- 26 Mart 2009
- 3.651
- 657
- 40
Merak etme yine o rakamları hatta daha da azlarını göreceksin... inan bana ben bu rakamları en son ne zaman gördüm hatırlamıyorul bile tekrar da göreceğimi hiç sanmazdım..
herkesin kg vermesi aynı olmuyor işte,,,ben geçen hafta yazmıştım 6 gün 4 kişiyle beraber karatay yaptık, 2 kişi kg ları 63-59 idi 2500 gram , 2 kişi kg ları 68-63 idi 1400 gram verdiler 6 günde hemde kaçamak yapmalarına rağmen....geceleri spor yaptık onun da etkisi fazla oluyordu,,,büyük kızım salı günü ben gelince karataya başladı 58 idi 4 günde 55,5 a indi.....ben kaçamaksız yaptığım halde 5 ay veremediğim gibi 2 kg da almıştım...
herkesin bünyesi farklı işte
sabır sabır
çok şükür gece bitti canım..yorgun yorgun işe başladım
senin de hakkaten çok düşükmüşbacım hiç mi güneşe çıkmadın naptın
canım d vitamini takviyesini hangi aralıklarla yapmalıyım?ayda bir ampul mü
canım ben aile hekimine gittiğim için yarım yamalak oldu tahlillerim ve iki kolumu da morarttılar kan alamadılar buyüzden bi dahaki ay dahiliye ye giderek yaptırmayı düşünüyorum artık...Buarada aile hekimi kan değerin iyi demir eksikliğin olsa kan değerin de düşük olurdu zaten dedi ama ne alakademire bakmadı yani,D vitaminene de bakmamıştı ama sağlık ocakları bakamıyormuş ona sanırım..SAdece B12 değerim 299 çıktı işte takviyeye gerek yok çok iyi dedi
O komşu kızı kiloları hooopppp geri aldığında sen gayet sağlıklı ve fit olaaksın... o zaman o çok yorum yapan komşulara dersin ne oldu diye... az sabret o günler gelecek..benim eşim bile sen hayatta veremezsin 10kilo dedi ama ben verdim şimdi gıkı çıkmıyor... sabret canım güleceıimiz günler yakınAminnnn inşallah tatlım azim ve kararlılıkla geçireceğim uzun zamana ihtiyacım var tabi..Ruh halim karışık,6.kattaki komşu kızı 75 kilodan 62 kiloya düştü 2 ayda ilk ay 10 kilo verdi.Şimdi ben iki öğün yiyorum şekerli ve unlu hiç birşey yemiyorum ya komşuların yorumu hemen açık üst komşu az,sık ve herşeyden yemiş negüzel kilo vermiş,ben çok bilinçsiz yapıyormuşum sonuç ortadaymış kilo veremiyor muşum..Hiç ekmeksiz,meyvesiz bir hayat olur muymuş,iki öğün yenir miymiş onca saat bişey yememek doğru değilmiş..... Offf ya size ne kim doğru yapıyor, kim yapmıyordan onları kırmamak için terslemiyorum ama çok sinir oluyorum ben sağlıklı besleniyorum ve açlık hissetmiyorum demek doğru şeyler yiyorum ki açlık hissetmiyorum diyorum ama yoook
Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
geçen hafta : 63.600
Bu hafta: 63.300
Fark:-300
Toplam fark:15,900
Beden:göbek..42 ..basen 40
Spor: haftada 3 gün yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg ....... ikinci hedef 60 kg
Yüzdesi:% 0,47
Çıksam dert, çıkmasam dert. Alerjim var. Yüzüm ve ellerim 1 saat içinde zenciye dönüyor. Bir sürü leke çıkıyor. Oysaki ben açık tenliyimGören bana esmer der... 2 hafta sonra kimyasal peeling yaptıracağım yüzüme bu yüzden.
1'er gün arayla 6 iğneden oluşuyor doping. En son ulaştığım bilgi buydu buna göre yapacağım. Fakat bu uygulama D vitamini 27 olan birisi için benimki 7,9. Pek mantıklı gelmiyor aynı sayıda olması ama bakalım. Hiç oral almayacağım ben ilacı. Eczacı bana da ekmeğe, yağa vs kır dedi ama iğne olarak alacağım hep.
Ben de eğitim araştırmaya gittim, kolumun halini görsen acırsın. 3 gündür mosmor ve artıyor azalacağına...
Bi an önce testlerini yaptır güzelim. Benim vakit sorunumdan dolayı hep erteledim nihayet tamamlandı. Uzatmamak lazım süreci...
O komşu kızı kiloları hooopppp geri aldığında sen gayet sağlıklı ve fit olaaksın... o zaman o çok yorum yapan komşulara dersin ne oldu diye... az sabret o günler gelecek..benim eşim bile sen hayatta veremezsin 10kilo dedi ama ben verdim şimdi gıkı çıkmıyor... sabret canım güleceıimiz günler yakınyeter ki burayı terk etme motivasyon çok ama çok önemli... bi de int.öncesi sonrası fotolara bak çok gaza geliyorum ben bi de kendi fotolarıma bakınça tombik halime asla vazgeçmicem diyorul
Sende ayrıca baya vermişsin... daha bi ay olmamış... gayet güzel gidiyosun.. bu hafta vermemen önemli değil...İnşallah canım inşallah sağlıklı bir şekilde veririm ben de senin gibi kilolarımı da inanmayanlar anlar..Komşu kızına gelince o mantıklı birşey yaptı hamile kalmak için kilo verdi zaten ve şimdi hamile
başkasını boşver karatay dan başka bişey takma kafanaAminnnn inşallah tatlım azim ve kararlılıkla geçireceğim uzun zamana ihtiyacım var tabi..Ruh halim karışık,6.kattaki komşu kızı 75 kilodan 62 kiloya düştü 2 ayda ilk ay 10 kilo verdi.Şimdi ben iki öğün yiyorum şekerli ve unlu hiç birşey yemiyorum ya komşuların yorumu hemen açık üst komşu az,sık ve herşeyden yemiş negüzel kilo vermiş,ben çok bilinçsiz yapıyormuşum sonuç ortadaymış kilo veremiyor muşum..Hiç ekmeksiz,meyvesiz bir hayat olur muymuş,iki öğün yenir miymiş onca saat bişey yememek doğru değilmiş..... Offf ya size ne kim doğru yapıyor, kim yapmıyordan onları kırmamak için terslemiyorum ama çok sinir oluyorum ben sağlıklı besleniyorum ve açlık hissetmiyorum demek doğru şeyler yiyorum ki açlık hissetmiyorum diyorum ama yoook
teşekkürler canımTebrikler ablacım
merhaba canım,,,,Rumuz: eriğim
Hamilelik Başlangıç tarihi: 11/05/2014
Hamilelik Haftası:19
Başlangıç kg:63,2
geçen hafta : 66,6
Bu hafta: 67,6
Fark:-1 kg
Toplam fark:-4,4 kg
Spor: hala yasaklara devam
Boy:1.58
Hedef:76
kızlar ne deseniz haklısınız giremedim ugrayamadım kendi takımım çok sessizdi orayı toplamaya çalıştım şükür toparlandı sayılır ve annemde kaldığım içinde telden çok zor oluyor. bugun de mis gibi anne tarhanası yapıyoruz anneciğimle inşallah daha uygun zaman yaratacagım burası için :)
umarım herkes iyidir geçmiş yapamadım
Sende ayrıca baya vermişsin... daha bi ay olmamış... gayet güzel gidiyosun.. bu hafta vermemen önemli değil...
başkasını boşver karatay dan başka bişey takma kafana
farklı diyetle zayıflayan çabuk zayıflar ama insülin direnci kırılmadığı için bırakınca geri alır, bizim amacımız önce insülin direncini kırıp sonra kalıcı zayıflamak,,,nbanada 17 ay olmasına rağmen hala kızıyorlar bırak yeter bişey yemeden öleceksin biz yiyerek öleceğiz diyorlar
teşekkürler canım
Babymom bu egzersizleri bulmuştu, istersen bir göz at. Sezeryan olanlar için geçerli mi bilmiyorum ama.Kizlar hep cevremdekiler sen sezaryen oldun.gobegin gitmez.kalir dedi.o yuzden hep normal dogum istemiştim.ama bebis ters geldi ve mecburen sezaryen oldum.kaslari kesiyorlar ve sporla bile duzeltemicem diye oyle korkmustmki.sonra araştırdım meger kas kilifini dikine kesip kaslari kenara cekiyorlarmis.kesilmiyomus. oyle mutluyumkiiiidemkki kilo verip spor yaparsam eski halime donebilcem. Artik daha da motiveyim.bunlari diyip beni yildirmaya calisanlara inat, ileride dumduz olan gobusumu gostercem onlara