- 29 Ağustos 2013
- 678
- 1.197
Tünaydın kızlar ben geelldiim.Gül abla beni kk dan 1 günlüğüne ihraç etmişlerdi dün öğlene doğru açıldı bende öğlende kalktım sabah kalktım baktım gene açılmamış bende kkk ve öncesi biraz spor yaptım mekik falan çektim sonra tekrar yattımarkadaş aradı ona gittim yemek yapıp hemen çıktım 8 e kadarda ordaydım ona sadece kısır yap dedeim kısır yedim bir tabak akşamda geç geldiğim için bir tabak yoğur ve 2-3 ceviz yedim.Tam yedim kaynımlar geldi onlarda 12 de gitti.tam girdim kk ya yazayım dedim eşim çanak antene türksat 4 a ayarı yapmaya kalkıştı internetten bakaraktan bende kızdım gittim yattım sanki ne lazımsa zaten digi....türk kendi ayarlamış yok benimki işini sağlama alcakya ya özel uydu olmazsa tekrar uğraşmayalımmış .Geçmişi okudum alıntı yapacaklarım vardıda eskiyi kurcalamayım dedim.Sabah kkk mı yaptım bol sucuk koydum bu sefer ne yapıcam abla ben ya yumurtayı artık içim kaldırmıyor.Akşama kadar sucuk ağzımdan burnumdan gelecek ama .
He istanbulda oturan çıtır arkadaşlarım, özellikle kedi;feshanede çankırı günleri varmış annem dün akşam aradı söyledi tuz almaya gidelim dedi bende afişi görmüştüm ama annem zeki kadındır vesselem afişi görmüş hemen aklına tuz gelmiş biz annemle 2 de tuz almaya gidicez feshaneye.İmşaallah başka şeylere saldırmam.İlgilenen varsa uyguna satıyorlardır orda şimdi ben bir duyurayım dedim.
He istanbulda oturan çıtır arkadaşlarım, özellikle kedi;feshanede çankırı günleri varmış annem dün akşam aradı söyledi tuz almaya gidelim dedi bende afişi görmüştüm ama annem zeki kadındır vesselem afişi görmüş hemen aklına tuz gelmiş biz annemle 2 de tuz almaya gidicez feshaneye.İmşaallah başka şeylere saldırmam.İlgilenen varsa uyguna satıyorlardır orda şimdi ben bir duyurayım dedim.