Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Tunaydinlaaar.once bildirim yapayim sonra gecmisi okuyayim.Bu hafta az vermisim ben ama olsun
Ztn ayda 1 kg versem yeter bana.o da olacak gibi
Dogum:28 Şubat 2014
Başlangıç kilo: 83
Geçen hafta : 68.0
Bu Hafta : 67.7
Fark : -0.3
Toplam Fark : -15.3
Spor : emzirme
Beden : 40
Boy : 1.70
Hedef : 58
Yüzde : 0.226

evet epey yaradı
Rumuz :eriğim
Gebelik haftam : 20
Gebeligimin başlangıç tarihi : 11/05/2014
Başlangıç kilosu : 63,2
Geçen hafta : 67,6
Bu hafta : 68,5
fark: +900gr
Toplam Fark: +5,3 kg
Boy : 1.58
Spor : hala yasaklı
Hedef: 76
bu ay fazla aldın galiba
sana da benden farkın kalmamış

Ahh ablacım ahhh hiç kendini düşünmüyosun valla... azicik dur dinlen.. sağlığın elden gidiyor.. o topuk dikenine nasıl dayanıyosun.. bi hafta bırak yapma dinlen nolur.. maşallah sana valla.. bin maşallah...

selam kızlar nasılsınız
gül abla bebek formulleri mi veriyorsun sen
uzmanlık alanım dermişim,,,eskiden çok verirdim,,,

eskiden cep yoktu evden gece gece telefonla ararlardı,,,hemen odaya girer çocuklar duymadan formülü verirdim,,,çıkınca çocuklar bizim profösör başladı yine derlerdi
gül ablacım aldım omega 3. çok sağol 3 kutu aldım.eşimle berber içicem inşallah faydasını görürüz.bide ne kadar sürede geliyor
az almışsın canım, günde 3-4 tane içmek gerekiyor 2 kişi içince hemen biter,,,,

2 günde geliyormuş ama benim 5 gün oldu hala yok araya haftasonu girdi,,,

mesaj attım canım aldınmı,,,300 garam bile çok iyi ben haftada 100 veremediğim zamanlar oluyordu

bende kendime kızıyorum ama başka çarem yok ,,,yapmasam olmuyor yapsam canım çıkıyor,,,
bugün kendime dinlenme sözü verdim öğlen yürüyüşe çıkmayacağım, akşam da eve gidip sadece ibadetleri yapacağım yatıp pc yi elime alıp kaçırdığım dizileri izleyeceğim .....diye düşünüyordum yazarken aklıma geldi yarına yemeğim yok offf yaaa

Bi mercimek haşla salata yap ye ablam ... hiç değilse fazla vaktini almaz... tabi sensen yemek yiyecek sadece..

Evet ablacim bu ay birden bire cikti gobiste zaten esimin yillik izni yee yee diye tutturuyor yemiyorum ama ohtiyac fazlasini
Bu arada sen kiz bebek formulunu ozelden atarmisin :)

Bi mercimek haşla salata yap ye ablam ... hiç değilse fazla vaktini almaz... tabi sensen yemek yiyecek sadece..
benimde aklıma o geldi,,,,kız var o yarın okuldan gelene kadar yanına bişey yaparım,,,
Evet ablacim bu ay birden bire cikti gobiste zaten esimin yillik izni yee yee diye tutturuyor yemiyorum ama ohtiyac fazlasini
Bu arada sen kiz bebek formulunu ozelden atarmisin :)
atayım canım

Geçmiş olsun.İyi dayanmışsın o acılı ekmeğe ben olsam dayanamayabilirdim çok severim çünkü
ben de çok seviyorum ama yeseydim çok kötü hissedecektim insulin direnci olumsuz etkilenecekti vs.. boşver dedim : ))
az önce de baklava dağıttılar, hemen kocama postaladım hakkımı kendi isteği üzerine : ))

merhaba bende bugün başladım sağlıklı yaşama :) yaşım 25 2 yıllık evliyim kışın 59 60 lardaydım kendi çabalarımda şuanda 52.5 kgyum bebek istiyorum nasip ederse allah bugun sabah kk kahvaltısı yaptım öğlen iş yerinin yemekleri kötü olduğu için yoğurt zeytin ve karpuz yemek zorunda kaldım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz

aldim gul ablacim mesajini.simdi omegaya bakicam
300 gr iyiyse veremedigim zamanlar sikmayayim canimi o zmn. Eczaneden devit alip komsum eski hemsire ona vurdutsam mi yoksa illa gidip tahlil mi yaptirayim bilemedim.tahlili en erken ekimde yaptirabilirim.eşimin yogunlugu cok izin alamaz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…