Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ben genelde böyle yoğun değilim tabi hala bekar olmamın ve tek yaşamamın bir sonucu olarak :) Ablacım kızının staj yaptığı yere gitme planın çok iyi bence de gitmen çok iyi olur.Hem ne incesin hediyelerini hazırlamışsın bile

Haklısın bitanem bundan sonra söylememeyi tercih etmeliyim kesinlikle yoksa çok sinirlerim geriliyor

pisican beybim ellerine sağlık, yıkılıyo liste her zamanki gibi.
Ben cepten girdim listeyi goremedim saat 10 a geliyor kedinin isi var liste yapamamis daha diye dusunurken senin yazdigini okudum...kacinci sayfadaki liste ...yazilanlar karisiyor bazen
bugünki menüm

sabah
2 yumurta
peynir
+10 zeytin
domates

öğle
fındık
kaymak

akşam
tavuklu taze fasulye 2 tabak
1 kase yoğurt

sade kahve
kabak çekirdeği
afiyet olsun canim

Kizlar ben 55.6 ya indim.trden geldiğimde tartildıgimda 57 kusurlerdeydim. Bildirim yapmadim çünkü önce 54 e inmem gerek sonra yaparım bildirim. Sporda yapmıyorum ama 5000 adım fix hergün. Dahada fazla. Bu haftayı atlatayim önümüzdeki hafta başlarım bildirime ins. Evde işlerim tam bitmedi

Canim yaa ne rahat insanlar var gerçekten.. ben de cok maruz kaliyorum bu duruma ve cok sinirleniyorum böyle rahat annelere..olan hatirasi olan tabağa olmuş takim bozulmuş ama sende iyi yapmışsın lafini esirgemeyerek.misafirperverlik adina sesimiz çıkmıyor ama bence yaptigi hatayi anlamiyorsa insan bi iki çift laf söylenmeli..

bana bebek gormeye bi grup gelmişti kadının biri o kadar rahatti ki yardımıma gelen komşularım hala söylenir dururlar. .ben böyle durumlarda ya hic gitmem ya da mecbursam gitmeye cocugumun peşinden ayrilmam..arkamdan ev sahibi laf söyleyecek diye aklim çıkar. ..

Sağol benim güzel arkadaşım. .inşallah senin de teosoncumun da bu günlerini gorelim hayirlisiyla...sayenizde sizlerle zor olan günlerim kolaylaşti..allah hepinizden razi olsun

Canim şimdi olmaz bu bebişimiz için geç kaldin ama dogumdan sonra birlikte yapariz..senin ilk bebek oldugu icin zaten dogum öncesi bi genişleme durumların yoktu ihtiyacın da yoktur..ikinciye inşallah..
Bu arada sen ne grubundasin canim merak ettim : )

Iyi geceler herkese. .menümü yazip yatayim..dün kışlık domates almistim cok yormus beni bir de üzerine bu gün oldugum aşı ağrı yaptı..benim küçük hala ayakta babasına devredip yatayım

Sabah: tulum peynirinden omlet ve kkk 1 bardak süt ile

Sonrasinda çok kosturdum öğlen duzenli yemedim seftali ceviz koca bi bardak ayran

Akşam yarmali yoğurt çorbası, patlican ve kırmızı biber salatası yoğurt

Yemekten bi kac saat sonra 1 şeftali daha yedim

Herkese iyi geceler

Cok sukur canim...30 hafta olmus...nasil geciyor zaman daha dun gibi ...sende iyi gidiyorsun bebek dogduktan sonra prenscigim gibi cabuk gidecek kg larq
canim damla damla ne ugrasacaksiniz onunla ...karatay igne oneriyor

Evet abla daha dün gibi o şoku yasadigimiz gün : )) çok şükür inişe gecebildim artik..

Sen ve dostlarim bir de burasi olduktan sonra var yaaaa allahin izniyle bana kilo milo yok artik..

Canim gül abla yazmış ama ben de şunu belirtmek istedim..gün kurusunda ki potasyum daha geç acikmamiza sebep oluyor ..5 saat boyunca acikmadan beklemek onemli olan..sayet acikirsan vucut kitlik sinyali verip yedigin yiyecekler yağa donusuyor..kendini dene gun kurusu olmadan ne kadar sürede aciktigina bak..ben ilk basladigimda sürekli yedim sonra alistikca bıraktım

karatayin citir hatunlari iyi uykular hepinize. yarin kizimin ve benim okulum basliyor. bana nolduysa son anda karar verip gittim univ. ders aldim. bugun kitaplari aldim zaten gec kayit oldugum icin bastaki konulari kacirdim. yarin derse gitmeden hem gecmise hem sonraki konulara bakayim dedim bu saate kaldim. gectigimiz hafta kilo veremediysemde karataya son hiz devam.

sabah: biberli omlet-peynir-zeytin- salata-1/2 c.bbadem
aksam: kofte-salata-geri kalan badem.
spor yok sadece kumda 1/2 saat yurume

kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum harikasiniz.

gecmise cok gidemedim yarindan sonra insallah. opuyorum hepinizi

Canım teşekkür ederim denemem gereken gün kurusu yediğim durum ki busabah yiyeceğim :) Haklısın ben tatlıye çok düşkün biriyim ve birden hepsini kestim ya mutsuz hissediyorum arada fark ediyorum.

günaydın hatunlar

dünkü menüm:
08.30: karatay kahvaltısı meyvesiz
19.00: 1,5 kase tarhana (çok sevdiğim için dayanamadım), fırında patlıcan kızartma 1 avuç, 4 köfte, salata, yoğurt, omega 3 ve vitamin takviyesi
spor: 23.30da jillian 13/30 ve leslie 1 mile (20dk)
sıvı 3 lt su, 1 soda, 3 yeşil çay, 1 türk kahvesi şekersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…