Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kitabı okudum ama suan ne yemem lazım bi türlü kestiremiyorum .
bakalım yarın nasıl geciicek
bugun gerekli alısverişi yapayım baslıycam bakalım ..
bu beslenme seklşiyle kac günde kac kilo seklinde veriliyor
Evde ne varsa, makarna, pirinç, şehriye, patates, ekmek, tatlı dışında, onu yiyeceksin. Kendini çok kasmana gerek yok. Yasaklı olanları yemeyeceksin sadece. Yediklerini günlük yazarsan hatalarını düzeltiriz.
Kahvaltıda mutlaka yenilmesi gerekenleri de ilk sayfada yazıyor. Kilo verimi senin vücudunla ilgili, kimisi çok çabuk kilo verir, kimisi yavaş. Benim vereceğim kiloyla senin ki aynı olmaz.

Yaaa aklima geldi simdi sinir oldum
Hamileyken her gun bir avuc ceviz yiyordum ne guzel.sonra 4.ayda diyetisyene gittim.bana ceviz yeme.yagli oldugundan kilo yapar.zaten yumurta yiyorsun.omegayi alacagin kdr aliyorsun demisti.onun yuzunden yemedim.keske gitmeseydim offf.kendi dogum doktorum gonderdi ona bir de.ne diye gonderiyorki.onun soyledigi daha dogruydu oysa.bana tas devri kitabini al ona benzer beslen demisti.bi bakima karatay yapmış olcaktim.

gul_0663 gul_0663 ablacim bir sey daniscam
Ben kkk ile aksam yemegi arasinda sadece findik badem ceviz yiyorum. Yani soyle kkk da cerez tuketmiyorum.oglen yiyorum.kahvaltida 2 mandalina yiyorum.aksam da yemegimi yiyip bisi yemiyorum.emzirdigim icin sıkıntı olur mu?incir gunkurusu olayim yok.belki haftasonlari yerim.ihtiyac duyarsam tatliya o da

kızlar okadar okadar yoğunum ki inanın su içmek bile bir iş bana bugün..gül ablanın sihri bana geçti bu hafta : ))
dün akşam eve gittim önce akşam yemeğini peşinden de aileler geleceği için onlara yemek yaptım. gece 11 gibi bitti.. bisürü aksilik, tüp bitti vs.. neyse sonra yatakları hazırladım ortalığı topladım derken saat 1 oldu, aileler çokşükür sorunsuz geldiler, getirdiklerini yerleştir vs derken, uyumamız 3 ü buldu.. sabah 7de uyandım uyuyamadım. işe geldim bir yoğunluk anlatamam, 1 haftanın işi 1 güne sığmış sanki.. bi yandan da arabamıza hac izni çıkmadı, eşimin pasaportu bakanlıkta kaldı vs o da baya zorlandı, neyse izinsiz gidecekler bakalım, nasılsa diplomatik araç diye.. hayırlısı..
öğlen eve koştum 1 gibi .. ailelerin her isteğine cevap ver, bi yandan umre kurallarını izah et, bi yandan yemeği hazırla, yolda yemeleri için börek pişirdim kocaman çanta hazırladım.. 2 gibi yola çıktılar.. ama insan mutlu oluyor hakkaten ailesine hac vesilesi olunca... çok heyecanllılardı, ben de onlarla gitmeyi çok isterdim ama napayım... koşarak işe geri döndüm.. hala çalışıyorum.. hakkaten zorlu bir gün geçiriyorum, amaaaa kaçamak elbette yok : ))
dünkü menüm:
sabah karatay kahvaltısı
akşam yarım tabak patlıcan közleme, yarım tabak kıymalı karnabahar, salata ve yoğurt
spor yapamadım yine.. ama inşallah bugün yapacağım.. jillian 2. level resmen yalan oldu artık napim..yine de tamamlayacağım..3 te ara vermek yok..

Tunaydin kizlarrr. Bebisi uyuttum yine sahalardayim. Ankara iyice sogudu.usuyoruz.
Sabah karatay hocamizi izleyebildiniz mi?gerci sonunu yakalayabildim anca.sahrap soysal deli etti kadini.zeytinyagina izin var mi diye sordu.4 yildir söylüyorum hala anlamiyorsun dedi o da.gidip ben bi sarsmak istedim kadini hahahahah.kafa basmio.
Kizlar ya bu arada 30 yildir cektigim kabizlik bitti.ben resmen bosa acilar cekmisim! Hocamizin dedigi her sey gerceklesiyor.şoklardayim.keske hamileyken yapsaymisim.o zmn diyetisyene gitmistim.ekmek yiceksin demisti bana.ve onun verdigi diyete uydugum dönemde daha cok kilo almistim.neyse cok sukur veriyoruz.zararin neresinden donersek kardir.dogum kilolarim gitti bnm ztn.evlilik kilolarini vermeye çalışıyorum 68 den sonra artik
cok iyi benim kabizligim 17 aydie gecmedi hala

puf böregi kitaplarını aldım bir tanesini okudum , ama baslayıp verememmekten korkuyorum ,
ve sabah kahvaltı gibi bir sorunum var .. troid hastası oldugum için sabahları ilac içiyorum bir saat kadar ac kaalmam gerekli ... o sure zarfında ofise geliyorum zaten ..
sekizden sonrada kahvaltı yapmak yasak :KK43:
canim yarim saat once kalkip olacini icip hazielanirsin cikarkende kkk yapar cikarsin...yatim saat fedakarlikta zayiflamak icin deger

Kg
kitabı okudum ama suan ne yemem lazım bi türlü kestiremiyorum .
bakalım yarın nasıl geciicek
bugun gerekli alısverişi yapayım baslıycam bakalım ..
bu beslenme seklşiyle kac günde kac kilo seklinde veriliyor
Vermek kisiden ksiye degisiyor ..ben ilk ay 5 sonraki ay 4 sonraki 2 sonra 5 ay durgun seklinde gittim sonra 3 sonra 100 grâm 200 gram gibi

hayır ablacım acıkmadım. Psikolojikte olabilir omega 3 ilk defa kullandım canım hiç bişey istemedi bugünde aynıyım aşırı yemek yemiş gibiyim :) anlamadım ki
Geldimi omega 3 ler benim 8 gun oldu hala yok...ariyorum urun yok doyorlar ...benden sonra siparis verwnlere nasil geliyor dedim...
gul_0663 gul_0663 ablacim bir sey daniscam
Ben kkk ile aksam yemegi arasinda sadece findik badem ceviz yiyorum. Yani soyle kkk da cerez tuketmiyorum.oglen yiyorum.kahvaltida 2 mandalina yiyorum.aksam da yemegimi yiyip bisi yemiyorum.emzirdigim icin sıkıntı olur mu?incir gunkurusu olayim yok.belki haftasonlari yerim.ihtiyac duyarsam tatliya o da
canim kkk tam yapilmsi gerekiyor....hersey kkk da yenecek ki metabolizma %30fazla calissin...oglen yogurt yada salata tarzi biswyler yersen daha iyi yani hafif olsun corba yada azar azar yémek cesitlerinden gibi...gun kurusuda arada ye bebegede faydali

kızlar okadar okadar yoğunum ki inanın su içmek bile bir iş bana bugün..gül ablanın sihri bana geçti bu hafta : ))
dün akşam eve gittim önce akşam yemeğini peşinden de aileler geleceği için onlara yemek yaptım. gece 11 gibi bitti.. bisürü aksilik, tüp bitti vs.. neyse sonra yatakları hazırladım ortalığı topladım derken saat 1 oldu, aileler çokşükür sorunsuz geldiler, getirdiklerini yerleştir vs derken, uyumamız 3 ü buldu.. sabah 7de uyandım uyuyamadım. işe geldim bir yoğunluk anlatamam, 1 haftanın işi 1 güne sığmış sanki.. bi yandan da arabamıza hac izni çıkmadı, eşimin pasaportu bakanlıkta kaldı vs o da baya zorlandı, neyse izinsiz gidecekler bakalım, nasılsa diplomatik araç diye.. hayırlısı..
öğlen eve koştum 1 gibi .. ailelerin her isteğine cevap ver, bi yandan umre kurallarını izah et, bi yandan yemeği hazırla, yolda yemeleri için börek pişirdim kocaman çanta hazırladım.. 2 gibi yola çıktılar.. ama insan mutlu oluyor hakkaten ailesine hac vesilesi olunca... çok heyecanllılardı, ben de onlarla gitmeyi çok isterdim ama napayım... koşarak işe geri döndüm.. hala çalışıyorum.. hakkaten zorlu bir gün geçiriyorum, amaaaa kaçamak elbette yok : ))
dünkü menüm:
sabah karatay kahvaltısı
akşam yarım tabak patlıcan közleme, yarım tabak kıymalı karnabahar, salata ve yoğurt
spor yapamadım yine.. ama inşallah bugün yapacağım.. jillian 2. level resmen yalan oldu artık napim..yine de tamamlayacağım..3 te ara vermek yok..
gercekten benim gibi olmussun hersey ustuste gelmis...once gozunaydin sevdiklerine kavustun sonra allah kabul etsin haclarini....senin gitmen kismet olmadi tuh.....islerinde de kolayliklar dilerim bundan sonra islerin iyice yogunlsir haclar basladi.....

Evet yarın başlamak için tamamen hazırım inş hiç free vermeden sabah kahvaltı yaparak cıkabilirim ...
Bıktım artık su kilodan üç yıldır yapıstı gitmek bilmiyor
Buradan kopmadikca ve kacamak yapmadikca o kg lardan kurtulman mumkun canim....zamanla duzene koyarsin yemek sâatlerini....yasaklarida evden yok edersin sende bizim gibi tam karatayci olursun

X