Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

hoşgeldin canım özlettin kendini yokluğun belli oluyor....

internete bütün erişimin engellenmiş herşey üstüste gelmiş,,,,tarhana yapılışını facede gördüm annende olduğunu anladım,,,,

tarhana hadi neysede sen nasıl fastfood yersin dayağı hakeetin artık affı yok çok boşladık dayak atmayı bundan sonra herkes yakaladığına atsınki bir daha yapmasın....o kg lar nasıl gidecek senin g,ibi bir fıstığa yakışmıyor yaza çıtır olman lazım

tarhanaları gördüm afiyetle yiyin canım kaçamaklar içinde gül ablayı beklemiyciim ben halledicimm
bu şekilde devam edersen zor vereceksin kiloları yeter artık silkelen kendine gel
helal sana yakaladınmı affetmeyin
günaydın canım
gözünaydın 56 yı gördün bende bi 62 yi görseydim 3 aydır 63 lerde
yeni yerinizde hayırlı olsun hem çocuk hem iş yoğunluğu yükün daha da ağırlaşacak,,,kreş işi iyi ama o vakte kadarda yoğunlukla uğraşacaksın

Ohoo sen yarışı hiçe sayıyorsun anlaşılan beni hafife aldın 100 gr 200 gr veriyorum diye. Fast food yemişsin hem de iki menü "her zamanki gibi". Şu Face ne kötü şey değil mi? ^_^

Mesaj da attım, aradım da. Neyse ki iyiymişsin.

Bu arada D vitamini dopingiyle benim kg ler 200 gr'dan fazla gitmeye başladı haberin olsun. ^_^ Pazartesi bakalım en az 1 kg diyorum ^_^

Günaydın, hayırlı cumalar.
Bir yandan sevinçliyim, hedeflerime bir adım daha yaklaştım diye, bir yandan da bugün ayrılığın 3. haftası hala aklıma geliyor ve hiç gitmiyor üzerime siniyor diye buruğum ne yalan söyleyim.
Sizi zaten üzdüm, her defasında da üzmek istemediğim için pek yazmıyorum. Anca okuyup beğeniyorum. Affedin n'olur.
Yalnız aynen devam, fire yok. +kg yok. Bir bu konuda istikrarlıyım, bir de kendimi üzme konusunda zaten.
Üzerine bir de reglim. Bakalım kısmetse Pazartesi günü yenilenmiş bir ben olacağım inşallah...

günaydın canım sana da hayırlı cumalar canım bundan sonra daha temkinki olursun aç kalmamak için,,,çantalarına ufak poşetlerde at hangisini alırsan yanında olmuş olur,,,bende renk takıntısı olduğu için devamlı çanta değiştiriririm genelde de içlerinde vardır....kkk tam yapılınca gün nasıl geçiyor anlaşılmıyor ne acıkma ne halsizlik hissedilmiyor bunu denedin gördün,,,az kkk yapanlar okusunlarda bi daha tam yapsınlar,,,senin yerinde başkası olsaydı hemen kaçamağa yönelirdi açım ne yapayım diye de bahane üretirdi,,,,
canım ilk olarak sarı mezrolu olan karatay diyeti kitabını alacaksın yada internetetn ücretsiz indireceksin,,,,sonra yemek kitabını ve diğerlerini alman lazım
günaydın hayırlı cumalar herkese canlar

kpss den bahsediyorsun sanırım. ben maliye mezunuyum selçuk üniv. önlisans 2014 de girdim 83 puan aldım ama atanamadım. 81 le atananlar bile oldu ama yaptığım tercihler gelmedi. bu sene de (lisansı bitirmiyordum tek dersten bırakıyordum önlisans olarak sınava girebilmek için temmuzda tek ders sınavında maliye lisansı bitirdim) son kez önlisans olarak gireceğim ama hiiçç çalışmadım. bence zor olacak çünkü lisans düzeyi çok zordu. lisans düzeyiyle doğru orantılı olarak zorluk derecesi belirliyorlar , yine bence ama inşallah kolay olur. %75 hiiiç sanmam ama keşke olsaaa.....

tşk

günaydın canım arkadaşın gelmesi iyi olmuş işlerin hafifler. inşallah anlaşabileceğin biridir

Teşekkür ederim ablacım..Napalım alışkınız biz yoğunluğa..ama evdeki gibi stres olmuyorum en azından..işimi seviyorum ben ya..ayrı kalamam :)

canım sağol..seni daha iyi gördüm..pazartesiye bomba gibi geliyorsun demek..senin adına çok sevindim..ilerde oh iyiki olmamış diyeceksin emin ol buna :)

SANA DA HAYIRLI CUMALAR CANIM,,,,
herşey geçtiği gibi bu da geçecek kolay değil tabiki bir anda akıldan çıkmaz ama gün gelip çıkacak hayat herşeye kadir kimler unutulmadıki bu unutulmasın...sen kendine dikkat et yeter gerisi boş

Teşekkür ederim ablacım..Napalım alışkınız biz yoğunluğa..ama evdeki gibi stres olmuyorum en azından..işimi seviyorum ben ya..ayrı kalamam :)
önemli olanda bu işi sevmek yoksa çekilmez,,,evde gelene hizmet etmek insanı daha çok strese sokuyor

Dün yine, 2 öğün olarak yaptım, daha iyi oluyor. Gece yatarken yoğurt yiyeyim dedim ama, sanki rahatsız etti, zor bitirdim. 4 buçuk gibi yemiştim en son yemeğimi. Olmazsa yoğurdu yanımda getiririm ya da eve gidince yerim. Yoğurt yemeliyim çünkü.

bir haftadır b12 ilacı içiyorum geçen hafta 63 lerdeydim bu hafta 65 çıkıyorum üstelik pazartesiden beri karatay yapıyorum sadece bir akşam kaçırdım ilacı bıraksam mı ? bi de bazı arkadaşlar omega 3 ilacını kullanıyor faydası var mı ? bende kullanmalımıyım acaba? çok soru sordum galiba :)

canim cok merak ettim neyse iyi olmana sevindim. surekli karatay yapinca, zararli seylerde ozellikle fast food tarzi yiyeceklerde vucut hemen tepki gosteriyor gercekten. seni vurma isini gul ablaya birakiyorum
Şükür iyyim canım ya pazar günü belim bir tuttu aniden tutuyor bana yaza doğru ameliyat demişlerdi üç dr. gittim 2 si kesinlile hayır dedi özeldekiye kalsa şimdi kalçamda protez ve platinle dolaşıyordum nasıl bir şey oluyorsa aniden tutuyor üç gün iki büklüm geziyorum kas gevşeticiler iğne ağrı kesiciler üç gün sonra geçiyor o yüzden annemdeydim.

tarhanaları gördüm afiyetle yiyin canım kaçamaklar içinde gül ablayı beklemiyciim ben halledicimm
bu şekilde devam edersen zor vereceksin kiloları yeter artık silkelen kendine gel

doğru söylüyorsun abla ama foruma gittim az yürüyüş olsun belim açılsın diye midemde ilaçlardan bir kazınıyorduki dayanamadım valla bayada oldu kaçamak yapmayalı hemde iki menü yedim iki kola değilde iki ayranla valla o kadar çok özlemişimki ama canım kolayıo çekmedi ne yalan söyliyeyim . Dayağınıızı menuniyetle kabul ediyorum vurun ........

İyiyim Allah razı olsun aramışsın beni ben forumdayken aramışsın telin şarzını unutmuşum evde komşudan şarz aleti aldım yeni tekdığım için evde bıraktım teli.Kardeşime ben paylaş facede dedim bari ne halt yediğimi görsünler dedim.Benim namım vardır iki menü yemeden kalkmam zayıfkende öyleydim sanki bir menü yiyince doymayacakmışım gibi geliyor.
Ya ben berbatım valla ddökülüyorum resmen belim ortadan kırılıyor sanki tabletimide halletti çocuklar daha taksiti bitmemişti ilk tabletimi yine birayda halletmişlerdi üzerine basmışlardı çok fenalar ya valla sinir krizi geçirtiyorlar bana oğlanda sabahçı oldu akşama kadar başımdalar of vay halime
Bende gideyim yağenede üç gün üste üste vursun bari pazar gecesi gidiyor artık okuluna kar kardır bende sonrası için içerim ne yapayım mengmeng.Haklısınız vermem lazım bu kiloları artık çok yavaş veriyorum hatta bu hafta aldım bile.

Fast food'u bence tamamen hayatından çıkarmalısın, çok canın çekiyorsa evde yap mesela. Ama o hamburger markalarına da para kazandırma. Tabii sen bilirsin yine de.

Bana bak fıstık ne demek o bizi üzmek istemediğin için yazmamak zaten tablette gitti meraktan ölüyordum seni yazıcaksın elbette hüznünüde sevincinide paylaşmak istiyoruz seni çok seviyoruz çünkü.
Sen kararlı bir insansın bunuda aşıcaksın tabiki aklında olucak bir alışkanlığın değişmesi 6 aymış daha yaran çok taze en azından alışkanlığını değiştirdiğini düşünerekten daha çok zamna ihtiyacın var ama elbette geçecek.neyse faceden konuşuruz akşama işin olmazsa.

Bende halkla ilişkiler mezunuyum benim bölümümden hiç alım olmuyor önlisans koduyla giriyorum ben 90 aldığım zamanbile atanamadım bu sene hiç çalışmadım ama yinede şansımı deneyeceğim altın sene diyorlar ama kısmet arkadaşlarımız dua etsin bizim için.Ben keşke kursa gitseydim diyorum bari düzenli çalışırdık.

Canım oral yolla alınan b12 nin hiç bir faydası yokmuş iğne olmalısın.Omega 3 ün genel manada kalp ve damar sağlığı içinde kullanılması gerekiyor zaten omega 3 bizim için çok önemli bir vitamin takviyesi karatayın olmazsa olmazı.

Fast food'u bence tamamen hayatından çıkarmalısın, çok canın çekiyorsa evde yap mesela. Ama o hamburger markalarına da para kazandırma. Tabii sen bilirsin yine de.
Mc ye gitmedim zaten ama diğerleride yerini tumuyor zaten.Dün bende anladım m.c. ye gitmeyeceksem big m.c. yemenin anlamı yokmuş.Evde de yapıyorumki peynirini ekmeğini alıp 2 kilo kıyma alıp onu baharatla ve galata unuyla yoğuruyorum sonra tupper-ware nin kaplarına arsına ince naylon şerit sererek yuvarlayıp yuvarlayıp atıyorum valla çok klay oluyor büyüğun yanına koyyorum ben ketçapı bile kendim yapıyorum büyük çok seviyor.Ama kendim pek yemem kendi yaptığımı.Çocuk okulda yesin diye yapıyorum yanına limonata koyuyorum gerçi bu sene beslenme olayı yok ne yapıcaz bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…