Iyi haftalar olsun hepimize...mutluluk dolu sağlık dolu olsun inşallah çıtırlar
Rumuz : mydenizzz
Gebelik haftam : 31
Gebeligimin başlangıç tarihi : 16.02.2014
Başlangıç kilosu : 64
Geçen hafta : 72.7
Bu hafta : 72.9
fark: +200 gr
Toplam Fark: +8.9 kg
Boy : 1.64
Spor : kış hazırlıkları, hasta olan miniğimle sabahlamak ve peşine koşturmak
Hedef: 75 ile doguma gitmek
en son yazdığımda akşam gelecektim güya ama 2 gündür çok rahatsızım..sol göğsümden bir sancı girip sırtımda bitiyor ve süreklilik durumu var..sıcak tutunca biraz rahatlıyorum...1 aydır ara ara oluyordu ben bebeğin sıkıştırması diye yorumlamıştım ama 2 gündür çok şiddetlendi..bu gün doktorumu arayıp soracağım ve gerek görürse gideceğim...onun dışında dün hep aklımda olan patlıcan kırmızı biber közleme işi vardı..eşimden rica ettim onları uygun bir yerde közledik kaldırdık.o olmasa hayatta yapamazdım..benim menemenler haftaya kaldı..
sizler nasılsınız iyisininizdir umarım hepiniz
@mengmeng güzel gözlü arkadaşım şaçlarını kestirdiğini okudum şimdi...böyle köklü bir değişim şarttı bence de.. her sıkıntıdan sonra biz bayanlar acısını ya saçımızdan ya cüzdanımızdan çıkarıyoruz..sağlık olsun ..zaten çok güzelsin eminim daha da güzelleşmişsindir...
teoson um fıstıkım sen nasılsın miden ne durumda?? kısa saçlı ikinci arkadaşım özledim... iyi çalışmalar ve sağlıklı günler kuzum
fmgenc canım çok yoğunsun sen de..allah kolaylık versin umarım iyisindir..
seraym bebiş için güzel temennilerinden dolayı teşekkür ederim canım..sizin de elinize sağlık tarhana yapmışsınız afiyetle inşallah
B bekirege tatlı kıvancın annesi öperim yakışıklı oğluşunu ve seni
kedi83 sana da liste için şimdiden teşekkürler...
bluebottle canım yoksun bir kaç gündür sen de umarım iyisindir..anneciğin geliyormuş gözün aydın...
hepinize kucak dolusu sevgiler