- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
geçenlerde sağlıklı yaşıyoruz grubunda okan bey menülerde kayısı yok denmesine cevap vermişti de, kayısı şart değil diye, ama tokluk hissini artırıyorsa yemek lazım..Canim gül abla yazmış ama ben de şunu belirtmek istedim..gün kurusunda ki potasyum daha geç acikmamiza sebep oluyor ..5 saat boyunca acikmadan beklemek onemli olan..sayet acikirsan vucut kitlik sinyali verip yedigin yiyecekler yağa donusuyor..kendini dene gun kurusu olmadan ne kadar sürede aciktigina bak..ben ilk basladigimda sürekli yedim sonra alistikca bıraktım
Iyi geceler herkese. .menümü yazip yatayim..dün kışlık domates almistim cok yormus beni bir de üzerine bu gün oldugum aşı ağrı yaptı..benim küçük hala ayakta babasına devredip yatayım
Sabah: tulum peynirinden omlet ve kkk 1 bardak süt ile
Sonrasinda çok kosturdum öğlen duzenli yemedim seftali ceviz koca bi bardak ayran
Akşam yarmali yoğurt çorbası, patlican ve kırmızı biber salatası yoğurt
Yemekten bi kac saat sonra 1 şeftali daha yedim
Herkese iyi geceler
Canim yaa ne rahat insanlar var gerçekten.. ben de cok maruz kaliyorum bu duruma ve cok sinirleniyorum böyle rahat annelere..olan hatirasi olan tabağa olmuş takim bozulmuş ama sende iyi yapmışsın lafini esirgemeyerek.misafirperverlik adina sesimiz çıkmıyor ama bence yaptigi hatayi anlamiyorsa insan bi iki çift laf söylenmeli..
bana bebek gormeye bi grup gelmişti kadının biri o kadar rahatti ki yardımıma gelen komşularım hala söylenir dururlar. .ben böyle durumlarda ya hic gitmem ya da mecbursam gitmeye cocugumun peşinden ayrilmam..arkamdan ev sahibi laf söyleyecek diye aklim çıkar. ..
Bugun sozde yuruyus yapmadi.....sabah ise kadar 20 dķ da 2500 adim. Ogleden sonra disârda islerim vardi onlarâ koaturdum derken 9200 adimda oylé olmus..toplamda 11700 adim 8 km den fazla ediyor....eski kartimda bakiye vardi metro ya inmisken onu ankara karta ekleteyim dedim siraya girdim girmez olaydim 2 saat 15 ďķ bekledim...ayni yerde bska sirada yapiliyor dediler orasi numaratorluydu aldim sirada bekledim geri gittim siram geldi burada olmuyor demezlermi eski siraya dondum bekle bekle sira ilerlemiyor neymis efendim adâm yemek yiyormus...tâm ilerledi bu sefer kagit bitti birakup gidecegim bu kadar bekledin bekle diye birax daha biraz daha diye diye nihayet sira geldi ama bende bittim..ayakta durmaktan topuk dikenim..dizlerim agridi ....kizimda kizilaydaydi bulustuk once diyanete gidip kuran tecvit kursuna yazildim...oradan kizimin eski drshanesine gidip seneti aldim..oradan amerikan pasajina oradan kizin yeni drrshanesine taksit yatirmaya oradan kiza okul etegi bakmaya derken yuruyecek dermanim kalmadi bide ayagimdaki kemik cikintisi su topladi offff offf metroya bindik bide alisveris yaptik evin yolunu zor buldum....
Günayyyydınnnnnn......
Günaydın.günaydınn
55 oldum 600 daha gitti
Günayyyydınnnnnn......
günaydınn
Günaydın.
günaydınilk günüm hemen pazartesi gelsin istiyorum 64 kiloyum sizce kurallara uyarsam 10 kiloyu ne kadar sürede verebilirim.(b12 de kullanıyorum)
Hoşgeldin. Kişiye göre değişiyor. Deneyip göreceksiniz.günaydınilk günüm hemen pazartesi gelsin istiyorum 64 kiloyum sizce kurallara uyarsam 10 kiloyu ne kadar sürede verebilirim.(b12 de kullanıyorum)
merhaba ;sizin kilo verişiniz süper biraz inceledim tavsiyeniz nedir ve ne kadar sürede verdiniz?55 oldum 600 daha gitti
merhaba ;sizin kilo verişiniz süper biraz inceledim tavsiyeniz nedir ve ne kadar sürede verdiniz?55 oldum 600 daha gitti
....ellerine sağlık canım....kedi83
...topiğimiz oldukça kg almak yok bizemydenizz
...senin doktorun öyle uygun görmüş sende halinden memnunsun ne güzel,,,,ben hergün hergün unuturum 1 kere yaptırıyım 1 ay rahat edeyimbabymom
evet canım ya bende farkındayım ama duramıyorum huyum kurusun ...gülablacım çok yoruyorsun kendini okurken ben yoruluyorum inan ya..
canım kg vermek kişinin bünyesine göre değişiyor,,,,,benim kızım ve kardeşlerim gibi bir bünyen varsa ilk hafta 2-3 kg ayda 6 kg verirsin,,,2 aya kalmaz 10 kg gider,,,,,,ben bile hem menapoz hem haşimato olmasına rağmen ilk ay 5 sonraki ay 4 vermiştim,,,,,,günaydınilk günüm hemen pazartesi gelsin istiyorum 64 kiloyum sizce kurallara uyarsam 10 kiloyu ne kadar sürede verebilirim.(b12 de kullanıyorum)
merhaba ;sizin kilo verişiniz süper biraz inceledim tavsiyeniz nedir ve ne kadar sürede verdiniz?
geçenlerde sağlıklı yaşıyoruz grubunda okan bey menülerde kayısı yok denmesine cevap vermişti de, kayısı şart değil diye, ama tokluk hissini artırıyorsa yemek lazım..