Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

gul abla anladim ben sen bu islerden anliyorsun:KK52:ikiz cocuk yapmaninda bir sirri varmidir ki? ben bebegin kiz mi erkek mi olacagini belirleyen bir site bulmustum burda, gerci cok uzun zaman oldu... bir ara meraktan okurdum hep. onlar en az uc ay oncesinden baslayan yemek listeleri, birde yasak yiyecekler listesi veriyordu. asil listeyi parayla aliyorsun onlardan az para da degildi. cok uyesi ve basariya ulasan cok musterileri vardi. sen su patent isini bir daha dusun:) millet nelerden para yapiyor.

Ya kızlar aklıma soktunuz keşkeği şöyle etli nohutlu of misss ısladım bende buğdayı yarın yapayım bari benim keşkek yapımı zor ama yarın mahvolurum onu dövmeye çalışırken kol kası yaparım artık fotolarınıda çekerim gidip tereyağıda almam lazım kalmadı evde .
Pazar gunu de ben yapacagim. Tavuklu nohutsuz. Ben dovmuyorum biraz daha hafif taneli seviyoruz dovme cok kati oluyor.
Burada ( amasya) butun restrnt larda vadir. Keskek ve bamya. Bamya da sahane hem de accaip bagirsak calistirir.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım en baştan kuralları anlatınca biz böyleyiz deyince güzel kabul ediyorlar.. Hassasiyetlerini anlatırsın ilk zamanlar iyi denetleyince sonrası rahat oluyor.. Inşallah olur ve memnun kalırsın

umarım canım...hepimiz için hayırlısı olsun. .
bu arada çok geçmiş olsun. .pko genelde kilolu kişilerde olur gibi bir ön yargi oluşmuş bende..ya da zamanla kilo artışına mi sebep olur ki acaba arasında bir bağlantı vardi ama bilemedim. .soğan kürü cidden çok yaygınlaştı ve herkes sonuç alıyor. Umarım sen de sonuc alırsın. .zaten bilinçli besleniyorsun eminim ustesinden gelirsin

az yemek yok canım doyana kadar yiyeceğiz ki geç acıkalım,,,,mydeniz çiğim güzel açıklamış,,,,

faceden mesaj attım canım

Teşekkür ederim ablam..ürünlerim geldi bile cocuklarima bu sabah verdim hatta rahatlıkla içtiler..çok sevindim eskiden çok ağırdı bu çocuk versiyonlari şimdi Portakallı limonlu karışık meyveli derken kokusu çok geride kalmış .senin vesilenle aldım kolaylıkla çok sağol ablam..bir de minik hediye koymuslar içine. .ilaç kabi...4 bölmeli Sabah - öğle-aksam-yatarken diye ılaci içine koyup unutmamak için: ))) jest yapmışlar sagolsunlar

Iyi hafta sonlari olsun hepimize inşallah

dün kizilay ulus arasi kosturdum.. bebisin son eksikleri için. .bebek telsizinden, puset, uyku seti ve bir cok ivir zivir derken aksam ayaklarım ve bacaklarim benim değildi tanıyamadım. .o ince narin bileklerim oldu bir davulll :KK43: her şey iyi hoş aldigim pijama takimi ince geldi içimi gösterdi sinir oldum..telefon ettim abla gönder yenisini netten beğen kargoyla gonderelim dediler. O kadar sevindim tekrar gitmek zorunda kalmayacagim..

Bu gün ise komsuma gidecegim kisir yapacakmis ve tabi yaninda baska ikramları da olur..bana cok fazla dokunuyor zararli şeyler. Hemen bulanti istifrar ya da yanma yaşıyorum. .o yuzden sadece kisir yemeye çalışacağım. .
daha yazacaklarim vardi ama benim küçük izin vermiyor. Aksam gelirim inşallah

hepinizi koccaman öpüyorum güzel insanlar: )

Pazar gunu de ben yapacagim. Tavuklu nohutsuz. Ben dovmuyorum biraz daha hafif taneli seviyoruz dovme cok kati oluyor.
Burada ( amasya) butun restrnt larda vadir. Keskek ve bamya. Bamya da sahane hem de accaip bagirsak calistirir.
Benim eşimde amasyalı canım bende eşimde dövme olana bayılıyor ben balıkesirliyim bizim oralarda da mutlaka düğünlerde yapılır düğünlerin olmazsa olmazıdır.Eşimde bamya hastası bende dün 3kilo aldım dolaba koymak için bütün gece tepeler,ini ayıkladım bitmek bilmedi bide çok küçüklüydü bugünd kavurur koyarım dolaba.Amasyadan ipte dizilmişinide yolluyorlar zaten yeter bu kış ben pek sevmiyorum.

Bugün kimse olmaz topikte benimde işim var zaten pazara çıkıcam bir 10 kilo fasulye alayım onlarıda koyayım dolaba bide biber ucuzlasada kahvaltılıkta yapsak cevizli cevizli oh miss.Neyse babyler ben kaçar akşama görüşürüz.
mydenizzz mydenizzz cim cicilerinizde hayırlı olsun sağlıklıa kullanın inşaallah.

selam kızlar

geçmişe bakmaya vaktim yok hemen yazıp çıkacağım o kadar çok işim varki 2 günde nasıl yetiştireceğim şimdiden topuk dikenim ağrımaya başladı
dün iş dönüşü pazara uğradım 1 koli yumurta ve tereyağ alıp elim boş gelmeyeyim akşam kızlarla tekrar giderim diye düşündüm uzun bamyalardan gördüm ilk defa 1 karıştan uzun kg suda 3 tl imiş 3,5 kg da ondan aldım geldim, akşam kızlar gelince tekrar gittik herşey ucuzlamıştı iyide oldu 15 kg domates, patlıcan , biber, kabak, kırmızı biber, yeşillikler salatalık derken 3 ümüzünde koları kopacak kadar oldu hamal 10 tl istedi 7 ye indi gerek yok senin arkanda tin tin koşana kadar taksiye binerim dedim taksi 5 tl yazdı mesafe kısa olunca......gece 2 ye kadar bamyaları yıkayp 4 e bölüp ipe dizdim birazını astım kalanlar öbür balkonun demir ve ipleri yıkandıktan sonra yapılacak üstünede naylon örteceğimki kuşlar pislemesin yağmur değmesin.....

....birazdan domateslerden başlayacağım içine biber, patlıcan falan koyarak konserve yapacağım,,,,kalanlar kesilip ipe dizilecek

....küçük kızın vücudu vazo gibi olduğu için etek bulamıyoruz bel ince basenler sivri sivri çıkıyor üstle alt arasında 2 bedenden fazla fark var nerdeyse...evde kumaş vardı ben dikeceğim artık

....büyük kız etek almış üstüne kalın lastiklerle şekiller verilip askılı jile tarzı bişey olacakmış

...alta komşu taşınıyor ona tavada yufkalı börek yapıp çay demleyip götürmek istiyorum burası lojman olduğu için iş yerinden bir bayan götürmesem ayıp olur, dün pazar dönüşü de gördüm bugun taşınacağını söyledi ...duymasaydın yapmaya vaktim yok diye yapmazdım.....

....akşama biber li bişeyler istiyorlarmış yemeğe onu yapacağım,,,

....turşu kuracağım

..kızkardeşimin arkadaşına bileklik yapmıştım kısa gelmiş yeniden yapıp pazartesiye yetiştirmem lazım giderken götürsün hediyeydi yapmasam ayıp olur....

,,,,,çamaşırlar yıkanıp asılacak

aklıma gelenler bunlar arada bulaşıklar ıvır zıvır , ibadetler , yemekler, kkk derken sabaha kadar oturmam lazım

11 de kalktım 3 te yatmıştım,,,kkk bile bana kaldı herkes yatıyor namaz kıl kkk hazırla derken 1 saat geçti,,,domatesleri yıkadım patlıcanları tuzlu suya ıslattım ,,,hemen yazıp kaçayım dedim,,

ayyyy ne doluyum ya yazarken kafayı yiyecek gibi oldum,,,allahım bunlar nasıl yetişir yarın geceye kadar,,,bide

kardeşimin arkadaşı yatıya gelecekti inşallah gelmez ev le uğraşacak halim yok zaten,,,,

selam kızlar

geçmişe bakmaya vaktim yok hemen yazıp çıkacağım o kadar çok işim varki 2 günde nasıl yetiştireceğim şimdiden topuk dikenim ağrımaya başladı
dün iş dönüşü pazara uğradım 1 koli yumurta ve tereyağ alıp elim boş gelmeyeyim akşam kızlarla tekrar giderim diye düşündüm uzun bamyalardan gördüm ilk defa 1 karıştan uzun kg suda 3 tl imiş 3,5 kg da ondan aldım geldim, akşam kızlar gelince tekrar gittik herşey ucuzlamıştı iyide oldu 15 kg domates, patlıcan , biber, kabak, kırmızı biber, yeşillikler salatalık derken 3 ümüzünde koları kopacak kadar oldu hamal 10 tl istedi 7 ye indi gerek yok senin arkanda tin tin koşana kadar taksiye binerim dedim taksi 5 tl yazdı mesafe kısa olunca......gece 2 ye kadar bamyaları yıkayp 4 e bölüp ipe dizdim birazını astım kalanlar öbür balkonun demir ve ipleri yıkandıktan sonra yapılacak üstünede naylon örteceğimki kuşlar pislemesin yağmur değmesin.....

....birazdan domateslerden başlayacağım içine biber, patlıcan falan koyarak konserve yapacağım,,,,kalanlar kesilip ipe dizilecek

....küçük kızın vücudu vazo gibi olduğu için etek bulamıyoruz bel ince basenler sivri sivri çıkıyor üstle alt arasında 2 bedenden fazla fark var nerdeyse...evde kumaş vardı ben dikeceğim artık

....büyük kız etek almış üstüne kalın lastiklerle şekiller verilip askılı jile tarzı bişey olacakmış

...alta komşu taşınıyor ona tavada yufkalı börek yapıp çay demleyip götürmek istiyorum burası lojman olduğu için iş yerinden bir bayan götürmesem ayıp olur, dün pazar dönüşü de gördüm bugun taşınacağını söyledi ...duymasaydın yapmaya vaktim yok diye yapmazdım.....

....turşu kuracağım

..kızkardeşimin arkadaşına bileklik yapmıştım kısa gelmiş yeniden yapıp pazartesiye yetiştirmem lazım giderken götürsün hediyeydi yapmasam ayıp olur....

aklıma gelenler bunlar arada bulaşıklar ıvır zıvır , ibadetler , yemekler, kkk derken sabaha kadar oturmam lazım

11 de kalktım 3 te yatmıştım,,,kkk bile bana kaldı herkes yatıyor namaz kıl kkk hazırla derken 1 saat geçti,,,domatesleri yıkadım patlıcanları tuzlu suya ıslattım ,,,hemen yazıp kaçayım dedim,,

ayyyy ne doluyum ya yazarken kafayı yiyecek gibi oldum,,,allahım bunlar nasıl yetişir yarın geceye kadar,,,bide

kardeşimin arkadaşı yatıya gelecekti inşallah gelmez ev le uğraşacak halim yok zaten,,,,
:confused::confused::confused::confused::confused:

Benim eşimde amasyalı canım bende eşimde dövme olana bayılıyor ben balıkesirliyim bizim oralarda da mutlaka düğünlerde yapılır düğünlerin olmazsa olmazıdır.Eşimde bamya hastası bende dün 3kilo aldım dolaba koymak için bütün gece tepeler,ini ayıkladım bitmek bilmedi bide çok küçüklüydü bugünd kavurur koyarım dolaba.Amasyadan ipte dizilmişinide yolluyorlar zaten yeter bu kış ben pek sevmiyorum.
Annemde bamya koydu, bağırsak çalıştırdığını söyleyince. Birkaç defada yapmıştı zaten, demek ki birazda olsa faydası oldu. Ama fazla koyamadı, çok pahalı.

selam kızlar

....turşu kuracağım

0_9a734_c8ee5ca9_M.gif
0_9a734_c8ee5ca9_M.gif
0_9a734_c8ee5ca9_M.gif
0_9a734_c8ee5ca9_M.gif
0_9a734_c8ee5ca9_M.gif
0_9a734_c8ee5ca9_M.gif
0_9a734_c8ee5ca9_M.gif
0_9a734_c8ee5ca9_M.gif

Bu ne ya.Bu kadar şeyi yaparsan sana
29bkbhg.gif

X