Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

geçenlerde sağlıklı yaşıyoruz grubunda okan bey menülerde kayısı yok denmesine cevap vermişti de, kayısı şart değil diye, ama tokluk hissini artırıyorsa yemek lazım..

afiyet olsun valla gayet hafif mis gibi menü.. domates olayı çok yorucu ya, hamile hamile yapmasaydın diyecem ama kışın da mis gibi çorbalar yapacağız menemenler yapacağız o domateslerle dimi : ))
konserve mi yaptın buzluğa mı atıyorsun canım? ben trdeyken dolabım büykken buzluğa atardım kolay olurdu konserve yaptım bu sene..burada kavanoz yok malesef..komşumun sağlam kapaklı kavanozlarını kullandım, kötü kapakların yerine de annemden kapak isticem bi posta daha yapacam 8 şişem oldu sadece..

aynen canım, benim oğlan da hareketli, gittiğim yerde bi dk duramıyorum. bayramlaşma yapıyoruz mesela burada, baktım oğlan rezidansın gümüşlerine dadandı anca yarım saat durdum çıktım evime gittim..bakıcım evdeyse ona bırakıyorum mutlaka, artık gezmelere götürmüyorum valla napim

gülablacım çok yoruyorsun kendini okurken ben yoruluyorum inan ya..

günaydın ilk günüm hemen pazartesi gelsin istiyorum 64 kiloyum sizce kurallara uyarsam 10 kiloyu ne kadar sürede verebilirim.(b12 de kullanıyorum)
Hoşgeldin. Kişiye göre değişiyor. Deneyip göreceksiniz. Kimisi 1 ayda 5 kg, kimisi 1 kg veriyor. Sen buraya her gün uğra, elinde sonunda verirsin o 10 kg.'ı.

selam çıtırlarımmmmmm

offf bir sürü alıntı ekledim eklemiyor aklıma gelenleri yazayım
....ellerine sağlık canım....
...topiğimiz oldukça kg almak yok bize
...senin doktorun öyle uygun görmüş sende halinden memnunsun ne güzel,,,,ben hergün hergün unuturum 1 kere yaptırıyım 1 ay rahat edeyim

gülablacım çok yoruyorsun kendini okurken ben yoruluyorum inan ya..
evet canım ya bende farkındayım ama duramıyorum huyum kurusun ...
içim kıpır kıpır herşeyi yapayım aklımda bişey kalmasın diyorum ama vücut isyan ediyor yeter ömür boyu koşturdun yavaşla diyor,,,,yapamıyorum hızlı yürümeye ve koşturmaya öyle alışmışım ki dizim ağrıyıp yavaş yürüdüğüm zamanlar yol bir uzuyor ki eve gelene kadar sıkılıyorum normal insanlar o hızda yürüyorlar ama bana yavaş geliyor ....

günaydın ilk günüm hemen pazartesi gelsin istiyorum 64 kiloyum sizce kurallara uyarsam 10 kiloyu ne kadar sürede verebilirim.(b12 de kullanıyorum)
canım kg vermek kişinin bünyesine göre değişiyor,,,,,benim kızım ve kardeşlerim gibi bir bünyen varsa ilk hafta 2-3 kg ayda 6 kg verirsin,,,2 aya kalmaz 10 kg gider,,,,,,ben bile hem menapoz hem haşimato olmasına rağmen ilk ay 5 sonraki ay 4 vermiştim,,,,,,

merhaba ;sizin kilo verişiniz süper biraz inceledim tavsiyeniz nedir ve ne kadar sürede verdiniz?

ben subattan agustosa 10 kg verdim. agustosta tatilde 3kg alip geldim suan onu temizlemeye calisiyorum. 2 ogun besleniyorum Sabah karatay kahvaltisi ikindi 1 tabak yemek 1 kase yogurt . 11-17 geenelde yemek saatim. aralarda yesil cay ve limonlu su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…