Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Iyi haftalar olsun hepimize...mutluluk dolu sağlık dolu olsun inşallah çıtırlar

Rumuz : mydenizzz
Gebelik haftam : 31
Gebeligimin başlangıç tarihi : 16.02.2014
Başlangıç kilosu : 64
Geçen hafta : 72.7
Bu hafta : 72.9
fark: +200 gr
Toplam Fark: +8.9 kg
Boy : 1.64
Spor : kış hazırlıkları, hasta olan miniğimle sabahlamak ve peşine koşturmak
Hedef: 75 ile doguma gitmek

en son yazdığımda akşam gelecektim güya ama 2 gündür çok rahatsızım..sol göğsümden bir sancı girip sırtımda bitiyor ve süreklilik durumu var..sıcak tutunca biraz rahatlıyorum...1 aydır ara ara oluyordu ben bebeğin sıkıştırması diye yorumlamıştım ama 2 gündür çok şiddetlendi..bu gün doktorumu arayıp soracağım ve gerek görürse gideceğim...onun dışında dün hep aklımda olan patlıcan kırmızı biber közleme işi vardı..eşimden rica ettim onları uygun bir yerde közledik kaldırdık.o olmasa hayatta yapamazdım..benim menemenler haftaya kaldı..

sizler nasılsınız iyisininizdir umarım hepiniz

@mengmeng güzel gözlü arkadaşım şaçlarını kestirdiğini okudum şimdi...böyle köklü bir değişim şarttı bence de.. her sıkıntıdan sonra biz bayanlar acısını ya saçımızdan ya cüzdanımızdan çıkarıyoruz..sağlık olsun ..zaten çok güzelsin eminim daha da güzelleşmişsindir...

teoson um fıstıkım sen nasılsın miden ne durumda?? kısa saçlı ikinci arkadaşım özledim... iyi çalışmalar ve sağlıklı günler kuzum

fmgenc canım çok yoğunsun sen de..allah kolaylık versin umarım iyisindir..

seraym bebiş için güzel temennilerinden dolayı teşekkür ederim canım..sizin de elinize sağlık tarhana yapmışsınız afiyetle inşallah

B bekirege tatlı kıvancın annesi öperim yakışıklı oğluşunu ve seni

kedi83 sana da liste için şimdiden teşekkürler... bluebottle canım yoksun bir kaç gündür sen de umarım iyisindir..anneciğin geliyormuş gözün aydın...

hepinize kucak dolusu sevgiler

Dün sabah tartıldım, 42.3 kg çıktım. Sabah yarımdan biraz fazla simit yedim kahvaltıda.

sağlıklı yaşıyoruzda senin gibi birisi yazmış okan beylere..40'lı kilolarda..karatayla vermişfazla kilosunu..şimdi hala vermeye devam ediyormuş..karatay dışına çıkmadan nasıl kilo alabilirim diye soruyordu..bi bak istersen sayfaya canım

Tamam, hemen bakıyorum.

Annemde bamya koydu, bağırsak çalıştırdığını söyleyince. Birkaç defada yapmıştı zaten, demek ki birazda olsa faydası oldu. Ama fazla koyamadı, çok pahalı.

dün pazarda 4-5 lira arasıydı gördüklerim de hep uzun ve kocamandı..ben minik minik seviyorum o yüzden 2 ay önce ramazanın başında 5 kilo kadar alıp koydum buzluğa ama kilosu 8 tl dendi

Bakıyorum bulamadım hala, başlık olarak mı yoksa yorumlarda mı?

gul_0663 abla formul var mi erkege?
var canım atarım birazdan
bende formül istiyorum :) erkek
sana da atarım canım
bende ikiz kızım olsun çok istiyordum ama ona bişey bulamadım, anneannemin 3 tane ikizi olmasına ragmen olmadı o ancak dıştan döllenme ile olabilir o iş doktorluk canım....senin dediğin siteler internet ve pc çıktıktan sonra oradan buradan duyduklarıyla kurulmuş bir sitedir,,,ben 1987 yılında oğlum olduktan sonra dergi ve ansiklopedilerden okuya okuya birleştire birleştire araştırmaya başladım ve 1991 yılında ilk denememi yaptım kıza göre 1,5 aylıkken düştü ( misafir kızkardeşim ve eşi vardı enişte herşeyi eşinden istiyorsun çok nazlısın deyip duruyordu şuna laf söyletmeyeyim dedim mini fırın almıştım ağır değil diye kaldırdım sabah kanamam başladı düştü), 1992 de tekrar denedim kızım oldu,,,,1998 de kazara hamile kaldım aldırmaya kıyamadım hamile kalabileceğim tarihi düşündüm ve kız diye tahmin ettim kız oldu,,,ben o zamanlar işi paraya dökseymişim dünyanın parasını kaazanırmışım,,,,doktorlar bile tahmin edemiyorlardı banada gülmüşlerdi formülle olurmu diye ama oldu ve benim dediğime göre uygulayıp olanlar da oldu...

günaydınnnnnnnnnn karatayın güzel Çıtırları..
hepınızı çok sevıyorum saygıyla selamlıyorum ve bildirimime geçiyorum..

Rumuz:alfabetikbulvar
Başlangıç tarihi:18/03/2014
Başlangıç kg:85,4
Geçen hafta:76,5
Bu hafta:76,2
Fark:-300
Toplam fark:9,2
Beden:44
Spor: yürüyüş+ iş koşturmacası ( ama öyle böyle değil )
Boy:1.67
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 65 kg
Yüzdesi: 0,301 (inşallah doğru hesaplamışımdır )
biliyoırsunuz canlarım bu haftakı hedef 75 di ama 200 gr kalmış :) sıkıntı yokkk azim var haftaya 74 oluverırım canımmmmmmmm

Rumuzrenscim

Başlangıç tarihi:05/05/2014 doğum yaptığım gün..eve geldiğimde 66,5 idim..sonra 1 hafta 10 gün içinde 60 a düştüm..

Başlangıç kg:60

Geçen hafta:56,5

Bu hafta:55,5

Fark:-1000 gr.

Toplam fark:4,5

Beden:36-38

Spor:koşturmaca,emzirme

Boy:1.67

Hedef:52-53 hedefin aşağı çektim birazcık :)

Yüzdesi:-1,77

Günaydın canlar..ben full çalışıyorum..kilomu yazıp kaçıcam..fuar var ona hazırlık yapıyorum..sonra gelirim inşallah..

Canım benim bizdende sana sevgiler. sanada ufaklığa geçmiş olsun .benim şikayetler hemen hemen aynı bir değişiklik olmadı bugünlerde tekrar kontrole gidecem bakem ne diyecek saol canım sorduğun için
günaydın çıtırlarım

çok şükür 2 gün sonra girebildim evde olsam yine giremezdim işe dalardım hemen,,,
günaydın ablam ne yaptın haftasonu bitirebildinmi işlerini

kolay gelsin canım

günaydın
olsun azar azarda olsa gidiyor ya önemli olan o

ben senden önce sipariş verdim aras kargo 5 dkk uzaklıkta olmasına rağmen hala gelmedi

afiyetle için ,,,yarasın canım
güle güle kullanın cicişlerinizi
o kadar şeyi yaptım canım,,,kkk hazırlamak bile bana dülştü herkes yatıyordu sinir olsamda hepsini yaptım....gece 2 de iş yapmayı bıraktım 5 te yattım 7 ye kadar uyuyamadım, 4 saat sonra kalktım büyük kızım istanbul a dönecekti hemen kkk hazırladım eteğine ilaveler yaptı o kkk yaparken ben onları diktim aldı gitti....bunların üstüne bide banyo yaptım gece 12 dede eteği bitiridikten sonra ütüsüyle uğraştım birazda ütü yaptım,,,1 de pestilimi serdim yorgunluktan doğru dürüst uyuyamadan ve dinlenemeden işe geldim....offf offff benim işlerim niye bitmiyor,,,,,,

Mrb canımmm.. yok kpss değil canım... ben çalışıyorum da kurum içi yükselme sınavım var... ona çalışıyorum birazcık...

Gül abla ne durumdasın hala motor su kaynatmadımı merak ediyorum valla senin işin ne kadarını bitirdiğini okumadan yatmayacağım.Seni bekliyor olucam.......
Eki Görüntüle 1242627
sen beni beklemişsin ama ben motor su kaynattığı halde oturacak durumda değildim, sadece namazlarda oturabildiğim kadar oturdum,,,topuk dikenimden tut dizlerimden sırtıma kadar yanmaya başladı ama bıraksam kokacaklar sabaha kadar,,bırakamadım pc yi görecek durumda değildim zaten giremezdim de

teşekkürler canım

gözünaydın olsun canım

Rumuz: kuskan
Başlangıç tarihi:08/09/2014
Başlangıç kg:64
Bu hafta:63,2
Fark:0,8
Toplam fark:0,8
Beden:M-L
Spor: şuan
Boy:1.66
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:1,25

oooooo 100,,,, 100 giderken aştın valla 900 süper
Günaydın. Saçlarımı kısacık kestirdim.
iyi yapmışsın canım,,,güle güle uzat
günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…