Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Annemde bamya koydu, bağırsak çalıştırdığını söyleyince. Birkaç defada yapmıştı zaten, demek ki birazda olsa faydası oldu. Ama fazla koyamadı, çok pahalı.
Yok ya o kadar pahalı değildi ben 5 liraya aldım gül ablanın dediğigibi büyükleri daha ucuz pazarda 3 liraydı bende büyük severim evede yemeğe büyük aldım.

Sarmısak turşusudamı oluyormuş ben yiyemem onu ya

Abla sen napiyorsun böyle yaa valla enerjine hayranım Allah kolaylik versin. Ben bu yaptıklarının üçte birini yapamam Maşallah

Kimse yok yine her zamanki gibi haftasonumuz hep böyle tenha geçiyor ne yazıkki ben menülerimi yazayım
sabah
kkk
akşam
keşkek yaptım şuanda misafirim var fotoyu çektim fotoğraf makinamda herkescikler gidince atarım artık tabi sadece keşkek yemedim mercimek çorbasıda yapmıştım ayranla iyi gitti hapsi ev turşumuzda vardı hamileleri özendirdim ama kusura bakmayın isteyin sizede yaparım.

günaydın hatunlar dükkanı teoson kapatmış ben de açayım bari : )))
gül ablacım bir kere daha maşallah enerjin çok güzel, Allah eksikliğini göstermesin yavruların çok şanslı...
keşkek muhabbetleri devam ediyor hala : ) ben yapamadım emin olamadım evdekiler yermi yemez mi diye..
ailem çarşmaba gece geliyor ben de ona heyecanlıyım : ) annemden kavanoz kapağı isteyeceğim 8-9 şişe daha var ne doldursam kardır dimi : ))

Ben bildirimi bugünden yapayım maalesef yine giden yok ve ben reglim bu sabah oldum

Rumuz:blackandwhite
Başlangıç tarihi:18/08/2014
Başlangıç kg:82.4
Geçen hafta:79.4
Bu hafta:79.4
Fark:0
Toplam fark:3
Beden:44
Spor: yürüyüş
Boy:1.66
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:0

selam yavrucanlartipik pazar gunu yasaniyor bizde.
sabah: mantarli omlet,peynir, zeytin,salata,yerfistigi
ara: yogurt
aksam: barbunya, salata,ayran olacak.

Rumuz: kuskan
Başlangıç tarihi:08/09/2014
Başlangıç kg:64
Bu hafta:63,2
Fark:0,8
Toplam fark:0,8
Beden:M-L
Spor: şuan
Boy:1.66
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:1,25

günaydın iyi haftalar; ilk haftam olduğu için hata yapmışım düzeltiyorum
Rumuz: kuskan
Başlangıç tarihi:08/09/2014
Başlangıç kg:64
Bu hafta:63,2
Fark:0,8
Toplam fark:0,8
Beden:M-L
Spor: şuan yok
Boy:1.65
Hedef:ilk hedef 59 kg...ikinci 55 kg
Yüzdesi:1,25

Günaydın.

Rumuz: mengmeng
Başlangıç tarihi:04/05/2014
Başlangıç kg: 70,7
Geçen hafta: 65,5
Bu hafta: 64,6
Fark: - 900 gr
Toplam fark: -6,100
Spor: Tadilat bitimi ev temizliği, yeğenle park, müze gezme.
Boy: 1.59
İlk Hedef: 58
Nihai hedef: 50
Yüzdesi: 1,374 (-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…