Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

B bekirege kahve bebise sıkıntı yaratmiyor mu?bana yasak gerci de.daha once yasak olduğunu bilmeden bi kez ictim
bebis uyuyamadi da

ya yasak diye birşey duymadım..ben evdeyken içmiyordum..yani çok nadir..omegaya başlayalı antioksidan olsun diye içiyorum..işede başladım ya işyerinde baktım içiyorum yani..yoksa aklıma gelmiyordu..gunduz uykusunda sorun yoksa akşam çok geç uyumaya başladı..çok zor dalıyor..içmeyim bakalım 1-2 gün farkedecekmi..

İyi yolculuklar canım erken yemişsin akşam yemeğini acıkıp pastayı yeme ihtimalin üzerindeyim :)
Offf yaaa, malesef yedim. 2 tane de muz yedim. Üzerine de birazcık fasülye turşusu. Otobüs şoförü delirtti, gitti başka yoldan trafikten kaçacak aklınca. Yarım saatlik yolu 1 saatte geldik, birde durağın ilersinden çıktı.

yok tatlim bana yasak
Bnm kizda laktoz intoleransi var ya.dr bikac seyi yasakladi bana
Kahve cay kola sogan sarimsak baharat kakaolu her sey
Sut ve sut urunleri
(Yogurt peynir haric)

bakalım bakalım bizimki bi buyusun.hem diorum kardesi olmali hem de diyorum maddi manevi her seyimizi ona veririz
Ikiliemdeyiz simdilik
Ama ben yaparsam aralarinda 3 yas olsun istiyorum.bu sefer fazla kilolarla hamile kalmicam ama sözüm söz

canım üzülme çok erken yemişsin acıkacağın kesindi zaten bir de ben de sinir olunca yemeğe saldırıyorum

geçmiş olsun canım,,
,bnde de 4 gündür karın ağrısı var geçmek bilmedi

kedi bu pasta aklına takıldıysa kaçışı yok hemen hüpletir mideye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…