Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

2 kaşıktan sonra nasıl daha yemiyorsun maşallah, bana 2 kaşık kesinlikle yetmez. :KK48: Bulguru, kaşık kaşık götürürüm.
fazla kilom olduğu için yememeye çalışıyorum senin gibi olsam bende 1 tabak yerim kediciğim
Gunaydin. Herkes iyidir umarim. Adapazari'ndayim. Kardesim ve yegenim benle beraber dondu. Yogun bir hafta gecirdim.

Omega 3 siparisim hala gelmedi. 2 kez aradim duzgun bir yanit da alamadim. Bakalim gelecek mi?
.
benimde hala gelmedi 2 kere aradım ellerinde yokmuş gelince göndereceğiz dediler 3 gün bekledim yine yok yine aradım hala gelmedi dediler ,,,nasıl oluyor bnim tavsiye ettiğim arkadaşlar benden sonra sipariş veriyor onlarınkiler geliyor benimki yok dedim onlarda hayret ettiler,,,ilk siparişi size göndereceğiz dediler ama hala yok

Bizde annemle en ucuz 5 olur diyorduk ama 3 lirayı görünce çok sevindik kristal kaya tuzu ister büyük parçalanmamış ister turşuluk boy istersende taş değirmende gözünün önünde öğütüp veriyorlar ben 2 kilosunu öğüttürüp aldım keşke taşıyabilseydikte daha fazla alsaydık.Kilosu 20 liradan mineralli pembe olan tuz varya ondanda getirmişler o irydi parçalayamazdık ufağını getirmemişler benim gözüm ondada kaldı valla.

kına gecesindede 9 gibi kuruyemişleri verdiler bende yedim valla soslu olanları pek ellemedim görümceme verdim ama yedim abla.

Eki Görüntüle 1248103
önce sopanı atayım sonra devam edeyim:KK67:

bahane yok bundan sonra yanında kuruyemiş taşıman gerekir çocuklara dikkat ediyorsun kendine dikkat etmiyorsun tam sopalıksın haaa...

benim aldığım tuz kristal kaya tuzu 84 mineralli o turşuya konmaz,,,tursu tuzu başka kolay eriyen tuzdur.....o pembe tuzlar barut artıklı tuzlar sakın alma onun yerine benim aldığım tuzdan al çankırıda 8 liraya yakın kg su oda 84 mineralli pembede ama pembe yurtdışından geldiği için yani hima laya olduğu için orada 30 kurusa çıkıyor burada 30 liraya satılıyor....aradakiler kazanıyor onun için kendi tuzumuzdan almalıyız hem barut artığı yok mağarada kayaların arasındaki damardan çıktığı için barut olmuyor da
karatayı dinliyorum tvden, yılda 1 kere 1 dilim baklava yiyormuş yaşasın :rolleyes::rolleyes: :-):-):-)

Hepinize merhabalar

En son buraya yazdigimda agrilarimdan bahsetmistim.doktorumu aradim ve muayeneye gittim...benim ağrılar sebepsiz değilmiş erken doğum riskim varmış ve kasılmalar başlamış : ((( doktorum henüz çok erken daha 31 haftalik en azindan 35-36 haftalik olsa kendini kurtarir bebek dedi..istirahat verdi, magnezyum verdi her sey yasak:KK43: bunun uzerine küçük oğlum sanki hissetmis gibi inanilmaz huysuz gunlerdir gece uyumuyor saatlerce uyanik kalmak istiyor..eşim de ben de zombi gibi dolasiyoruz ortalikta...gelen giden yardim eden de yok sagolsunlar...böyle hamile ve depresif bu şekilde geçirmeye çalışıyorum gunlerimi....

dua edin arkadaslar inşallah erkenden gelmeye kalkmasın bebiş..daha yardimci da bulamadim maşallah asgari ücret istiyorlar. offf canim sıkkın neyse bana müsade...
ay canım kıyamam sana inşallah erken gelmez,,,,hamileliğin boyunca hiç dinlenmedin ki normal ınsandan cok yoruldun ve vücut yoruldu,,,,,bende aynı duurmdaydım 7 ayda kasılmalar ve açılma başlamıştı doktor ya hastanede yatacaksın 2 ay yada tuvalet harıcı kalkmayacaksın dedı ...2 cocugum var hastanede yatama dedim,,,kalkmayacağına soz verırsen eve ızın verırıım dedım 20 senelik doktorumdu soz verdım....2-3 gun arkadaşlar ve görümce baktı sonra ızmır deki kızkardesım geldi 2 ay o baktı.....kasılma önleyıcı ılaclar verdı son hafta kes dogum başlasın dedi....yattım o kadar zorkı tuvalete kalkmamak ıcın sıvıyı bıle azaltmıştım .....son hafta ılacı kestım aşure ayıydı hem asuremı yapayım hem dolma sarayım sonrada doğuma gıderım dedim duramadım kalktım o gun hepsını yaptım komsular kızdılar olsun yapayım yarında doğururum bıktım yatmaktan dedim ve sabah agrı başladı 9 u 10 gece doğum yaptım ,,,kız kardeşim komsulara doğum yaptığımı soyleyınce dun s-aşure ve dolma yapacağım yarında doğum dedı dedıgı hersey yaptı demişler :) :) :)
Abla ben sanırım son aldığım solg.ar marka omega 3'ü bozulmuş olarak kullandım. Buzdolabinda muhafaza etmek gerekiyormus.esim büyük boyundan almıştı geç bitti ve oda sıcaklığında duruyordu..bi şey olmaz umarım
ben dolapta tutuyorum hep uzerında yazıyor okumayı unuttunuz galiba canım bişey olsa olurdu şimdiye takma kafana
kuru soganda mı yemiyek :KK43:

canım geçmiş olsun uslu dursun küçük prens sende yat dinlen bol bol evet evde çocuklarla zor sanırım yardım edende yook demişsin Rabbim yardımcı olsun dr dediği gibi en azından ciğer gelişimi için iğneye gerek kalmayacak haftayı doldursun yaramaz
her halukarda hiç korkma canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun ben 1kg la 7,5 aylık dogdum
kardeşim hastaneden çıktıgında kilo almış demişlerdi ve kilo almış hali 850grdi 6 aylık dogdu
şimdi maşallahımız var boylu poslu delikanlı oldu içini ferah tut yeter bence prensin bekleyecek vaktini canım. Arkadaşım 36 haftalık hamile ve onunda senin gibi erken sancıları başlamıştı açılma olmadığı için hala sancılarla idare ediyor 38 de buyuk ihtimalle doğum bekleniyor doktoru bol dinlenme süt ve muz demişti hem bebegin kilo alımının hızlanması içinmiş hemde muz erken doğumu tetikleyen krampları azaltıyormuş
kuru soğan serbest canım...bol bol dograyabılırsın...ben fasulyeye bol bol dogruyoum seker yerıne geçiyor...

selam herkese. pazar gunu bile cikamadim mutfaktan. birazdan kizimi ogle uykusuna yatirip dinlenmek istiyorum.

sabah: 2 yumurtali omlet, peynir, zeytin, salata, yarim c.b badem
aksam: balik, salata, yarim c.b badem olacak.

gul abla, benim baskulum eski tip baskullerdendi simdi hassas olanlardan aldim.fark 100 gr bile olsa gormek istiyorum. eskiye baskule gore kilo kaybim var ama yenisine gore gecen haftayla ayniyim. artik yeniye gore kilo bildirimi yapmam lazim degilmi?

karatayı dinliyorum tvden, yılda 1 kere 1 dilim baklava yiyormuş yaşasın :rolleyes::rolleyes: :-):-):-)

o benden de iyiymiş :KK48:ben 17 aydır yemedim daha,,,
geçen sene bayramlarda 1 dilime izin verdi ama ben yemedim çünki hala verilecek kg larım vardı direncimi bozmak istemedim

bayram yaklasiyor.baklavalar, diger tatlilar.... al sana bir sinav daha.

selam arkadaslar.

kavgaya devam...arkadas sagolsun donatmisti masayi ama YEMEDIM. kasarli omlet yapmisti ondan aldim peynir cesitlerinden aldim. arkadasim bu siralar kayinvalidesiyle sinandigi icin morali cok bozuktu cok israrci degildi vaktin cogu konusmakla gecti zaten iyiydi mutlu, umutlu ayrildik. aksamda mericmek corbasi, tavuk ve salata vardi. bu hafta hic spor yapamadim.

kedi cok guldum dua'na leptini aldim hehehe
helal sana
Merhabalar, bu sayfayi daha once nasil bulamadim, hayret ediyorum. Karataya inananlardanim ben de. Babam ve amcamdan biliyorum. Gunde 2 ogun yiyorlar ve tas gibiler. :) 6 ogunluk diyetler hic bana gore degil, disari cikmak bile sorun oluyor.
Ben 1,60 boyunda 65 kiloyum. 15 kilo fazlam var. Aslinda tarti su an 63,5 gosteriyor ama inanmiyorum. :) ben de size katilmak istiyorum ama sayfalarin hepsini okumamin imkani yok. Sabirli bir arkadas bana kahvalti ve aksam yemegi ornegi verebilir mi? Kurtulmak istiyorum kilolarimdan. 26 yasindayim ve zayiflayip hamile kalmak istiyorum. Bu kilonun ustune hamile kalirsam disari cikacak ozguvenim bile olmayacak. Yardimlarinizi bekliyorum.
aramıza hosgeldınız seraym gerekl,i bilgiyi vermıs buraya devamlı yazınki hatalarınızı söyleyelim sizde düzeltin
Canim benim, cok tesekkur ederim ya. O kadar sevindim ki... bu iyiligini unutmayacagim. :)
Bir sey daha sorayim, her hafta kilo bildirimi yapmam ve her gun ne yedigimi yazmam gerekiyor buraya degil mi?
evet gerekiyor canım
kilo verirken yiyince bi de moral bozukluğu oluyor motive düşüyor.
ablacım mydeniz cevap vermişti sağolsun sucuklu ceviz yenebilir diye, kilo verirken ne kadar miktarda yenebilir? 1 serçe parmağı mesela uygun mu? zaten çok sık yemem de aklımda olsun diye sorayım dedim..
uygun canım

selam herkese. pazar gunu bile cikamadim mutfaktan. birazdan kizimi ogle uykusuna yatirip dinlenmek istiyorum.

sabah: 2 yumurtali omlet, peynir, zeytin, salata, yarim c.b badem
aksam: balik, salata, yarim c.b badem olacak.

gul abla, benim baskulum eski tip baskullerdendi simdi hassas olanlardan aldim.fark 100 gr bile olsa gormek istiyorum. eskiye baskule gore kilo kaybim var ama yenisine gore gecen haftayla ayniyim. artik yeniye gore kilo bildirimi yapmam lazim degilmi?
yenisine göre başla canım ,,,

helal sana

aramıza hosgeldınız seraym gerekl,i bilgiyi vermıs buraya devamlı yazınki hatalarınızı söyleyelim sizde düzeltin

evet gerekiyor canım
uygun canım
Cok tesekkur ederim. Yarin basliyorum. Kilomu tartip yazacagim buraya. Ve rejim yapmayacagim hayatimi, yeme seklimi degistirecegim. Hayat bicimim olacak adeta. :)

Bende zayiflamak istiyorum yaa biktim artik kilolarimdan 150 boyunda 65 kiloyum kendime aynada bakinca dahada yiyesim geliyo ben sekerli gidalara dayanamiyorum yemeyince ellerim felan tittiyo diyetisyene gidecek maddi gucumde yok bide esim rahatsiz stresten kendimi iyice yemege veriyorum ya

Selam herkese.. beni hatirlayan var mi?? Ben geri geldim ve sabah kkk ile saglikli beslenmeye baslayacagim ins. Nedense ramazandan beri yine baslayamadim. Ama sagligim ve kilom kotuye gidiyor dur demem lazim kendime. Bir psikologami gitsem diye bile dusunuyorum. İradsiz olmk beni cok uzuyor. Beynim ve nefsim oyun oynuyor bana biri sunuda ye bunuda ye diyor digeri yapma diyor ama psikolojik larak cok gergin oldugumdan dolayi nefsim agir basiyor. Bilmiyorum oylesine yaziyorum beni anlayan olurmu olmaz mi ama aklim her an yemekte ve soyle bi psikoloji yasadim hazirandan beri karatayda bunu yiyemem simdi yiyeyim gibi.. tabi bunun sonu yok. Mideyi tika basa doldurup kendne eziyet eden var mi aceba baska.

66666666.jpg

Selam herkese.. beni hatirlayan var mi?? Ben geri geldim ve sabah kkk ile saglikli beslenmeye baslayacagim ins. Nedense ramazandan beri yine baslayamadim. Ama sagligim ve kilom kotuye gidiyor dur demem lazim kendime. Bir psikologami gitsem diye bile dusunuyorum. İradsiz olmk beni cok uzuyor. Beynim ve nefsim oyun oynuyor bana biri sunuda ye bunuda ye diyor digeri yapma diyor ama psikolojik larak cok gergin oldugumdan dolayi nefsim agir basiyor. Bilmiyorum oylesine yaziyorum beni anlayan olurmu olmaz mi ama aklim her an yemekte ve soyle bi psikoloji yasadim hazirandan beri karatayda bunu yiyemem simdi yiyeyim gibi.. tabi bunun sonu yok. Mideyi tika basa doldurup kendne eziyet eden var mi aceba baska.
tekrar hoşgeldin canım
ben hatırlıyorum tabiiki,,,canım sen daha önce kitabları okumuşmuydun hatırlamıyorum ama onları okuyup sağlığımıza ne kadar zarar verdiğimizi anlayınca dur demek daha kolay oluyor birde buradan kppmayıp kendini sorumlu hissetmen da kçamağı azaltıyor ve motivasyonda artıyor,,,,hepimizin kg lardan dolayı psikolojisi bozulmuştu çok şükür veriyoruz fazlalıklar ve sağımızda solumuzda toplanan yağlar gidince psikolojimizde düzelmeye başlıyor ....
Günaydın.

Kilom sabit.

İyi haftalar.
günaydın canım
sana da iyi haftalar

sagol ablam acele cvp icin :KK36::KK36::KK36:
bi ara girdim iyi denk gelmişim:KK48:
Bende zayiflamak istiyorum yaa biktim artik kilolarimdan 150 boyunda 65 kiloyum kendime aynada bakinca dahada yiyesim geliyo ben sekerli gidalara dayanamiyorum yemeyince ellerim felan tittiyo diyetisyene gidecek maddi gucumde yok bide esim rahatsiz stresten kendimi iyice yemege veriyorum ya
bende şekerli yiyeceklere özellikle tatlılara dayanamazdım yemeğe önce tatlıyla başlar yer kalırsa yemek yerdim, karataya başlamaya karar verdim ve 17 aydır bir dilim bile yemedim,,,önce kitaplarını en azından ilk kitabı okuyup beyne format atmak lazım ,,,karataya başlayınca doyana kadar yendiği için tatlıya ihtiyaç duyulmuyor , insülin direncini kırmak lazım önce....
kızlar iyi geceler diyip çıkıcam tv den girdimde yazıyorum öptüm sizi iyi uykular bütün karatay çıtırcıklarınaEn Büyük KK:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
:KK48::KK48::KK48:bende pc dolu olunca tv den leslie yi açıp yapıyordum koca ekran leslinin ekibiyle yapıyor gibi oluyordu...

X