- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
evet epey yaradı@mydenizzz @alfabetikbulvar Teşekkür ederim. Asker tıraşı yaptırdım. Rahat ettim. Duş almam çok kolaylaştı.
iyi yaptırmışsınsaçlarında gürleşir ve daha sağlıklı çıkar,,,bence sık sık traş ettirki saçlar kalınlaşsın,,,
benim saçlarım belime kadar olduğu için çok yıprandı cansız ve ince telli,,,içimden 3 numaraya vurdurup 2-3 günde bir tekrarlata tekrarlata canlandırmak istiyorum çok yeni çıkan saçlar var cansız cansız ama açık olduğum için yapamıyorum işe nasıl geleceğim o kafayla diye düşünüyorum,,,emekli olunca ancak yaptırabileceğim
gul_0663 Evet ablacım. D vitaminleri işe yarıyor anlaşılan.
bu ay fazla aldın galibaRumuz :eriğim
Gebelik haftam : 20
Gebeligimin başlangıç tarihi : 11/05/2014
Başlangıç kilosu : 63,2
Geçen hafta : 67,6
Bu hafta : 68,5
fark: +900gr
Toplam Fark: +5,3 kg
Boy : 1.58
Spor : hala yasaklı
Hedef: 76
sana daCanımm benim sanada güzel mutlu günler... geçmiş olsun ihmal etme dr una sor canım... inşallah önemli bişi değildir minnoşun kendisine yer açmasıdır...
Ciciler alınmış... hayırlı uğurlu olsun sağlıkla mutlu mutlu giysin minik kuşumuz..
Bende yğunm inan fırsat bulamıyorum dinlenmye... misafirler kışlık hazırlıklar pestilim çıkmış ellerim bile ağrıyor bgün.. domates almıştım cumartesi 40kilo kadar.. onlarğ yaptım.. bu arada ev temizliği çamaşır... misafiri de es geçmemek lazım.. bende değller kayınvaldemdeler ama ev aynı sitede olunca haliyle gidiyosun bide orda o kadar milletle ilgilenmek yoruyo adamı.. gel bi de kendi evinle uğraşşş... diğer eltim pek yanaşmıyo sınavıı varda onu bahane edip azıcık kaçmak işine geliyo haliyle ben bitiyoruum.. cuma gecesi yatıya aldım eşimin dayısı buroaydı eşiyle gece 2ye kadar çay meyve hazırla sohbet et...yatak hazırla... mesai sonrası dinlenemeden haftasonu mesaisi başladı...
Ahh ablacım ahhh hiç kendini düşünmüyosun valla... azicik dur dinlen.. sağlığın elden gidiyor.. o topuk dikenine nasıl dayanıyosun.. bi hafta bırak yapma dinlen nolur.. maşallah sana valla.. bin maşallah...sen beni beklemişsin ama ben motor su kaynattığı halde oturacak durumda değildim, sadece namazlarda oturabildiğim kadar oturdum,,,topuk dikenimden tut dizlerimden sırtıma kadar yanmaya başladı ama bıraksam kokacaklar sabaha kadar,,bırakamadım pc yi görecek durumda değildim zaten giremezdim de
teşekkürler canım
gözünaydın olsun canım
uzmanlık alanım dermişim,,,eskiden çok verirdim,,,selam kızlar nasılsınız
gül abla bebek formulleri mi veriyorsun sen
az almışsın canım, günde 3-4 tane içmek gerekiyor 2 kişi içince hemen biter,,,,gül ablacım aldım omega 3. çok sağol 3 kutu aldım.eşimle berber içicem inşallah faydasını görürüz.bide ne kadar sürede geliyor
Tunaydinlaaar.once bildirim yapayim sonra gecmisi okuyayim.Bu hafta az vermisim ben ama olsun
Ztn ayda 1 kg versem yeter bana.o da olacak gibi
Dogum:28 Şubat 2014
Başlangıç kilo: 83
Geçen hafta : 68.0
Bu Hafta : 67.7
Fark : -0.3
Toplam Fark : -15.3
Spor : emzirme
Beden : 40
Boy : 1.70
Hedef : 58
Yüzde : 0.226
bende kendime kızıyorum ama başka çarem yok ,,,yapmasam olmuyor yapsam canım çıkıyor,,,Ahh ablacım ahhh hiç kendini düşünmüyosun valla... azicik dur dinlen.. sağlığın elden gidiyor.. o topuk dikenine nasıl dayanıyosun.. bi hafta bırak yapma dinlen nolur.. maşallah sana valla.. bin maşallah...
Bi mercimek haşla salata yap ye ablam ... hiç değilse fazla vaktini almaz... tabi sensen yemek yiyecek sadece.bende kendime kızıyorum ama başka çarem yok ,,,yapmasam olmuyor yapsam canım çıkıyor,,,
bugün kendime dinlenme sözü verdim öğlen yürüyüşe çıkmayacağım, akşam da eve gidip sadece ibadetleri yapacağım yatıp pc yi elime alıp kaçırdığım dizileri izleyeceğim .....diye düşünüyordum yazarken aklıma geldi yarına yemeğim yok offf yaaa
benimde aklıma o geldi,,,,kız var o yarın okuldan gelene kadar yanına bişey yaparım,,,Bi mercimek haşla salata yap ye ablam ... hiç değilse fazla vaktini almaz... tabi sensen yemek yiyecek sadece..
atayım canımEvet ablacim bu ay birden bire cikti gobiste zaten esimin yillik izni yee yee diye tutturuyor yemiyorum ama ohtiyac fazlasini
Bu arada sen kiz bebek formulunu ozelden atarmisin :)
ben de çok seviyorum ama yeseydim çok kötü hissedecektim insulin direnci olumsuz etkilenecekti vs.. boşver dedim : ))Geçmiş olsun.İyi dayanmışsın o acılı ekmeğe ben olsam dayanamayabilirdim çok severim çünkü
maşallah ablamaRumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
geçen hafta : 63.300
Bu hafta: 62.500
Fark:-800
Toplam fark:16,700
Beden:göbek..42 ..basen 40
Spor: 5 gün devamlı ayakta koşturma
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg ....... ikinci hedef 60 kg
Yüzdesi:-%1,26
süpersin ablamRumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
geçen hafta : 63.300
Bu hafta: 62.500
Fark:-800
Toplam fark:16,700
Beden:göbek..42 ..basen 40
Spor: 5 gün devamlı ayakta koşturma
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg ....... ikinci hedef 60 kg
Yüzdesi:-%1,26
aldim gul ablacim mesajini.simdi omegaya bakicamuzmanlık alanım dermişim,,,eskiden çok verirdim,,,
eskiden cep yoktu evden gece gece telefonla ararlardı,,,hemen odaya girer çocuklar duymadan formülü verirdim,,,çıkınca çocuklar bizim profösör başladı
mesaj attım canım aldınmı,,,300 garam bile çok iyi ben haftada 100 veremediğim zamanlar oluyordu
beeeenDUYURUDUR
kedicim yoğunluğundan dolayı bu hafta liste hazırlayamayacak.Gönüllü varsa lütfen yazsın.Yok eğer kimse müsait değilse bu hafta liste olmayacak haberiniz olsun.Her hafta hazıra konuyoz bu haftada pamuk eller cebe