Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Merak etme yine o rakamları hatta daha da azlarını göreceksin... inan bana ben bu rakamları en son ne zaman gördüm hatırlamıyorul bile tekrar da göreceğimi hiç sanmazdım..

Aminnnn inşallah tatlım azim ve kararlılıkla geçireceğim uzun zamana ihtiyacım var tabi..Ruh halim karışık,6.kattaki komşu kızı 75 kilodan 62 kiloya düştü 2 ayda ilk ay 10 kilo verdi.Şimdi ben iki öğün yiyorum şekerli ve unlu hiç birşey yemiyorum ya komşuların yorumu hemen açık üst komşu az,sık ve herşeyden yemiş negüzel kilo vermiş,ben çok bilinçsiz yapıyormuşum sonuç ortadaymış kilo veremiyor muşum..Hiç ekmeksiz,meyvesiz bir hayat olur muymuş,iki öğün yenir miymiş onca saat bişey yememek doğru değilmiş..... Offf ya size ne kim doğru yapıyor, kim yapmıyordan onları kırmamak için terslemiyorum ama çok sinir oluyorum ben sağlıklı besleniyorum ve açlık hissetmiyorum demek doğru şeyler yiyorum ki açlık hissetmiyorum diyorum ama yoook

İyi ki sizlerleyim ablacım sabredeceğim, sabretmek zorundayım daha bekarım ve çok mutsuzum ruh halim hiiiç iyi değil bu kilolar yüzünden

senin de hakkaten çok düşükmüş bacım hiç mi güneşe çıkmadın naptın

Çıksam dert, çıkmasam dert. Alerjim var. Yüzüm ve ellerim 1 saat içinde zenciye dönüyor. Bir sürü leke çıkıyor. Oysaki ben açık tenliyim Gören bana esmer der... 2 hafta sonra kimyasal peeling yaptıracağım yüzüme bu yüzden.

canım d vitamini takviyesini hangi aralıklarla yapmalıyım?ayda bir ampul mü

1'er gün arayla 6 iğneden oluşuyor doping. En son ulaştığım bilgi buydu buna göre yapacağım. Fakat bu uygulama D vitamini 27 olan birisi için benimki 7,9. Pek mantıklı gelmiyor aynı sayıda olması ama bakalım. Hiç oral almayacağım ben ilacı. Eczacı bana da ekmeğe, yağa vs kır dedi ama iğne olarak alacağım hep.

Ben de eğitim araştırmaya gittim, kolumun halini görsen acırsın. 3 gündür mosmor ve artıyor azalacağına...
Bi an önce testlerini yaptır güzelim. Benim vakit sorunumdan dolayı hep erteledim nihayet tamamlandı. Uzatmamak lazım süreci...

O komşu kızı kiloları hooopppp geri aldığında sen gayet sağlıklı ve fit olaaksın... o zaman o çok yorum yapan komşulara dersin ne oldu diye... az sabret o günler gelecek..benim eşim bile sen hayatta veremezsin 10kilo dedi ama ben verdim şimdi gıkı çıkmıyor... sabret canım güleceıimiz günler yakın yeter ki burayı terk etme motivasyon çok ama çok önemli... bi de int.öncesi sonrası fotolara bak çok gaza geliyorum ben bi de kendi fotolarıma bakınça tombik halime asla vazgeçmicem diyorul

Tamam tatlım en kısa zamanda hastaneye gitmeye çalışayım ben de..Sana da çok geçmiş olsun tatlım aynen benim de gün geçtikçe azalacağına artıyor morluk

İnşallah canım inşallah sağlıklı bir şekilde veririm ben de senin gibi kilolarımı da inanmayanlar anlar..Komşu kızına gelince o mantıklı birşey yaptı hamile kalmak için kilo verdi zaten ve şimdi hamile

Sende ayrıca baya vermişsin... daha bi ay olmamış... gayet güzel gidiyosun.. bu hafta vermemen önemli değil...

Rumuz: eriğim
Hamilelik Başlangıç tarihi: 11/05/2014
Hamilelik Haftası:19
Başlangıç kg:63,2
geçen hafta : 66,6
Bu hafta: 67,6
Fark:-1 kg
Toplam fark:-4,4 kg
Spor: hala yasaklara devam
Boy:1.58
Hedef:76

kızlar ne deseniz haklısınız giremedim ugrayamadım kendi takımım çok sessizdi orayı toplamaya çalıştım şükür toparlandı sayılır ve annemde kaldığım içinde telden çok zor oluyor. bugun de mis gibi anne tarhanası yapıyoruz anneciğimle inşallah daha uygun zaman yaratacagım burası için :)
umarım herkes iyidir geçmiş yapamadım

başkasını boşver karatay dan başka bişey takma kafana

farklı diyetle zayıflayan çabuk zayıflar ama insülin direnci kırılmadığı için bırakınca geri alır, bizim amacımız önce insülin direncini kırıp sonra kalıcı zayıflamak,,,nbanada 17 ay olmasına rağmen hala kızıyorlar bırak yeter bişey yemeden öleceksin biz yiyerek öleceğiz diyorlar
Tebrikler ablacım
teşekkürler canım

merhaba canım,,,,
-1 i görünce kg verdin sandım ,,,,annenin yanında yeyip içip yan gelip yatıyorsun 1 kg yuda alıyorsun

Tunaydinlaaaaaarrr

Dogum:28 Şubat 2014
Başlangıç kilo: 83
Geçen hafta : 68.5
Bu Hafta : 68.0
Fark : -0.5
Toplam Fark : -15
Spor : emzirme
Beden : 40
Boy : 1.70
Hedef : 58
Yüzde : 0.729
Kizlar ben degisiklik yaptm verilerimde.cunku dogumdan itibaren dikkat etmeye basladim yememe icmeme. 83 ten dustugumu gorunce daha bi motive oluyorum.o yuzden onu yazdim

Son düzenleme:

ayy ablacım herkesin çevresinde böyle kişiler var demek bana da diyorlar yarın öbür gün hasta olunca hiç birşey yiyemeyeceksin,sağlıklı iken her şeyi ye !! Sağlıklı iken herşeyi yediğimiz için (yararlı,zararlı!) hasta olmuyor muyuz zaten diyorum

Rumuzrenscim

Başlangıç tarihi:05/05/2014 doğum yaptığım gün..eve geldiğimde 66,5 idim..sonra 1 hafta 10 gün içinde 60 a düştüm..

Başlangıç kg:60

Geçen hafta:56,5

Bu hafta:56,5

Fark:0

Toplam fark:3,5

Beden:36-38

Spor:koşturmaca,emzirme

Boy:1.67

Hedef:52-53 hedefin aşağı çektim birazcık :)

Yüzdesi:sabit ...

Selam canlarım...

Beni kedicik en son bulduğunda bildiğiniz ağlıyordum..Cumartesi gününü hiç anlatmıyorum..

Psikolojimi bozanları allaha havale ediyorum..Eşimle bile aram bozuldu yani ki... 11 yıldır birbirimizi o kadar sayarız severiz .haklı buluyor beni ama ben ona patlıyorum v.s. Benim bir yapım var,bir şeyi bozarsam ya tam bozarım..ya da susarım...Sabrediyorum şuan sadece..Ama alt üst edersem bir kaç aileninde canını okuyacağım..herkesin canı çok yanıcak..yıllarcada surecek öfff ne dolmuşum ya neyse...

Bugün kıvancın aşısı vardı,gittik dr.yok..haber vericekler..İşe yarın başlıyorum allah kısmet ederse..
Dr.dan geldim,az yattım..kalktım mercimek haşladım..Etli nohut yemeği yaptım..evi toparladım..Avakado maskesimi yaptım..Maillerime baktım..Şimdi laptopun başına oturdum..Oğlumda Orta 1.sınıfa başladı bugün gitti,uyum programı varmış..Servise yazdırdık,herşeyini hallettik..

Cuma kardeşim temizlik için geldi,heryer mis gibi oldu..Ama ansızın gelenler yüzünden bir kaç işi tekrarlamak zorunda kaldım..

Herkes iyidir inşallah..

Ben mesajları okuyayım bar,öptüm herkesi..

Kizlar hep cevremdekiler sen sezaryen oldun.gobegin gitmez.kalir dedi.o yuzden hep normal dogum istemiştim.ama bebis ters geldi ve mecburen sezaryen oldum.kaslari kesiyorlar ve sporla bile duzeltemicem diye oyle korkmustmki.sonra araştırdım meger kas kilifini dikine kesip kaslari kenara cekiyorlarmis.kesilmiyomus. oyle mutluyumkiiii demkki kilo verip spor yaparsam eski halime donebilcem. Artik daha da motiveyim.bunlari diyip beni yildirmaya calisanlara inat, ileride dumduz olan gobusumu gostercem onlara​

Babymom bu egzersizleri bulmuştu, istersen bir göz at. Sezeryan olanlar için geçerli mi bilmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…