Sağol canim inşallah dediğin gibi birini bulabilirim..küçük o kadar çok yoruyor ki bendeki huzursuzlugu hissetti sanırım agresif ve uykusuz bi hafta geçirdi...ben hamile değilmişim gibi davraniyordum kucagima aliyordum onu..şimdi almayinca o da hissettiMydenizz canım dinlenmeye çalış endişe etme inşallah bekler bebiş, 2 çocuk daha var nasıl dinleneyim diyeceksin birileri gelse yardıma çok iyi olur aslında..inşallah kafana uygun çok iyi bir bakıcı bulursun en kısa zamanda
Benim hacılar ulaştılar çokşükür işleri yolunda eşim döndü biz de Ekim 1 de gideceğiz kısmetse..
Bri sorum olacaktı şeker ilavesiz cevizli sucuk çok az olmak kaydıyla yenebiliyordu değilmi? Memleketten grldi dün 1 küçük parmak kadar yedim ama içime sinmedi sorayım dedim
kuru soganda mı yemiyek
canım geçmiş olsun uslu dursun küçük prens sende yat dinlen bol bol evet evde çocuklarla zor sanırım yardım edende yook demişsin Rabbim yardımcı olsun dr dediği gibi en azından ciğer gelişimi için iğneye gerek kalmayacak haftayı doldursun yaramaz
her halukarda hiç korkma canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun ben 1kg la 7,5 aylık dogdum
kardeşim hastaneden çıktıgında kilo almış demişlerdi ve kilo almış hali 850grdi 6 aylık dogdu
şimdi maşallahımız var boylu poslu delikanlı oldu içini ferah tut yeter bence prensin bekleyecek vaktini canım. Arkadaşım 36 haftalık hamile ve onunda senin gibi erken sancıları başlamıştı açılma olmadığı için hala sancılarla idare ediyor 38 de buyuk ihtimalle doğum bekleniyor doktoru bol dinlenme süt ve muz demişti hem bebegin kilo alımının hızlanması içinmiş hemde muz erken doğumu tetikleyen krampları azaltıyormuş
Sağol canim inşallah dediğin gibi birini bulabilirim..küçük o kadar çok yoruyor ki bendeki huzursuzlugu hissetti sanırım agresif ve uykusuz bi hafta geçirdi...ben hamile değilmişim gibi davraniyordum kucagima aliyordum onu..şimdi almayinca o da hissetti
Bu arada büyüklerinizin ve sizin haccinizi allah kabul etsin. Biliyor musun benim eşim de geçen sene haci oldu allah hepimize nasip etsin
cevizli sucuk verecek kilosu az olanlara ve koruma aşamasında olanlara arada serbest canim afiyet olsun
Teşekkür ederim canim. .muz'da bi magnezyum kaynağı ya o yüzden vermiştir doktoru..yerli muz çıkmadı diye almiyorum uzun zamandir ne zaman çıkar ki..patates kaşar peyniri ve kavun buyuturmus bebisi zaten ben kavuna aseriyorum deliler gibi eşim kavun yetistiremiyor eve..yaninda yoğurt ve cevizle tavsiye ederim sanada...
Doktorum haftaya yine çağırdı her hafta nst ve rahim muayenesiyle geçecek geri kalan zamanimiz..Eğer rahimdeki sorun duzelmezse hastanede devam ederiz istirahate dedi
Kardesine de sana da maşallah bu arada..
Canım dualarımız seninle stress yapmamaya çalış eriğimin dediği gibi gelişimi için yumurtayı ,kasılma için muzu ve bide hurmayı bol tut erken gelsede gelişimini güzel tamamlamış olsun bari ağır kaldırma ayağını yukarı kaldırarak dinlen uykunu güzel almaya çalış biliyorum 2 çocukla çok zor ama Allah kolaylık versin canım ya aklımız hep sende olacak.Hepinize merhabalar
En son buraya yazdigimda agrilarimdan bahsetmistim.doktorumu aradim ve muayeneye gittim...benim ağrılar sebepsiz değilmiş erken doğum riskim varmış ve kasılmalar başlamış : ((( doktorum henüz çok erken daha 31 haftalik en azindan 35-36 haftalik olsa kendini kurtarir bebek dedi..istirahat verdi, magnezyum verdi her sey yasakbunun uzerine küçük oğlum sanki hissetmis gibi inanilmaz huysuz gunlerdir gece uyumuyor saatlerce uyanik kalmak istiyor..eşim de ben de zombi gibi dolasiyoruz ortalikta...gelen giden yardim eden de yok sagolsunlar...böyle hamile ve depresif bu şekilde geçirmeye çalışıyorum gunlerimi....
dua edin arkadaslar inşallah erkenden gelmeye kalkmasın bebiş..daha yardimci da bulamadim maşallah asgari ücret istiyorlar. offf canim sıkkın neyse bana müsade...
Birşey olmaz canım ya benimde kullanmışlığım var ama ben balık yağını jelatinin içinden şırıngayla çekip öyle içtim limon suyunun içine döküp tabi yoksa korkunç tadı var.Kapsüller birbirine yapışmıyorsa problem değil nem almamış demekki kapsüller birbirine yapışınca buzdolabındada olsa bozulma oluyormuşAbla ben sanırım son aldığım solg.ar marka omega 3'ü bozulmuş olarak kullandım. Buzdolabinda muhafaza etmek gerekiyormus.esim büyük boyundan almıştı geç bitti ve oda sıcaklığında duruyordu..bi şey olmaz umarım
Canım hoşgeldin yani hayırlısıyla bir doğursanızda sağlıklıca evlatlarınızı kucaklarınıza alınca topikçene rahatlıyacağız valla. Rabbim maydenizle ikinize tüm hamilelere yardım etsin.Sen kendini iyi hissete varsın karatay hocası kızsın boşver canım. Hatanın neresinden dönersen kardır biliyorsun canım.Bizler çok iyiyiz sizin iyi haberlerinizi duyunca daha iyi oluyoruz.selam kızlar ben geldim
eşim yıllık izninin bir kısmında memlekete gitti kalan kısmında da evde benimleydi malum bana hala birçok yasak devamRabbim neylerse güzel eyler deyip katlanıyoruz
tabi eşim evde olunca sıkıntılı oldu buralara uğramak o evdeykende halledilmesi gereken boya vs o işleri yaptık
bugun itibariyle Karataya geri döndüm kaçıncı dönüş orası karışıkbir karatay katili olarak Canan hoca beni zopayla kovalasa yeridir
sizler nasılsınız umraırm herkes iyidir
kedi gene götürmüşsün mozaikleri
Canım dualarımız seninle stress yapmamaya çalış eriğimin dediği gibi gelişimi için yumurtayı ,kasılma için muzu ve bide hurmayı bol tut erken gelsede gelişimini güzel tamamlamış olsun bari ağır kaldırma ayağını yukarı kaldırarak dinlen uykunu güzel almaya çalış biliyorum 2 çocukla çok zor ama Allah kolaylık versin canım ya aklımız hep sende olacak.
Birşey olmaz canım ya benimde kullanmışlığım var ama ben balık yağını jelatinin içinden şırıngayla çekip öyle içtim limon suyunun içine döküp tabi yoksa korkunç tadı var.Kapsüller birbirine yapışmıyorsa problem değil nem almamış demekki kapsüller birbirine yapışınca buzdolabındada olsa bozulma oluyormuş
Canım hoşgeldin yani hayırlısıyla bir doğursanızda sağlıklıca evlatlarınızı kucaklarınıza alınca topikçene rahatlıyacağız valla. Rabbim maydenizle ikinize tüm hamilelere yardım etsin.Sen kendini iyi hissete varsın karatay hocası kızsın boşver canım. Hatanın neresinden dönersen kardır biliyorsun canım.Bizler çok iyiyiz sizin iyi haberlerinizi duyunca daha iyi oluyoruz.
Aman canın ne istiyorsa ye hayatım protein ve magnezyumu bol tutta bu ara havuçta ye he beyin gelişimi ve bağışıklık sisitemi içinSağol canim inşallah dediğin gibi birini bulabilirim..küçük o kadar çok yoruyor ki bendeki huzursuzlugu hissetti sanırım agresif ve uykusuz bi hafta geçirdi...ben hamile değilmişim gibi davraniyordum kucagima aliyordum onu..şimdi almayinca o da hissetti
Bu arada büyüklerinizin ve sizin haccinizi allah kabul etsin. Biliyor musun benim eşim de geçen sene haci oldu allah hepimize nasip etsin
cevizli sucuk verecek kilosu az olanlara ve koruma aşamasında olanlara arada serbest canim afiyet olsun
Teşekkür ederim canim. .muz'da bi magnezyum kaynağı ya o yüzden vermiştir doktoru..yerli muz çıkmadı diye almiyorum uzun zamandir ne zaman çıkar ki..patates kaşar peyniri ve kavun buyuturmus bebisi zaten ben kavuna aseriyorum deliler gibi eşim kavun yetistiremiyor eve..yaninda yoğurt ve cevizle tavsiye ederim sanada...
Doktorum haftaya yine çağırdı her hafta nst ve rahim muayenesiyle geçecek geri kalan zamanimiz..Eğer rahimdeki sorun duzelmezse hastanede devam ederiz istirahate dedi
Kardesine de sana da maşallah bu arada..
Katılıyorum sana çok doğru şeyler söylemişsin hep pozitif düşünmeliki vücut o yönde kodlansın hala birşeyler oluyorsa kaderdir.bitanem sağlıcakla kucagına alda bebişini hastanede yada evde ne gerekiyorsa artık tabi ki inşallah hasteneye gerek kalmaz evdede aklın kalır malum çocuklar var
sen de bebeginde kardeşleriyle musmutlu günler görecek için rahat olsun annelik bazen çok zor ama ödülü muhteşem annemde albüm vardır sadece gebelikte meydana gelen yüksek tansiyonn normalde tansiyonu düşüktür bile tuzlu yemediği halde yükselir tansiyonu bu nedenle biz erken doğmuşuz ve kiloda alamamışız ama rabbim öyle bir süt vermiş ki anneme doktorların yaşıtlarını 7 yaşında yakalar dediği bebekler 3 ayda yaşıtlarına ulaştı
inan her derdin dermanı içinde saklı sen içini ferah tut olumlu düşün bak ben inanıyorum o prens zamanının bekleyecek
Amin amin canım.Benimde iki hamileliğimde çok rahat geçti ikinciyi aşağıya düşürdüğüm halde ama kendime çok baktım ve çok dua ettim.Sizin içinde ediyorum çünkü Rabbim evletlerımızla imtihan etmesin bizi çok zor.hoşbulduk canım
amin canım inşallah öncelikle mydenizin sıkıntıları geçsinde ben iyiyim şükür hamileliğin en rahat dönemindeyim sanırım Rabbim herkesin yardımcısı olsun
bitanem sağlıcakla kucagına alda bebişini hastanede yada evde ne gerekiyorsa artık tabi ki inşallah hasteneye gerek kalmaz evdede aklın kalır malum çocuklar var
sen de bebeginde kardeşleriyle musmutlu günler görecek için rahat olsun annelik bazen çok zor ama ödülü muhteşem annemde albüm vardır sadece gebelikte meydana gelen yüksek tansiyonn normalde tansiyonu düşüktür bile tuzlu yemediği halde yükselir tansiyonu bu nedenle biz erken doğmuşuz ve kiloda alamamışız ama rabbim öyle bir süt vermiş ki anneme doktorların yaşıtlarını 7 yaşında yakalar dediği bebekler 3 ayda yaşıtlarına ulaştı
inan her derdin dermanı içinde saklı sen içini ferah tut olumlu düşün bak ben inanıyorum o prens zamanının bekleyecek
Canım dualarımız seninle stress yapmamaya çalış eriğimin dediği gibi gelişimi için yumurtayı ,kasılma için muzu ve bide hurmayı bol tut erken gelsede gelişimini güzel tamamlamış olsun bari ağır kaldırma ayağını yukarı kaldırarak dinlen uykunu güzel almaya çalış biliyorum 2 çocukla çok zor ama Allah kolaylık versin canım ya aklımız hep sende olacak.
Birşey olmaz canım ya benimde kullanmışlığım var ama ben balık yağını jelatinin içinden şırıngayla çekip öyle içtim limon suyunun içine döküp tabi yoksa korkunç tadı var.Kapsüller birbirine yapışmıyorsa problem değil nem almamış demekki kapsüller birbirine yapışınca buzdolabındada olsa bozulma oluyormuş
Canım hoşgeldin yani hayırlısıyla bir doğursanızda sağlıklıca evlatlarınızı kucaklarınıza alınca topikçene rahatlıyacağız valla. Rabbim maydenizle ikinize tüm hamilelere yardım etsin.Sen kendini iyi hissete varsın karatay hocası kızsın boşver canım. Hatanın neresinden dönersen kardır biliyorsun canım.Bizler çok iyiyiz sizin iyi haberlerinizi duyunca daha iyi oluyoruz.
Bizimle paylaşmalısınki böyle şeyelri en azından sana dualarımızla destekçi olabilelim canım.Bizi üzmemek ne demek hem tama üzülüyoruz ama seni görmemek haber alamamk daha çok üzüyor bizi.Sakın muz yerine hurma yemeyide unutma hurma rahim kaslarını kuvvetlendirirmiş doğumdan sonrada rahmin çabuk toparlenmasını ve süt için en iyi besin kaynağı bol calsiyom magnezyum ve protein içeren seçilmiş meyvelerden biri.Evet canım sen beni anladın hastanede kalırsam aklim evde cocuklarda kalacak erken dogarsa keza yine öyle ev +hastane mekik dokuyacagim..Bunların endişesi beni çok gerdi bir de hazirliklarim tamam değil şimdi eşimle birlikte onlari halletmeye çalışıyoruz...
allah senin de ,benim de yardimcimiz olsun...
annendeki sıkıntı bende de oldu ilk gebeligimde çok tehlikeli bir durum..sizleri ve anneni allah korumuş. .
ben kendimi rabbime emanet ettim karnimdaki melekle...inanıyorum ki her şey güzel olacak...
Canim sağol allah sizlerden razi olsun. .sizleri de uzmemek için gelmedim günlerdir. .Üzgünüm endiselendirdigim icin
Rahat olmaya çalışıyorum ama basaramiyorum..kasılmalar ve sancilar baya fazla bu beni çok tedirgin ediyor...havuc'u bilmiyordum hemen baslayim..patates haşlama ekleyim menülerime..muz ithal diye almiyordum ona da baslayim...
Omega 3 birbirine yapisik degildi ama Şişeden alirken hafif sallayarak daha rahat geliyordu elime..hamile olmasam sorun değilde bebek için endiselendim..simdi bu yeni aldigim cok rahat geliyor elime dolapta bekletiyorum
kavgayı kaybetmememn lazım canım,,,sen çevrene değil çevren sana uymalı yada karışmayacak duruma gelmemli bunun içinde sabırlı olup yemeyeye devam edecksin
Kolay gelsin.Yediğin zararlılar, löp löp et olsun. Yasak birşey yemezsen bol leptin olsun.
Bizimle paylaşmalısınki böyle şeyelri en azından sana dualarımızla destekçi olabilelim canım.Bizi üzmemek ne demek hem tama üzülüyoruz ama seni görmemek haber alamamk daha çok üzüyor bizi.Sakın muz yerine hurma yemeyide unutma hurma rahim kaslarını kuvvetlendirirmiş doğumdan sonrada rahmin çabuk toparlenmasını ve süt için en iyi besin kaynağı bol calsiyom magnezyum ve protein içeren seçilmiş meyvelerden biri.
Hepinize merhabalar
En son buraya yazdigimda agrilarimdan bahsetmistim.doktorumu aradim ve muayeneye gittim...benim ağrılar sebepsiz değilmiş erken doğum riskim varmış ve kasılmalar başlamış : ((( doktorum henüz çok erken daha 31 haftalik en azindan 35-36 haftalik olsa kendini kurtarir bebek dedi..istirahat verdi, magnezyum verdi her sey yasakbunun uzerine küçük oğlum sanki hissetmis gibi inanilmaz huysuz gunlerdir gece uyumuyor saatlerce uyanik kalmak istiyor..eşim de ben de zombi gibi dolasiyoruz ortalikta...gelen giden yardim eden de yok sagolsunlar...böyle hamile ve depresif bu şekilde geçirmeye çalışıyorum gunlerimi....
dua edin arkadaslar inşallah erkenden gelmeye kalkmasın bebiş..daha yardimci da bulamadim maşallah asgari ücret istiyorlar. offf canim sıkkın neyse bana müsade...
Doğum kolaylaştırıcı etkisini biliyorumda oda şu yüzden rahim kasları daha kuvvetli hale geldiği içn hurma yemekten ,daha kolay doğum yapılırmış.Neyse ben yanlış birşey yapmana meyal vermeyeyim ama ben hamileliğim boyunca 10 kilo hurma yemişimdir heralde doğumdan sonrada bebeği emzirdiğim müddetçe yedim doktor ne yiyiyorsan artık yeme sütün çok besliyor bunu persentıl tablosunun en üst sınırındaydı hep.Ama herkesin vücudu farklı tepkiler verir yiyerek kendini gözlemle.Benim arkadaşımada hamileliğinde çiğ sebze ve yeşillik yasaktı.DEdiğin gibi en iyisi dr. sor.aklımız sende he iyi dinlen mengmeng dediği gibi yakın olsak yardıma gelirdikte maalesef.Allah yar ve yardımcın olsun güzel anne.Evet canim dua istemek için yazdim zaten..kulun kula duasi makbulmus ki biz burada aylardır ne sıkıntılarımızı birlikte destekle ve dua ile atlattık..birazda sizden kuvvet almak için yazdim ; (
Canim hurmayi çok bol tuketmek rahim kasılmalarini arttirir ve erken doguma neden olur diye biliyorum. .hatta son ay hamilelere hurma yemeleri soylenir ki rahat ve kolay dogum olması için... gecen yil gelen hurmalar hala buzlugumda .aylardir arada çıkarıp yedim abartmadan. .simdi korkuyorum..iki renkli hurmadan siparis etmiştik hacca gidenlere doguma kadar yememeyi düşünüyordum...bilemedim ne yapsam haftaya dr'uma sorayim bari
Öncelikle topiğimizeMerhabalar, bu sayfayi daha once nasil bulamadim, hayret ediyorum. Karataya inananlardanim ben de. Babam ve amcamdan biliyorum. Gunde 2 ogun yiyorlar ve tas gibiler. :) 6 ogunluk diyetler hic bana gore degil, disari cikmak bile sorun oluyor.
Ben 1,60 boyunda 65 kiloyum. 15 kilo fazlam var. Aslinda tarti su an 63,5 gosteriyor ama inanmiyorum. :) ben de size katilmak istiyorum ama sayfalarin hepsini okumamin imkani yok. Sabirli bir arkadas bana kahvalti ve aksam yemegi ornegi verebilir mi? Kurtulmak istiyorum kilolarimdan. 26 yasindayim ve zayiflayip hamile kalmak istiyorum. Bu kilonun ustune hamile kalirsam disari cikacak ozguvenim bile olmayacak. Yardimlarinizi bekliyorum.
Canim benim, cok tesekkur ederim ya. O kadar sevindim ki... bu iyiligini unutmayacagim. :)Öncelikle topiğimize
Eki Görüntüle 1248417
Sana menü örneklerini resimleriyle atıyorum canım.Alttaki resim bizim kkk dedeiğimiz menü;
Eki Görüntüle 1248420
Diğer resimler ise karatay yemekleri istediğni yap ye;
Eki Görüntüle 1248421
Eki Görüntüle 1248422
Eki Görüntüle 1248423
Eki Görüntüle 1248424
Eki Görüntüle 1248425
Eki Görüntüle 1248426
Eki Görüntüle 1248428
o benden de iyiymişkaratayı dinliyorum tvden, yılda 1 kere 1 dilim baklava yiyormuş yaşasın
o benden de iyiymişben 17 aydır yemedim daha,,,
geçen sene bayramlarda 1 dilime izin verdi ama ben yemedim çünki hala verilecek kg larım vardı direncimi bozmak istemedim