Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Çıtırlarımdan daha da çıtır olacağım diyorsun. :-)

:KK68::KK68::KK68::KK68:
:KK48::KK48::KK48: oonlar kadar olamam ama yaşıma göre çıtıra yakın olurum, gençken 51 kg idim rahmetli dedem beni tombulum diye severdi :KK48: çıtır olmak için 40 lara düşmem lazım demek ki:KK48:
Saçımın uçları çok kötü olmuş, ara ara kırpıyorum.
bende 2 ayda bir yapıyordum 4-5 aydır bıraktım 60 a ineyim omuzlarda kestirip kızıla boyatayım ,imaj değişikliği yapayım diye ama bi türlüde inemedim daha 62.5 tayım

:KK48::KK48::KK48: oonlar kadar olamam ama yaşıma göre çıtıra yakın olurum, gençken 51 kg idim rahmetli dedem beni tombulum diye severdi :KK48: çıtır olmak için 40 lara düşmem lazım demek ki:KK48:
bende 2 ayda bir yapıyordum 4-5 aydır bıraktım 60 a ineyim omuzlarda kestirip kızıla boyatayım ,imaj değişikliği yapayım diye ama bi türlüde inemedim daha 62.5 tayım
Yılbaşına kadar olur, o zaman yaptırırsın. Yeni bir yıl, yeni Gül abla.

Ablacım veremediğim zaman çok destek oldun çook teşekkür ederim :KK68::KK68: evet söylemiştin bana..Buradaki tüm arkadaşlarım umutsuzluğa düşmememi sağladı çok sağolun teker teker :KK68: Ben arada demoralize oluyorum kilo konusunda buyüzden her zaman desteğinize ihtiyacım var..Yavaş yavaş da olsa vermenin keyfi harika, kendimi çok iyi hissediyorum..Bugün işe başladığımda 3 kişi zayıflamışsınız dedi :KK76::KK76: Ki daha çok belli olmuyor inşallah ilerleyen zamanlarda daha çok duymak istiyorum ki motive olsun bana
buradaki motivasyon sayesinde kg versekte sağlıklı beslenme olarak devam ediyoruz,,,farkedilmeside güzel sıkılaştın demek ki,,,

sanada sağlıklı ve işsiz günler canım:KK66:
...etleri kaldıracağım diye helak etme kendini ,,,sen duramazsın şuna el atayım buna atayım derken kendini yorarsın sakın ha önce bebeği düşün sonra işi,,,işi bi halleden olur ama bebeiğ senden başkası taşıyamaz

Yok abla yapmam..dedigin gibi bir yapan çıkar elbet.kendime guvensem zaten duramam küçüğün altını değiştirmek için bile yere oturamiyorum.otursam kalkamiyorum.bu sene de kavurma yemesinler
Kızıl saç çok yakışıyor sana.bence de kesinlikle değiştir
2 defa kestirdim bende, batıl inançlara kulaklarimi tikadim ama boyaya daha var

arkadaşlar bu hafta bildirim yine pazartesi mi olacak, yoksa bayram sebebi ile bir değişiklik yapacak mıyız?
pazartesi bildirim yaparız ama listeyi kim yapacak o belli değil,,,biizm listelrimizi hep kedicik yapardı bu sıralar biraz yoğun kime denk gelirse o yapıyor,,, bu pazartesi kim gönüllü olacak bakalım

pazartesi bildirim yaparız ama listeyi kim yapacak o belli değil,,,biizm listelrimizi hep kedicik yapardı bu sıralar biraz yoğun kime denk gelirse o yapıyor,,, bu pazartesi kim gönüllü olacak bakalım
bayram ziyareti sebebiyle pc den uzakta olmasam bu haftanın gönüllüsü olurdum.cepten ancak bildirim yapabilirim sanırım.
ama bir sonraki hafta ben yaparım listeyi inş.
bu arada en son saat kaça kadar yapmamız gerekiyor bildirimleri.

Bende keseyim o zaman hala belimde..benim şu öndeki tüyler iyice kalin kalın saç oldu.zaten karatayla olmaya başladı gebelikle de coştu. .eşime gösteriyorum sinir oluyor.onun 2 yıldır çok açıldı

canım selam çok takip edemiyorum ama iyisin dimi..ben koşuşturmacaya devam..

öndeki tüyler diyince ayy dedim..benimde öyle oldu..bitmelerim diyordum ben de ya onlar kalınlaşıp uzayıp karıştı bile benim saçıma..gebeyken çok uzamıştı hala uzuyor maşallah..emzirirken dokulur dediler yooo dokulmuyor...işin sırrını bilmiyor onlar

Gul ablacım sağol inşallah daha da iyi olucak..@Blackkandwhite canım teşekkur ederim..

tek tek alıntı yapamadım.hepiniz sağolun..

bu sabah geldik biz de..kıvançla bol bol uyuduk..buyuk oğlum babaannesiyle ekmek somun yapmaya fırına gittiler..karafırını yakmışlar..akşama keşkek var.bir de mantar yeni toplanmış..az önce kozlenmiş mantar yedim harika...

kıvanç beye gerçek havuç sokmuş babaanesi..istanbula geçince başlıcaz..patatesde sokmuşler yerli tohum minik minik..dr.muz patatesle başlıcaz dedi..içersine saf zeytinyağı koyup ezip vericez önce...karaciğeri sindirmesi gerekiyormuş..eğer kabul ederse ki edicek bence yavaş yavaş meyveye ..yoğurta geçicez..koy cevizi buldurttum..kahvaltısı için.

burası soğuk ama soba yanıyor..az önce tavuklara baktık kıvançla..dinleniyoruz yaa çok iyi gelicek bana..herkesi optum..

Gul ablacım sağol inşallah daha da iyi olucak..@Blackkandwhite canım teşekkur ederim..

tek tek alıntı yapamadım.hepiniz sağolun..

bu sabah geldik biz de..kıvançla bol bol uyuduk..buyuk oğlum babaannesiyle ekmek somun yapmaya fırına gittiler..karafırını yakmışlar..akşama keşkek var.bir de mantar yeni toplanmış..az önce kozlenmiş mantar yedim harika...

kıvanç beye gerçek havuç sokmuş babaanesi..istanbula geçince başlıcaz..patatesde sokmuşler yerli tohum minik minik..dr.muz patatesle başlıcaz dedi..içersine saf zeytinyağı koyup ezip vericez önce...karaciğeri sindirmesi gerekiyormuş..eğer kabul ederse ki edicek bence yavaş yavaş meyveye ..yoğurta geçicez..koy cevizi buldurttum..kahvaltısı için.

burası soğuk ama soba yanıyor..az önce tavuklara baktık kıvançla..dinleniyoruz yaa çok iyi gelicek bana..herkesi optum..
oh kıvanç bey yasadı hersey ona göre

sende dinlen keyfını çıkar canım,,,soba yandığına göre baya soğuk demek kı aman bebeği üşütme dikkat et canım

bayram ziyareti sebebiyle pc den uzakta olmasam bu haftanın gönüllüsü olurdum.cepten ancak bildirim yapabilirim sanırım.
ama bir sonraki hafta ben yaparım listeyi inş.
bu arada en son saat kaça kadar yapmamız gerekiyor bildirimleri.
sağol canım ,,,haftaya sen yaparsın o zaman bu haftaya da bir gönüllümüz çıkar nasıl olsa

Bugün yine oburiks oldum. Sabah kahvaltıyı düzgün yapmamıştım zaten, ama çok acıkmamıştım. Açgözlülükten sırf, sabah aldığım yaban mersini ile cevizden öğlen yedim. Akşam 4 gibide dolma biber, fasülyeli, patlıcanlı bir yemek, birde yoğurt yemiştim. 6 buçuk gibi, otobüs beklerken yine kuruyemiş atıştırdım. Eve geldim aman allahım oda ne, etli bulgur pilavı, hemen koydum tabağa, yanınada maden sulu ayran. :mad::mad:
Bana da tekme tokat atabilirsiniz.

Bugünkü menümü söyleyeyim hemen:

1 tabak kırmızı mercimek çorbası (biraz fazla sulu olmus ama tadı guzeldi)
3 kaşık zeytinyağlı barbunya
3 kaşık tavada tereyagli, soganli, peynirli mantar
Yarım tabak kadar kozlenmis patlıcanlı salata (kuru sogan, domates, salatalik, maydanoz, tatli kirmizi biber)
1 avucum kadar da peynir cesitlerinden (cecil peyniri, otlu peynir, tam yagli inek peyniri)

Bugun de sadece tek ogunle gecti. Ailem ogle yemegini yerken ben kendi payımı ayirmistim aksam icin. Ama ayirdiklarimin hepsini yiyemedim. Artık yarina yerim geri kalanini da... :)

Doyurucuydu yine cok şükür. Yarın da yine bu şekilde tek öğün devam etmeyi dusunuyorum. Ancak Bayram gunu eğer kurban etimiz erken gelirse onunla şöyle güzel bir kahvaltı yaparım heralde. :)

Bugünkü menümü söyleyeyim hemen:

1 tabak kırmızı mercimek çorbası (biraz fazla sulu olmus ama tadı guzeldi)
3 kaşık zeytinyağlı barbunya
3 kaşık tavada tereyagli, soganli, peynirli mantar
Yarım tabak kadar kozlenmis patlıcanlı salata (kuru sogan, domates, salatalik, maydanoz, tatli kirmizi biber)
1 avucum kadar da peynir cesitlerinden (cecil peyniri, otlu peynir, tam yagli inek peyniri)

Bugun de sadece tek ogunle gecti. Ailem ogle yemegini yerken ben kendi payımı ayirmistim aksam icin. Ama ayirdiklarimin hepsini yiyemedim. Artık yarina yerim geri kalanini da... :)

Doyurucuydu yine cok şükür. Yarın da yine bu şekilde tek öğün devam etmeyi dusunuyorum. Ancak Bayram gunu eğer kurban etimiz erken gelirse onunla şöyle güzel bir kahvaltı yaparım heralde. :)

canım afiyet olsun ama tek öğün çok da sağlıklı değil vücut kıtlık sinyalleri verir :KK43:

X