Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ablacım yok brn de gideceğim inşallah çokşükür izin çıktı.. Ama sadece hac zamanı gidip geleceğim 5-6 gün.. Çok mutluyum o konuda, sefir gidebilirsin deyince biletlere bak bulamayabilirsin dedi son havayolundan son bileti ben aldım kısmet : )

ne kadar sürede iyi geldi insilün direncinize
cok diyet denedim olmuyor olmuyor

bende de hipotroid, insilun direnci var cok hizli olmasa bile kilo verebiliyorum karatayla. cok fazla farkli diyet denemek metabolizmayi bozuyor hatta tiroid en cok bundan etkileniyor. ben de uc gun diyeti, bes gun diyeti, tavuk diyeti,elma- armut diyeti derken piyasada ne var ne yok denemistim ardindan tiroid problemim cikti karatay; bir diyete baslayip ardindan devam ettirilebilecek bir beslenme tarzi, bir de yasaklilar disinda herseyden doyana kadar yemekte diger guzelligi yeter ki tam uygulayin. pko yu da saracoglunun sogan kuruyle halletmistim. allah kolaylik versin. sabah kahvaltisi icin pufboregi ve gul ablanin fikirleri guzel bence

Kilo cizelgesi oluyordu ya altta.onlar kalkti mi yoksa ben telefondan giriyorum diye mi gormuyorum?

canim onlar kalkmiyorda arada bir gidip geliyorlar sanki bende de oyle sabah var aksam yok:)

ne guzel allah simdiden kabul etsin hepinizin ibadetini. allah bana da nasip etsin..

iyi gecelr citirciklar. bugun kizimi krese biraktim sonra kayinvalidem gittim kislik hazirliklarina yardim ettim. aksam gelebildim eve. yemegi hazirla, kizimi uyut derken totom daha yeni yer gordu. haftaya da almanyadan cok sevdigim bir arkadasim gelecek bir haftaligina heyecan basmaya basladi beni simdiden malum gurbet ellerde olunca gelen giden az oluyor
bugun sabah: menemen, peynir,ceviz yedim
ogle: yogurt ceviz
aksam: kurufasulye, bol salata
spor yine yok

günaydın kızlar;
sabah ;menemen
öğle ;yarım porsiyon patlıcan yemeği ,az çorba
ara;bir kase yoğurt,bir yumurta,
akşameşim yerken canım çekti) 4 5 tane patates kızartması :) çay
spor :Jillian level 1
şuan çok uykum var gözümü açamaıyorum

inş verebilirm , gercekten sıkıldım kilodan kıyafetlerimi özledim ne giysem yakısmıyor... oglusumla gezerken kilolu görünmekte istemiyorum :)
genç ve fit anne olmak istiyorum ben :):)

suana kadar cok süper hiç acıkma yok artı iyi hissediyorum kendimi

Son düzenleme:
ooooo çok sevindim canım süre az ama olsun değer....ne şanslısın son bilet kısmet olmuş
Gul abla kabizlik icin kitapta keten tohumu diyordu galiba
Denedin mi?
neler denemedim ki canım,,,3-5 gün iyi oluyor hemn alışıyor hop eskiye dönüş
Günaydın, gelirken kefir aldım. Küçük boy kalmamış, 1 lt. olandan aldım. Artık içer dururum.
canım ya kendin yapmayı denesen ne güzel olur

ne güzel bir sevinç gözünaydın olsun canım
bu saatten sonra gelen giden olmas sanirim. iyi geceler hepinize.
ben uyanıktım ama girmek aklıma gelmedi sabaha kadar debelleştim 2 dkk uyuyamadan geldim işe offff sinir oldum ya
günaydın canım
süper ...kkk leri açık açık ya<arsan hata varmı bakarız canım

günaydın canım

bu patates kızartması için
bi abla sopası ye bakalım bi daha 4-5 tanede olsa zararlı bişey yiyebilecekmisin

haklısın ablacım bu sopadan sonra fermuar çektim :) aslında eşime dayak atmak lazım karşımda patates amerikan salatası ketcap vs yiyor nasıl dayanıyorum anlatamam

sen onu bıktır zehir yiyorsun acıyorum sana ilerde zaralarını göreceksin ,,,sen yaşlanacaksın ben çıtır kalacağım diye kızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…