- 26 Mart 2009
- 3.651
- 657
- 40
Dusundugun icin sagol canim....benim ne bitmez islerim var yâtam dinleneyim drken biseyler cikiyor....vakit olsa daha buyuk kizin staj yaptigi yere gidecektim...stajlar bittigi halde beni tanimayan bir mudur bir telefonumla bakanlikta protokolde calisiyorum diye kizima staj ayarladi biriside evraklari tâkip etti 2 sinede hediye aldim hem gidip vereyim hem tanisayim diye ama vakit kalmadi....carsambaya da oraya gitmem lazim...yarina is cikarmiyorum insallah ta cikmaz
biz çok yakınımız haricinde kimseye diyet yapıyoruz demiyoruz,
sen bildiğin gibi devam et, ikramları kibarca geri çevir, tokum yada midem rahatsız falan da diyebilirsin.
çoğu insan bizim yaptığımızın mantığını anlamıyor, birde insanlar çok karışmayı seviiyolar.
sinir bozuyolar. hiç laf yetiştiricem karatayı anlatıcam diye uğraşma
canım insanlar moral bozmadan, konuşmadan duramıyor maalesef.
sen sabrın elverdiğince dayan, hanımlığını bozma, koyabiliyosan mesafe koy.
ilerde sabrının meyvelerini yersin. kimse içinde eşinle arana huzursuzluk sokma.
en kıymetli değer evdeki huzur.
Ben cepten girdim listeyi goremedim saat 10 a geliyor kedinin isi var liste yapamamis daha diye dusunurken senin yazdigini okudum...kacinci sayfadaki liste ...yazilanlar karisiyor bazenpisican beybim ellerine sağlık, yıkılıyo liste her zamanki gibi.
afiyet olsun canimbugünki menüm
sabah
2 yumurta
peynir
+10 zeytin
domates
öğle
fındık
kaymak
akşam
tavuklu taze fasulye 2 tabak
1 kase yoğurt
sade kahve
kabak çekirdeği
iyi geceler canimbehlül kaçar, kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
+ da çıkan ve sabit kalanlara sabır diliyorum.
çok öpüldünüz iyi geceler
Ben cepten girdim listeyi goremedim saat 10 a geliyor kedinin isi var liste yapamamis daha diye dusunurken senin yazdigini okudum...kacinci sayfadaki liste ...yazilanlar karisiyor bazen
afiyet olsun canim
behlül kaçar, kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
+ da çıkan ve sabit kalanlara sabır diliyorum.
çok öpüldünüz iyi geceler
Devit ise yarar mi ki? Bebise iciriom
Ben de mi icsem? E ona 3 damla veriliyor.biz ne kdr iccezki? Cok soru sordum
Canim yaa ne rahat insanlar var gerçekten.. ben de cok maruz kaliyorum bu duruma ve cok sinirleniyorum böyle rahat annelere..olan hatirasi olan tabağa olmuş takim bozulmuş ama sende iyi yapmışsın lafini esirgemeyerek.misafirperverlik adina sesimiz çıkmıyor ama bence yaptigi hatayi anlamiyorsa insan bi iki çift laf söylenmeli..aynen : )) bu sefer öyle yapmayacağız inşallah : ) az önce bizim grupta bi makarna muhabbeti döndü, kahvaltımın üzerinden 8 saat geçti ama şöyle bi düşündüm hiç canım çekmedi, çok mutlu oluyorum bu değişiklikleri görünce ben ki makarna pasta delisiydim ekmek çok sevmezdim ama kalanı benim için hakkaten bağımlılıktı..
ya sorma, çocuk heryeri batırdı benim oğlan da ona eşlik etti, çıt çıkarmadım, ağladı bağırdı, eve gidelim diye tutturdu zaten 4 saat oturdular ertesi gün iş var, kalk git demi, yok, meyve getirdim bi daha istedi, ve tuttu tabağımı düşürdü ve kırdı...o kadar sinirlendim ki mutfağa gittim 5 dk bekledim ki sinirim geçsin..bi de kızınca zor toparlayan biriyim, çok zorlandım valla sakinleşmek için : )) kadın anladı suratımdan, toplarken şaka ile dedim takımımı bozdun diye çocuğuna hitap eder gibi, hala trdenmiydi buradanmıydı onu soruyor yok dedim trden... buraya taşıyana kadar canım çıktı onları, ve hakkaten kıymetliydi, salaklık bende çocuklu aileye güzel tabak mı çıkarılır.. çocuğa versem kendime kızacam da yok annesine verdiğim tabak.. burnunun ucuyla kusura bakmayın dedi, hiç estağfurullah demedim.. yapacak bişey yok dedim sadece gayet iyi anladı tavrımı..
Sağol benim güzel arkadaşım. .inşallah senin de teosoncumun da bu günlerini gorelim hayirlisiyla...sayenizde sizlerle zor olan günlerim kolaylaşti..allah hepinizden razi olsunMaşallah ya zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibi buraya yazdığın hamileliğini... İnşallah hayırlısıyle kcağına aldığın günleride göreceğiz... bak kıvanç prensimiz kdcaman oldu bile maşallah... topik bebişlerimiz bizim...elimizde büyücekler inşallah
@GuL abla senin kilo cizelgesini kopyalamistim eksiler kalmış
@mydeniz canim super gidiyorsun bu jillian icin gec mi kaldim ki dogumdan sonra yapsam
@kedi canim tavan hayırlı olsun mis gibi yemekler yap afiyet olsun enerji olsun
@bluecum makarna mi dedin bizim grupta iki dk isim vardi makarna nerden cikti hemen yaa
Cok sukur canim...30 hafta olmus...nasil geciyor zaman daha dun gibi ...sende iyi gidiyorsun bebek dogduktan sonra prenscigim gibi cabuk gidecek kg larq
canim damla damla ne ugrasacaksiniz onunla ...karatay igne oneriyor
Kızlar ben hergün 2-3 gün kurusu yemiyorum.Başlayalı 21 gün oldu toplamda 4 tane ancak yemişimdir şimdi aklıma geldi sizce bu neden kilo vermeme engel oluyor olabilir mi? Yemelimiyim her gün? aklıma hangi eksiğim gelirse yazacağım size
Canim gül abla yazmış ama ben de şunu belirtmek istedim..gün kurusunda ki potasyum daha geç acikmamiza sebep oluyor ..5 saat boyunca acikmadan beklemek onemli olan..sayet acikirsan vucut kitlik sinyali verip yedigin yiyecekler yağa donusuyor..kendini dene gun kurusu olmadan ne kadar sürede aciktigina bak..ben ilk basladigimda sürekli yedim sonra alistikca bıraktım