Hahahha ben de ondan almistim. :)
bende mengmengden alıyordum sıralamayı.. onun verdıgı kılo kalmış benım bıldırımımde de ..hehehehe.. sonra değiştirdimmm
önemli olan motivasyon,,,kaçamak yapma devamı kolay gelir canımEvet ama o kadar motiveyim ki anlatamam. Cok sevincliyim. :) bu arada basliklari bir arkadastan kopyalamistim. Yas 33 degil, 26 olacak.
sen çok azimlisin canım o kadar çok kilo verdinki geriisi çocuk oyuncağı senin içinablacımm herkes şok içinde inan..özellıkle 75 görünce çok farkettı..hamdolsun.. bıde belım çok ınce benım onunda etkısı oldu..ama hedefım 38-40 arası giymek.. inşallah onuda nasıp eder rabbım..
6 kilo vermissin arkadasim, daha ne olsun. Kahrolsun kilolarimiz. :)
önemli olan motivasyon,,,kaçamak yapma devamı kolay gelir canım
canımmm hacca mı gıdıyorsun.. maşallah maşallah ...lütfen bana da dua et.. hayırla gıt dön inşallah..
Arkadaslar bir de birkac sey soracagim.
Her gun menu bildirimi yapayim mi?
Karatay'in bende diyabet ve obeziteyle olan kitabi var sadece. Ben yemeklerimi karatay'a gore yapmiyorum galiba. Sadece tereyag ve zeytinyag kullaniyorum. Tuz da cok kullanmiyorum, kullandigim da kaya tuzu degil. Hangi kitabini almam lazim bunlari ogrenmek icin? Yazabilir misiniz?
Bir de diger arkadaslarin menusune baktim da ben sabah kahvaltisini su sekilde yapiyorum. 2 yumurta, dereotu, bazen nane, yaklasik 10 tane badem, yaklasik 10 tane zeytin, 1 domates, 1 salatalik zeytinyagiyla, azicik beyaz peynir. O karatay tabagindakileri. hepsini yiyemiyorum. Bu yediklerim bile cok geliyor bana. Dolayisiyla 7 bucuk 8'e kadar acikmiyorum. En gec 8'de de bir tabak evde ne varsa onu yiyorum. Mesela 2 gundur, bolonez soslu makarna yedim. Ama onceden makarna tabagimdan tasar ve ketcap, mayonez, barbeku sos, aci sosla yerdim. Simdi onlarla yemiyorum ve porsiyonumu da 3 kasik kadar azalttim. Gayet de doyuyorum. Gec yatmama ragmen de acikmiyorum. Yogurt kendimi bildim bileli yiyemem. Bazen ayran iciyorum. Ara ogunum de yok. 3. Gunden sonra hic acikmamaya basladim zaten, gerek duymuyorum. Iyi mi sizce?
Bende hapşırıp duruyorum. Burnumu çekip duruyorum.günaydın canım
ben her zamanki gibi yorgun yorgun işe geldim bide havalar kötü koşturmacada farketmemişim üşütmüşüm burnumu çeke çeke oturuyorum
jilliandan dolayıdır canım,,,,boşver takma kafaya senin kafaya takacak daha önemli şeylerin var hayırlısı ile hac a bir git gel kg işi kolay,,,orada zaten koşturacaksın jillianın devamı gibi olur , gelince farkı görürsün
Hmm peki arkadasim, sag olasin.canım makarna karatayda yok. kahvaltıyı da tam olarak yap ki metabolizman yavaşlamasın. haftaya bu kadar hızlı gitmezse de sakın sıkılma çünkü ilk hafta herzaman ödem vs gittiği için daha çok gidiyor. sonra yağlar yanmaya başlayacak. sporu ihmal etme.. makarna hiçbir sosla yok karatayda: )
geçmiş olsun kedicimBende hapşırıp duruyorum. Burnumu çekip duruyorum.
Saat 11'e doğru aç olmadığım halde fıstık yedim. Siirt fıstığı vardı, carrefo....da. Midem bulandı ama hala yemek istiyordum. Çok az eft yaptım, ondan geçmiş olabilir istek. Önce fıstık yeme isteği olarak yaptım, sonra da can sıkıntısı.
hergün menü bildirimi yapmalısın ki hatalarını düzeltelimArkadaslar bir de birkac sey soracagim.
Her gun menu bildirimi yapayim mi?
Karatay'in bende diyabet ve obeziteyle olan kitabi var sadece. Ben yemeklerimi karatay'a gore yapmiyorum galiba. Sadece tereyag ve zeytinyag kullaniyorum. Tuz da cok kullanmiyorum, kullandigim da kaya tuzu degil. Hangi kitabini almam lazim bunlari ogrenmek icin? Yazabilir misiniz?
Bir de diger arkadaslarin menusune baktim da ben sabah kahvaltisini su sekilde yapiyorum. 2 yumurta, dereotu, bazen nane, yaklasik 10 tane badem, yaklasik 10 tane zeytin, 1 domates, 1 salatalik zeytinyagiyla, azicik beyaz peynir. O karatay tabagindakileri. hepsini yiyemiyorum. Bu yediklerim bile cok geliyor bana. Dolayisiyla 7 bucuk 8'e kadar acikmiyorum. En gec 8'de de bir tabak evde ne varsa onu yiyorum. Mesela 2 gundur, bolonez soslu makarna yedim. Ama onceden makarna tabagimdan tasar ve ketcap, mayonez, barbeku sos, aci sosla yerdim. Simdi onlarla yemiyorum ve porsiyonumu da 3 kasik kadar azalttim. Gayet de doyuyorum. Gec yatmama ragmen de acikmiyorum. Yogurt kendimi bildim bileli yiyemem. Bazen ayran iciyorum. Ara ogunum de yok. 3. Gunden sonra hic acikmamaya basladim zaten, gerek duymuyorum. Iyi mi sizce?
aynen ya hem hapşuruyorum hem burnun akıyor ,,,dün kahvaltı yaparken kızkerdeşim ve arkadaşıda vardı ben kapı ağzına oturdum kapıyı kapatmayıda unuttum o an dokunmadı ama üstümde yarım kollu tişört vardı içime işlemiş demek ki,,,,ev sıcak diye hala biz yarım kollularla geziyoruz ama dısardan gelen soğuk kötü etkilediBende hapşırıp duruyorum. Burnumu çekip duruyorum.
Tamam arkadasim, hemen okuyorum.hergün menü bildirimi yapmalısın ki hatalarını düzeltelim
öncelikle karatay diyeti yazan sarı mezrolu kitabı alıp okuman lazım canım
makarna ile ilgli bluebootle açıklama yapmış zaten,,,sen karataya başlamamışsın daha canım,,,,kkk tam yapılmalı ki metabolizma %30 fazla çalışıp yağ yaksın,,,,
ilk sayfamızı okurmusun canım karatay da neler yenmemeli ve nelere dikkat edilmeli yazıyor orada
aynen ya hem hapşuruyorum hem burnun akıyor ,,,dün kahvaltı yaparken kızkerdeşim ve arkadaşıda vardı ben kapı ağzına oturdum kapıyı kapatmayıda unuttum o an dokunmadı ama üstümde yarım kollu tişört vardı içime işlemiş demek ki,,,,ev sıcak diye hala biz yarım kollularla geziyoruz ama dısardan gelen soğuk kötü etkiledi
hergün menü bildirimi yapmalısın ki hatalarını düzeltelim
öncelikle karatay diyeti yazan sarı mezrolu kitabı alıp okuman lazım canım
makarna ile ilgli bluebootle açıklama yapmış zaten,,,sen karataya başlamamışsın daha canım,,,,kkk tam yapılmalı ki metabolizma %30 fazla çalışıp yağ yaksın,,,,
ilk sayfamızı okurmusun canım karatay da neler yenmemeli ve nelere dikkat edilmeli yazıyor orada
aynen ya hem hapşuruyorum hem burnun akıyor ,,,dün kahvaltı yaparken kızkerdeşim ve arkadaşıda vardı ben kapı ağzına oturdum kapıyı kapatmayıda unuttum o an dokunmadı ama üstümde yarım kollu tişört vardı içime işlemiş demek ki,,,,ev sıcak diye hala biz yarım kollularla geziyoruz ama dısardan gelen soğuk kötü etkiledi
bi ara kefire baya sarmıştım hergün yapıyordum,,gaz yaptı bende sık sık abdest almak zorunda kalıyordum içmeyi bıraktım 3 aydır dolapta bekliyor 2 farklı yerden gelmişti..kedicim ve gül ablacım kefir için kefir bağışıklığa birebir.. burada hava çok pis hep hastalık var ama çokşükür bizde hastalık olmuyor maşallah.. oğlana içiremiyorum biraz büyüsün ona da içireceğim inşallah