merhaba aramıza hoşgeldinizmerhaba bende bugün başladım sağlıklı yaşama :) yaşım 25 2 yıllık evliyim kışın 59 60 lardaydım kendi çabalarımda şuanda 52.5 kgyum bebek istiyorum nasip ederse allah bugun sabah kk kahvaltısı yaptım öğlen iş yerinin yemekleri kötü olduğu için yoğurt zeytin ve karpuz yemek zorunda kaldım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz
biraz daha bekle o zaman canım oranına göre kullanmaya başlarsınaldim gul ablacim mesajini.simdi omegaya bakicam
300 gr iyiyse veremedigim zamanlar sikmayayim canimi o zmn. Eczaneden devit alip komsum eski hemsire ona vurdutsam mi yoksa illa gidip tahlil mi yaptirayim bilemedim.tahlili en erken ekimde yaptirabilirim.eşimin yogunlugu cok izin alamaz da
evet canım 3 e kadar beklersen,,,,Ben yapayim kizlar ama 3 e kdr beklicem dimi herkes yazsin diye
haklısınız öyle yapmak daha mantıklı bu almamız gereken vitaminler omega 3 vs bunlarıda markalarıyla yazar mısınız gerekirse özelden msj atarsanız çok memnun olurum en kısa sürede almam lazım yumurta hiç ama hiç yemiyorum bunu napmayılıyım?merhaba aramıza hoşgeldiniz
inşallah en kısa sürede bebeğiniz olur,,
karpuz yemiyoruz canım,,,yanında çiğ kuruyemişler bulundur ister yoğurtla ister sade yersin öğlenleri, akşamda evde yersin
biraz daha bekle o zaman canım oranına göre kullanmaya başlarsın
canım ben 73 sabitim
hoşgeldiniz sağlıklı beslenerek bebeğinizede kavuşursunuz inşallahmerhaba bende bugün başladım sağlıklı yaşama :) yaşım 25 2 yıllık evliyim kışın 59 60 lardaydım kendi çabalarımda şuanda 52.5 kgyum bebek istiyorum nasip ederse allah bugun sabah kk kahvaltısı yaptım öğlen iş yerinin yemekleri kötü olduğu için yoğurt zeytin ve karpuz yemek zorunda kaldım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz
Maşallah çıtırık ablamm... çok yoruluyosun ama kiloda faydası olmuş baya...Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
geçen hafta : 63.300
Bu hafta: 62.500
Fark:-800
Toplam fark:16,700
Beden:göbek..42 ..basen 40
Spor: 5 gün devamlı ayakta koşturma
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg ....... ikinci hedef 60 kg
Yüzdesi:-%1,26
Hoşgeldiniz...merhaba bende bugün başladım sağlıklı yaşama :) yaşım 25 2 yıllık evliyim kışın 59 60 lardaydım kendi çabalarımda şuanda 52.5 kgyum bebek istiyorum nasip ederse allah bugun sabah kk kahvaltısı yaptım öğlen iş yerinin yemekleri kötü olduğu için yoğurt zeytin ve karpuz yemek zorunda kaldım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz
ellerine sağlıkKizlar benim bebis uyandi.onla ilgileneyim. Listeyi attım.yanlis eksik bisi olursa yazarsiniz guncellerim oldu mu?hepinize bol bol kilo kayiplari diliyorum
emeğine sağlık canım.. çok canlı bır liste olmuş : ))HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER
Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3
Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5
Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5
Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73
nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1
Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54
bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4
KİLO VERENLER
pufboregi %-0.226
Prenscim %-1.77
alfabetikbulvar %- 0.301
mengmeng % -1.374
Kuskan % -1.25
SABİT KALANLAR
blackandwhite
Bluebottle
HAMİLELER
Mydenizzz Başlangıç kilom: 64 Bu hafta: 72.9 Toplam fark :+8.9 kg.
erigim Başlangıç kilom: 63.2 Bu hafta: 68.5 Toplam Fark: +5.3 kg
Kayıplar Böyle Olsun, Löp Löp Et Olsun, Bıngıl Bıngıl Yağ Olsun
bak bak bakkkcanım ben 73 sabitim
kedi ilk hedefe ulaşanlarıda hedefe ulaşanlar listesine ekliyordu sende öyle yapabilirsin
yani bende ilk hedefe ulaşanlardanım
HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER
KİLO VERENLER
pufboregi %-0.226
Prenscim %-1.77
alfabetikbulvar %- 0.301
mengmeng % -1.374
Kuskan % -1.25
SABİT KALANLAR
blackandwhite
Bluebottle
HAMİLELER
mesaj atayım canım sana bugün indirimin son günühaklısınız öyle yapmak daha mantıklı bu almamız gereken vitaminler omega 3 vs bunlarıda markalarıyla yazar mısınız gerekirse özelden msj atarsanız çok memnun olurum en kısa sürede almam lazım yumurta hiç ama hiç yemiyorum bunu napmayılıyım?
evet ona bari faydası olduMaşallah çıtırık ablamm... çok yoruluyosun ama kiloda faydası olmuş baya...
ellerine sağlık canım çokta güzel yapmışsın ,,,,,,kg vrenlerin sıralaması yanlış olmuş ...çok verenden az verene doğru sıralanacaktı....bebekle iyi yapmışsın,,,,HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER
KİLO VERENLER
pufboregi %-0.226
Prenscim %-1.77
alfabetikbulvar %- 0.301
mengmeng % -1.374
Kuskan % -1.25
SABİT KALANLAR
blackandwhite
Bluebottle
HAMİLELER
Merhaba kızlar :) 2 haftadır karataylıyım fakat dün başıma garip bi olay geldi hemen anlatıyorum; dün normal sabak kkk yaptım ancak canım acayip gözleme çekiyodu ben de saat 4 gibi 1 tane gözleme yedim sonra zaten vicdan azabıyla 30 dk egzersiz yaptım bu da yetmedi akşam yemeği yemedim 8 sularında 2 ceviz ve 1 bardak ayranla geçiştirdim. Sbh kalkıp tartıldığımda ne göreyim tam 800gr almışım :..( ztn çok zor veriyodum resmen ağlıcaktım artık sizce niye böyle oluyo lütfen acil moral((
ben senden önce sipariş verdim aras kargo 5 dkk uzaklıkta olmasına rağmen hala gelmedi
afiyetle için ,,,yarasın canım
güle güle kullanın cicişlerinizi
o kadar şeyi yaptım canım,,,kkk hazırlamak bile bana dülştü herkes yatıyordu sinir olsamda hepsini yaptım....gece 2 de iş yapmayı bıraktım 5 te yattım 7 ye kadar uyuyamadım, 4 saat sonra kalktım büyük kızım istanbul a dönecekti hemen kkk hazırladım eteğine ilaveler yaptı o kkk yaparken ben onları diktim aldı gitti....bunların üstüne bide banyo yaptım gece 12 dede eteği bitiridikten sonra ütüsüyle uğraştım birazda ütü yaptım,,,1 de pestilimi serdim yorgunluktan doğru dürüst uyuyamadan ve dinlenemeden işe geldim....offf offff benim işlerim niye bitmiyor,,,,,,