Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

merhaba aramıza hoşgeldiniz

inşallah en kısa sürede bebeğiniz olur,,

karpuz yemiyoruz canım,,,yanında çiğ kuruyemişler bulundur ister yoğurtla ister sade yersin öğlenleri, akşamda evde yersin
biraz daha bekle o zaman canım oranına göre kullanmaya başlarsın

haklısınız öyle yapmak daha mantıklı bu almamız gereken vitaminler omega 3 vs bunlarıda markalarıyla yazar mısınız gerekirse özelden msj atarsanız çok memnun olurum en kısa sürede almam lazım yumurta hiç ama hiç yemiyorum bunu napmayılıyım?

canım ben 73 sabitim
kedi ilk hedefe ulaşanlarıda hedefe ulaşanlar listesine ekliyordu sende öyle yapabilirsin
yani bende ilk hedefe ulaşanlardanım

hoşgeldiniz sağlıklı beslenerek bebeğinizede kavuşursunuz inşallah

Maşallah çıtırık ablamm... çok yoruluyosun ama kiloda faydası olmuş baya...

Hoşgeldiniz...
Hemen yazayım karpus olmasaymış iyiymiş yemeğin... karpuz kavun üzüm incir yenilmeyecek meyvelerimizden...

HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER

Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3

Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5

Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5

Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73

nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1

Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54

bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4

KİLO VERENLER

pufboregi %-0.226

Prenscim %-1.77

alfabetikbulvar %- 0.301

mengmeng % -1.374

Kuskan % -1.25

SABİT KALANLAR

blackandwhite

Bluebottle

HAMİLELER

Mydenizzz Başlangıç kilom: 64 Bu hafta: 72.9 Toplam fark :+8.9 kg.

erigim Başlangıç kilom: 63.2 Bu hafta: 68.5 Toplam Fark: +5.3 kg

Kayıplar Böyle Olsun, Löp Löp Et Olsun, Bıngıl Bıngıl Yağ Olsun

Merhaba kızlar :) 2 haftadır karataylıyım fakat dün başıma garip bi olay geldi hemen anlatıyorum; dün normal sabak kkk yaptım ancak canım acayip gözleme çekiyodu ben de saat 4 gibi 1 tane gözleme yedim sonra zaten vicdan azabıyla 30 dk egzersiz yaptım bu da yetmedi akşam yemeği yemedim 8 sularında 2 ceviz ve 1 bardak ayranla geçiştirdim. Sbh kalkıp tartıldığımda ne göreyim tam 800gr almışım :..( ztn çok zor veriyodum resmen ağlıcaktım artık sizce niye böyle oluyo lütfen acil moral ((

emeğine sağlık canım.. çok canlı bır liste olmuş : ))

eline sağlık canım

mesaj atayım canım sana bugün indirimin son günü
yumurta yemek şart canım,,,,,değişik pişirme yöntemleriyle yemeye çalış,,, haşla, bol tereyağında kısık ateşe yapacaksın
Maşallah çıtırık ablamm... çok yoruluyosun ama kiloda faydası olmuş baya...
evet ona bari faydası oldu 3 aydır 63 üstüydüm hep

ellerine sağlık canım çokta güzel yapmışsın ,,,,,,kg vrenlerin sıralaması yanlış olmuş ...çok verenden az verene doğru sıralanacaktı....bebekle iyi yapmışsın,,,,

merhaba aramıza hoşgeldiniz

karatay hoca der ki....unlu ve bulgurlu bir şey yendiğinde vucut 180 katı su çeker yani ödem yapar,,,,,,onu takma kafaya bizi tak ve devamlı takip et ki hem motivasyon olsun hem yanlışlarını düzeltme imkanı olsun

Ablacım senle benim işim bitmiyor yaa..Allah kolaylık versin..Kızında eteğini güle güle giysin..senin de ellerin dert görmesin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…