- 30 Nisan 2009
- 8.926
- 5.083
hoşgeldin canım özlettin kendini yokluğun belli oluyor....kızlar iyi geceler herkesten çok çok özür diliyorum kusura bakmayın girememe durumumu biraz açıklayayım evde değidim annemdeyim halada annemdeyim yarın evime geçcem tabletimi çocuk kırdı düşürdü telim zaten interneti yok birde anneme geldim kardeşin pc si yok arkadaşındaymış neyse pc yigetirdi arkadaşı amn okurken canım çıktı valla bana ceza olsun menmeng ve kedicim mutlaka mesaj atmışsınızdır ama ne olur kusura bakmayın. mengmeng kutlarım seni canım hayırlı olsun inşaallah yeni gelen arkadaşlarımda hoşgeldiniz amasyalı arkadaşım benim eşimde amasyalı hemşehrisiniz.Diyete gelince genelde sadıktım ama annemin tarhanasını yaptık bol bol tarhana yedim diyebilirim çok güzel elmavardı 4-5 elma yedim ve bugün fast food yedim tamam haklısınız beni vurabilirsiniz ama kola içmedim gerçi bahanesi yokta bu durumun neyseamelim körlendi bir daha yemem.vücudumun istemediği nasıl belli halaelim ayağım manyak şiş.Sözkızlar bir daha kaçamak yok bende o eft yebirbakayım.Canım arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum ve rutin görevim olan tükkanı kapatıyorum. İyi geceler hayırlı sabahlar.
internete bütün erişimin engellenmiş herşey üstüste gelmiş,,,,tarhana yapılışını facede gördüm annende olduğunu anladım,,,,
tarhana hadi neysede sen nasıl fastfood yersin dayağı hakeetin artık affı yok çok boşladık dayak atmayı bundan sonra herkes yakaladığına atsınki bir daha yapmasın....o kg lar nasıl gidecek senin g,ibi bir fıstığa yakışmıyor yaza çıtır olman lazım