arkadaslarim hoş geldiniz :)
sanada sağlıklı ve işsiz günler canım
...etleri kaldıracağım diye helak etme kendini ,,,sen duramazsın şuna el atayım buna atayım derken kendini yorarsın sakın ha önce bebeği düşün sonra işi,,,işi bi halleden olur ama bebeiğ senden başkası taşıyamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…