kavgayı kaybetmememn lazım canım,,,sen çevrene değil çevren sana uymalı yada karışmayacak duruma gelmemli bunun içinde sabırlı olup yemeyeye devam edecksinarkadaslar, bugun cok hurmetkar ve misafir seven biraz da ondan ye olmadi bundan da ye diye israrci sevgili arkasima kahvaltiya gidiyorum. karataya basladigimdan beri hep bir bahane buluyordum ama baska bahanem kalmadi.hadi allah yardimcim olsun kavga dovus olmadan eve gelirsem ne guzel
arkadaslar, bugun cok hurmetkar ve misafir seven biraz da ondan ye olmadi bundan da ye diye israrci sevgili arkasima kahvaltiya gidiyorum. karataya basladigimdan beri hep bir bahane buluyordum ama baska bahanem kalmadi.hadi allah yardimcim olsun kavga dovus olmadan eve gelirsem ne guzel
Yap o zaman sende ay valla ben kendi aklımada düşürdüm şimdi.ben eskiden cok yapardim aklima dusurdun. bol acili ve ekisli olurdu benimki..
Evet abla belli olacak sanki biraz verdim gibi bir hafif hissediyorum kendimi.vay vay vay kk seraym a neler yapmış....
sporu da yaparmış sevsinler seni,,,,bakalım pazartes,i ak kara belli olacak
canım ben normalde ef a s 1200 kullanıyorum balık jelatini,,,geçen hafta sağlıklı yaşıyoruz biryerle yarı fiatına anlaştı çoğumuz oradan aldık ama kampanya bitti,,,,bizi takip edersen kampanya oldukça haber veriyoruz,,,
Yapmadım valla itt ler çok kalabalıktı zaten ninübüse bindik bizde annemle çok esiyordu haliç sırtım çok rüzgar aldı üşütmezsem çok sevinicem valla.İş saatinde kalabalık yapmayın, sinirleniyorum iş saatinde gezmelerde olanlara. Boşuna sıkışıklık yapıyorlar.
güle güle kullan canım afiyetleÇıtırcıklar ben gelldiim. 5 kilo tuz 3 liradan bir tanede 20 lirdan tuz lambası aldım kalabalık deildi kedicim ama haftasonu nasıl olur bilmem.
Yap o zaman sende ay valla ben kendi aklımada düşürdüm şimdi.
Evet abla belli olacak sanki biraz verdim gibi bir hafif hissediyorum kendimi.
soğan küründen olmasınEve geldim, 8'e doğru. Makarna ve 1 dilim mozaik pasta. Çekirdek yedim. Bu aralar bana birşeyler oluyor, canım çekmezdi önceden, çekse de yemezdim.
Olabilir, şeker varya onda da.soğan küründen olmasın
evet.....karatay hocaya şeker yemiyorsunuz vücut ihtiyacını nasıl karşılıyor diye sordular oda en çok şeker kuru soğan da var bunu kimse bilmez dedi...Olabilir, şeker varya onda da.
2 kaşıktan sonra nasıl daha yemiyorsun maşallah, bana 2 kaşık kesinlikle yetmez.sabah...09.00.....kkk
akşam ...18.oo..tavuksulu tarhana ...2 kasık siyez bulguru, az salata ve yoğurt
spor...koşturmaca yorulmaca
Bizde annemle en ucuz 5 olur diyorduk ama 3 lirayı görünce çok sevindik kristal kaya tuzu ister büyük parçalanmamış ister turşuluk boy istersende taş değirmende gözünün önünde öğütüp veriyorlar ben 2 kilosunu öğüttürüp aldım keşke taşıyabilseydikte daha fazla alsaydık.Kilosu 20 liradan mineralli pembe olan tuz varya ondanda getirmişler o irydi parçalayamazdık ufağını getirmemişler benim gözüm ondada kaldı valla.güle güle kullan canım afiyetle
tuz kaya tuzumu ,,,kristal kaya tuzumu ...kristalse çok uucuz pazarda 15 tl kg su, internette 8 e yakın
Sağol canım sanada günaydın iyi haftasonları gerçi sevdiklerinin yanındasın ilaç gibi gelirler sana şimdi onlar.Ee ben yerimde sayayım senin kilolar 1 er 1er gidiyor valla.SüpersinGunaydin. Herkes iyidir umarim. Adapazari'ndayim. Kardesim ve yegenim benle beraber dondu. Yogun bir hafta gecirdim.
Omega 3 siparisim hala gelmedi. 2 kez aradim duzgun bir yanit da alamadim. Bakalim gelecek mi?
Herkese iyi haftasonlari.
Not: hic bozmadim, uygulama tam gaz devam. Yalniz canim yemek istemedigi icin aksamlari bazen yogurt ve kefirle gecistirdim. Bir sefer de lahmacun yedim bol yesillikli.
vay vay vay kk seraym a neler yapmış....
sporu da yaparmış sevsinler seni,,,,bakalım pazartes,i ak kara belli olacak
canım ben normalde ef a s 1200 kullanıyorum balık jelatini,,,geçen hafta sağlıklı yaşıyoruz biryerle yarı fiatına anlaştı çoğumuz oradan aldık ama kampanya bitti,,,,bizi takip edersen kampanya oldukça haber veriyoruz,,,
kuru soganda mı yemiyekevet.....karatay hocaya şeker yemiyorsunuz vücut ihtiyacını nasıl karşılıyor diye sordular oda en çok şeker kuru soğan da var bunu kimse bilmez dedi...
Hepinize merhabalar
En son buraya yazdigimda agrilarimdan bahsetmistim.doktorumu aradim ve muayeneye gittim...benim ağrılar sebepsiz değilmiş erken doğum riskim varmış ve kasılmalar başlamış : ((( doktorum henüz çok erken daha 31 haftalik en azindan 35-36 haftalik olsa kendini kurtarir bebek dedi..istirahat verdi, magnezyum verdi her sey yasakbunun uzerine küçük oğlum sanki hissetmis gibi inanilmaz huysuz gunlerdir gece uyumuyor saatlerce uyanik kalmak istiyor..eşim de ben de zombi gibi dolasiyoruz ortalikta...gelen giden yardim eden de yok sagolsunlar...böyle hamile ve depresif bu şekilde geçirmeye çalışıyorum gunlerimi....
dua edin arkadaslar inşallah erkenden gelmeye kalkmasın bebiş..daha yardimci da bulamadim maşallah asgari ücret istiyorlar. offf canim sıkkın neyse bana müsade...