Geçmiş olsun canım öksürüğün belirli bir syri var tek ilacıda aslında bal limon birde içerse zencefil zerdeçal ve limonu balla karıştırıyorsun oda iyi geliyor birde karaturpu oyup içine bal koyuyorsun altınıda kesip bardağın üstüne oturtuyorsun turpun altında bardağa şıp şıp diye su akıyor onu şırıngayla çocuğa içir oda çok iyi geliyor tavsiye edrim.BirdeHayirli cumalar kizlar.kizima bakmaktam foruma giremedim. Minnosum biraz daha iyi cok sukur
Ihlamur iyi geldi anlasilan.
Bugun kkk ve ara ogun findik badem.aksama kiymali taze fasulye var.ve karatayin tarifi olan kabagi yaptım.firinda olan.guzelmis begendim.bakalim kocam begencek mi? Artik o da bana tamamen uyuyor.birlikte saglikla yasiyoruz ne guzel.
Gül abla ve bizim topic genelde sağlıklı yaşıyoruz sitesinde okan bey karataycılara uygun satıyorlar diye ordan alıyoruz.Gül abla istersen sanada özeldn atar canımomega 3 nerden almalıyım ve marka söyleyebilir misiniz?
Formül gül ablada canım bende yeni duydum.Biz işimizi Allah a bırakmiştık benimde iki tane oğlum var ama kız istemiyordum zaten.Kiz bebisin formulu mu varmis? Şoklardayim su anda
Benimki kiz mesela.babasi kiz istedi geldi
Cnm cok tesekkurler iyi dileklerin icin. Kizim daha 6 aylik o yuzden bal yasak alerjen oldugundanGeçmiş olsun canım öksürüğün belirli bir syri var tek ilacıda aslında bal limon birde içerse zencefil zerdeçal ve limonu balla karıştırıyorsun oda iyi geliyor birde karaturpu oyup içine bal koyuyorsun altınıda kesip bardağın üstüne oturtuyorsun turpun altında bardağa şıp şıp diye su akıyor onu şırıngayla çocuğa içir oda çok iyi geliyor tavsiye edrim.Birdebabymom da yazmış anne olunca anladım sitesinde kadir tuğcu var oraya üye ol o ne derse onu yap ve inana ben çocuklarımı onunla büyüttüm hiç ilaç geçmişleri yok çok şükür.
çok sevinirim :) alırım bendeGül abla ve bizim topic genelde sağlıklı yaşıyoruz sitesinde okan bey karataycılara uygun satıyorlar diye ordan alıyoruz.Gül abla istersen sanada özeldn atar canım
Geçmiş olsun canım benim ama ben vermiştim balı dr. az tatttır dokunmuyorsa ver dedi dokunmadıda birine 5 aylıkken birinede 4 aylıkken başlamıştım en azından doğal ilaçların içinde bala bin basan zehirli maddeler var. 6 aylık olmuş dokunmazsa ver.limonunu ve zencefilini bol tutCnm cok tesekkurler iyi dileklerin icin. Kizim daha 6 aylik o yuzden bal yasak alerjen oldugundan
1 yasindan sonra veriliyormus.
Senin turplu formulu gecen kis hamileyken yapmistim
Gercekten iyi gelmisti ilac yasakti ztn gebelikten.simdilik ihlamurla devam.
Var var sen Gül ablayı bekle sanada özelden yazar.gul_0663 abla formul var mi erkege?
bende formül istiyorum :) erkekVar var sen Gül ablayı bekle sanada özelden yazar.
bence 8 e doğru ye hem acıkmazsın hem leptini bozmazsınDün yine, 2 öğün olarak yaptım, daha iyi oluyor. Gece yatarken yoğurt yiyeyim dedim ama, sanki rahatsız etti, zor bitirdim. 4 buçuk gibi yemiştim en son yemeğimi. Olmazsa yoğurdu yanımda getiririm ya da eve gidince yerim. Yoğurt yemeliyim çünkü.
biz B12 yi iğne olarak yaptırıyoruz kg aldırmadıbir haftadır b12 ilacı içiyorum geçen hafta 63 lerdeydim bu hafta 65 çıkıyorumüstelik pazartesiden beri karatay yapıyorum sadece bir akşam kaçırdım ilacı bıraksam mı ? bi de bazı arkadaşlar omega 3 ilacını kullanıyor faydası var mı ? bende kullanmalımıyım acaba? çok soru sordum galiba :)
ah seraym ah sana ne desem diye düşünüyorum,,,,Şükür iyyim canım ya pazar günü belim bir tuttu aniden tutuyor bana yaza doğru ameliyat demişlerdi üç dr. gittim 2 si kesinlile hayır dedi özeldekiye kalsa şimdi kalçamda protez ve platinle dolaşıyordum nasıl bir şey oluyorsa aniden tutuyor üç gün iki büklüm geziyorum kas gevşeticiler iğne ağrı kesiciler üç gün sonra geçiyor o yüzden annemdeydim.
Eki Görüntüle 1241439 Eki Görüntüle 1241439 Eki Görüntüle 1241439 Eki Görüntüle 1241439
Eki Görüntüle 1241440
doğru söylüyorsun abla ama foruma gittim az yürüyüş olsun belim açılsın diye midemde ilaçlardan bir kazınıyorduki dayanamadım valla bayada oldu kaçamak yapmayalı hemde iki menü yedim iki kola değilde iki ayranla valla o kadar çok özlemişimki ama canım kolayıo çekmedi ne yalan söyliyeyim . Dayağınıızı menuniyetle kabul ediyorum vurun ........
Eki Görüntüle 1241442 Eki Görüntüle 1241442 Eki Görüntüle 1241442
İyiyim Allah razı olsun aramışsın beni ben forumdayken aramışsın telin şarzını unutmuşum evde komşudan şarz aleti aldım yeni tekdığım için evde bıraktım teli.Kardeşime ben paylaş facede dedim bari ne halt yediğimi görsünler dedim.Benim namım vardır iki menü yemeden kalkmam zayıfkende öyleydim sanki bir menü yiyince doymayacakmışım gibi geliyor.
Ya ben berbatım valla ddökülüyorum resmen belim ortadan kırılıyor sanki tabletimide halletti çocuklar daha taksiti bitmemişti ilk tabletimi yine birayda halletmişlerdi üzerine basmışlardı çok fenalar ya valla sinir krizi geçirtiyorlar bana oğlanda sabahçı oldu akşama kadar başımdalar of vay halime
Bende gideyim yağenede üç gün üste üste vursun bari pazar gecesi gidiyor artık okuluna kar kardır bende sonrası için içerim ne yapayım mengmeng.Haklısınız vermem lazım bu kiloları artık çok yavaş veriyorum hatta bu hafta aldım bile.
ailede birlikte yapan olunca çok iyi oluyor ayrı yemek derdi deçıkmamış oluyor ....Hayirli cumalar kizlar.kizima bakmaktam foruma giremedim. Minnosum biraz daha iyi cok sukur
Ihlamur iyi geldi anlasilan.
Bugun kkk ve ara ogun findik badem.aksama kiymali taze fasulye var.ve karatayin tarifi olan kabagi yaptım.firinda olan.guzelmis begendim.bakalim kocam begencek mi? Artik o da bana tamamen uyuyor.birlikte saglikla yasiyoruz ne guzel.
canım mesaj atayım sana diyeceğim ama benim mesajlarda sorun var galiba sistem değiştiğinden beri mesaj almıyorum gönderemiyorum da ,,,istersen sen bir mesaj at bakalım gelirse cevaplarım,,,,olmazsa ben kediye face den atarım o sana buradan mesaj ataromega 3 nerden almalıyım ve marka söyleyebilir misiniz?
o formül bana ait canım,Kiz bebisin formulu mu varmis? Şoklardayim su anda
Benimki kiz mesela.babasi kiz istedi geldi
bende formül istiyorum :) erkek
Valla ablacım herşeyide hatırlıyorsun mitingtedemi kaçamak yapmıştım süpersin süper senlen düşman olunmaz valla.ah seraym ah sana ne desem diye düşünüyorum,,,,
o kg larla belde ağrır kalçada .....ben 16 kg verdikten sonra çok rahatladım herşeyin derdi kg lar,,,,ilk 2 ayda 10 kg ya yakın verdim ve yürümeye başladım dizlerim çok kötüydü yarım durak yürüyemiyordum karatay sayesinde yürümeye başladım,,,çok şükür belimle ilgili sorunlarım azaldı karataya başladığımdan beri 2 kere az olarak ağrıdı, tutulma olmadı....
boşa hamallık yapma canım şu beynine bi format at bakayım yok annem yok bacım yok forum yok miting diye diye yiyorsun her kaçamak insülin direncini başa döndürüyor ve sıfıra sıfır elde var sıfır boşa kürek çekiyorsun ,,,,,,