- 30 Nisan 2009
- 8.926
- 5.083
fazla kilom olduğu için yememeye çalışıyorum senin gibi olsam bende 1 tabak yerim kediciğim2 kaşıktan sonra nasıl daha yemiyorsun maşallah, bana 2 kaşık kesinlikle yetmez. Bulguru, kaşık kaşık götürürüm.
benimde hala gelmedi 2 kere aradım ellerinde yokmuş gelince göndereceğiz dediler 3 gün bekledim yine yok yine aradım hala gelmedi dediler ,,,nasıl oluyor bnim tavsiye ettiğim arkadaşlar benden sonra sipariş veriyor onlarınkiler geliyor benimki yok dedim onlarda hayret ettiler,,,ilk siparişi size göndereceğiz dediler ama hala yokGunaydin. Herkes iyidir umarim. Adapazari'ndayim. Kardesim ve yegenim benle beraber dondu. Yogun bir hafta gecirdim.
Omega 3 siparisim hala gelmedi. 2 kez aradim duzgun bir yanit da alamadim. Bakalim gelecek mi?
.
önce sopanı atayım sonra devam edeyimBizde annemle en ucuz 5 olur diyorduk ama 3 lirayı görünce çok sevindik kristal kaya tuzu ister büyük parçalanmamış ister turşuluk boy istersende taş değirmende gözünün önünde öğütüp veriyorlar ben 2 kilosunu öğüttürüp aldım keşke taşıyabilseydikte daha fazla alsaydık.Kilosu 20 liradan mineralli pembe olan tuz varya ondanda getirmişler o irydi parçalayamazdık ufağını getirmemişler benim gözüm ondada kaldı valla.
kına gecesindede 9 gibi kuruyemişleri verdiler bende yedim valla soslu olanları pek ellemedim görümceme verdim ama yedim abla.
Eki Görüntüle 1248103
bahane yok bundan sonra yanında kuruyemiş taşıman gerekir çocuklara dikkat ediyorsun kendine dikkat etmiyorsun tam sopalıksın haaa...
benim aldığım tuz kristal kaya tuzu 84 mineralli o turşuya konmaz,,,tursu tuzu başka kolay eriyen tuzdur.....o pembe tuzlar barut artıklı tuzlar sakın alma onun yerine benim aldığım tuzdan al çankırıda 8 liraya yakın kg su oda 84 mineralli pembede ama pembe yurtdışından geldiği için yani hima laya olduğu için orada 30 kurusa çıkıyor burada 30 liraya satılıyor....aradakiler kazanıyor onun için kendi tuzumuzdan almalıyız hem barut artığı yok mağarada kayaların arasındaki damardan çıktığı için barut olmuyor da
karatayı dinliyorum tvden, yılda 1 kere 1 dilim baklava yiyormuş yaşasın