Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kızlar selammm :)))
yeni bir üye olarak burdayım ...
burda troid insülin direnci ve pko olup kilo veren var mı ...
kendime göre diyet aramaktayımmm....
tiroid bendede var .insülin direncimi kırdım artık yok .pko bende yok ama emin olun kilo yavaşta olsa karatayla verirsiniz bence gecikmeden başlayayın derim

merhaba..hoşgeldınız.. 107 kgdan 76 kg ya düştüm.. bunu 9 kg yakını karatayla diğer kısmını dukan dıyetı ıle verdım.. hem pko hemde insülin direncım vardı.. tavsıyem karataya başlayın..daha kolay daha sağlıklı verılen kılolar daha kalıcı..sevgiler..

Tunaydin kizlarrr. Bebisi uyuttum yine sahalardayim. Ankara iyice sogudu.usuyoruz.
Sabah karatay hocamizi izleyebildiniz mi?gerci sonunu yakalayabildim anca.sahrap soysal deli etti kadini.zeytinyagina izin var mi diye sordu.4 yildir söylüyorum hala anlamiyorsun dedi o da.gidip ben bi sarsmak istedim kadini hahahahah.kafa basmio.
Kizlar ya bu arada 30 yildir cektigim kabizlik bitti.ben resmen bosa acilar cekmisim! Hocamizin dedigi her sey gerceklesiyor.şoklardayim.keske hamileyken yapsaymisim.o zmn diyetisyene gitmistim.ekmek yiceksin demisti bana.ve onun verdigi diyete uydugum dönemde daha cok kilo almistim.neyse cok sukur veriyoruz.zararin neresinden donersek kardir.dogum kilolarim gitti bnm ztn.evlilik kilolarini vermeye çalışıyorum 68 den sonra artik

merhaba hoşgeldiniz
bizim grupta hepsi var ver hepside kg verdiler,,,

ben haşimato hastasıyım kg vermem çok zordu,, bunu canan hocaya birebir sordurdum aynı şeyi söylemiş kg vermesi zor geç veriri ama verir karatayı sakın bırakmasın demiş,,,,,ben 4 ayda 11 kg verdim sonra ağırlaştı şu an 17 kg ya doğru giidyorum,,,,insülin direncimde kırıldı

kabızlık için ne yapıyosunuz

Mesaji alintilayamiyorum hata veriyor boncukunannesi. Bence mutlaka basla karataya.ozellikle insulin direnci olanlara coook faydali.kitabıni mutlakq oku orda ayrintili yazmis
Istersen e kitap olarak bulabilirsin internette.hastaliklarin bir bir giderken kilonda gidecek

sndz Kabizlik icin yillarca neler denedim kisa sureli oldu cozumler ve eski halime geri dondum.karatay diyetiyle duzene girdi her sey.kitabında da yazmis.un seker gibi seyler bagirsak faaliyetlerini bozar demis.bunlar hayatimdan cikinca kabizlik belasi da gitti cok sukur.sirf bunun icin bile bu diyeti hayat boyu devam ettiririm.o aciyi tekrar yasamak istemiyorum

puf böregi kitaplarını aldım bir tanesini okudum , ama baslayıp verememmekten korkuyorum ,
ve sabah kahvaltı gibi bir sorunum var .. troid hastası oldugum için sabahları ilac içiyorum bir saat kadar ac kaalmam gerekli ... o sure zarfında ofise geliyorum zaten ..
sekizden sonrada kahvaltı yapmak yasak

peki ilac icin normal kalkis saatinden 1 saat onceye kursan ve hep ilacin ve suyun yanibasinda olsa.onu icip uyumaya devam etsen olmaz mi?1 saat sonra da kalkıp kahvaltini edersin

peki ilac icin normal kalkis saatinden 1 saat onceye kursan ve hep ilacin ve suyun yanibasinda olsa.onu icip uyumaya devam etsen olmaz mi?1 saat sonra da kalkıp kahvaltini edersin

dogru ve haklısın, fedakarlık sart ama yapabilirmiyim bilemiyorum uyanabilirmiyim , yarın itibariylle başlıycam karar verdim bakalım . cok gecmeden baslamak istiyorum . gercekten cok sıkıldım
ögle yemegi yiyormusunuz ..
simdi istahı cok olan biri degilim.
yemesemde olur zaten hiç hep ac bile kalabilirim o kadar yani,
iiş yerinde salata yapabiliryorum .. dısardan yemek yiyemiyorum maalesef midem almıyor..
kahvaltıdan sonra sadece salata ve corba sizce yeterli olurmu ...

Bir de inanin bu diyet o kdr zor diil.ben zamaninda dukan yapmis biri olarak söylüyorum.her seyi yiyebiliyorsunuz nerdeyse.tatli icin farkli alternatifler de var kitabinda.ben cok fazla ekmek tuketen biriydim.hatta ekmek ve peynir olsun baska bisi olmasin benim icin yeterdi.ama bıraktım.normalde pat diye birakmak lazim ama ben biraz gecis donemi tanidim kendime.sadece sabahlari yedim bi sure.sonra da toptan kestim.artik dogru duzgun kahvalti yapiyorum
Onceden tostla gecistirirdim.daha gec acikiyorum.emzirmeme ragmen hemde.arkadasimla ayni kiloda gebe kalip o ben 83 o 86yla doguma girdik.onun bebis 10 aylik.benimkisi 6bucuk.su an 67li kilolardayim.o ise 80.dusunun yani.simdi o da basladi beni gorunce heheheh.hadi size de ornek olalim.gelin baslayin.destek oluruz hepimiz

Eger acikirsan ve yemezsen vucudun yag depolamaya baslar cnm. Aciktigini hissettiginde ayrandir findik fistiktir yemen lazim.ogle yemegi yemiyorum ben.ama yiyebilirsin.aslinda bizim ilk sayfayi bi oku.kitabi da hatmet.oyle basla.bir de alarmi kurarsan ve yatagindan kalkmadan ilacini icecek sekilde hazirlarsan kalkarsin elbet.niye kalkmayasin

kitabı okudum ama suan ne yemem lazım bi türlü kestiremiyorum .
bakalım yarın nasıl geciicek
bugun gerekli alısverişi yapayım baslıycam bakalım ..
bu beslenme seklşiyle kac günde kac kilo seklinde veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…