Günaydın.
Ben kapatmışım ben açayım dedim:) ilk kez kısmet oldu....
Günaydınnnnnnnnn bir ki bir ki bir ki
Günaydın.
Ben kapatmışım ben açayım dedim:) ilk kez kısmet oldu....
Günaydın.
Günaydınnnnnn
günaydın çıtırlargünaydın;
dün sabah:kkk yaptım
öğle:yarım mercimek çorbası
taze fasulye
bir kase yoğurt
bir kase yoğurt ve fındık
spor:1mil
ay aysağol ablacım..
Kızlar ege kıvanç dönmeye geri geri gitmeye başladı..şuan ellerim de kusmuk oldu ay çok komik ya
ben balık yanına tahin le siyah kuru üzümü yapıyorum ama kaymak hiç aklıma gelmemişti denemek lazım ...Kaymak.tahin ve siyah kuru uzumu karıştırıp afiyetle sabahları yiyorsun..ben küçük bir kase yaptım..3 günde yedim..çok lezzetli oldu
seraym olsaydı sana kaptırmazdıBen kapatmışım ben açayım dedim:) ilk kez kısmet oldu....
Günaydın.
Günaydınnnnnn
günaydın;
dün sabah:kkk yaptım
öğle:yarım mercimek çorbası
taze fasulye
bir kase yoğurt
bir kase yoğurt ve fındık
spor:1mil
hepinize günaydınlar çıtırlarımgünaydın çıtırlar
günaydın canımGünaydın. Geçmişe bakamadım.
Nihayet Çin'in resmi tatili geliyor ve ben de iznimi kullanacağım. 1-8 Ekim arası.
Azıcık kafa dinlerim doktora dersleri öncesi.
Nereye tatile gideceksin ÇİN emi yoksaGünaydın. Geçmişe bakamadım.
Nihayet Çin'in resmi tatili geliyor ve ben de iznimi kullanacağım. 1-8 Ekim arası.
4'ünde kurban bayramı, iznin bayrama denk gelecek, biraz daha uzun yapman gerekmiyor mu? Ben de bayram sonrası düşünüyorum, son haftam kalmıştı, birleştireceğim, bakalım daha konuşmadım. Unuttular mı ne son hafta mı.Günaydın. Geçmişe bakamadım.
Plan yapmadım henüz spontane olacak ablacım.günaydın canım
izin senin için iyi olacak, ortamdan da biraz uzaklaşıp bi yerlere de gitsen daha iyi olur
Nereye tatile gideceksin ÇİN emi yoksa
Canım benim iyice dinlen ne ile mutlu oluyorsan onu yap (tahminim yeğenlerinden yana)
4'ünde kurban bayramı, iznin bayrama denk gelecek, biraz daha uzun yapman gerekmiyor mu? Ben de bayram sonrası düşünüyorum, son haftam kalmıştı, birleştireceğim, bakalım daha konuşmadım. Unuttular mı ne son hafta mı.
bende güzel şeyler yemek istiyorumÖğlen olunca, karşıda büfede kızarmış tavuk kokuları geliyor. Dün eve 8'e doğru geldim, dolaba bir baktım sadece muz yiyecektim, mozaik pasta yapmışlar, 2 dilim yedim. Akşam 30 dk. spor.
bende bayramda Antalya ya babamın yanına gitmek istiyorum,bütün kardeşler toplanalım dedik,,,heyet olmazsa bayramı 3 günle birleştirmeyi düşünüyorum....4'ünde kurban bayramı, iznin bayrama denk gelecek, biraz daha uzun yapman gerekmiyor mu? Ben de bayram sonrası düşünüyorum, son haftam kalmıştı, birleştireceğim, bakalım daha konuşmadım. Unuttular mı ne son hafta mı.
afiyet olsun canım yaptığın sporlar senin yediklerini eritiyor hatta fazlasını bile eritiyor kuş kadar kalmışsın...Öğlen olunca, karşıda büfede kızarmış tavuk kokuları geliyor. Dün eve 8'e doğru geldim, dolaba bir baktım sadece muz yiyecektim, mozaik pasta yapmışlar, 2 dilim yedim. Akşam 30 dk. spor.
...daha çok var o güzel şeylere,,,benim 17 ay oldu hala yemiyorum ....aklıma bile gelmiyor,,,pazar günü alttaki komşuya tavada börek yaptım evdekilere koktu diye bi tavada onlara yaptık,,,hiç kokmadı canım bile istemedi....bende güzel şeyler yemek istiyorum
Eritiyor ama, sağlığa zararı ne yöndedir, onu düşünüyorum. Ya da yaptığım spor sadece onu yakıp, depo yağlarım yine yerinde mi sayıyor diye.afiyet olsun canım yaptığın sporlar senin yediklerini eritiyor hatta fazlasını bile eritiyor kuş kadar kalmışsın...
...daha çok var o güzel şeylere,,,benim 17 ay oldu hala yemiyorum ....aklıma bile gelmiyor,,,pazar günü alttaki komşuya tavada börek yaptım evdekilere koktu diye bi tavada onlara yaptık,,,hiç kokmadı canım bile istemedi....
Karatayda da güzel şeyler var. Bunlar zaten zehir. Bizde fırında serbest dolaşan tavuk yapabiliriz, mis gibi. Tabi bulabilirsek o tavuğu.bende güzel şeyler yemek istiyorum