selam kızlar
geçmişe bakmaya vaktim yok hemen yazıp çıkacağım o kadar çok işim varki 2 günde nasıl yetiştireceğim şimdiden topuk dikenim ağrımaya başladı
dün iş dönüşü pazara uğradım 1 koli yumurta ve tereyağ alıp elim boş gelmeyeyim akşam kızlarla tekrar giderim diye düşündüm uzun bamyalardan gördüm ilk defa 1 karıştan uzun kg suda 3 tl imiş 3,5 kg da ondan aldım geldim, akşam kızlar gelince tekrar gittik herşey ucuzlamıştı iyide oldu 15 kg domates, patlıcan , biber, kabak, kırmızı biber, yeşillikler salatalık derken 3 ümüzünde koları kopacak kadar oldu hamal 10 tl istedi 7 ye indi gerek yok senin arkanda tin tin koşana kadar taksiye binerim dedim taksi 5 tl yazdı mesafe kısa olunca......gece 2 ye kadar bamyaları yıkayp 4 e bölüp ipe dizdim birazını astım kalanlar öbür balkonun demir ve ipleri yıkandıktan sonra yapılacak üstünede naylon örteceğimki kuşlar pislemesin yağmur değmesin.....
....birazdan domateslerden başlayacağım içine biber, patlıcan falan koyarak konserve yapacağım,,,,kalanlar kesilip ipe dizilecek
....küçük kızın vücudu vazo gibi olduğu için etek bulamıyoruz bel ince basenler sivri sivri çıkıyor üstle alt arasında 2 bedenden fazla fark var nerdeyse...evde kumaş vardı ben dikeceğim artık
....büyük kız etek almış üstüne kalın lastiklerle şekiller verilip askılı jile tarzı bişey olacakmış
...alta komşu taşınıyor ona tavada yufkalı börek yapıp çay demleyip götürmek istiyorum burası lojman olduğu için iş yerinden bir bayan götürmesem ayıp olur, dün pazar dönüşü de gördüm bugun taşınacağını söyledi ...duymasaydın yapmaya vaktim yok diye yapmazdım.....
....akşama biber li bişeyler istiyorlarmış yemeğe onu yapacağım,,,
....turşu kuracağım
..kızkardeşimin arkadaşına bileklik yapmıştım kısa gelmiş yeniden yapıp pazartesiye yetiştirmem lazım giderken götürsün hediyeydi yapmasam ayıp olur....
,,,,,çamaşırlar yıkanıp asılacak
aklıma gelenler bunlar arada bulaşıklar ıvır zıvır , ibadetler , yemekler, kkk derken sabaha kadar oturmam lazım
11 de kalktım 3 te yatmıştım,,,kkk bile bana kaldı herkes yatıyor namaz kıl kkk hazırla derken 1 saat geçti,,,domatesleri yıkadım patlıcanları tuzlu suya ıslattım ,,,hemen yazıp kaçayım dedim,,
ayyyy ne doluyum ya yazarken kafayı yiyecek gibi oldum,,,allahım bunlar nasıl yetişir yarın geceye kadar,,,bide
kardeşimin arkadaşı yatıya gelecekti inşallah gelmez ev le uğraşacak halim yok zaten,,,,