Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

geçmi,ş olsun canım,,,iyi ki karatay a başlamışsın pko hastalarının çoğu iyileştiğini yazıyor sende iyileşeceksin tabiiki,,,,

geçmi,ş olsun canım,,,iyi ki karatay a başlamışsın pko hastalarının çoğu iyileştiğini yazıyor sende iyileşeceksin tabiiki,,,,
Inşallah ablacım iyice gözüm korktu valla kilodan çok sağlık için çok seviniyorum karataya başladığıma.. Ünivde de olmuştu pko. Doğum kontrol Hapı kullanmıştım sonra 5 kg almıştım inşallah bu sefer ilaçla yenerim

o zamanlar karatay yoktu ilaç çözümdü,,,,şimdi çözüm belli ömür boyu karatay

kızlar iyi geceler herkesten çok çok özür diliyorum kusura bakmayın girememe durumumu biraz açıklayayım evde değidim annemdeyim halada annemdeyim yarın evime geçcem tabletimi çocuk kırdı düşürdü telim zaten interneti yok birde anneme geldim kardeşin pc si yok arkadaşındaymış neyse pc yigetirdi arkadaşı amn okurken canım çıktı valla bana ceza olsun menmeng ve kedicim mutlaka mesaj atmışsınızdır ama ne olur kusura bakmayın. mengmeng kutlarım seni canım hayırlı olsun inşaallah yeni gelen arkadaşlarımda hoşgeldiniz amasyalı arkadaşım benim eşimde amasyalı hemşehrisiniz.Diyete gelince genelde sadıktım ama annemin tarhanasını yaptık bol bol tarhana yedim diyebilirim çok güzel elmavardı 4-5 elma yedim ve bugün fast food yedim tamam haklısınız beni vurabilirsiniz ama kola içmedim gerçi bahanesi yokta bu durumun neyseamelim körlendi bir daha yemem.vücudumun istemediği nasıl belli halaelim ayağım manyak şiş.Sözkızlar bir daha kaçamak yok bende o eft yebirbakayım.Canım arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum ve rutin görevim olan tükkanı kapatıyorum. İyi geceler hayırlı sabahlar.

hosgeldin canim. en dogru yerdesin. menulerini mutlaka paylas hergun. ben eksiklerimi, fazlaliklarimi bu sekilde ogrendim arkadaslardan. ayrica cok sicak bir ortam var burda herkes herkese yardim ediyor faydasini gorecegini dusunuyorum.

canim cok merak ettim neyse iyi olmana sevindim. surekli karatay yapinca, zararli seylerde ozellikle fast food tarzi yiyeceklerde vucut hemen tepki gosteriyor gercekten. seni vurma isini gul ablaya birakiyorum

alfabetikbulvar ne kadar zor seyler yasamissin boyle. cok gecmis,gitmis olsun. yakin arkadasimda seninkine benzer hastaliklar yasadi cok zordu hepimiz icin. allah birdaha yasatmasin kimseye.

bluebottle gecmis olsun canim. bende pko vardi ilac kullanmadim uc ay sogan kuru yaptim hic bisey kalmadi. buranin doktorlari bile sasridi noldu diye :))tekrarlamasin diye her yil yapmaya basladim bu seni ikinci senem ve bu ay ikinci ayim olacak. bu yil kontrol amacli doktora gittim bisey yok de. bende hem pko, buyuk bir kist ve yumurtaliga yakinda kitle vardi.vardi da vardi. sen duzenli olarak yap mutlaka sogan kurunu ilaca gerek yok.

kolayla ilgili anlatilan su bilindik hikayeyi ilk duyduygum gunden beri icmiyorum. bizim eve zaten girmez yasaklilar listesinde ama misafirlikte falan iciliyorsa kokusu bile rahatsiz ediyor artik.

he yaa teoson benım az bıraz sabır imtıhanlarım vardır.. Amınnn Rabbım kimseye vermesın sağlıkla imtıhanı

herkes biseyle sinaniyor su dunyada. sabir sonrasi insallah derecen artmistir canim.

selammmmm çıtırlarım

aleykum selam

bebeklere boyle seyler yedirenlere hic tahammulum yok. burda arkadasimin bebek mevludunde biri vardi. kadinin torunu 18 aylikti ama kilodan zavalli cocugun poposu kalkmiyordu ama cokta sevimliydi zavallim . kadin benim kizima bakinca acidi,benim ona bakamadigimi falan sandi sanirm ki yazik falan der gibi haraket yapti sonra basladi konusmaya ozellikle tatli verecekmisim guclenecekmis kuvvetli olacakmis.....kizimda zayiftir ama cok haraketlidir bildigin duz duvara tirmanir cinsten, iki dakika oturmaz ama gelisimi ondedir. bu yaz turkiyedeyken bu kiz cok zayif bal ver, pekmez ver, recel ver diyenlerle mucadele etmekle gecti uc ayim. yalniz tv ler de seker zararli diye surekli yayin yapiyor hic mi duymuyor bu insanlar anlamadim.

bu seyda coskun da kim? hic duymadim daha once. yarin ki ilk isim google amcaya sormak olsun

masallah arkadaslar sayfalari okuyup cevap yazcam diye saati gece 11 ettim sizin orda ise sabah 6.

bugun sabah, turkiyeden donen kayinvalidemi kahvaltiya goturdum. uc aydir gorusmemistik iyi olur hos olur diye gittik. sebzeli,peynirli omlet aldim kendime ama sebzeleri serpistirmisleri icine. yanima da badem yesillik almayi unutmusum disari cikarken hep alirdim oysa ki. yedik kahve ictik derken iki saat gecti bende halsizlik basladi. onceki gunde saat 5 te aksam yemegini bitirmistim. sanirim uzun aclik suresinden sonra yediklerim az geldi. sonra okulda gecip acil yapmam gereken isleri hallettim, kutuphaneye gittim derken atisirmalik bisey bulamadim. cok kotu oldum eve zor attim kendimi. karataya oncesi gibi oldum. eskidende acliga gelemez ellerim titrer, agresif olurdum. yirmi gundur karatay diyetindeyim biraz ac kaldim yine eskisi gibi oldum. demekki benin insulin direncinde hala ilerleme yok. evde ise muz, yerfistigi yedim.muz olmadi aslinda ama gozum ilk onu gordu. aksam ise firinda patlican, sarimsakli yogurt, iki kasik mercimekli bulgur pilavi yedim. aksamda seytanin bacagini kirip spor salonuna gittim. yarim saat yuruyus yaptim sonrada zumba dersi vardi ona girdim. kotu basladi ama iyi bitti sanirim

artik uyusam iyi olcak. cook optum hepiniz. kahvaltinizi guzel yapin, bol enerjili gununuz olsun

zumba çok ama çok eğlenceli. ben çok seviyorum. yoğunluktan yapamıyorum çünkü şu an kızımın okula başlama haftası, ev taşıyorum, kayınvaliden de ev taşıyor ona yerdım ediyorum .
şöyle bi düzen alamadım gitti. 1 ay içerisinde yine düzene girer herşey. bu arada da canan karatayın kitabını alıp okuyacağım . kitabın ismi ne? biliyorsunuz ki ben yeniyim ama herşeyi öğreneceğim sizden?2-3 tane kitabı var sanıyorum önce hangisini almam gerekli?

sen gerçekten ciddi misin nasıl yani şeyda coşkun'u tanımıyor musun? canım memleket meselesi oldu artık...
ünlülerle bebek sahilinde yürüyüş yapıp, diyet programları süresince yemeklerini edreslerine gönderip, 1 ayda sarkmadan 10-15 kilo verdirip bu işten tonla para alan itici bayana denir.

geçmiş olsun kızlar ilaca başlamamakla ii yapmışsın canım.soğan kürü yaparsan sonuç alırsın inşallah

Günaydınn kızlar... bi süre böyle.olacak herhalde bi günaydın diyip yok oluyorum bayadır... ama okusamda yazmaya fırsat bulamıyorum.. şu an ekranlar çalışmıyo da fırsat buldum.. yeni.arkadaş geldi biraz ona gösteriyorum işleri... hafif yoğunlukta oluyo... fırsat buluncada malum ders çalışıyorum..çünkü evde fazla çalışamıyorum sınava çünkü bi saat bakınca uykum geliyor .okudğmuda anlamıyorum... bi dedikoduya göre kolay olacakmış sınav %75 başarı oranı bekliyoruz demişler büyükler...inşallah hayırlısı olur...

tarhanaları gördüm afiyetle yiyin canım kaçamaklar içinde gül ablayı beklemiyciim ben halledicimm
bu şekilde devam edersen zor vereceksin kiloları yeter artık silkelen kendine gel

Günaydın canlarım...

Dün yoğunluktan giremedim..evde ve işte herşey yolunda...
veeee bu sabah tam 56 yı gördüm..mutlu oldum tabi..omega 3 lerim gelmiş..işyerinde dolapta..

Bu arada süpriz süpriz gelişmeler oluyor..işyerinin küçük olduğunu geçici olarak geçtiğimizi geçen yıl taşınırken söylemiştim..Şimdi burda yine çok yakında sanayi sitesine geçiş yapıyoruz ..hemde büyük bir personelle ..yani imalatın kısmı buraya gelicek..İşlerim tabi kide artıcak ve zorlaşıcak..Sevinmemin bir güzel yanıda sanayi sitenin içinde 1600 m2 kare içinde kreş var..kreşin güzel olduğunu daha önce duymuştum..okul çok güzel ve kaliteli..İlerde kıvancıda getirebilirim..Benim için çok iyi olucak..

Buralardayım,önce işlerimi halledeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…