işe yaramış karnın dümdüz olmuş artık göbek var demezsinGaliba kullandığım ilaçlar ishal yaptı, karnım dümdüz kaldı. İlacı kesince, ishalde kesildi çünkü.
)günaydınnnnn günaydınnnnnn canım karatay Çıtırlarım..
uzun bir aradan sonra sahalara geri dönen gülo 3 hafta aradan sonra ilk bildirimini yapıyor..
heyy yavrum heyy kaç olmuşum bakimm dedım tartı yüzüme gülümesedi..
kılo verme yolunda azimli ttüüüm arkadaşlarıma Rabbımden sabr ve irade diler bildirimime geçerim..
Rumuz:alfabetikbulvar
Başlangıç tarihi: 18/03/2014
Başlangıç kg:85,4
Geçen hafta:77
Bu hafta: 76,5
Fark: 500
Toplam fark: 8,9
Beden:44 (eskiden 44-46 yazıyordum artık yazmıyorum)
Spor: yürüyüş
Boy:167
Hedef:ilk hedef 70... ikinci hedef 65
Yuzde: 0.6
Ben yapmadım, çünkü aşırı kardiyo var gibi geldi, hoplamalı zıplamalı. 1 saat süren videolar, gözüm yemedi.
hoşgeldin
yok canım yapmadım maalesef, gözüm yemedi
indirdim, bugün yarın derken olmadı bi türlü.
çok etkili bi program ama kilo sorunu olanlar için.
süresi çok uzun, cardio ağırlıklı.
senin kilon yok bence sen daha kısa süreli sıkılaşmaya yönelik bişey yap.
hemde kalan 1 - 2 kilonuda verdirir.
mesela insanity in kısası var t25 aynı adam sahun t.
yada biz geçen pisicanla başlamıştık p90x3.
buda başka bi adam ama çok etkili, 3 aylık program.
ikisinide tavsiye ederim, birbirinden güzeller.
ben önümüzdeki ay aşkabata geri dönücem kısmetse.
dününce p90x3 e başlıycam.
Ben yapmadım, çünkü aşırı kardiyo var gibi geldi, hoplamalı zıplamalı. 1 saat süren videolar, gözüm yemedi.
Neyse ki inmiş şişkinliğin sevindim... boynun bileğin nasıl olduGaliba kullandığım ilaçlar ishal yaptı, karnım dümdüz kaldı. İlacı kesince, ishalde kesildi çünkü.
ne pozıtıf bır ınsansın fmgenc sen ya.Merak etme yine o rakamları hatta daha da azlarını göreceksin... inan bana ben bu rakamları en son ne zaman gördüm hatırlamıyorul bile tekrar da göreceğimi hiç sanmazdım..
Göbeğimi düzleştirmek için yapmadım ki. İçtiğim ilacın yan etkisi oldu. Yediklerimi abartmamaya çalışacağım, demek ki bağırsaklarım da bir sorun varmış, iyice çiğnemeye çalışacağım, inşallah.işe yaramış karnın dümdüz olmuş artık göbek var demezsin
canım benim tebrik ederim,,,ben hedefime indim darısı tüm çıtırık arkadaşlarımın başına.
öncelikle gül ablama teşekkür ederim,
pisime de spor için verdiği desteğe.
beni uyaran yanlışlarımı söyleyen,
yeri gelince sıkıntımı, derdimi paylaştığım tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
güzel dostluklar kurduk, özelden de görüşüyoruz.
burası bana çok şey kattı. veda gibi oldu sanki ama asıl şimdi balıyoruz.
göbek daha gitmedi
iyi sporlar canımben kaçanzi, kızımı okula bırakıp spora gitmeyi planlıyorum.
evde de çok iş var bugün.
akşam tekrar gelirim, çok öpüldünüz..
Ahhh o göbekler varyaaaaben hedefime indim darısı tüm çıtırık arkadaşlarımın başına.
göbek daha gitmedi
Boynum daha iyi, tam geçmese de. Hatta bugün spor yapacağım inşallah sorun olmazsa. Bileğimde ki çıkıntılı bölgenin alt kısmında hafif şiş kaldı, arada hissettiriyor, demek ki o kalacak öyle. Bileğimin burkulduğu 2. gün düzeldi zannedip spor yapmasaydım, belki o kalmayacaktı. Ama yaptım artık.Neyse ki inmiş şişkinliğin sevindim... boynun bileğin nasıl oldu
ben hedefime indim darısı tüm çıtırık arkadaşlarımın başına.
göbek daha gitmedi
ilacın yan etkisi olduğunu biliyorum canım,,her şerde bir hayır vardır derler ya ,,,hasta olmam kötü olmuş ama sonuç karnını düzleştirip işe yaramışGöbeğimi düzleştirmek için yapmadım ki. İçtiğim ilacın yan etkisi oldu. Yediklerimi abartmamaya çalışacağım, demek ki bağırsaklarım da bir sorun varmış, iyice çiğnemeye çalışacağım, inşallah.
Boynum daha iyi, tam geçmese de. Hatta bugün spor yapacağım inşallah sorun olmazsa. Bileğimde ki çıkıntılı bölgenin alt kısmında hafif şiş kaldı, arada hissettiriyor, demek ki o kalacak öyle. Bileğimin burkulduğu 2. gün düzeldi zannedip spor yapmasaydım, belki o kalmayacaktı. Ama yaptım artık.
Zaten dinlenemeden işe başlamak işkence gibi olur ... kolay gelsin ablam...
herkesin kg vermesi aynı olmuyor işte,,,ben geçen hafta yazmıştım 6 gün 4 kişiyle beraber karatay yaptık, 2 kişi kg ları 63-59 idi 2500 gram , 2 kişi kg ları 68-63 idi 1400 gram verdiler 6 günde hemde kaçamak yapmalarına rağmen....geceleri spor yaptık onun da etkisi fazla oluyordu,,,büyük kızım salı günü ben gelince karataya başladı 58 idi 4 günde 55,5 a indi.....ben kaçamaksız yaptığım halde 5 ay veremediğim gibi 2 kg da almıştım...
herkesin bünyesi farklı işte
sabır sabır
çok şükür gece bitti canım..yorgun yorgun işe başladım
var canım ...kg bildirimi yapmış ,,,farketmedin galiba
sağol canımZaten dinlenemeden işe başlamak işkence gibi olur ... kolay gelsin ablam...
yok ablacım farketmedım..o tek bıldırım yapıp gıtmezdı ya..var canım ...kg bildirimi yapmış ,,,farketmedin galiba
sağol canım
Bence sen bugün de rahat dur yapma bişey.. iyice geçsin ağrıların.. bak sonra kötü olur diye korkuyorum..Boynum daha iyi, tam geçmese de. Hatta bugün spor yapacağım inşallah sorun olmazsa. Bileğimde ki çıkıntılı bölgenin alt kısmında hafif şiş kaldı, arada hissettiriyor, demek ki o kalacak öyle. Bileğimin burkulduğu 2. gün düzeldi zannedip spor yapmasaydım, belki o kalmayacaktı. Ama yaptım artık.