- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
Sağol canim inşallah dediğin gibi birini bulabilirim..küçük o kadar çok yoruyor ki bendeki huzursuzlugu hissetti sanırım agresif ve uykusuz bi hafta geçirdi...ben hamile değilmişim gibi davraniyordum kucagima aliyordum onu..şimdi almayinca o da hissettiMydenizz canım dinlenmeye çalış endişe etme inşallah bekler bebiş, 2 çocuk daha var nasıl dinleneyim diyeceksin birileri gelse yardıma çok iyi olur aslında..inşallah kafana uygun çok iyi bir bakıcı bulursun en kısa zamanda
Benim hacılar ulaştılar çokşükür işleri yolunda eşim döndü biz de Ekim 1 de gideceğiz kısmetse..
Bri sorum olacaktı şeker ilavesiz cevizli sucuk çok az olmak kaydıyla yenebiliyordu değilmi? Memleketten grldi dün 1 küçük parmak kadar yedim ama içime sinmedi sorayım dedim
Bu arada büyüklerinizin ve sizin haccinizi allah kabul etsin. Biliyor musun benim eşim de geçen sene haci oldu allah hepimize nasip etsin
cevizli sucuk verecek kilosu az olanlara ve koruma aşamasında olanlara arada serbest canim afiyet olsun
kuru soganda mı yemiyek
canım geçmiş olsun uslu dursun küçük prens sende yat dinlen bol bol evet evde çocuklarla zor sanırım yardım edende yook demişsin Rabbim yardımcı olsun dr dediği gibi en azından ciğer gelişimi için iğneye gerek kalmayacak haftayı doldursun yaramaz
her halukarda hiç korkma canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun ben 1kg la 7,5 aylık dogdum
kardeşim hastaneden çıktıgında kilo almış demişlerdi ve kilo almış hali 850grdi 6 aylık dogdu
şimdi maşallahımız var boylu poslu delikanlı oldu içini ferah tut yeter bence prensin bekleyecek vaktini canım. Arkadaşım 36 haftalık hamile ve onunda senin gibi erken sancıları başlamıştı açılma olmadığı için hala sancılarla idare ediyor 38 de buyuk ihtimalle doğum bekleniyor doktoru bol dinlenme süt ve muz demişti hem bebegin kilo alımının hızlanması içinmiş hemde muz erken doğumu tetikleyen krampları azaltıyormuş
Teşekkür ederim canim. .muz'da bi magnezyum kaynağı ya o yüzden vermiştir doktoru..yerli muz çıkmadı diye almiyorum uzun zamandir ne zaman çıkar ki..patates kaşar peyniri ve kavun buyuturmus bebisi zaten ben kavuna aseriyorum deliler gibi eşim kavun yetistiremiyor eve..yaninda yoğurt ve cevizle tavsiye ederim sanada...
Doktorum haftaya yine çağırdı her hafta nst ve rahim muayenesiyle geçecek geri kalan zamanimiz..Eğer rahimdeki sorun duzelmezse hastanede devam ederiz istirahate dedi
Kardesine de sana da maşallah bu arada..