Offf yaaa, malesef yedim. 2 tane de muz yedim. Üzerine de birazcık fasülye turşusu. Otobüs şoförü delirtti, gitti başka yoldan trafikten kaçacak aklınca. Yarım saatlik yolu 1 saatte geldik, birde durağın ilersinden çıktı.İyi yolculuklar canım erken yemişsin akşam yemeğini acıkıp pastayı yeme ihtimalin üzerindeyim :)
yok tatlim bana yasakya yasak diye birşey duymadım..ben evdeyken içmiyordum..yani çok nadir..omegaya başlayalı antioksidan olsun diye içiyorum..işede başladım ya işyerinde baktım içiyorum yani..yoksa aklıma gelmiyordu..gunduz uykusunda sorun yoksa akşam çok geç uyumaya başladı..çok zor dalıyor..içmeyim bakalım 1-2 gün farkedecekmi..
bakalım bakalım bizimki bi buyusun.hem diorum kardesi olmali hem de diyorum maddi manevi her seyimizi ona veririzEvet canım 2 oğlum var. İlki 10 yaşında..hatta 11 girdi..aradaki yaş farkı zaten karar vermede ne kadar çok zorlandığımı gösteriyor..aslında hiç de zor olmuyor..canları sağolsun herşey o kadar yoluna girikiyorki ben bile şaşırıyorum...
Offf yaaa, malesef yedim. 2 tane de muz yedim. Üzerine de birazcık fasülye turşusu. Otobüs şoförü delirtti, gitti başka yoldan trafikten kaçacak aklınca. Yarım saatlik yolu 1 saatte geldik, birde durağın ilersinden çıktı.
Iyi geceler canim.huhuuu kızlar iyi geceler ...
Günaydın.
geçmiş olsun canım,,selam arkadaslar dun giremedim. cok yogun ve stresli bir gundu. ben de usutmusum kasiklarim agridi durdu bugunde var biraz. bizim buralar cok sogudu ozellikle geceleri. isitmali battaniye sisteminde calisan kucuk bir isitma aleti var onu koydum simdi karnima cok iyi geldi. hastaliktan sanirim fazla bisey yemedim yazma geregi duymadim dun. bugun ise
sabah: mantarli,biberli omlet, yerfistigi, salata
aksam: firinda pirzola, salata, kac gundur dolapta kalan bitiremedigim barbunya olacak.
kac gundur yuruyus yok bugunde yuruyemicem sanirim yurudukce daha cok kasiklarima agri giriyor.
kedi bu pasta aklına takıldıysa kaçışı yok hemen hüpletir mideyeMerhaba, bugün yoğunluğum vardı. Şu an yoldayım. Aklımda evdeki mozaik pasta var. Sabah tuttum kendimi yemedim. Soğan kürümü yapmam lazım.
Kahvaltımı 08:00
Siyah üzüm tazesinden
Zeytin
2 yumurta
Salatalık, domates, nane, dereotu, turşu biber
Fındık
Akşam 15:50
Bulgur pilavı (çok yedim) bana 3 kaşık yetmez, hiç 3 kaşık yemedim. :)
Yoğurt
Turşu biber
Günaydın.
günaydın çıtırlarımGünaydın kedicik :)
günaydın canımgünaydınnnn
dünkü menüm
sabah kkk
öğle mercimek çorbası,iki baget
ara:2 yeşil çay
akşam bir kase salata ve çay