Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canım oral yolla alınan b12 nin hiç bir faydası yokmuş iğne olmalısın.Omega 3 ün genel manada kalp ve damar sağlığı içinde kullanılması gerekiyor zaten omega 3 bizim için çok önemli bir vitamin takviyesi karatayın olmazsa olmazı.[/QUOTE]

siz kullanıyormusunuz

Hayirli cumalar kizlar.kizima bakmaktam foruma giremedim. Minnosum biraz daha iyi cok sukur
Ihlamur iyi geldi anlasilan.
Bugun kkk ve ara ogun findik badem.aksama kiymali taze fasulye var.ve karatayin tarifi olan kabagi yaptım.firinda olan.guzelmis begendim.bakalim kocam begencek mi? Artik o da bana tamamen uyuyor.birlikte saglikla yasiyoruz ne guzel.

[/QUOTE]

siz kullanıyormusunuz[/QUOTE]

Ben zaten sinir sistemim zayıf olduğu için kullanıyorum ve ailemde kocam hariç herkes kullanıyor.Tavsiye ederim.
gul_0663 ablacım banada şifreyi aatarmısınız benimde omega üçüm az kaldı bende sipariş edeyim kk dan özel at daha kolay oluyor he bide arkadaşım kız bebek istiyor onunda formülünü at müsait olduğun bir zaman.

Geçmiş olsun canım öksürüğün belirli bir syri var tek ilacıda aslında bal limon birde içerse zencefil zerdeçal ve limonu balla karıştırıyorsun oda iyi geliyor birde karaturpu oyup içine bal koyuyorsun altınıda kesip bardağın üstüne oturtuyorsun turpun altında bardağa şıp şıp diye su akıyor onu şırıngayla çocuğa içir oda çok iyi geliyor tavsiye edrim.Birde babymom da yazmış anne olunca anladım sitesinde kadir tuğcu var oraya üye ol o ne derse onu yap ve inana ben çocuklarımı onunla büyüttüm hiç ilaç geçmişleri yok çok şükür.

Cnm cok tesekkurler iyi dileklerin icin. Kizim daha 6 aylik o yuzden bal yasak alerjen oldugundan
1 yasindan sonra veriliyormus.
Senin turplu formulu gecen kis hamileyken yapmistim
Gercekten iyi gelmisti ilac yasakti ztn gebelikten.simdilik ihlamurla devam.

Vay anasini diyorum baska bisi demiyorum.erkek icin de var mi acaba? Ikincisine karar verirsem o da erkek olsun.her iki duyguyu da tadayim.gerci esim 2.sini de kiz istio

Geçmiş olsun canım benim ama ben vermiştim balı dr. az tatttır dokunmuyorsa ver dedi dokunmadıda birine 5 aylıkken birinede 4 aylıkken başlamıştım en azından doğal ilaçların içinde bala bin basan zehirli maddeler var. 6 aylık olmuş dokunmazsa ver.limonunu ve zencefilini bol tut

Ya kızlar aklıma soktunuz keşkeği şöyle etli nohutlu of misss ısladım bende buğdayı yarın yapayım bari benim keşkek yapımı zor ama yarın mahvolurum onu dövmeye çalışırken kol kası yaparım artık fotolarınıda çekerim gidip tereyağıda almam lazım kalmadı evde .

bence 8 e doğru ye hem acıkmazsın hem leptini bozmazsın
biz B12 yi iğne olarak yaptırıyoruz kg aldırmadı

omega 3 hem zayıflatmaya yarıyor hem omega 3 dengesini sağlamaya çalışıyor

omega 3 için çocuklar bile kullansın diyorlar

ah seraym ah sana ne desem diye düşünüyorum,,,,
o kg larla belde ağrır kalçada .....ben 16 kg verdikten sonra çok rahatladım herşeyin derdi kg lar,,,,ilk 2 ayda 10 kg ya yakın verdim ve yürümeye başladım dizlerim çok kötüydü yarım durak yürüyemiyordum karatay sayesinde yürümeye başladım,,,çok şükür belimle ilgili sorunlarım azaldı karataya başladığımdan beri 2 kere az olarak ağrıdı, tutulma olmadı....
boşa hamallık yapma canım şu beynine bi format at bakayım yok annem yok bacım yok forum yok miting diye diye yiyorsun her kaçamak insülin direncini başa döndürüyor ve sıfıra sıfır elde var sıfır boşa kürek çekiyorsun ,,,,,,

ailede birlikte yapan olunca çok iyi oluyor ayrı yemek derdi deçıkmamış oluyor ....

siz kullanıyormusunuz[/QUOTE]

Ben zaten sinir sistemim zayıf olduğu için kullanıyorum ve ailemde kocam hariç herkes kullanıyor.Tavsiye ederim.

gul_0663 ablacım banada şifreyi aatarmısınız benimde omega üçüm az kaldı bende sipariş edeyim kk dan özel at daha kolay oluyor he bide arkadaşım kız bebek istiyor onunda formülünü at müsait olduğun bir zaman.
[/QUOTE]
face den attım canım
omega 3 nerden almalıyım ve marka söyleyebilir misiniz?
canım mesaj atayım sana diyeceğim ama benim mesajlarda sorun var galiba sistem değiştiğinden beri mesaj almıyorum gönderemiyorum da ,,,istersen sen bir mesaj at bakalım gelirse cevaplarım,,,,olmazsa ben kediye face den atarım o sana buradan mesaj atar
Kiz bebisin formulu mu varmis? Şoklardayim su anda
Benimki kiz mesela.babasi kiz istedi geldi
o formül bana ait canım,
ben kız çocuk hastasıydım ilk çocuğum 27 sene önce oğlan oldu, neden kızım olmadı nasıl olabilir diye o, zaman şimdiki gibi internet ortamı yokki aklına takılanları araştırasın....ben o yoklukta kafaya taktığım için ansiklopedilerden sağlık dergilerinden kitaplardan okudum araştırdım ve oğlum 5 yaşındayken denedim kızım oldu,,,sonra çevremde duyanlar denemeye başladı 50 ye yakın kişinin istediği oldu,,,,en son 5 sene önce arkadaşım kız yaptı 2 oğlu vardı biri 22 biri 18 yaşındaydı emekliliğini bekledi ve turnayı gözünden vurdu....şimdilerde saatler,,,gün ayarlayan takvimler var aynı benim yöntemle oluyor ,,,o zamanlar patent alsaymışım keşke :)
bende formül istiyorum :) erkek

Valla ablacım herşeyide hatırlıyorsun mitingtedemi kaçamak yapmıştım süpersin süper senlen düşman olunmaz valla.
Benimki kilodan değil ablacım ya benim sinirlerim kasılıyor ilaç içmemmin sebebide o.Bırakamıyorum azltttım diyemi bilmiyorum tekrar bir eeg çektirmem lazım.Bazen bende kızıyorum kendime rahatmı batıyor sana diye ama elden ne gelir sinirlerim zayıfmış.Ben sonumun teyzem gibi olmasından korkuyorum neyse benim durumum biraz sıkıntılı bir durum ablamın düğününde bir takım olaylar oldu ondan beri ilaç almaya tekrar başlamıştım ablamın düğününde ne güzel vermiştim biraz 81 kg dim birde çok yorgundum sağolsun erkek tarfının ayılığı ama bir daha asla ablamda olsa asla kendimi kullandırtmam olan bana oldu.Kendi gül gibi geçiniyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…