Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

arkadaslar, bugun cok hurmetkar ve misafir seven biraz da ondan ye olmadi bundan da ye diye israrci sevgili arkasima kahvaltiya gidiyorum. karataya basladigimdan beri hep bir bahane buluyordum ama baska bahanem kalmadi.hadi allah yardimcim olsun kavga dovus olmadan eve gelirsem ne guzel:KK48:
kavgayı kaybetmememn lazım canım,,,sen çevrene değil çevren sana uymalı yada karışmayacak duruma gelmemli bunun içinde sabırlı olup yemeyeye devam edecksin

arkadaslar, bugun cok hurmetkar ve misafir seven biraz da ondan ye olmadi bundan da ye diye israrci sevgili arkasima kahvaltiya gidiyorum. karataya basladigimdan beri hep bir bahane buluyordum ama baska bahanem kalmadi.hadi allah yardimcim olsun kavga dovus olmadan eve gelirsem ne guzel:KK48:

Kolay gelsin. :KK48::KK48::KK48: Yediğin zararlılar, löp löp et olsun. Yasak birşey yemezsen bol leptin olsun. :rolleyes::rolleyes:

Kızlaarrr bir cumanında sonuna geldik
Cumartrside yarım gün olmasa da oglusumla vakit gecirsem :KK43:

Sabah:
Domates
Salatalık
Dört zeytin
Ortalama bir ceviz, bestane cig badem
Sütaş eski kaşar iki parmak kadar (tuzluydu)
Bir yumurta zeytinyagında

Ögle
Merrcimek corbası

İki bardak yeşilcay içtim sabah öglene kadar

Ve suan acıkmıd gibiyim
Eve gidip bişeylere saldırmaktan korkuyorumm

Ne yıycem :KK43:(

Çıtırcıklar ben gelldiim. 5 kilo tuz 3 liradan bir tanede 20 lirdan tuz lambası aldım kalabalık deildi kedicim ama haftasonu nasıl olur bilmem.

ben eskiden cok yapardim aklima dusurdun. bol acili ve ekisli olurdu benimki..
Yap o zaman sende ay valla ben kendi aklımada düşürdüm şimdi.
vay vay vay kk seraym a neler yapmış....
sporu da yaparmış sevsinler seni,,,,bakalım pazartes,i ak kara belli olacak
canım ben normalde ef a s 1200 kullanıyorum balık jelatini,,,geçen hafta sağlıklı yaşıyoruz biryerle yarı fiatına anlaştı çoğumuz oradan aldık ama kampanya bitti,,,,bizi takip edersen kampanya oldukça haber veriyoruz,,,
Evet abla belli olacak sanki biraz verdim gibi bir hafif hissediyorum kendimi.

Çıtırcıklar ben gelldiim. 5 kilo tuz 3 liradan bir tanede 20 lirdan tuz lambası aldım kalabalık deildi kedicim ama haftasonu nasıl olur bilmem.

Yap o zaman sende ay valla ben kendi aklımada düşürdüm şimdi.

Evet abla belli olacak sanki biraz verdim gibi bir hafif hissediyorum kendimi.
güle güle kullan canım afiyetle

tuz kaya tuzumu ,,,kristal kaya tuzumu ...kristalse çok uucuz pazarda 15 tl kg su, internette 8 e yakın

Gunaydin. Herkes iyidir umarim. Adapazari'ndayim. Kardesim ve yegenim benle beraber dondu. Yogun bir hafta gecirdim.

Omega 3 siparisim hala gelmedi. 2 kez aradim duzgun bir yanit da alamadim. Bakalim gelecek mi?

Herkese iyi haftasonlari.

Not: hic bozmadim, uygulama tam gaz devam. Yalniz canim yemek istemedigi icin aksamlari bazen yogurt ve kefirle gecistirdim. Bir sefer de lahmacun yedim bol yesillikli.

79251_gunaydin_mesajlari_komik.gif

güle güle kullan canım afiyetle

tuz kaya tuzumu ,,,kristal kaya tuzumu ...kristalse çok uucuz pazarda 15 tl kg su, internette 8 e yakın
Bizde annemle en ucuz 5 olur diyorduk ama 3 lirayı görünce çok sevindik kristal kaya tuzu ister büyük parçalanmamış ister turşuluk boy istersende taş değirmende gözünün önünde öğütüp veriyorlar ben 2 kilosunu öğüttürüp aldım keşke taşıyabilseydikte daha fazla alsaydık.Kilosu 20 liradan mineralli pembe olan tuz varya ondanda getirmişler o irydi parçalayamazdık ufağını getirmemişler benim gözüm ondada kaldı valla.

Gunaydin. Herkes iyidir umarim. Adapazari'ndayim. Kardesim ve yegenim benle beraber dondu. Yogun bir hafta gecirdim.

Omega 3 siparisim hala gelmedi. 2 kez aradim duzgun bir yanit da alamadim. Bakalim gelecek mi?

Herkese iyi haftasonlari.

Not: hic bozmadim, uygulama tam gaz devam. Yalniz canim yemek istemedigi icin aksamlari bazen yogurt ve kefirle gecistirdim. Bir sefer de lahmacun yedim bol yesillikli.
Sağol canım sanada günaydın iyi haftasonları gerçi sevdiklerinin yanındasın ilaç gibi gelirler sana şimdi onlar.Ee ben yerimde sayayım senin kilolar 1 er 1er gidiyor valla.Süpersin

Dün akşamki menüm kına gecesindeki kuruyemişler ve yanınada soda aldırdım meyve suyunuda içmeyeyim bari dedim.Sabahki menüm hala yemedim ilk buraya girdim ne yiyeceğimide bilmiyorum açolçası yemesm bile olur eşim giderken işe uykusu var diye ona kahve yapmıştım canım çekti kendimede tarçınlısını yaptım şu an hala canım hiç bir şey istemiyor.

Dün tam bir koşuştumacaydı valla tuz almaktan geldim eşim aradı işten gelirken marketin önüne gel alışverişe çıkalım diye tam markette görümcem aradı köylülerinin kına gecesi varmış ona gidelim diye marketten döndüm ayakkabıyla başörtümü değişririp doğru kına gecesine tabi yemek yameye hiç vaktim olmadı kına gecesindede 9 gibi kuruyemişleri verdiler bende yedim valla soslu olanları pek ellemedim görümceme verdim ama yedim abla.

68516071_1293645482_black_cats3.gif

Hepinize merhabalar

En son buraya yazdigimda agrilarimdan bahsetmistim.doktorumu aradim ve muayeneye gittim...benim ağrılar sebepsiz değilmiş erken doğum riskim varmış ve kasılmalar başlamış : ((( doktorum henüz çok erken daha 31 haftalik en azindan 35-36 haftalik olsa kendini kurtarir bebek dedi..istirahat verdi, magnezyum verdi her sey yasak:KK43: bunun uzerine küçük oğlum sanki hissetmis gibi inanilmaz huysuz gunlerdir gece uyumuyor saatlerce uyanik kalmak istiyor..eşim de ben de zombi gibi dolasiyoruz ortalikta...gelen giden yardim eden de yok sagolsunlar...böyle hamile ve depresif bu şekilde geçirmeye çalışıyorum gunlerimi....

dua edin arkadaslar inşallah erkenden gelmeye kalkmasın bebiş..daha yardimci da bulamadim maşallah asgari ücret istiyorlar. offf canim sıkkın neyse bana müsade...

vay vay vay kk seraym a neler yapmış....
sporu da yaparmış sevsinler seni,,,,bakalım pazartes,i ak kara belli olacak
canım ben normalde ef a s 1200 kullanıyorum balık jelatini,,,geçen hafta sağlıklı yaşıyoruz biryerle yarı fiatına anlaştı çoğumuz oradan aldık ama kampanya bitti,,,,bizi takip edersen kampanya oldukça haber veriyoruz,,,

Abla ben sanırım son aldığım solg.ar marka omega 3'ü bozulmuş olarak kullandım. Buzdolabinda muhafaza etmek gerekiyormus.esim büyük boyundan almıştı geç bitti ve oda sıcaklığında duruyordu..bi şey olmaz umarım

Mydenizz canım dinlenmeye çalış endişe etme inşallah bekler bebiş, 2 çocuk daha var nasıl dinleneyim diyeceksin birileri gelse yardıma çok iyi olur aslında..inşallah kafana uygun çok iyi bir bakıcı bulursun en kısa zamanda
Benim hacılar ulaştılar çokşükür işleri yolunda eşim döndü biz de Ekim 1 de gideceğiz kısmetse..
Bri sorum olacaktı şeker ilavesiz cevizli sucuk çok az olmak kaydıyla yenebiliyordu değilmi? Memleketten grldi dün 1 küçük parmak kadar yedim ama içime sinmedi sorayım dedim

evet.....karatay hocaya şeker yemiyorsunuz vücut ihtiyacını nasıl karşılıyor diye sordular oda en çok şeker kuru soğan da var bunu kimse bilmez dedi...
kuru soganda mı yemiyek :KK43:
Hepinize merhabalar

En son buraya yazdigimda agrilarimdan bahsetmistim.doktorumu aradim ve muayeneye gittim...benim ağrılar sebepsiz değilmiş erken doğum riskim varmış ve kasılmalar başlamış : ((( doktorum henüz çok erken daha 31 haftalik en azindan 35-36 haftalik olsa kendini kurtarir bebek dedi..istirahat verdi, magnezyum verdi her sey yasak:KK43: bunun uzerine küçük oğlum sanki hissetmis gibi inanilmaz huysuz gunlerdir gece uyumuyor saatlerce uyanik kalmak istiyor..eşim de ben de zombi gibi dolasiyoruz ortalikta...gelen giden yardim eden de yok sagolsunlar...böyle hamile ve depresif bu şekilde geçirmeye çalışıyorum gunlerimi....

dua edin arkadaslar inşallah erkenden gelmeye kalkmasın bebiş..daha yardimci da bulamadim maşallah asgari ücret istiyorlar. offf canim sıkkın neyse bana müsade...

canım geçmiş olsun uslu dursun küçük prens sende yat dinlen bol bol evet evde çocuklarla zor sanırım yardım edende yook demişsin Rabbim yardımcı olsun dr dediği gibi en azından ciğer gelişimi için iğneye gerek kalmayacak haftayı doldursun yaramaz
her halukarda hiç korkma canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun ben 1kg la 7,5 aylık dogdum
kardeşim hastaneden çıktıgında kilo almış demişlerdi ve kilo almış hali 850grdi 6 aylık dogdu
şimdi maşallahımız var boylu poslu delikanlı oldu içini ferah tut yeter bence prensin bekleyecek vaktini canım. Arkadaşım 36 haftalık hamile ve onunda senin gibi erken sancıları başlamıştı açılma olmadığı için hala sancılarla idare ediyor 38 de buyuk ihtimalle doğum bekleniyor doktoru bol dinlenme süt ve muz demişti hem bebegin kilo alımının hızlanması içinmiş hemde muz erken doğumu tetikleyen krampları azaltıyormuş

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar ben geldim :KK49:
eşim yıllık izninin bir kısmında memlekete gitti kalan kısmında da evde benimleydi malum bana hala birçok yasak devam :KK51: Rabbim neylerse güzel eyler deyip katlanıyoruz
tabi eşim evde olunca sıkıntılı oldu buralara uğramak o evdeykende halledilmesi gereken boya vs o işleri yaptık
bugun itibariyle Karataya geri döndüm kaçıncı dönüş orası karışık :KK23: bir karatay katili olarak Canan hoca beni zopayla kovalasa yeridir:mad:
sizler nasılsınız umraırm herkes iyidir
kedi gene götürmüşsün mozaikleri :KK12:

X