Boynum iyi, ayağımda iyi ama biraz kalacak galiba, geçmeyecek. Call yaptım, geçen gün. Cumartesi de tae bo yaptım, yani zorlamadım kendimi. Artık bugün bir terslik olmazsa p90x3'e başlamayı düşünüyorum.Kedicik ayağın ve boynun nasıl iyi oldumu artık spora başladınmı.
Afiyet olsun. Sürekli yemiyorsundur zaten.Gunaydin misss gibi bir Ankara sabahi yağmur yagdi yagacak
Tereyagli kizarmis ekmekleri mideye indiriyorum
Dün sabah tartıldım, 42.3 kg çıktım. Sabah yarımdan biraz fazla simit yedim kahvaltıda.
Tamam, hemen bakıyorum.sağlıklı yaşıyoruzda senin gibi birisi yazmış okan beylere..40'lı kilolarda..karatayla vermişfazla kilosunu..şimdi hala vermeye devam ediyormuş..karatay dışına çıkmadan nasıl kilo alabilirim diye soruyordu..bi bak istersen sayfaya canım
Annemde bamya koydu, bağırsak çalıştırdığını söyleyince. Birkaç defada yapmıştı zaten, demek ki birazda olsa faydası oldu. Ama fazla koyamadı, çok pahalı.
Bakıyorum bulamadım hala, başlık olarak mı yoksa yorumlarda mı?sağlıklı yaşıyoruzda senin gibi birisi yazmış okan beylere..40'lı kilolarda..karatayla vermişfazla kilosunu..şimdi hala vermeye devam ediyormuş..karatay dışına çıkmadan nasıl kilo alabilirim diye soruyordu..bi bak istersen sayfaya canım
var canım atarım birazdangul_0663 abla formul var mi erkege?
sana da atarım canımbende formül istiyorum :) erkek
bende ikiz kızım olsun çok istiyordum ama ona bişey bulamadım, anneannemin 3 tane ikizi olmasına ragmen olmadı o ancak dıştan döllenme ile olabilir o iş doktorluk canımgul abla anladim ben sen bu islerden anliyorsunikiz cocuk yapmaninda bir sirri varmidir ki? ben bebegin kiz mi erkek mi olacagini belirleyen bir site bulmustum burda, gerci cok uzun zaman oldu... bir ara meraktan okurdum hep. onlar en az uc ay oncesinden baslayan yemek listeleri, birde yasak yiyecekler listesi veriyordu. asil listeyi parayla aliyorsun onlardan az para da degildi. cok uyesi ve basariya ulasan cok musterileri vardi. sen su patent isini bir daha dusun:) millet nelerden para yapiyor.
Canım benim bizdende sana sevgilerIyi haftalar olsun hepimize...mutluluk dolu sağlık dolu olsun inşallah çıtırlar
Rumuz : mydenizzz
Gebelik haftam : 31
Gebeligimin başlangıç tarihi : 16.02.2014
Başlangıç kilosu : 64
Geçen hafta : 72.7
Bu hafta : 72.9
fark: +200 gr
Toplam Fark: +8.9 kg
Boy : 1.64
Spor : kış hazırlıkları, hasta olan miniğimle sabahlamak ve peşine koşturmak
Hedef: 75 ile doguma gitmek
en son yazdığımda akşam gelecektim güya ama 2 gündür çok rahatsızım..sol göğsümden bir sancı girip sırtımda bitiyor ve süreklilik durumu var..sıcak tutunca biraz rahatlıyorum...1 aydır ara ara oluyordu ben bebeğin sıkıştırması diye yorumlamıştım ama 2 gündür çok şiddetlendi..bu gün doktorumu arayıp soracağım ve gerek görürse gideceğim...onun dışında dün hep aklımda olan patlıcan kırmızı biber közleme işi vardı..eşimden rica ettim onları uygun bir yerde közledik kaldırdık.o olmasa hayatta yapamazdım..benim menemenler haftaya kaldı..
sizler nasılsınız iyisininizdir umarım hepiniz
@mengmeng güzel gözlü arkadaşım şaçlarını kestirdiğini okudum şimdi...böyle köklü bir değişim şarttı bence de.. her sıkıntıdan sonra biz bayanlar acısını ya saçımızdan ya cüzdanımızdan çıkarıyoruz..sağlık olsun ..zaten çok güzelsin eminim daha da güzelleşmişsindir...
teoson um fıstıkım sen nasılsın miden ne durumda?? kısa saçlı ikinci arkadaşım özledim... iyi çalışmalar ve sağlıklı günler kuzum
fmgenc canım çok yoğunsun sen de..allah kolaylık versin umarım iyisindir..
seraym bebiş için güzel temennilerinden dolayı teşekkür ederim canım..sizin de elinize sağlık tarhana yapmışsınız afiyetle inşallah
B bekirege tatlı kıvancın annesi öperim yakışıklı oğluşunu ve seni
kedi83 sana da liste için şimdiden teşekkürler... bluebottle canım yoksun bir kaç gündür sen de umarım iyisindir..anneciğin geliyormuş gözün aydın...
hepinize kucak dolusu sevgiler
günaydın çıtırlarım
çok şükür 2 gün sonra girebildim evde olsam yine giremezdim işe dalardım hemen,,,
kolay gelsin canımRumuzrenscim
Başlangıç tarihi:05/05/2014 doğum yaptığım gün..eve geldiğimde 66,5 idim..sonra 1 hafta 10 gün içinde 60 a düştüm..
Başlangıç kg:60
Geçen hafta:56,5
Bu hafta:55,5
Fark:-1000 gr.
Toplam fark:4,5
Beden:36-38
Spor:koşturmaca,emzirme
Boy:1.67
Hedef:52-53 hedefin aşağı çektim birazcık :)
Yüzdesi:-1,77
Günaydın canlar..ben full çalışıyorum..kilomu yazıp kaçıcam..fuar var ona hazırlık yapıyorum..sonra gelirim inşallah..
günaydıngünaydınnnnnnnnnn karatayın güzel Çıtırları..
hepınızı çok sevıyorum saygıyla selamlıyorum ve bildirimime geçiyorum..
Rumuz:alfabetikbulvar
Başlangıç tarihi:18/03/2014
Başlangıç kg:85,4
Geçen hafta:76,5
Bu hafta:76,2
Fark:-300
Toplam fark:9,2
Beden:44
Spor: yürüyüş+ iş koşturmacası ( ama öyle böyle değil)
Boy:1.67
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 65 kg
Yüzdesi: 0,301 (inşallah doğru hesaplamışımdır )
biliyoırsunuz canlarım bu haftakı hedef 75 di ama 200 gr kalmış :) sıkıntı yokkk azim var haftaya 74 oluverırım canımmmmmmmm
ben senden önce sipariş verdim aras kargo 5 dkk uzaklıkta olmasına rağmen hala gelmediumarım canım...hepimiz için hayırlısı olsun. .
bu arada çok geçmiş olsun. .pko genelde kilolu kişilerde olur gibi bir ön yargi oluşmuş bende..ya da zamanla kilo artışına mi sebep olur ki acaba arasında bir bağlantı vardi ama bilemedim. .soğan kürü cidden çok yaygınlaştı ve herkes sonuç alıyor. Umarım sen de sonuc alırsın. .zaten bilinçli besleniyorsun eminim ustesinden gelirsin
Teşekkür ederim ablam..ürünlerim geldi bile cocuklarima bu sabah verdim hatta rahatlıkla içtiler..çok sevindim eskiden çok ağırdı bu çocuk versiyonlari şimdi Portakallı limonlu karışık meyveli derken kokusu çok geride kalmış .senin vesilenle aldım kolaylıkla çok sağol ablam..bir de minik hediye koymuslar içine. .ilaç kabi...4 bölmeli Sabah - öğle-aksam-yatarken diye ılaci içine koyup unutmamak için: ))) jest yapmışlar sagolsunlar
güle güle kullanın cicişleriniziIyi hafta sonlari olsun hepimize inşallah
dün kizilay ulus arasi kosturdum.. bebisin son eksikleri için. .bebek telsizinden, puset, uyku seti ve bir cok ivir zivir derken aksam ayaklarım ve bacaklarim benim değildi tanıyamadım. .o ince narin bileklerim oldu bir davulllher şey iyi hoş aldigim pijama takimi ince geldi içimi gösterdi sinir oldum..telefon ettim abla gönder yenisini netten beğen kargoyla gonderelim dediler. O kadar sevindim tekrar gitmek zorunda kalmayacagim..
Bu gün ise komsuma gidecegim kisir yapacakmis ve tabi yaninda baska ikramları da olur..bana cok fazla dokunuyor zararli şeyler. Hemen bulanti istifrar ya da yanma yaşıyorum. .o yuzden sadece kisir yemeye çalışacağım. .
daha yazacaklarim vardi ama benim küçük izin vermiyor. Aksam gelirim inşallah
hepinizi koccaman öpüyorum güzel insanlar: )
o kadar şeyi yaptım canım,,,kkk hazırlamak bile bana dülştü herkes yatıyordu sinir olsamda hepsini yaptım....gece 2 de iş yapmayı bıraktım 5 te yattım 7 ye kadar uyuyamadım, 4 saat sonra kalktım büyük kızım istanbul a dönecekti hemen kkk hazırladım eteğine ilaveler yaptı o kkk yaparken ben onları diktim aldı gitti....bunların üstüne bide banyo yaptım gece 12 dede eteği bitiridikten sonra ütüsüyle uğraştım birazda ütü yaptım,,,1 de pestilimi serdim yorgunluktan doğru dürüst uyuyamadan ve dinlenemeden işe geldim....offf offff benim işlerim niye bitmiyor,,,,,,
Mrb canımmm.. yok kpss değil canım... ben çalışıyorum da kurum içi yükselme sınavım var... ona çalışıyorum birazcık...kpss den bahsediyorsun sanırım. ben maliye mezunuyum selçuk üniv. önlisans 2014 de girdim 83 puan aldım ama atanamadım. 81 le atananlar bile oldu ama yaptığım tercihler gelmedi. bu sene de (lisansı bitirmiyordum tek dersten bırakıyordum önlisans olarak sınava girebilmek için temmuzda tek ders sınavında maliye lisansı bitirdim) son kez önlisans olarak gireceğim ama hiiçç çalışmadım. bence zor olacak çünkü lisans düzeyi çok zordu. lisans düzeyiyle doğru orantılı olarak zorluk derecesi belirliyorlar , yine bence ama inşallah kolay olur. %75 hiiiç sanmam ama keşke olsaaa.....
sen beni beklemişsin ama ben motor su kaynattığı halde oturacak durumda değildim, sadece namazlarda oturabildiğim kadar oturdum,,,topuk dikenimden tut dizlerimden sırtıma kadar yanmaya başladı ama bıraksam kokacaklar sabaha kadar,,bırakamadım pc yi görecek durumda değildim zaten giremezdim deGül abla ne durumdasın hala motor su kaynatmadımı merak ediyorum valla senin işin ne kadarını bitirdiğini okumadan yatmayacağım.Seni bekliyor olucam.......
Eki Görüntüle 1242627
teşekkürler canımgünaydın hatunlar dükkanı teoson kapatmış ben de açayım bari : )))
gül ablacım bir kere daha maşallah enerjin çok güzel, Allah eksikliğini göstermesin yavruların çok şanslı...
keşkek muhabbetleri devam ediyor hala : ) ben yapamadım emin olamadım evdekiler yermi yemez mi diye..
ailem çarşmaba gece geliyor ben de ona heyecanlıyım : ) annemden kavanoz kapağı isteyeceğim 8-9 şişe daha var ne doldursam kardır dimi : ))
Rumuz: kuskan
Başlangıç tarihi:08/09/2014
Başlangıç kg:64
Bu hafta:63,2
Fark:0,8
Toplam fark:0,8
Beden:M-L
Spor: şuan
Boy:1.66
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:1,25
Günaydın.
Rumuz: mengmeng
Başlangıç tarihi:04/05/2014
Başlangıç kg: 70,7
Geçen hafta: 65,5
Bu hafta: 64,6
Fark: - 900 gr
Toplam fark: -6,100
Spor: Tadilat bitimi ev temizliği, yeğenle park, müze gezme.
Boy: 1.59
İlk Hedef: 58
Nihai hedef: 50
Yüzdesi: 1,374 (-)
iyi yapmışsın canım,,,güle güle uzatGünaydın. Saçlarımı kısacık kestirdim.
günaydın canımGÜNAYDIN